Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Seedorf: ‘Totdat ik een telefoontje krijg van Berlusconi, ga ik door’

Laatste update:

AC Milan won de laatste vier wedstrijden in de Serie A en ligt hierdoor op koers voor het bereiken van Europees voetbal. Er wordt in de Italiaanse pers echter nog altijd gefluisterd over een ontslag voor Clarence Seedorf. De 38-trainer trekt zich daar niets van aan, zo vertelde hij vrijdag tijdens de persconferentie voor de wedstrijd van zaterdag tegen Livorno.

/

“We focussen ons op Livorno”, aldus El Presidente. “Tot het moment dat ik een telefoontje krijg van president Silvio Berlusconi, ga ik door met mijn werk met de zekerheid dat ik coach van Milan ben. Het team moet zich op de wedstrijd concentreren en niet op mijn situatie.” Seedorf zou volgens La Gazzetta dello Sport overhoop liggen met Adriano Galliani en het niet goed kunnen vinden met een deel van de spelersgroep.

De roze sportbijbel weet dat Seedorf in de zomer sowieso het veld moet ruimen bij i Rossoneri. Voorlopig gaat de oud-middenvelder dus ‘gewoon’ door: “We willen onze zegereeks vervolgen”, aldus Seedorf. “De resultaten zijn belangrijk en het team heeft goed werk verricht om de negatieve periode achter zich te laten. We gaan voor een plek in de Europa League, maar natuurlijk wil je als sportman altijd meer.”

Wat verwacht jij van AC Milan - Livorno?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Hij doet het toch goed kijk wat voor spelers hij heeft dat gezeik

18 april 2014 om 19:34

Hij wil niet de dummy spelen van Galliani, dus dat zorgt voor conflicten.

18 april 2014 om 19:56

Net als in het nl-elftal

18 april 2014 om 20:00

VI watcher: Simon Zwartkruis bevestigt dat Louis Van Gaal niet de trainer van The Spurs word, maar ex trainer van AC Milan.. Massimiliano Allegri

19 april 2014 om 01:04

Ik snap niet waar al dit rumoer vandaan komt. Hij doet het heel wat beter dan zijn voorganger.

Voor het materiaal waarmee hij het doet gaat het toch best prima?

18 april 2014 om 19:32

Hij doet het zelfs goed met het materiaal dat hij tot zijn beschikking heeft. Met alle respect voor AC Milan, maar het spelersmateriaal is momenteel amper beter dan Atalanta, maar ook niet slechter dan Parma.

18 april 2014 om 19:51

Niet mee eens. Ze hebben echt wel een aardig elftal met Blaotelli, Kaka, Robinho, El Shaarawy, Honda, Montilivo, De Jong etc. Alleen achterin is het iets minder.

18 april 2014 om 21:34

Taarabt die voor elke verdediging een nachtmerrie is.

Als AC Milan, Seedorf wegstuurt dan spelt men zichzelf wel echt een brevet van onvermogen op. Seedorf doet het gewoon niet slecht met deze selectie. De laatste tijd heeft hij de weg omhoog gevonden en ik vind dat hij de tijd moet krijgen. Voor volgend jaar moet Milan gewoon heel slim gaan inkopen. Wellicht Balotelli voor flink bedrag verkopen en de inkomsten gebruiken om een meer evenwichtiger elftal te bouwen.

18 april 2014 om 19:38

Vraag me alleen af wie er veel geld wilt betalen voor een middelmatige spits met mentale problemen. Bij een bod boven.de 15 miljoen grote strik er om en weg er mee. Milan heeft in de zomer een grote renovatie nodig, te beginnen met Balotelli, Mexes, Constant, Muntari en Emanuelson

19 april 2014 om 01:05

@vesta.
Balotelli is gek dat weten we.
Maar 15 mil? Hij is voor 20 gehaald.
Hij is 23/24 jaar oud en is toch al zo waus dat het waarschijnlijk niet erger maar alleen beter kan worden.
Dus stel op zijn 25/27e scoort hij er 30 in de serie A gaat hij weg voor 6mil.
Denken aan de toekomst.

Op dit moment is hij toch de man waar het van moet komen!

19 april 2014 om 14:25

Jullie onderschatten Balo wel heel erg. Altijd maar dat geklaag tegen hem. Hij is anders wel de beste speler van Milan zowel dit seizoen als na de winterstop vorig seizoen.
Als hij een middelmatige spits was zou hij geen eerste spits zijn van Italiã«. Zijn statistieken spreken voor zich dus je hoeft hem niet altijd af te kraken. Kijk maar eens naar die andere talent El Shaarawy. Balo heeft een pak meer als hem bewezen.
Volgend seizoen de middelmatige spelers weg doen. Seedorf aanhouden als coach en wat verdedigende versterkingen kopen. Alles komt goed met Milan!

Ik denk dat AC Milan wint van Livorno. Daar ga ik verder niet op in. Seedorf doet het gewoon goed bij Milan zeker met het materiaal dat hij tot zijn beschikking heeft. Bovendien ligt elke trainer wel overhoop met een aantal spelers. Zo zijn er (wisselspelers) bij Feyenoord die niet tevreden zijn. Maar Feyenoord is wel tweede, derde en nu waarschijnlijk tweede geworden als Koeman vertrekt.

Daarnaast vraag ik me af wat ze bij AC Milan als verwachtingen hebben en denk ik dat Balotelli zo snel mogelijk weg moet.

Als ze Seedorf wegsturen heb ik helemaal geen respect meer voor Milaan.
Kijk wat voor selectie Milan heeft. Gewoon middelmatig!
Het is nog knap dat Seedorf vier keer achter elkaar wint!

Europa League hoort niet alleen een ambitie te zijn, het is meer een verplichting. Niets afdoende aan Torino, Atalanta etc en zelfs Parma, maar van alle ploegen tussen plek 6 en 11 heeft Milan overduidelijk de beste selectie puur gekeken naar individuele kwaliteiten. Nog steeds niet best genoeg om in de top mee te doen, maar wel wat daaronder. Dan komt het op een coach aan om er echt een juist collectief van te maken. Seedorf had een stroeve start, maar pakt nu meer en meer punten. Echter was dat wel tegen vooral wat "mindere" ploegen en bovendien met matig spel.
Gezien de kwaliteit binnen de selectie en vooral ook het aankomende programma, heeft Milan overduidelijk de beste papieren voor plek 6. Wordt die plek niet behaald, dan heeft de hele ploeg gefaald. Natuurlijk ligt dan de blaam niet alleen bij Seedorf, maar er zal iemand verantwoordelijk gehouden moeten worden, wat meestal dan de coach is.

Er word wel door iedereen hier gewezen naar de kwaliteit van de spelers maar daar ligt het probleem niet zozeer het middenveld en aanval doet niet onder voor napoli, de verdediging is slecht. Maar nog steeds is het probleem van milan dat er geen systeem inzit

Als je een telefoontje krijgt van Silvio zijn dochter vrolijkt je dat wel grotendeels op!!

Seedorf wat een held

On topic: duidelijk dat Seedorf alleen luistert naar the big boss en zo hoort het.
Zolang Silvio achter Clarence staat krijgt hij mijn inziens de tijd om van AC milaan een als vanouds ploeg maken die speelt om de titel. Ik had misschien wat meer komma's moet gebruiken

Al dat gezeik dat ac milan een slecht team heeft! Dat valt reuze mee.

Allegri heeft er een puinhoop van gemaakt Seedorf komt erin,het begint al met kritiek van de spelersgroep, en daarna van Gallaini. Hij had zelf nog gezegd dat als Seedorf Europees voetbal haalde mcht die sowieso blijven. Milan komt zijn woorden niet na, en dat is zuur voor Seedorf.

Hoop voor hem dat die mag doorgaan maar ik was denk ik nu al lang gestopt met zo,n raar bestuur!
Ik zou pas vanaf volgend jaar beginnen met Seedorf dit jaar moet die spelers halen en dan kijk je of die het goed doet

19 april 2014 om 07:28

Gallaini zou toch ook al weggaan?,of heb ik het mis.seedorf gewoon laten zitten en hem de tijd geven is mijn mening,forza seedorf,forza Milan.

Milan heeft een goede selectie. grootste onzin dat mensen verkondigen dat ze een zaad selectie hebben!.
de verdediging moet alleen van hoger niv. zijn inclusief de keeper. dan ken je wel voor prijzen strijden.
op de bank wat minder, dan maar italiaanse eigen jeugd ervoor zetten slechter kunnen ze niet doen dan de bank..

Als Seedorf daadwerkelijk in de clinch ligt met Galliani, dan steekt hij met deze tekst een beschaafde middelvinger naar hem op. Zolang Berlusconi achter hem staat, is hij onaantastbaar als coach van Milan. Galliani heeft geen macht over deze coach.

De selectie moet allereerst opgeschoond worden. Er zijn teveel beperkte spelers die tegen een te hoog salaris mee mogen trainen. Sommigen halen zelfs de basiself, bij gebrek aan beter. Het goede nieuws is dat deze basiself met een paar gerichte aankopen mee kan strijden om de titel. Mits de Milan-waardige spelers fit blijven natuurlijk.

Galliani is de koning van de koopjes, maar is niet geschikt om op korte termijn de bezem door de selectie te halen. Het wordt moeilijk om de overbetaalde, beperkte spelers te dumpen. Waarschijnlijk krijg je voor geen van deze spelers het bedrag dat je eigenlijk zou willen. Toch zou ik dit financiële verlies pakken. Er moet een nieuwe wind waaien, maar een nieuwe wind brengt altijd verzet met zich mee.

De makkelijkste manier om te zien dat Milan ook daadwerkelijk een nieuwe lijn heeft uitgestippeld, is dan ook door te kijken naar al het verzet dat er binnen de club optreed. Galliani zal de verantwoordelijkheid moeten pakken voor de huidige selectie en moeten vertrekken. De beperkte spelers zullen met hem mee moeten gaan, wetend dat zij nooit meer een Milan-salaris zullen verdienen. Dit zijn de mensen die nu verzet plegen, Galliani en de ontevreden spelers.

Seedorf is een belangrijk onderdeel van de langetermijnvisie van de Berlusconi's om Milan terug naar de top te brengen en deze mooie club zijn gezicht terug te geven. Hoe je het ook wendt of keert, de Berlusconi's bepalen het lot van de trainer en uiteindelijk zelfs van de hele club.

De 8e plek valt ietwat laag uit, toch verwacht ik niet dat Seedorf na dit halve seizoen trainerschap ontslag zal krijgen. Deze opvatting uit ik niet zozeer vanwege het credit wat hij bij Berlusconi heeft, maar Seedorf op zo een korte termijn weer ontslaan zou als Berlusconi's eigen ongelijk opgevat worden.
Daar lijkt de oud premier van het Italië toch echt de man niet naar.

Jammer dat seedorf zo n corrupte maffia ex premier respecteert.

hoe regelt berlusconi alles? Vanuit zijn kantoorcel?

20 april 2014 om 21:30

eerder die Galliaini

Valt geen eer mee te behalen met zo'n elftal

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren