Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Sergio Agüero laat zich van zijn slechtste kant zien tijdens kleedkamerfeest

Laatste update:

Na afloop van de WK-finale tussen Argentinië en Frankrijk heeft Sergio Agüero zich in een livestream op Instagram op een negatieve manier laten gelden. Tijdens het feestgedruis in de kleedkamer van la Albiceleste noemde de oud-topspits de naam van Eduardo Camavinga, waar hij een woordgrap over maakte door de middenvelder cara de pinga te noemen. Dat vertaalt zich letterlijk naar 'penishoofd', of in het Engels naar het meer gangbare dickhead.

Op beelden is te zien hoe Agüero na een slok uit een fles de naam van Camavinga noemt, waarna hij zich omdraait en aan iemand 'waarom?' vraagt. Het is niet duidelijk waar Agüero op doelt, maar daarna draait hij zich om en zegt hij: "Voor Camavinga, cara de pinga." Op Twitter wordt de actie van Agüero sterk veroordeeld. "Cara de pinga zegt Kun Aguero rechtstreeks tegen Camavinga", stelt een gebruiker. "Die cara de pinga heeft een verdomde Champions League op negentienjarige leeftijd, iets wat jij in je hele carrière niet hebt kunnen bereiken, Kun, hou je mond." Een andere reactie luidt: "Stel je voor dat je land net het WK heeft gewonnen en dat je dan aan een negentienjarige jongen denkt die net een finale heeft verloren."

Het is niet de eerste keer dat Agüero betrokken is bij een spraakmakend moment dit WK. Tijdens en na afloop van het na strafschoppen gewonnen duel met Nederland in de kwartfinale liepen de gemoederen hoog op tussen de ploegen. Zo sneerde Messi tijdens een interview na afloop naar Wout Weghorst, door hem 'dommerik' te noemen. De spits van Oranje, die tweemaal trefzeker was tegen de Argentijnen, wilde na afloop in de spelerstunnel de hand schudden van Messi, waarna op beelden te zien was dat onder meer Agüero dat geen goed idee vond.

De Argentijnse bond AFA greep in aanloop naar de uiteindelijk na strafschoppen gewonnen finale alles aan om het groepsgevoel binnen de selectie te versterken. Om die reden besloot het om Agüero, evenals de geblesseerden Nicolás González, Joaquín Correa en Giovani Lo Celso, een actieve rol te geven in aanloop naar de wedstrijd tegen Frankrijk. Net als de AFA sprak ook de selectie van bondscoach Lionel Scaloni de wens uit om Agüero bij de ploeg te houden. De door hartproblemen gestopte legende van Manchester City deelde jarenlang een kamer met boezemvriend Messi.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Wees een vent en neem een voorbeeld aan hoe Frankrijk het Marrokkaanse elftal behandelde na het verlies.

19 december 2022 om 00:11

Zo zie je maar weer dat de corrupt gewonnen WK hand in hand gaan met dit gedrag. Ik denk dat de spelers dondersgoed weten dat ze geholpen zijn door de arbitrage door het hele toernooi en daarom komt hun ware aard naar buiten…

19 december 2022 om 01:16

Als ik naar dat filmpje kijkt dan zegt hij Camavinga en lijkt dan een ander gesprek aan te gaan wat geen betrekking op hem heeft..

19 december 2022 om 00:18

Na de winst op Oranje gedroegen zich al zo, slechte winnaars wereldkampioen onwaardig.

Ik heb Aguero altijd een hele sympathieke gast gevonden maar hij laat zich wel flink kennen dit WK hoor. Eerst met Weghorst en nu Camavinga. En dan zit hij niet eens in de selectie...

19 december 2022 om 00:13

Aguero is gewoon na zijn loopbaan erg druk met niks doen. Wat een vreemde gozer is dat zeg

19 december 2022 om 00:14

Dat is inderdaad het meest bizarre ja. De beste man heeft op dit toernooi net zoveel gewonnen als elke willekeurige andere Argentijn uit Buenos Aires, maar heeft toch het gevoel alsof dit nodig is, omdat hij wel het privilege heeft erbij te mogen zijn, en anderen niet ofzo. Mijn respect voor hem daalt wel hard zo.

19 december 2022 om 00:19

Aguero is er alleen maar bij omdat hij het bilmaatje is van Messi. En neemt kinderachtig spelers van andere landen de maat. Kan overduidelijk het zwarte gat na de voetbalcarrière niet handelen. Sneu figuur.

19 december 2022 om 00:33

En toch is hij meer in beeld geweest dan menig selectielid van Argentinië. Beetje sneu om de schijnwerpers zo op te zoeken terwijl dit totaal niet je verdienste is.

19 december 2022 om 08:04

Deze choker mocht alleen maar mee omdat ze hem zielig vonden met zijn hartproblemen. Wat had ik graag gezien dat Frankrijk de 4-3 maakte. Dan waren alle vreugdetranen van deze clown voor niets geweest.

19 december 2022 om 09:41

Sympathieke gast met dezelfde soort acties als die idioot Paredes. Twee benen gestrekt in de lucht vol op de knie van David Luis: City tegen Chelsea, december 2016. Kun Aguero is gewoon een opgefokt standje zoals al die Argentijnen. Maar goed, karma is a bitch.

Triest figuur zeg. Vier gewoon normaal je feestje

Man man. Zou oud en zich als zo'n klein kind gedragen. Die Argentijnen zijn 1 van de slechtste winnaars die ik ooit heb gezien. Triest.

Sneu dat hij zijn carriere vroegtijdig heeft moeten eindigen, maar wat is deze man zielig geworden zeg. Van een gevreesd topspits in Engeland naar een tiktokkende aandachtszoekende zielepoot. Heeft werkelijk nog nooit iets betekend voor het Argentijnse elftal maar plaatst zichzelf al de hele maand op de voorgrond.

En we gaan door met de volgende slechte winnaar. Wat een debiel zeg deze Aguero, je hebt het hele WK niet meegedaan en dus helemaal niets bijgedragen, maar gaat vervolgens een 20-jarige jongen die geen vlieg kwaad doet belachelijk maken nadat je land heeft gewonnen. Wederom een slechte winnaar, naast tal van zijn teamgenoten.

Sneu mannetje die doet alsof hij bij het team hoorde. Hij heeft net zoveel bijgedragen als wij hier op VZ. Verbaasd me daarnaast waarom hij uit het niets Camavinga noemt haha. Cama heeft Aguero uberhaupt nooit een keer benoemd. Vast nog salty omdat City en PSG verloren van Real Madrid. Gelukkig heeft hij iets gewonnen vorig seizoen wat Aguero nooit heeft bereikt. Triest persoon die kerel. Overigens speelde Camavinga weer een puike pot en dat als linksback. Maakt echt weer het verschil qua tempo.


19 december 2022 om 00:48

De reden waarom hij de naam Camavinga noemt is waarschijnlijk een stuk triester dan wij allemaal denken. Aguero vindt het op 34 jarige leeftijd grappig dat het Argentijnse scheldwoord 'cara de pinga' rijmt op de naam Camavinga. Dit toernooi heeft duidelijk uitgewezen dat zij me afstand de meeste onsympathieke Zuid-Amerikanen zijn.

19 december 2022 om 10:25

Alsof daar buiten Nederland nog enige twijfel over bestond.

Argentinië heeft laten zien alles behalve sportief te zijn dit toernooi, zowel op het veld als er buiten. Jammer want anders had ik ze het wel gegund.

Wat doet deze onverlaat eigenlijk in de kleedkamer bij Argentinië? Voetbalt zelf geneens meer, maar staat er tussen alsof hij er vandaag 2 ingelegd heeft.

19 december 2022 om 00:42

Hij is erbij voor als het wc papier van Messi op is

19 december 2022 om 01:49

Leukste reactie van de avond.

We moeten gewoom accepteren dat voetballers soms ook gewoon kleine kinderen zijn,het is niet omdat je tegen een bal kan trappen,dat je heel volwassen automatisch bent..

19 december 2022 om 00:15

Aguero is bij dit toernooi geen voetballer geweest, slechts toeschouwers met de meest exclusieve behandeling die er is.

ik had dit dus gelezen..
It's just a play on words. It's really easy to make jokes about the name camavinga in Spanish. Most related to penises.... I don't think he has any bad intent, just funny name = childish joke

Sowieso was de tackle die ze op Camavinga maakte schandalig en de speler van Argentinië kreeg slechts een gele kaart

19 december 2022 om 00:18

Tja, Parades heeft er een aantal gemaakt dit toernooi. Die gast zou a la Felipe Melo als hij geen voetballer was geweest een hired gun voor een drugskartel zijn. Enge onsportieve kerel is het. Een beetje slim spelen prima maar deze kerel hoort gewoon niet op het voetbalveld thuis

Zullen we afspreken dat iedereen die die actie van onze bondscoach in '88 in Hamburg zo enorm grappig vond even niet reageert op feestvierende Argentijnen 🤣

19 december 2022 om 00:14

Bravo! Selectieve verontwaardiging.

19 december 2022 om 00:16

Dan blijven er nog genoeg mensen over op vz. De meeste hebben 88 niet eens meegemaakt

19 december 2022 om 00:16

Als je de mensen die dat niet enorm grappig vonden/vinden maar lekker laat zeiken.

Zielig ventje doet alles om nog een beetje aandacht te krijgen.. je hoort er niet bij en hebt het WK niet gewonnen.

Camavinga gaat een (nog) glansrijkere carrière tegemoet dan deze zieligaard. 19 jaar en staat al met een been aan de top. Snap niet dat de Argentijnen zich zo misdragen na hun winstpartijen en zelfs het kampioenschap. Vier je feestje, maar laat anderen in hun waarde.

Over 4 jaar mogen ze er van mij in ieder geval af. Na het verlies van Oranje was ik rancuneus, maar nu overtreft het alles.

19 december 2022 om 10:54

Camavinga die een grotere legacy tegemoet gaat dan Aguero? We hebben geen glazen bol maar die kans acht ik zo goed als onbestaande. Aguero is een van de beste spitsen die de Premier League ooit heeft gekend. Camavinga is een leuk talent, maar zo zijn er momenteel wel meerdere (gavi, Pedri, Bellingham, Musiala...)

Ik hoop echt dat hij 'voor Camavinga, dickhead' bedoelt. De dickhead zegt hij dan tegen de persoon die de naam Camavinga laat vallen. Anders is dit echt diep triest.

19 december 2022 om 00:16

Hij zegt cara de pinga, omdat het rijmt met camavinga. Hoeft geen eens richting hem te zijn geweest. Als je Argentijnen beetje kent weet je dat ze gewoon vaak lopen te dollen.

19 december 2022 om 00:31

Dit noem jij lopen te dollen? Hij post het vlak na een grote finale dus de halve wereld kijkt mee. Je schoffeert een menneke van 19 die met de grootste wedstrijd van zn leven heeft verloren. Dat kun je geen dollen meer noemen.

19 december 2022 om 00:37

Gozer, je gaat toch als 35-jarige man geen woordspelingen met de naam van een 19-jarige maken, een 19-jarige die net een finale heeft verloren. Ik zou het ook niet leuk vinden als er met mijn naam wordt gesold en Camavinga ongetwijfeld ook niet. Echt raar dat je dit nog loopt goed te praten en probeert af te doen als dollen.

19 december 2022 om 00:39

schoffeert hem niet. Maar cultuurverschillen. Dus jij gaat nooit anders willen zien.

19 december 2022 om 00:40

Enige reden dat jij zegt dat je het raar vindt dat ik het goedpraat is omdat je weet dat Ik barca support en tussen de Messi en Ronaldo fans wij hebben gezegeviert en jullie verloren. Valse moraalridder dat je bent haha.

Ik heb lange tijd in Zuid-Amerika gewoond, dan weet je dat de dingen anders gaan. Waarom zou Aguero bewust een 19 jarige willen beledigen?



19 december 2022 om 00:46

Waarom zou aguero überhaupt bezig zijn met een 19 jarige tegenstander tijdens het vieren van een wk? Nergens voor nodig lijkt me

19 december 2022 om 10:54

Het gaat mij helemaal niet om de Ronaldo-Messi debat. Ik ben een groot fan van Ronaldo, maar ik vind Messi al tijden de beste ooit. Heb ik ook vaak gezegd. Dat je het daarop moet gooien, vind ik best wel zielig en geeft aan hoe je tekort komt aan argumenten. Echter ben ik dit wel van jouw reacties gewend.


1 vraag, hoe ben je als 35 jarige (die overigens 0 participatie heeft aan deze wedstrijd) bezig met een 19-jarige verliezer? Nergens voor nodig en ik ben helemaal geen valse moraalridder, het is gewoon een trieste bedoeling na een overwinning en 50 mensen zijn het kennelijk met me eens en weinig zijn het eens met jou.

Het ingewortelde racisme bij de Argentijnen (getuige reacties bij Mbappe) zal je zeker ook blijven verdedigen.

Bah echt triest gedrag. Als gepensioneerd topvoetballer in een dronken bui domme liedjes zingen over een tiener van de tegenpartij. Is dit hoe je feest viert? Aguero en dat hele Argentinië heeft nooit de gunfactor bij mij gehad. Een stel overemotionele voetbalgekken. Net hooligans.

Triest om zo op een 19 jarige te reageren, vier het gewoon met je team. Of moeten we Aguero ook maar even een andere naam geven? Kippenhartje bijvoorbeeld?

Simpele reactie: in tegenstelling tot Camavinga heeft Agüero nooit succes behaald in de Champions League. En op welk niveau speelt Agüero nu? Hoger dan Camavinga toevallig?

Aguero laat zichzelf wel erg veel zien dit WK ik moet zeggen.. teveel en overigens ook opeens uit het niets zo na Argentinië- Nederland opeens is hij overal bij. Het is inmiddels ook Argentinië & Aguero winnen het WK. Hij viert het mee alsof hij mee gespeeld heeft..

Dat deze trieste figuur het veld op mocht met shirt en al was ook best genant.

20 jarige beledigen wat triest zeg 😂😂😂
Mannetje deed niet eens mee

19 december 2022 om 00:18

Jawel hij viel in uiteindelijk

19 december 2022 om 00:30

Lee heeft het over Aguero, die heeft namelijk 0,0 bijgedragen.

19 december 2022 om 00:39

Excuses ik doel op aguero met z'n zielige houding.

Nog maar weer het bewijs dat de grootste boevenploeg het WK gewonnen heeft. Al met al wel het beste WK ooit.

Och arme, de vreeslijkheid..hoe de spelers elkaar toch krankzinnig behandelen. Als beesten!

Misschien kunnen ze samen een Fortnitedansje instuderen...

Aguero is niet kampioen geworden wil gewoon meeliften met het succes wil weer in de picture komen, aandachtsgeile jongen is het ook. Ga lekker op je bed liggen met je hartklachten en kijk gewoon je hele leven tv dadelijk overkomt je nog wat, zielige vent

Hahaha wees blij dat je een corrupte WK heb gewonnen man en hou die gast erbuiten!!
Hij heeft tenminste wel iets gewonnen wat jou nooit is gelukt.

btw voor de mensen die zeggen dat het geen corrupte wk was? Het wk is zomaar in Qatar beland toch? Na 2 jaar dat het bekend was kochten ze van alle clubs PSG, voor 6 miljard aan straaljagers van Frankrijk. Qatar is opzoek naar erkenning, Messi wouden ze kampioen maken zodat Qatar altijd verbonden zal blijven aan het wk dat Messi hem daar gewonnen heeft. Alles heeft een prijsje en als jullie Argentijnse fans het niet inzien of niet willen inzien dan zouden jullie toch echt meer research moeten gaan doen hoe de wereld nou eenmaal in elkaar zit. Cadeautje van Qatar.

19 december 2022 om 00:36

Als het gekocht was dan zou de scheidsrechter geen penalty geven voor de 3-3 want waarom zou je het risico nemen dat Frankrijk alsnog gaat winnen bij de strafschoppenserie. Want dat is gewoon 50/50 of denk je dat ze Coman hebben omgekocht om te missen.

En dit zelfde geldt voor de strafschoppenserie tegen Nederland

19 december 2022 om 01:09

@benzema08 Ze kunnen altijd nog de goal afkeuren vanwege overtreding van 4 acties geleden. De goal van Messi 3-2 was zwaar buitenspel. Niemand die het ziet op aardbol. Hoe ken dat man.net als dat de goal van Iniesta viel, nadat Sneijder in de muur schoot en eigenlijk corner zou moeten zijn.

19 december 2022 om 01:10

och, dus dat ene moment wat gewoon terrecht een penalty is en die gegeven is is het niet een corrupte wk ineens?? Het was een overduidelijke handsbal daar kon die niet onderuit, maar grote vriend had Otamendi niet rood moeten hebben??? jij noemt 1 moment wat gewoon 100% zo is zal ik 10 momenten opnoemen voor jou wat 100% niet zo was in het voordeel van Argentinie?

19 december 2022 om 02:04

Buitenspel???

Ik heb altijd al gezegd dat het wk corrupt is, en dat qatar het wk heeft gekocht.De scheidsrechters moesten van de Fifa Argentinië zoveel mogelijk penaties geven, en vooral Messi wereld kampioen maken.Dat was hun opdracht met een zak geld.Als mensen zeggen dat Argentinië terrecht wereld kampioen is geworden dan kijken ze allemaal door een roze bril van de Fifia.Nederland had gewoon het wk moeten boycotten.En ja ik ben helemaal niet blij.

19 december 2022 om 01:09

Ik hoopte zo erg dat Frankrijk zou winnen maar helaas. Maar dat het een gekocht WK is slaat nergens op. Als kolo muani in de 123ste minuut had gescoord zou je dit nooit zeggen. Maar nu Argentinië heeft gewonnen wordt dit opeens gezegd

Staan we er nog van versteld mensen? Ene schandaal na het ander. Grootste farce ooit dit. Echt 0,0 respect voor deze ploeg en haar fans.

Sergio Aguero is die klasgenoot bij een groepsproject die helemaal geen flikker uitvoert, maar bij de eindpresentatie alle credits opeist.

Voor iemand met een hartritmestoornis zou je nog meer verwachten dat ie een ander respecteert en niet belachelijk maakt om naam of uiterlijk. Hij zou het ook niet fijn vinden als iemand een grap zou maken over het feit dat ie problemen met zijn hart heeft. Laat zich hier erg kennen. Camavinga is een jonge speler met al een Champions League op zak en hopelijk een toekomst met vele prijzen.

Daarom gunde ik dezd vieze argentijnen niet. Ze kunnen voetballen maar als het om karakter gaat....



Beste man heeft niet eens gespeeld..

Stoer man. Lekker live op instagram gaan, en dan zoiets roepen in de kleedkamer van Argentinie, over een jongen van 20. Heeft het wel over iemand die de wedstrijd kantelde, en dat op een vreemde positie. Camavinga heeft wel iets gewonnen, waar Aguero alleen maar van kan dromen. Wat een aandacht zoeker is dit zeg. Kneusje's gedrag, doet net alsof hij zoveel bijdrage heeft geleverd. Zet zichzelf alleen maar compleet voorschut.

Dat hele Argentijnse elftal is een groot onsympathiek samenhangend iets...Zelden een elftal zo weinig gegund!Wel frappant dat iemand met de naam Cum woordgrapje over anderen maakt...

19 december 2022 om 07:06

Hij heet Kun.

19 december 2022 om 10:30

inderdaad, net als Kun Moulijn.

Is niet erg. Laat hem lekker genieten. Dit was meer de nieuwe lichting die eraan komt.

We komen eraan. Stilte voor de storm…

Vive la France pour toujours🇫🇷

Dit is dus de reden dat ik voor Frankrijk was die Argentijnen altijd met hun praatjes en hun grote bek echt klote volk is het

Hoop dat iedereen deze trieste winnaars onthoud. Geen klasse geen stijl. Ik ben benieuwd hoe deze mensen na dit wk weer kunnen integreren in hun Europese teams. Dit gedrag hoort bij een team dat is opgestookt door een trainer. Geen respect voor tegenstanders. Dit wk lijkt verkocht een onafhankelijk onderzoek maar ik hoop dat een onafhankelijk onderzoek dat gaat uitmaken.

De meeste Argentijnen hebben mij echt verbaasd, met hun vervelende en provocerende gedrag.
Ook dit filmpje van Agüero, waarom moet je dat doen?
Die keeper gisteren ook bij die penalty die naast ging, raar dansje staan doen.
En daarna nog het in ontvangst nemen van zijn trofee, waarbij de beker zelfs eraan moest geloven.
En zo kan ik nog wel even doorgaan... heel vervelend gedrag.

Ik zou bijna zeggen “denk om je hart”!

Heel veel selectieve reacties hier. Jarenlang werd het gedrag van Tagliafico en Martinez bejubeld. Alleen droegen ze toen een rood-wit shirt in plaats van een blauw-wit. Toen waren het Nico en Licha en noemden ze hun spel 'grinta'. Een verloren penaltyserie kan blijkbaar veel veranderen.

Sinds wanneer mogen vriendjes van spelers mee de kleedkamer in?

Dit is toch gewoon om te lachen. Was Aguero een Nederlander vonden jullie het fantastisch. Sommige kunnen het gewoon niet wegstoppen dat ze nog wat zuur zijn over de uitschakeling.

19 december 2022 om 17:24

Wie is "jullie" kerel? Iemand die vol van de euforie zou moeten zitten (niet eens gespeeld verder maar goed) gaat zich bezighouden met een jonge jongen die niemand ooit (voor zover ik weet) een vlieg kwaad heeft gedaan?
Dat jij dat fantastisch vindt prima, "wij" hier niet.

Deze gast wil zich zo graag laten gelden. Faalhaas bij Argentinië, eerst dat gedrag naar Weghorst en nu dit. Ga lekker op de tribune zitten..

Zelf meeliften bij t feestvieren overal dichtbij waar je zelf geen hol bij hebt uitgevoerd, maar overal een grote klep. Walgelijke vent die aguero

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren