Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Sergiño Dest ontvouwt ambitieuze plannen bij MTV: ‘Daar streef ik naar’

Laatste update:

Sergiño Dest hoopt als voetballer een absolute sterrenstatus te verwerven, zo laat hij weten in een interview met MTV. De talentvolle rechtsback van Ajax wordt in het programma Sitdown gevraagd naar zijn toekomstplannen en komt vervolgens met een ambiteus antwoord op de proppen. “Ik hoop over vijf jaar een stuk verder te zijn dan op dit moment.”

Dest beaamt in het gesprek dat hij momenteel ‘goed bezig’ is. Waar hij over vijf jaar staat? “Ik wil groeien, zowel als voetballer als persoon. Ik wil een ster worden”, zo klinkt het. “Ik wil waardering krijgen voor wat ik doe. Daar moet je veel voor laten en voor over hebben. Je moet er hard voor werken, want een ster word je niet zomaar. Daar streef ik naar. Ik heb een team dat mij daarbij helpt.”

De negentienjarige rechtsback brak het afgelopen seizoen door in de hoofdmacht van Ajax. Op jonge leeftijd krijgt hij te maken met hoge inkomsten en naar eigen zeggen gaat hij daar verstandig mee om. “Ik ga heel slim met mijn geld om”, vertelt de Amerikaans international. “Ik geef misschien een tiende van mijn salaris uit, bijna niets dus. Ik ken nog de waarde van geld, maar natuurlijk koop ik soms wel iets als ik het heel leuk vind.”

Dest, die naar verluidt uit is op een zomerse transfer en al maandenlang gelinkt wordt aan Bayern München, is nog woonachtig bij zijn ouders. “Ik heb nog geen huis gekocht”, aldus de back, die zijn ouders op verschillende manieren probeert te helpen. “Mijn ouders mogen altijd aan mijn pinpas komen als ze iets nodig hebben. Dat hoeven ze niet eens te vragen.”

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Je hebt zelfvertrouwen, je hebt arrogantie en je hebt Dest...

9 juli 2020 om 20:34

Typisch Nederlands reactie , vooral niet ambitieus zijn , maar nederig en vooral normaal doen....daar zijn we gek op , jongens als Eiting , Schuurs, Pierie ..man man man . Laat die jongen ambitieus zijn voorlopig staat hij op zijn 19e in Ajax 1 door zijn kwaliteit en mentaliteit , ik weet niet wat jij doet ??

9 juli 2020 om 20:39

Dest en Depay stonden naast elkaar toen de molenwiek eraan kwam.

9 juli 2020 om 20:46

Het gaat er niet om dat hij ambities heeft, het gaat om de ambitie zelf. Wat betekent het nu om een ster te zijn? Hij wil niet de beste voetballer zijn, of de CL winnen ofzo, nee hij wil dat mensen hem herkennen / erkennen? Wat is dat toch voor ambitie 😝

9 juli 2020 om 21:16

En dat is dus een verkeerde aanname, jij het "ster zijn" op die manier op, maar zo bedoeld hij het natuurlijk niet.. Hij bedoeld een ster als voetballer, dat mensen hem ook herkennen als die goeie voetballer, mooie ambitie dus.

9 juli 2020 om 22:01

@bvbrunschot Wat is je punt? Omdat jij een rood shirt mooi vindt en koopt, moet ik dus ook maar een rood shirt gaan kopen?

9 juli 2020 om 22:38

Vandaar dat hij waarschijnlijk ook voor de VS heeft gekozen. De stars heeft hij al in de vlag zitten, hopelijk voor hem komt er niet vroegtijdig een streep door zijn carrière doordat het hem vooral alleen maar om bekendheid te doen lijkt te zijn.

9 juli 2020 om 23:03

Nee hoor, jij mag ook groen mooi vinden of wat dan ook. Maar ik mag dan toch ook zeggen dat ik dat groene shirt niet mooi vind? Net als dat ik dus een ambitie om een ster te worden ook maar schamel vind. Moet wel zeggen dat hij daarbuiten wel verstandig over komt, dus wellicht bedoelt hij het allemaal niet zo oppervlakkig als ik het nu lees.

10 juli 2020 om 00:52

Je verwacht toch in ieder geval een terminologie-kwaliteits-verhouding. Ik heb niet het idee dat Dest beperkingen bij zichzelf ziet. In aanvallend opzicht is hij pure middelmaat, in verdedigend opzicht bijzonder matig, maar hij is wel erg snel. Er moet natuurlijk nog wel erg veel gebeuren voor zo'n jongen. Als je al ziet hoe lastig De Ligt het in z'n eerste maanden heeft gehad, denk ik dat een Dest z'n ogen uitkijkt als je ineens word afgerekend op een prijskaartje en mislukte verdedigende acties.

11 juli 2020 om 09:09

Nee, het gaat erom dat wij met zijn allen deze jonge pikkies al aanpraten dat ze de nieuwe legendes zijn. Maar ze zijn nog allemaal tieners, als er dan een terugslag komt, is het voor hun psychisch veel moeilijker om daaruit te komen. Want ze waren altijd “de beste” en gaan ze nu twijfelen aan zichzelf. Ik denk dat het goed is voor de jonge talenten om mensen om zich heen te hebben die ze voorbereiden op de mindere fase en onzekerheden die eraan zitten te komen.

9 juli 2020 om 21:14

Laat ik voorop stellen dat ik voor Feyenoord ben en dus objectief, maar wat is er mis met dest? Hij spreekt zijn ambitie uit, wat is daar mis mee? Hij zegt niet dat hij nu al een ster is. Hij zegt dat hij nog een lange weg te gaan heeft, en keihard moet werken, en ook veel dingen moet laten. Het lijkt mij dat dit de mentaliteit is die je wilt zien, en niet dat Popi jopi gedrag van veel jonge voetballers die denken dat ze Ronaldo zijn, maar nog helemaal niks gepresteerd hebben. Waarom gaan mensen zo slecht op mensen die hun ambities uitspreken? Niet alleen in het voetbal, maar ook in het dagelijks leven, als je maar een beetje afwijkt wat als normaal wordt gezien, dat wordt je meteen van alle kanten negatief bejegend.. Waarom is dat? Zal hij de absolute top worden? Wie weet, misschien groeit hij straks ineens heel snel. Kijk maar naar Davies, aan het begin van het seizoen kon niemand hem, nu is het de beste linksback ter wereld... Het kan snel gaan. Ik hoop dat dest het red, en vind het nog steeds ontzettend jammer dat hij niet voor Nederland gekozen heeft.

“ik ga heel slim met mijn geld om”, vertelt de Amerikaans international'' “mijn ouders mogen altijd aan mijn pinpas komen als ze iets nodig hebben. Dat hoeven ze niet eens te vragen.” Heel verstandig ja.

9 juli 2020 om 20:41

Als je je ouders al niet meer kan vertrouwen...
Er staat ook niet dat ze er al ooit gebruik van hebben gemaakt. Ik vind dat hij helemaal geen rare dingen zegt. Dit had elke speler kunnen zeggen. Vreemde reacties allemaal weer hier.

9 juli 2020 om 20:55

Haha er zijn zat ouders die hun kinderen benadelen hoor. Natuurlijk, de meeste niet, maar ze zijn er wel en als ze zo makkelijk de beschikking krijgen over een groot bedrag zonder enige restricties dan kan de verleiding voor sommige ouders te groot worden.

9 juli 2020 om 21:19

@detoekomst Jaa als je hele trieste ouders hebt misschien jaa... Maar in dat geval zou je geen goede relatie met je ouders hebben en zou je dus ook niet je pinpas aan hen laten.

9 juli 2020 om 21:27

@spielen een voormalig tienerster als Aaron Carter denkt daar anders over. die is achter zijn rug van miljoenen leeg geroofd door zijn ouders

9 juli 2020 om 21:34

@japie, klopt maar dat was wel anders. Aaron was echt gigantisch jong toen. Nog geen 12 jaar toen hij werd leeggeroofd, letterlijk een kind die niet eens bij zijn eigen bankrekening kan

9 juli 2020 om 22:37

@primetime klopt inderdaad maar wel een smerige actie van zijn ouders destijds. als je al genaaid wordt door je eigen ouders is dat wel een hele kwalijke zaak

9 juli 2020 om 23:40

Kom op zeg.. dat is toch juist mooi. Hij leeft zelf blijkbaar nog relatief bescheiden (waarvoor hulde) en steunt zijn ouders die hem altijd hebben gesteund en waar hij nog bij in huis woont. Ik snap serieus niet hoe je hier iets slechts in ziet

10 juli 2020 om 11:57

Beetje domme reactie. Alsof je met een pinpas miljoenen kan achteroverdrukken. Die jongen woont nog bij zijn ouders en zegt verstandige dingen. Mijn ouders mogen ook mijn pinpas gebruiken. Maar die maken er noot misbruik van. Niet eens gebruik. Zo zijn ouders, normale ouders hebben het beste over voor hun kinderen. Je kan altijd excessen aanhalen, maar dat zijn echt uitzonderingen. Je hebt ook ouders die hun kinderen achterlaten in het bos. Ook ouders die hun kinderen vermoorden. Zullen we nu alle ouders wantrouwen?

Slimme keuze om voor de USA te kiezen, als je een sterretje wilt worden. Ze zijn daar dol op over het paard getilde persoonlijkheden.

Zure pruimen in de comments, laat Dest toch dromen. Ik gun het hem, misschien kan hij die speler worden die er voor zorgt dat heel veel Amerikanen gaan voetballen.

9 juli 2020 om 20:44

Volgens mij droomt elke speler ervan om een wereldster te worden. Prima om te zien dat hij barst van het zelfvertrouwen. Dat is in ieder geval een prima eigenschap. Nu voetballend nog veel sterker en beter worden en wie weet.

10 juli 2020 om 00:30

Als door Dest heel veel Amerikanen gaan voetballen, laat hem dan gigantisch falen. Anders kan je straks uitkijken naar cheerleaders langs het veld en in de rust Beyonce of Rihanna die amazing grace gaan zingen. Als tegen die tijd corona hopelijk voorbij is en 50000 man weer op de tribune mag zitten, word je getrakteerd op een potje USA USA USA.

Huh? Hoezo wordt Dest op basis van dit artikel arrogant genoemd? Hij zegt letterlijk dat hij een grote ster wilt worden en daar hard voor wilt werken. Wat is daar verkeerd aan?

9 juli 2020 om 20:37

Voetbalzone kennende valt men massaal over het woord ster en vind men dat hij zich niet met status moet bezighouden.

9 juli 2020 om 20:55

Ik vraag me af hoeveel mensen het stuk hebben gekeken, zei daar weinig geks en bij de vraag over waar hij staat over 5 jaar zegt hij hard te willen werken om een ster te worden.

10 juli 2020 om 00:49

Wat storend is, is dat deze jongen te veel praat. Je ambities uitspreken is goed, gezond zelfs, maar Dest neemt al echte Amerikaanse gewoontes over. Over de top, arrogant.

10 juli 2020 om 00:57

Ik denk eerder dat het een optelsom is. Uit z'n interviews van het afgelopen jaar valt namelijk wel te halen dat hij zichzelf erg goed vind (uiteraard mijn persoonlijke conclusie). Dat is prima, maar dan is het niet vreemd dat mensen je ook op die manier gaan beoordelen. Ik ben natuurlijk ook maar een leek op dat gebied, maar als ik hem zou moeten beoordelen vanuit het perspectief van een topclub op basis van zijn kwaliteiten, haakt hij op de eerste criteria al flink af. Als aanvaller niet goed genoeg bevonden voor de Nederlandse top, en verdedigend leunt hij enkel op z'n snelheid. Ik denk niet zozeer dat het specifiek te maken heeft met dit artikel, maar dat het vooral een optelsom van interviews is waarin deze jongen zichzelf misschien wel hevig overschat.

“Ik hoop over vijf jaar een stuk verder te zijn dan op dit moment.”ruige plannen wel, ik mag hopen dat ieder talent dergelijke plannen heeft. Benieuwd hoe hij zich gaat ontwikkelen, ik vind het aanvallend veel te druistig en verdedigend nog veel te veel leunen op zijn snelheid. Staat positioneel niet goed, alsof hij zijn juiste momenten niet aanvoelt. Ik laat me graag positief verrassen.

ik vind Dest persoonlijk alles behalve een bijzondere back maar als die jongen ambities heeft mag hij die van mij gewoon uitspreken. het is toch nooit goed. heeft hij geen ambities heeft hij geen topsport mentaliteit, heeft hij wel ambities is het een arrogant ventje

9 juli 2020 om 21:32

@japie meen je dat je hem niet goed vindt?!

9 juli 2020 om 21:49

ik vind hem niet heel slecht maar ook zeker niet indrukwekkend. hij is op zich ok aan de bal maar in verdedigend opzicht vind ik hem erg matig

9 juli 2020 om 22:06

Snap dat mensen dat denken heeft een aantal fouten gemaakt die meteen werden afgestraft. Maar deze speler heeft het allemaal. Doodzonde dat hij niet voor NL wil spelen en jaxxie wil verlaten.

9 juli 2020 om 22:36

hij is nog jong dus hij kan zeker nog groeien en beter worden maar ik zie er op dit moment nog niet het uitzonderlijke talent in wat ik in bv een De Ligt of Frenkie zag op die leeftijd

Heerlijk die haat meteen. Zelfverzekerde houding wordt hier meteen gezien als arrogantie. Heb van deze man genoten en doodzonde dat hij voor usa speelt.

Deze jongen gaat het niet redden. Denkt teveel dat hij een grote jongen is. Ik vind hem namelijk niet eens zo heel goed. Je merkt het ook aan Overmars. De beste spelers proberen ze te behouden, maar Dest mag bij een degelijk bod weg. Hopen dat Ajax er minimaal twintig miljoen aan kan verdienen. Over drie jaar zien we hebben bij Heerenveen of in de Verenigde Staten.

Hij zegt toch hier niets vreemds? Ik vind het allemaal wel meevallen eerlijk gezegd hoe arrogant hij overkomt.

10 juli 2020 om 08:13

Vraag me af of hij überhaupt wat gezegd heeft. In mijn ogen kan die alleen op basis van zijn voetballende kwaliteiten een ster worden, want daarnaast komt er niet veel uit. Bij Andy in de auto was het nu niet echt bepaald een spraakwater. Niet een persoonlijkheid a la Beckham of Ronaldo.

10 juli 2020 om 12:02

Beckham was op die leeftijd een spraakwater?

komt vervolgens met een ambiteus antwoord op de proppen. "Ik hoop over vijf jaar een stuk verder te zijn dan op dit moment.".... Jullie hebben gelijk VZ, ambitie spat er vanaf met dit antwoord...

gevraagd naar zijn toekomstplannen en komt vervolgens met een ambiteus antwoord op de proppen. "Ik hoop over vijf jaar een stuk verder te zijn dan op dit moment." Hier moest ik wel even om lachen, kleine steek van vz.Ik vind dat hij opzich niks geks zegt, maar hij heeft vaak wel een vreemde woordkeuze. Hoor vaker spelers hun ambitie uitspreken, bv een goede voetballer worden, de beste voetballer, spelen in een topcompetitie.. maar een ster worden heb ik eerlijk gezegd nooit eerder gehoord. Wat houdt dat ook in vraag ik me af. Vorige keer ook al een vreemde uitspraak door te zeggen dat hij de duurste back wilde worden. Verder zegt hij niet veel geks en vind ik het alleen maar goed als een speler ambities durft uit te spreken. Aanvallend een goede back met veel potentie, verdedigend mag hij nog wat verbeteren. Ideale wingback misschien?

Het is eigenlijk voor zowel voetballers als voetbalsupporters zo zonde dat je vooral voetballer bent tussen, laten we zeggen achttiende en vijfendertigste verjaardag. (U hoeft nu niet te reageren met allerlei voorbeelden van voetballers die langer doorgingen of eerder doorbraken, daarmee ga je het punt wat ik wil maken voorbij) Stel je eens voor, voetballers die pas debuteren op hun vijfentwintigste, of nog liever vijfendertigste? Het lijkt me dat er dan in ieder geval heel wat meer inhoud zit in die jongens, zouden ze ook even de tijd hebben hun school of een eventuele vervolgopleiding af te ronden. Ik snap dat MTV en de Goal en Zappsport het liefst spreken met de jongere generatie voetballers, die immers het dichtst staat tegen de doelgroep van deze media. Echter is het altijd zo leeg en zelf-gecentreerd. "ik wil een ster worden." "over vijf jaar wil ik beter zijn.". Ik ben echt toe naar een echte voetballer, het zijn allemaal, stuk voor stuk, zulke lege mensen. Ze dragen allemaal dezelfde kleren, rijden in dezelfde auto's, doen dezelfde vakanties, luisteren dezelfde muziek, kijken dezelfde series, lezen dezelfde lectuur. Schande is het dat juist zulke saaie, nikserige mensen zoveel geld hebben om daar vervolgens dezelfde dingen mee te doen als elke voetballer.

Sommige voetballers dromen om bij hun favoriete club te spelen, CL te winnen of coor hun land te spelen, maar nee, Dest niet. Dest heeft de sneue onzekere drang dat zoveel mogelijk mensen hem kennen, alleen dan ben je blijkbaar geslaagd in het voetbal. Veel triester dan een Dest wordt het niet...

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren