Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Sergio Ramos weigert een Real Madrid-shirt te signeren en licht toe waarom

Laatste update:

Sergio Ramos heeft uitleg gegeven over een veelbesproken filmpje op internet. Daarin is te zien hoe de 37-jarige verdediger van Sevilla van een fan een Real Madrid-shirt krijgt, met de vraag of hij het van een handtekening wil voorzien. Ramos weigert dit echter. Het leverde hem kritiek op, maar nu is Ramos dus met uitleg gekomen.

Op het filmpje is te zien hoe Ramos in zijn auto zit, vermoedelijk bij de uitgang van het trainingscomplex van Sevilla. Daar staan een aantal fans met voetbalshirts, met de vraag of de Spanjaard ze van een handtekening wil voorzien.

Dat doet Ramos, maar op het moment dat iemand hem een Real Madrid-shirt geeft, geeft hij aan hem niet te willen signeren. Het filmpje werd gedeeld op internet, en riep flink wat vraagtekens op.

Nu heeft Ramos op X uitleg gegeven. “Vóór dit moment had ik al iets van zes Real Madrid-shirts gesigneerd. En dan zijn er mensen die ze veilen of verkopen via internet...”, licht hij toe.

Ramos droeg liefst zestien jaar lang het shirt van Real Madrid, voordat hij in 2021 de transfervrije overstap naar Paris Saint-Germain maakte. Afgelopen zomer keerde hij terug in zijn vaderland: bij Sevilla.

Bij die club speelde hij ook aan het begin van zijn carrière, voordat hij in 2004 voor zo’n 27 miljoen euro naar Real Madrid vertrok. Daarvoor weigerde hij zijn contract te verlengen, zodat een overstap naar de Koninklijke makkelijker zou worden. Dat zorgde voor woede bij een deel van de Sevilla-aanhang. De keren dat Ramos in de jaren daarna met Real op bezoek ging bij Sevilla, werd hij steevast uitgefloten.

Toen de 180-voudig Spaans international deze zomer terugkeerde bij Sevilla, kwam hij daar nog even op terug. "Het is achttien jaar geleden", zei Ramos in een filmpje op de clubkanalen van Sevilla over zijn omstreden vertrek. "Toen ik wegging, heb ik fouten gemaakt. Ik wil hierbij mijn excuses aanbieden voor hoe dat is gelopen, aan iedereen die zich destijds beledigd heeft gevoeld. Ik hoop jullie snel weer te zien, want het voelt als familie. Mijn opa heeft van mijn vader en mij Sevilla-fans gemaakt."

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Dit soort filmpjes zijn er altijd om de speler in een slecht daglicht te zetten, ondanks dat krijgen ze zelf een mega salaris en dan klagen ze over mensen die iets extra bij verdienen aan hun shirt

18 november 2023 om 17:03

Hij klaagt niet hij legt gewoon uit waarom hij dat shirt niet signeerde.

18 november 2023 om 17:29

Misschien omdat die mensen die geld eraan willen verdienen, de plaats innemen van een kind welke het shirt zou houden en de dag van zijn/haar leven zal hebben

19 november 2023 om 09:02

Wat Mr.305 zegt is een van de schoonheden van het voetbal. Als je mij als 10 jarig kind een gesigneerde R9 shirt had gegeven denk ik dat ik die had ingelijst tot de dag van vandaag.

Dit is dus typisch sociale media. Alleen dat stukje tonen dat die geen Real Madrid signeert maar wel de PSG zegt genoeg dat ze veel mense willen laten denken dat die geen liefde heeft voor Real. Maar ja je weet natuurlijk nooit de context. En nu zie je ook maar weer dat het de waarheid is. Ramos wil gewoon geen handtekening uitdelen aan mensen die de shirts toch willen verkopen. En terecht ook.

18 november 2023 om 17:33

Maar zou diegene met het Realshirt dan hebben gezegd, hoi ik ga deze verkopen, teken ff? Je kan een PSG shirt toch ook verkopen...

18 november 2023 om 17:51



Nee maar schijnbaar was het tdezelfde kerel die meerdere shirts liet signeren. Dus dan wordt je wel achterdochtig..

18 november 2023 om 18:16

Verschil is dat dit dezelfde kerel is die hoogstwaarschijnlijk 6x dezelfde shirt heeft laten signeren. Dan heeft Ramos er wel genoeg van ja. Maar in de video wordt natuurlijk alleen het moment laten zien dat die dan weigert.

18 november 2023 om 19:19

Ah zo, ja dan is het wel logisch ja

Ramos heeft groot gelijk. Ik heb gasten gezien die er een vermogen mee hebben verdiend. En ook al verdient een voetballer veel geld...dan nog hoeft hij dit niet te doen. Dit soort mensen verpesten hrt voir de rest. Huur Ramos dan in voor een half uur en betaal gewoon. Als iemand 1 handtekening vraagt zal die ook zeker gegeven worden.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren