Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Sevilla en Espanyol zorgen met tien goals voor unicum in Sánchez Pizjuan

Laatste update:

De wedstrijd tussen Sevilla en Espanyol was zaterdagavond zonder meer een groot spektakel. De Andalusiërs verloren in één week tijd zowel de strijd om de Europese als de Spaanse Super Cup, maar het team van Jorge Sampaoli maakte zaterdag allesbehalve een aangeslagen indruk. De Andalusiërs zegevierden met liefst 6-4 en dat betekende meteen de eerste LaLiga-wedstrijd ooit in het Sánchez Pizjuan met minimaal tien goals.

Zes van de tien doelpunten vielen al voor rust. Na de vroege openingstreffer van Pablo Piatti in de zevende minuut kopte Pablo Sarabia acht minuten later de 1-1 binnen. Een rake kopbal van Luciano Vietto zette Sevilla vervolgens aan de leiding, maar Hérnan Perez nivelleerde vier minuten later al de tussenstand. De eerste helft leek in 2-2 te eindigen, maar twee scrimmages brachten het scorebord voor rust nog tweemaal in beweging. Victor Sánchez schoot de 2-3 binnen; Vietto maakte er daarna 3-3 van.

Na de onderbreking trok Sevilla het duel naar zich toe. Franco Vázquez liet in de 53e minuut de 4-3 noteren en ruim tien minuten later was Wissam Ben Yedder het eindstation van een heerlijke aanval van Sevilla, via Sarabia: 5-3. De 6-3 kwam op naam van Hiroshi Kiyotake, al ging de pluim naar het voorbereidende werk van Vázquez. Ondanks de druk van drie man slaagde hij er toch in om de bal te versturen. Tien minuten voor tijd profiteerde Gerard Moreno van een misstap van Kiyotake, maar tot meer waren de bezoekers uit Barcelona niet in staat.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

De laatste 6-4 in de Spaanse Liga was in 1956 tussen FC Barcelona en Hercules CF

Volgens mij kan je daar niet eens op inzetten bij de bookmakers...

21 augustus 2016 om 00:20

In Engeland kan alles

21 augustus 2016 om 00:24

Bij de saaie Nederlands Toto vast niet nee, maar bij buitenlandse goksites zeker wel, daar kan je van alles en nog wat spelen.

Heerlijke wedstrijd, heb er toch goed aan gedaan om deze mee te kiezen in plaats van Leicester vs Arsenal.
Heerlijk pot voetbal gezien, een geweldige afsluiter van de dag.

21 augustus 2016 om 00:21

Mee te pikken*

21 augustus 2016 om 01:03

Leicester - Arsenal begon om 18:30 en Sevilla - Espanyol om 22:15, dus je had allebei gewoon kunnen kijken?

21 augustus 2016 om 01:30

Hahaha je was me voor.

21 augustus 2016 om 02:07

Hij bedoeld waarschijnlijk zijn toto.

21 augustus 2016 om 04:24

Haha ik weet het. Misschien moest ik het beter uitleggen. Toen Arsenal en leicester speelde was ik aan het werk dus ik wilde de herhaling om 22:45 kijken zonder de uitslag te weten. Maar toen zag ik Sevilla tegen espanyol live en koos ik daar voor.

21 augustus 2016 om 10:59

Zizou

Dan heb je gelukkig De goede wedstrijd gekeken

wat een mooie resultaat van sevilla. misschien veel te aanvallend gespeeld, maar jammer dat espanyol geen 2 scoorde, dan was het zuur voor hun. mooi dat vietto voor het eerst scoorde.

Speelde Ganso nog mee bij Sevilla, zoja hoe speelde die?

21 augustus 2016 om 00:31

Ganso bleef op de bank

Wat een speler is die Franco Vazquez geworden zeg. Echt een koopje. Het worden leuke wedstrijden dit seizoen van Sevilla onder Sampaoli. Of het silverware oplevert is de vraag.

Bij dit soort wedstrijden heb ik altijd spijt dat ik niet actief op Unibet was. Na de 2-2 wist ik al dat dit een monsterscore zou worden!

Vietto was vandaag on fire! Sevilla heeft een leuke team. Zeker als ze ingespeeld raken op elkaar. Wie weet winnen ze dit jaar weer de UEFA cup?

21 augustus 2016 om 00:54

Als je er vier tegenkrijgt doe je toch iets fout.. ongeacht de winst.

21 augustus 2016 om 01:06

Als je er altijd meer scoort dan de ander maakt het niet uit hoeveel je er tegen krijgt

21 augustus 2016 om 01:46

Dit team heeft nog tijd nodig om op elkaar ingespeeld te raken. Er hebben veel spelersmutaties plaatsgevonden waaronder sterkhouders als Krychowiak, Gameiro, Banega en Coke zijn vertrokken.

Ik twijfel overigens wel of de aangetrokken spelers van Sevilla wel deze vertrokken kunnen doen vergeten. Ze hebben naar mijn mening veel spelers aangetrokken maar kwalitatief zijn ze er niet op vooruitgegaan t.o.v. vorig seizoen. We zullen het wel zien.

21 augustus 2016 om 08:04

Europa League bedoel je! Sevilla speelt in de CL dus moeilijk te zeggen nog. Zou me niet verbazen als ze de groepsfase dit keer overleven.

Dit gaat ook met ajax gebeuren als het gaat draaien, veel scoren en nog meer ruimte in de rug waardoor ook zij hun kansjes mee pikken

Komt er eigenlijk nog een artikel over Brazilie? Toen ze 0-0 speelden tegen irak stond het er binnen 1 minuut op nameljjk...

Maargoed: waaauw!!

On: jamme dat Ganso niet speelde, ben erg benieuwd hoe hoj het gaat doen nu Banega weg is. Vond ik toch echt een goede speler nml

21 augustus 2016 om 01:36

Ik kwam ook gelijk kijken, maar tot nu toe nog niks. Enige prijs die nog gewonnen moest worden door Brazilie, een grootse prestatie, maar geen artikel.

On: Had gehoopt Ganso te zien, maar helaas. Sevilla heeft een sterk team (ondanks de 4 tegendoelpunten), denk dat ze het dit jaar weer goed zullen doen.

Dank de confrontaties tussen de clubs uit Sevilla en Barcelona voor het spektakel in La Liga vandaag: 18 doelpunten in 2 wedstrijden...

Voor de neutrale toeschouwer was dit en echte top wedstrijd lekker veel goals

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren