Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Seedorf vernietigt contract bij Milan voor Engelse club’

Laatste update:

Clarence Seedorf gaat misschien de tweede klus in zijn loopbaan als trainer aanpakken. De 39-jarige oud-middenvelder wordt in Tuttosport in verband gebracht met Queens Park Rangers, waar een vacature is voor het trainerschap. Seedorf werd in juni 2014 op non-actief gezet door AC Milan en staat er dus nog altijd officieel onder contract.

/

Seedorf mocht maar vier maanden aanblijven in San Siro, nadat de club hem benoemde tot opvolger van Massimiliano Allegri. Seedorfs contract is nog rechtsgeldig en iedere maand krijgt hij netjes zijn salaris uitbetaald van de Italiaanse topclub. Wanneer Seedorf besluit een andere club te gaan coachen, moet hij eerst zijn verbintenis bij Milan laten vernietigen: Tuttosport stelt dat dat moment nu aanstaande is.

Queens Park Rangers zou het voorzien hebben op de 87-voudig international van Nederland, die 22 maanden geleden zijn loopbaan beëindigde bij Botafogo en dus meteen trainer werd. The Hoops speelden de voorbije vier jaar drie seizoenen in de Premier League en bivakkeren nu in de middenmoot van de Championship, op plaats dertien. Op 4 november ontsloeg de club Chris Ramsey en er worden nu meer trainers dan Seedorf alleen in verband gebracht met de Engelsen.

De Italiaanse krant brengt Seedorf overigens net als in oktober ook weer in verband met de KNVB, waar hij de opvolger zou kunnen of moeten worden van bondscoach Danny Blind. Andere media hebben daar echter nog niet over bericht en het is dan ook zeer de vraag in hoeverre de berichtgeving van Tuttosport klopt.

Denk je dat het slim zou zijn van Clarence Seedorf om QPR te gaan coachen?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Die gaat het nergens redden als coach. Hoort zichzelf te graag praten

14 november 2015 om 12:03

Liever iemand die zich zelf hoort praten maar weet waar over hij het heeft dan iemand die zijn achternaam eer aan doet.

14 november 2015 om 12:03

Daar heeft van Gaal ook last van ......

edit: en Mourinho ook

14 november 2015 om 13:27

Ik hoor hem ook graag praten en ik denk die gastjes van Oranje ook.

14 november 2015 om 13:35

Ik hoor hem ook liever praten dam Danny Blind

14 november 2015 om 14:39

Met zijn palmares hoor ik hem ook graag praten. Schat van ervaring bij grote clubs als voetballer. Minder ervaring als trainer. Maar bij het Nederlandse elftal is wel vaker een minder ervaren bondscoach naar voren geschoven.

begint hem misschien toch wat te vervelen. Geld krijgen om niks te doen. jammer dat het bij milaan niet lukte maar blijf nog steeds in geloven dat hij zal slagen als trainer.

14 november 2015 om 12:52

Seedorf is het type dat altijd wel bezig is hoor. Is een zakenman en verveelt zich heus niet.

14 november 2015 om 12:54

Als je naar Milan kijkt dan vraag ik me af of het wel aan Seedorf lag. Ik denk dat het te maken heeft met een behoorlijk verschil wat betreft verwachtingen. Milan is niet meer het Milan zoals in de tijd van Seedorf. Het is voetballend gezien Europese subtop. De spelers dachten zelf dat ze onwijs goed kunnen voetballen, maar helaas bleek dit niet het geval te zijn. Dan kan je praten als brugman, maar dat heeft geen zin. Hij had de tijd moeten krijgen om die rotte appels weg te werken. Seedorf moet de sterke man bij Ajax worden.

14 november 2015 om 13:10

Volgens mij heeft Seedorf een eigen voetbalclub. Kan me niet voorstellen dat hij zich verveeld

14 november 2015 om 13:20

Seedorf is een zakenman en die vervelen zich niet zo snel. Maar kan me goed voorstellen dat hij een nieuwe klus als trainer aan wilt pakken. Al denk ik serieus dat hij bij Ajax in het huidige management niet zou misstaan. Dan staat er toch even een persoonlijkheid.

Lijkt me een mooie stap voor Seedorf. Heb nog steeds get gevoel dat het een hele goede coach kan worden. Vind hem vooral wijs en reeel.

Off: Duitsland Nederland afgelast. Duitsers zijn niet in staat om te voetballen hoorde ik net op tv.

14 november 2015 om 12:02

Oh ja ik dacht al van gaan die mannenschaft echt voetballen na die terrorisme

14 november 2015 om 12:34

wedstrijd gaat tot nu toe gewoon door hoor

14 november 2015 om 12:45

Hoorde op tv dat het afgelast zou worden.. maargoed we zien het wel

14 november 2015 om 13:02

bonden gaan nog in overleg dus nog niks zeker,wachten maar af.hoorde/las ik net om 13.00 uur

Hij moet nog leren, eefst assistent trai er worden ergens, en dan pas gaan coachen, hij is naar mijn mening te jong

Qpr? Dat was ooit een mooie club, maar is inmiddels verworden tot een speeltje van rijken. Is dit nou je droombestemming als trainer?

14 november 2015 om 12:33

geen droom bestemming maar wel goed om ervaring op te doen.

14 november 2015 om 14:57

Wie heeft het hier in godsnaam over droombestemming?
Toen Seedorf bij Milan begon stond jij zeker vooraan om te zeggen dat hij het beter eerst bij een kleinere club kan proberen..
Of als hij deze baan niet aanneemt is hij arrogant zeker en voelt hij zich te goed voor een club als QPR ? Zoiets toch..?

Nee jij wilt iets te graag negatief zijn zonder reden.

"is dit nu je droombestemming" zegt ie. hahaha.
Sorry hoor maar echt een belachelijke en sneue opmerking imo.

14 november 2015 om 15:13

Als je niet voor een speeltje van de rijken wil werken, kun je bijna nergens aan de slag.

Seedorf heeft een gouden toekomst. Bij Milan deed hij het gewoon zeer goed. Zie hem graag bij oranje komen met Kluivert, V.Nistelrooy en Stam als assistenten

14 november 2015 om 12:37

Je bent ni goed.

Op basis waarvan zou Seedorf bc moeten worden? En ALS hij het al zou worden...wat moet je dan in hemelsnaam met de technische staf die jij voorstelt???

Stuk voor stuk jongens die nog aan het leren zijn en nog alles te bewijzen hebben.

Een veel belachelijker aanstelling kan ik me bijna niet voorstellen.

14 november 2015 om 13:10

Wie zou je dan voorstellen? Seedorf is bekend met de internationale voetbalwetten, is echt een boegbeeld in binnen en buitenland. Staat bekend als iemand die weet wat die wilt, direct is en voor wie spelers gewoon heel veel respect hebben.

Guardiola had ook geen ervaring voordat die bij Barca begon, de Boer zelfde toen hij bij Ajax begon, Rijkaard ook voordat hij bij Oranje begon. Dus het kan gewoon.

Je moet tocg ergens beginnen om jezelf te kunnen bewijzen. Het is tijd voor een nieuwe generatie, ook wat betreft trainers. Of wil je weer met Dick Advocaat op de proppen komen?

14 november 2015 om 13:21

Belachelijke aanstellingen lijken zo onderhand wel de modus operandi van de Knvb. Marco van Basten werd aangesteld terwijl hij trainer van Jong Ajax was. Zijn assistenten hadden ook niet of nauwelijks ervaring. John van 't Schip kwam ook van Jong Ajax en had daarvoor had één jaar Twente gedaan, Stanley Menzo kwam van de amateurs van AFC en Rob Witsche kwam van de amateurs van Ado'20.

En de aanstelling van Danny Blind is ook lachwekkend te noemen. Niet alleen het feit dat die man amper iets gepresteerd heeft als trainer (al lijkt dat, gezien de aanstelling van Van Basten en co. destijds geen probleem te zijn), maar ook (en vooral) het feit dat hij al aangesteld werd bij de benoeming van Hiddink.

Seedorf met Van Nistelrooij, Kluivert en Stam erbij zou dus nog niet eens zo raar zijn. De benodigde ervaring (volgens Knvb criteria) hebben ze wel en voetbalkennis hebben ze ook genoeg.

14 november 2015 om 16:30

Ja...als je het gaat vergelijken met andere belachelijke beslissingen is alles mogelijk. Maar dat zou toch niet het uitgangspunt moeten zijn. We kunnen beter leren van die belachelijke beslissingen door ze niet nog eens te nemen.

Ps. Guardiola had bij barca de beste spelers ter wereld tot zijn beschikking, rijkaard had een geweldige selectie en ook de boer had voor Nederlandse begrippen de beste selectie. Dan kun je nog wel eens wat winnen. Maar met dit zootje ongeregeld heb je een goeie coach nodig die iets neer kan zetten. Niet iemand die net komt kijken.

Moet je niet willen, QPR staat bekend als niet voetballende ploeg. Verder zijn ze in handen van 1 of andere sjeik. Zitten paar leuke voetballers tussen : Chery,fer, Austin, Sandro.

Voor de rest veel middelmaat, die gaan het niet redden om naar de Premier League te gaan. Tenzij er nog een paar aankopen bij komen.

QPR lijkt mij niet de stap voor Seedorf. Die kan geen vechtvoetballers kneden. Geef deze man een Spaanse club zoals Real Madrid of Sevilla. Met dat soort voetballers ga je pas het Seedorf effect zien. Of een club als Arsenal/Man Utd als je toch Engels gaat.

Overmars weg en Seedorf die functie geven . Die heeft t netwerk en de allure om wel echte versterkingen aan te trekken bij Ajax . Vooral de Braziliaanse keuken zou open gaan . Daarnaast heb ik t idee dat het een oprechte man is die gewoon dingen zegt hoe t is .

Ajax. . En niet anders

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren