Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Seizoen miljoenenaanwinst PSV ‘voorbij’: ‘Na de zomer begin ik op nul’

Laatste update:

PSV betaalde Vélez Sarsfield anderhalf jaar geleden naar verluidt twaalf miljoen euro voor Maximiliano Romero, maar de Eindhovenaren hebben vooralsnog weinig plezier beleefd aan de jonge spits. De twintigjarige Argentijn kampt gedurende zijn periode in Nederland vooralsnog met de ene blessure na de andere en kwam pas één keer in actie in de Eredivisie.

Namens Jong PSV staat de teller dit seizoen echter wel op elf optredens in de Keuken Kampioen Divisie en Romero hoopt die lijn aankomend seizoen ook door te kunnen trekken naar het eerste: “Het gaat echt heel goed. Ik train al een hele tijd normaal met de groep mee. Ik moet nu speelminuten maken”, legt hij uit in gesprek met FOX Sports.

“Ik begin weer wedstrijdritme te krijgen en ik denk dat ik er volgend seizoen weer bovenop ben.” Romero stond vrijdag tijdens de verloren wedstrijd tegen Almere City 75 minuten op het veld, terwijl hij de week ervoor tegen Go Ahead Eagles een uur in actie kwam. De kans dat het talent nog een rol van betekenis gaat spelen in de titelstrijd met Ajax is echter minimaal.

“Dit seizoen is min of meer voorbij voor mij. Na de zomer moet ik weer op nul beginnen”, is hij duidelijk. Romero zal dan de concurrentiestrijd aan moeten gaan met Luuk de Jong, mits de topscorer aankomende zomer niet vertrek uit Eindhoven. De jongeling is onder de indruk van zijn concurrent: “Hij is een fantastische ploeggenoot en een hele goede speler. Ik ben blij voor hem dat hij zo vaak scoort.”

Denk jij dat Maximiliano Romero nog uit gaat groeien tot een belangrijke speler bij PSV?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ben toch wel benieuwd naar deze jongen. Ook al zeggen bedragen niet altijd iets, toch zal PSV hem met een reden voor dat bedrag gekocht hebben. Hopelijk is zijn blessureleed voorbij en kan hij gaan laten zien wat hij in huis heeft.

Voor elke betrokkene is een verkoop van De Jong noodzakelijk. PSV verdient nu nig aan hem, de ploeg kan een ander systeem hanteren , niet meer afhankelijk van alleen de jong en talenten schuiven weer een positie in pikorde. Ik zeg: Ihataren op 10, Bergwijn en Malen als 2 spitsen. Lammers, Romero, Gakpo en Achhalal als backup. Rigo is er ook nog.

27 april 2019 om 20:10

Dan ga je er dus vanuit dat Bergwijn niet verkocht wordt en Lozano wel. Op basis van dit seizoen zie ik eerder Bergwijn vertrekken. Speelt constanter en beter, is completer en jonger. Lozano heeft gewoon niet zijn beste periode, is minder compleet, zal minstens net zo duur zijn.. Als ik een kopende club was, zou ik wel weten wie ik nam. Over Lozano heb ik ook gewoon mijn twijfels of hij het in een zwaardere competitie waar gaat maken en al helemaal bij een topclub.. Toch meer een counterspeler.

27 april 2019 om 20:25

Pcies, Lozano wordt verkocht en voor Bergwijn is het 1 a 2 seizoenen te vroeg. Unnerstall, Alvarez en Guti moeten de stabiliteit vormen volgend seizoen. De jongeren (Ihataren Rosario Malen ) moeten klaarstaan.

27 april 2019 om 20:38

3 spelers die nu niet in het 1e spelen, 2 zelfs bij een andere ploeg moeten de stabiliteit vormen?

27 april 2019 om 20:38

Persoonlijk vind ik Bergwijn juist een tikkeltje overrated. Hij heeft dit seizoen een goede fase gehad in de eerste seizoenshelft, maar qua rendement en dreiging komt hij nog niet in de buurt van het niveau van Lozano. Natuurlijk ziet het er bij Lozano allemaal niet zo mooi uit, en is hij voetbaltechnisch en in de kleine ruimtes niet zo verfijnd als Bergwijn, maar met zijn loopacties, spelintelligentie en ongekende snelheid op de eerste meters zorgt hij uiteindelijk voor meer gevaar dan Bergwijn. Bergwijn is in dat opzicht toch meer een speeltuinvoetballer, die op tactisch vlak nog een hoop stappen te maken heeft.

27 april 2019 om 20:58

Bergwijn liep dit seizoen voor zijn blessure en vorm dip (nu) bijna 1op1 betreft goals en assists. Meest constante speler tot dat moment

27 april 2019 om 21:08

Dat geldt voor Lozano natuurlijk evengoed. Lozano scoorde in de eerste seizoenshelft 15 keer, Bergwijn 10 keer.

27 april 2019 om 20:22

Ik betwijfel of Ihattaren al klaar is voor een vaste basisplaats, en ik zou hem ook zeker niet nu al tot de vaste nummer 10 bombarderen, dan word je wel erg afhankelijk van een grillig 17-jarig talent. Ik zie liever dat PSV gewoon weer teruggaat naar een 4-3-3 met één controleur, zoals dat onder Cocu gebruikelijk was. Wat mij betreft spelen ze volgend seizoen met Sadilek op 6, met daarvoor Guti en een box-to-box middenvelder (type Van Ginkel). Dan brengt gelijk een stuk meer voetbal met zich mee.

27 april 2019 om 20:31

Ihatteren is nog niet zo ver. Zou sowieso met Gakpo gaan spelen volgend seizoen. Zie Bergwijn wel vertrekken en dan is Gakpo de ideale vervanger.

27 april 2019 om 23:10

@marshmallow,

Onbegrijpelijk dat jij zo graag een spits wil vervangen die dit jaar waarschijnlijk 30 doelpunten gaat maken. Geloof me maar dat elke trainer zijn topscorer en topscorer van Nederland wil behouden. De Jong blokkeert niemand, hij is simpelweg beter dan zijn directe concurrenten. En het systeem kan ook prima veranderd worden met de Jong. PSV doet het nl. helemaal niet zo slecht. Volgend jaar de centrale verdediging veranderen en een verdedigende middenvelder minder opstellen en PSV is gewoon weer titelkandidaat.

28 april 2019 om 09:44

Inderdaad..waarom je beste spits wegdoen?

PSV heeft het niet goed gedaan/wel pech met miljoenenaankopen als Pereiro, Romero en Guti tot nu toe. Van zulke dure spelers hoop je toch altijd dat ze echt een meerwaarde zijn. Pereiro lijkt nu wel definitief afgeschreven, zeker onder Van Bommel. Guti krijgt gewoon geen goede of eerlijke kans, terwijl Romero tot nu veel last heeft van blessures. Romero was trouwens echt een toptalent voor zijn komst naar PSV. Als hij nu eens fit blijft, zie ik hem echt nog wel uitgroeien tot sterspeler bij PSV. Daarbij wel een kanttekening, want dan moet Luuk de Jong wel vertrekken of PSV moet met2 spitsen gaan spelen. Dit lijkt mij geen speler die ook rendeert op de flanken en Van Bommel zie ik Luuk de Jong niet passeren.

27 april 2019 om 21:15

Waarom zou van Bommel Luuk de Jong moeten passeren terwijl hij topscorer van de eredivisie is? En waarom is Pereiro afgeschreven terwijl die genoeg wedstrijden onder van Bommel heeft gespeeld? Waarom krijgt Guti volgens jou geen eerlijke kans? Ik lees een hoop oordelen terwijl niemand anders dan van Bommel weet hoe het zit. PSV is een topclub en heeft een kwalitatief goede selectie nodig waar interne concurrentie aanwezig is. Iedereen moet vechten voor zijn plekje en van Bommel zal de beste elf opstellen. Diegene die daar niet mee om kan gaan zal vertrekken, dat is ergens anders net zo. Wij supporters hebben allemaal onze eigen mening over wie er moet spelen, maar allemaal op afstand. Zolang van Bommel trainer is bepaalt alleen hij!

27 april 2019 om 22:04

Ik zeg niet dat Van Bommel Luuk de Jong moet presteren. Ik zeg juist dat ik hem dat niet zie doen, verder geef ik geen oordeel over die beslissing. Ik keur het niet af of goed. Pereiro is afgeschreven, omdat Van Bommel hem net als Cocu in het begin echt voldoende kansen heeft gegeven en hij die niet heeft gepakt. Nu staan zo'n beetje alle middenvelders boven Pereiro, dus dat lijkt mij wel duidelijk; die is klaar. Sadilek, Ihattaren, Luuk de Jong op 10, Guti, Hendrikx, Rosario.. Elke middenvelder lijkt boven hem te staan of niet? Guti krijgt te weinig kansen. Iemand die zoveel miljoen heeft gekost, zou normaal gesproken meer kansen krijgen in ieder geval. Ook hij lijkt in de pikorde echter enkele spelers voor zich te moeten dulden, wat mij betreft onterecht.

28 april 2019 om 17:36

Hoeveel kansen hebben Kristensen en Orejuela gehad bij Ajax? Ook erg weinig. Blijkt gewoon dat een eigen jeugdspeler beter is. Zelfde geldt voor Cassiera en Labyad. Is in totaal ook 25 miljoen aan desinvestering.

Kortom, een trainer stelt de spelers op die zich laten zien op de training en waar hij denkt het beste resultaat mee te bereiken. Blijkbaar denkt v. Bommel dat Guti nog niet goed genoeg is net zoals Ten Hag dat vindt van die andere spelers.

28 april 2019 om 02:16

Ik vind dat Peirero zijn waarde wel heeft bewezen voor Psv. Dat zijn toekomstperspectief onder Van Bommel misschien minder is geworden zegt niks over de 3 seizoenen hiervoor. Het is geen speler van de buitencategorie maar wel een nutige kracht gebleken voor Psv.

Romero en Guti zullen dat nog moeten bewijzen, waarbij Romero wel een inhaalslag te maken heeft. Die heeft werkelijk nog helemaal niks laten zien. Een beetje pech ook met blessureleed, maar tot nu toe heeft hij nog niks waargemaakt van zijn potentie. Guti heeft af en toe al laten zien dat hij best tegen een bal kan aantrappen. Enige probleem is dat hij de discipline (verdedigend) en het tempo niet goed aankan. Van Bommel werkt dagelijks met die jongen dus die weet echt wel goed wat hij kan of niet. Hoewel het blok voor Van Bommel heilig is en rouleren niet echt zijn hobby moet je toch ook nageven dat hij het wel met talenten een kans geeft wanneer hij denkt dat ze het aankunnen. Sadilek, Ihattaren, Malen, Gapko en Rosario hebben allemaal kansen gekregen van Van Bommel en die (grotendeels) met beide handen aangepakt.

Dit zal het laatste jaar zijn dat psv Ajax kan bijbenen. Vanaf volgend seizoen gaat Ajax de NL competitie jarenlang domineren. Dit zal de waarheid zijn.

27 april 2019 om 20:17

Dat Ajax het qua grootte van de club en budget bijna verplicht is om de komende jaren de Eredivisie te winnen, ja, akkoord. Domineren? Daarvoor is het niveau in onze competitie te laag. Ajax kan beter zijn dan 17 ploegen in de competitie, maar als PSV ook een stuk beter is dan 16 ploegen in de competitie blijft het spannend. Uiteindelijk gaat het dan net als dit seizoen om enkele wedstrijden waarin punten verspeeld worden of doelsaldo.

27 april 2019 om 20:20

Haha dat hoor ik al sinds 2012..en ieder jaar begin vd competitie is Ajax op voorhand kampioen en weet men het 'daar' (in A'dam) al zeker dat ze kampioen worden..men leert het ook nooit🙄

27 april 2019 om 20:25

Zucht. Het is de media die Ajax op voorhand kampioen maken. Het enige dat Ajax elk jaar zegt is dat ze mee moeten doen om de titelstrijd. Niemand bij Ajax zegt dat het zeker is dat ze kampioen worden. Zelfs nu ze eerste staan wordt dat niet gezegd. Maar er zullen altijd figuren zijn die lezen en horen wat ze willen, gesteund door hun antipathie jegens Ajax.

27 april 2019 om 20:32

Kyle66 klopt wat je zegt. Bedoel ook niet dat de club dat zelf zegt maar meer reacties onder artikelen van VZ en op FB. Uiteraard hoort Ajax als club dat ook (net als PSV en feyenoord) uit te dragen.

27 april 2019 om 20:45

Wel bizar hoor @Kyle hoe je deze arrogante reactie van @Monyet zó weet te draaien dat het de schuld is van figuren met antipathie (lees: jaloezie) richting Ajax en de media. Lees zijn reactie ng eens zou ik zeggen. Hij lijkt me geen media / iemand met antipathie of wel? Misschien gewoon volgende keer niet proberen alles recht te praten

27 april 2019 om 21:45

@dendechofu, wel bizar hoe je mijn reactie verkeerd interpreteert. Als je het eens goed zou lezen, zou je je realiseren dat ik niet op Monyet reageerde maar op Josh Tesselaar. Tip: daarom staat mijn reactie meteen onder de zijne.

Misschien de volgende keer eerst beter lezen en dan pas te reageren?

27 april 2019 om 22:28

Jou reactie is een reactie waarin staat ‘de media maakt het ervan’, terwijl er 1 post erboven nog iemand praat over de ‘dominatie van Ajax’. Hoe heeft dat niks met elkaar te maken volgens jou? Hoe kan je met droge ogen beweren dat alleen de media dat doet terwijl er nog een comment boven je snufferd staat waarin het tegendeel bewezen wordt

28 april 2019 om 19:46

@dendenchofu wie zegt dat hij een Ajaxsupporter is? En in de basis is het gewoon waar wat Toekomst zegt, het is de media die roept dat een bepaalde club wel kampioen wordt. Dat er ook veel supporters zijn die dat roepen klopt wel.maar ook die worden vaak beïnvloed door de media. Vaak is het ook gewoon hopen op, zeker nu het al zolang geleden is! En waarom is het een arrogante opmerking, want zou het vreemd zijn dat Ajax zou gaan domineren? Met het geld wat ze hebben binnen gehaald zou het haast slecht zijn als ze de komende jaren geen kampioen zouden worden, dat is geen arrogantie maar een constatering, maar zoals zoveel, laat ik het zo zeggen, niet zo'n liefhebbers van Ajax. Is het weer lekker makkelijk om arrogant te roepen!

27 april 2019 om 20:29

@money_bule
Dat verwacht ik niet, Ajax zal in de zomer een drukke transferwindow worden. Er zullen minimaal 5 spelers van de basis vertrekken (de ligt, de jong, Ziyech, Tagliafico, en nog iemand van de overige bijvoorbeeld van de beek). Dit zal zo grote kwaliteitsklap zijn dat ik niet verwacht dat Ajax dat zomaar opvangt en zo verder gaat met het niveau waar zij zijn. Er zal een stap achteruit gedaan worden.

27 april 2019 om 20:42

Hoe dat als er straks een zware leegloop op het spel is bij ajax . Wel dominant rol gaat ajax dan nog spelen.
Ze moeten van nuls af aan weer beginnen met wederopbouw

27 april 2019 om 20:54

Jarenlang? Vanaf volgend seizoen zal het opnieuw opbouwen zijn aangezien een kwart van de basisspelers zullen vertrekken.

27 april 2019 om 21:25

Wat een onzin. PSV hoeft er alleen maar voor te zorgen dat ze beter zijn dan de andere 15 ploegen en dan kom je een heel eind. Zie dit seizoen. Ajax gaat pas echt domineren als zij de spelers hebben die verhuurd zijn aan de nummers 3 tot en met 5 die tegen iedereen meedoen, behalve Ajax. En dan moeten het ook nog eens allemaal mega talenten zijn. Dat is echt een utopie.

27 april 2019 om 21:26

Wat een onzin lol. Hoor je wel vaker maar al jarenlang is Ajax geen kampioen meer geworden dus doe maar rustig aan. En straks verliest Ajax vele van zijn toppers en dan kunnen ze weer ppnieuw beginnen.

27 april 2019 om 22:04

Houd op hoor, als Ajax zijnde ben je na dit jaar je hele team weer kwijt en kun je weer opnieuw beginnen. Wordt volgend jaar weer een zware klus.

28 april 2019 om 00:22

@Monyet_bule,
Dat vraag ik me af Ajax krijgt veel geld binnen doordat ze steeds een hoop spelers moeten verkopen. Ajax heeft nu een uitstekende jeugd lichting maar daar zullen er flink wat van vetrekken daarbij zullen er ook nog vaste krachten weggaan en moet Ajax dus weer opnieuw beginnen met bouwen....
Ajax is sportief gezien misschien wel slachtoffer van z'n eigen succes?...

28 april 2019 om 04:11

Mwah...lijkt mij meer een zomer waarin niets voor zich spreekt. OK, je hebt als Nederlandse club een paar honderd miljoen. Grote voorsprong...blabla....uiteindelijk moeten ze 3 tot 4 dragende spelers gaan vervangen. De grootste talenten slaan Nederland over..kunstgras etc. Je kan ook zitten met meer geld dan je ndoig hebt en te weinig nieuwe goeie aankopen.

28 april 2019 om 07:46

mwa dat ligt aan de aankopen en intenties van Ajax als eerste maar voor Bergwijn krijg je zo 30 miljoen Lozano ook en dan kunnen ze weer opbouwen. Ander systeem creëren met jong talent en paar ervaring we zullen het zien. Ajax heeft meer geld, PSV moet slim zijn.

Romero en Gutierrez beide gaan elders hun geluk zoeken in de zomer denk ik. En dat zou maar zo in Spanje kunnen zijn. Of zouden ze nog langer in Eindhoven blijven?

27 april 2019 om 21:02

Gutierriez gaat volgend komend seizoensvoorbereiding meedraaien waardoor de manier van spelen ook door hem goed eigen kan worden gemaakt. Hij heeft in dat opzich pech dat die later is binnengekomen

28 april 2019 om 02:33

Je hebt wel een bijzonder hoge pet op van de voorbereiding. Ik zou zeggen dat wanneer je al 8 maanden aan het meetrainen bent en zo nu en dan minuten maakt dat je meer stappen zet dan in een paar weken oefenduels spelen en wat trainen. Ik denk louter dat de voorbereidingen een kans zijn omdat de concurrentiestrijd weer open is.

Ik wil hem absoluut niet afschrijven, verre van zelfs. Maar zoals je het hier nu schrijft klinkt bijna alsof ze Guti een super ingewikkeld concept moeten uitleggen. Zo buitengewoon complex is het niet. Het is gewoon heel simpel een hogere handelingssnelheid ontwikkelen en het inzicht te ontwikkelen waar en wanneer je moet staan. En daar moet je beter in zijn dan je concurrenten.

29 april 2019 om 13:14

Blijkbaar denkt V.bommel er anders over. Bedoel dat die waarschijnlijk met een meegedraaide voorbereiding wel een eerlijke kans als controleur krijgt

Romero was bij Velez ook al blessuregevoelig. Zijn aankoop was alleen op dat vlak al een flink risico, helemaal voor het uitgegeven bedrag.

27 april 2019 om 22:01

Risicospreiding: 5 partijen hebben elk 2 miljoen betaald met de prognose Romero op langere termijn voor het 3 voudige te slijten. Bij de een lukt het, bij de andere nog niet. Wie niet waagt, wie
Niet wint.

28 april 2019 om 00:00

Maar dat mag toch helemaal niet meer? Of is het een soort spelersfonds? Riskant.....

28 april 2019 om 00:32

Kartelvorming zonder papier noemen ze dat. Als controller zie ik dat maandelijks.

12 miljoen? Er wordt altijd gezegd dat Ajax zoveel heeft geïnvesteerd, maar dit zijn toch ook relatief enorme bedragen? Verschil is alleen dat Ajax de hoogte bekend moet maken, ben toch wel benieuwd hoe het er echt voor staat bij PSV qua uitgaven.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren