Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Seuntjens keert terug in de Eredivisie en neemt Van Beijnen mee’

Laatste update:

Mats Seuntjens keert terug in de Eredivisie. Volgens Voetbal International tekent de middenvelder van Genclerbirligi voor twee seizoenen bij Fortuna Sittard. In het contract is een optie voor nog een jaar opgenomen. Behalve Seuntjens komt ook Mike van Beijnen over van de Turkse club. Ook de rechtsback, die vorig jaar nog bij Barcelona onder contract stond, tekent voor twee seizoenen met de optie voor nog een extra jaar.

Seuntjens brak op jonge leeftijd door bij NAC Breda en vertrok in 2016 naar AZ. De 28-jarige middenvelder koos vorig jaar voor een buitenlands avontuur, met Genclerbirligi als bestemming. Na een seizoen houdt hij het voor gezien bij de nummer twaalf van de Süper Lig. Hij kwam tot achttien wedstrijden namens Genclerbirligi in de competitie, maar geen enkele keer maakte hij de negentig minuten vol. Seuntjens wist geen enkele keer te scoren, al bracht de Brabander wel twee assists op zijn naam.

Van Beijnen was vorig jaar op een zijspoor beland bij NAC Breda. Desondanks tekende hij een contract bij Barcelona, waar hij in het beloftenteam terechtkwam. Een doorslaand succes werd zijn tijd in Catalonië geen moment. In januari van dit jaar maakten beide partijen een einde aan de samenwerking en vertrok hij naar Genclerbirligi. Komend seizoen komt hij bij Fortuna Sittard te spelen onder trainer Kevin Hofland. De twee kennen elkaar vanuit hun gezamenlijke tijd bij PSV.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Seuntjes, meer dan uitstekende speler voor Fortuna! In mijn ogen echt een geweldige vervanger voor Diemers, misschien zelfs een betere/completere speler dan Mark Diemers! Hopelijk gaat Mats als 10 / valse spits spelen en komt er voor de spitspositie een grote, sterke speler bij. Van Beijnen komt voor mij als verrassing en zal als back-up gaan dienen voor Rota. Essers dan toch verhuren? Of wordt van Beijnen verhuurd?

13 augustus 2020 om 18:39

Natuurlijk niet beter (als aanvallende middenvelder) en zeker niet waardevoller dan Diemers. 15 goals in 165 wedstrijden in de Eredivisie. Diemers scoorde er in het anderhalf jaar in de Eredivisie voor Fortuna al 14. Wél een heel geschikte vervanger voor Fortuna. Wel een speler met een fijne techniek. Als hij toch rendement had speelde hij nu ergens in de subtop denk ik. Zeker ook omdat hij enorm ruim inzetbaar is.

13 augustus 2020 om 20:38

Dat waag ik toch te betwijfelen. Ik heb Diemers twee jaar lang wekelijks gezien en buiten het feit dat hij zo nu en dan aardige dingen doet, heeft Diemers echt wel een aantal beperkingen. Bovendien had Perez het ooit heel erg bij het juiste eind; het lijkt vaak alsof hij heel wat doet, terwijl dat eigenlijk wel mee valt. Heel veel kappen, draaien, weer draaien, weer kappen en ohja, momentum voorbij. Voor Fortuna zie ik in Seuntjes een speler die wellicht beter aansluit op het elftal dan een Diemers dat deed. Er zijn meer dan genoeg middenmoters die Seuntjes er wat graag bij hadden willen hebben denk ik zo.

Seuntjens lijkt me voor Fortuna Sittard een prima aanwinst. Kunnen ze best weer een stapje mee zetten.

Hele goede aankoop van Fortnuna. Kon bij een subtopper als AZ al prima meedraaien op meerdere posities, dus zal dan voor Fortnuna ook zeker een versterking zijn.

Ik vind het vooral bijzonder dat hij voor Fortuna kiest. Hij kan volgens mij ook wel op een hoger niveau mee. Vreemd dat dergelijke clubs hem dan niet pakken.

13 augustus 2020 om 15:03

De verdiensten en het verhaal zal goed zijn geweest. Hij is 28 en carrier zit in een dip. Daarnaast zien spelers dat je na Fortuna best een nieuwe stap kunt maken. Ze geven je toch een nieuwe kans

13 augustus 2020 om 15:04

Fortuna heeft op zich best potentieel. Zeker als rode blijft aanmodderen. Als ze een mooi traject aan kunnen bieden met wat versterkingen is het best leuk om daar te tekenen. Zie ze wel rond plaatsje 12 eindigen komend seizoen

13 augustus 2020 om 15:04

Fortuna staat op het punt om een goede deal te sluiten op bestuurlijk gebied. Eigenaar Gün is in zee gegaan met Turkse mediamagnaat Ilicalli voor een aandeel in de club. Daar ligt ook de link met Seuntjes. Het kan geen toeval zijn dat beide heren overkomen van Turkse clubs in mijn ogen. Bovendien hebben veel spelers in het recente verleden laten zien dat één a twee seizoenen Fortuna je een mooie transfer kunnen opleveren. Schuurs naar Ajax, Todd Cantwell naar Norwich city, Ciss naar Toulouse en Diemers naar Feyenoord. Dat zijn voor een club als Fortuna uitstekende uitgaande transfers en dat zien nieuwe spelers natuurlijk ook.

13 augustus 2020 om 15:11

Komt die Cantwell van Fortuna?? Goede speler is dat zeg.

13 augustus 2020 om 15:15

Jep, stond stil in zijn ontwikkeling in de jeugd van Norwich. Is toen naar Fortuna uitgeleend en daar heeft hij zich goed in de kijker gespeeld. Nu basisspeler bij Norwich.

13 augustus 2020 om 15:17

Die heeft in het promotiejaar een halfjaar op huurbasis hier gespeeld. Ik zei na tien minuten destijds; dit wordt echt een topspeler! Toen al op die leeftijd. Durf zelfs te stellen dat we zonder zijn meerwaarde wellicht niet eens gepromoveerd waren. Echt een geweldige speler inderdaad die later nog vaker via Social media aangegeven heeft dat hij Fortuna erg dankbaar blijft voor de geboden kans en doorbraak!

13 augustus 2020 om 15:18

Cantwell was al van Norwich echter Fortuna was zijn eerste club buiten Engeland en dat had hij nodig om volwassen te worden waardoor hij bij Norwich naar het eerste door kon groeien

Had denk ik ook de subtop van nederland aangekund, want ik vond hem bij AZ ook altijd zeer verdienstelijk. Wat dat betreft wel verrast dat hij naar fortuna gaat.

Een van de meest veelzijdige spelers die ik ooit heb gezien. Enkel op de backs (dacht ik?) en op goal heeft hij niet gespeeld, maar verder overal. Interessant om hem weer terug te zien.

Prima transfer voor deze mooi groeiende club! Zelf zie ik Fortuna nog wel stunten dit seizoen.

Dan ben ik benieuwd wie er naar dort wordt gestuurd Essers of van Beijnen en Seuntjes ben ik blij mee iemand met ervaring en wat de leeftijd omhoog haalt

18 wedstrijden, nul doelpunten, en geen een keer de 90 minuten...dat is wel heel erg matig zeg. De Seuntjes van AZ had toch wel iets meer bereikt, wellicht al wat minder geworden?

Daar ben ik als VVV fan (helaas) jaloers op. Niet verwacht dat dit haalbaar was voor Fortuna. Chapeau.. Worden weer leuke derby's komend seizoen.

13 augustus 2020 om 20:41

Jullie hebben anders niet te klagen gehad de laatste jaren met een paar leuke aanvallers en een geweldige keeper die voorbij zijn gekomen. Echter lijkt het er bij Fortuna op dat de Ilicali deal doorgang heeft gevonden en de financiële slagkracht daarmee een stuk groter wordt waardoor dit soort spelers ineens realistisch zijn. Iets rond de club zegt me tevens dat er nog twee a drie van dit kaliber spelers bij gaan komen op redelijk korte termijn.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren