Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Seedorf bevestigt vertrekclausule in doorlopend contract Kaká

Laatste update:

Kaká keerde in de zomer terug bij AC Milan en tekende een tweejarig contract in het San Siro. Het valt echter niet uit te sluiten dat de Braziliaan al na een jaar weer vertrekt: Clarence Seedorf heeft de geruchten dat Kaká een vertrekclausule in zijn contract heeft staan bevestigd. De middenvelder mag transfervrij weg als Milan zich niet kwalificeert voor de Champions League.

/

Het is al weken duidelijk dat Milan volgend seizoen niet in het miljoenenbal zal uitkomen: i Rossoneri staan elfde in de Serie A en kunnen zelfs Europa League-voetbal wel vergeten. De 31-jarige Kaká kan in de zomer dus transfervrij weg. "We moeten zijn beslissing afwachten. Hij wil zich nu volledig focussen op het lopende seizoen en hakt pas na de competitie de knoop door", zei Seedorf over de spelmaker.

Kaká heeft er geen geheim van gemaakt dat hij ooit nog eens in de Verenigde Staten wil gaan voetballen en heeft naar verluidt al een aanbieding van Orlando City op zak. De vraag is of de 87-voudig international Europa nu al wil verlaten, of pas in een latere fase van zijn loopbaan. In het lopende seizoen staat Kaká op 23 competitiewedstrijden en 7 doelpunten.

Denk je dat Kaká in de zomer alweer zal vertrekken bij AC Milan?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ik zie hem niet zo snel vertrekken. Mits de club gaat investeren in de spelersgroep. Hij is afgelopen jaar immers terug gekomen uit clubliefde..

7 april 2014 om 01:51

Ik denk dat als Milan kon investeren ze dat tot nu toe al hadden gedaan.

Als je met Berlusconi achter je en meedoet met de Champions League en nog spelers verkoopt zoals Boateng voor 10 miljoen nog steeds geen versterkingen kan halen dan kan je spelers helemaal niet halen als je helemaal niet meedoet met de Champions League.

Ik denk dat Milan een van de eerste "slachtoffers" is van Financial Fair Play en hopelijk zullen er nog vele volgen.

7 april 2014 om 08:14

clubliefde?
carriere in het slop, dan maar terug

7 april 2014 om 13:50

Je kan ook voor het grote geld kiezen bij een andere club... Dat heet dus clubliefde, hij heeft trouwens loon ingeleverd toen hij geblesseerd was. Je moet eerst het hele verhaal weten alvorens te oordelen

7 april 2014 om 19:25

hij is niet betaal toen hij geblesseerd was

Kaka kan nog een paar jaar mee op topniveau, hoezo wilt hij weg en kiest hij voor het geld, doodzonde...

7 april 2014 om 01:52

Wat moet hij dan doen?

Van die 3 seizoenen die hij nog over heeft beetje in de Italiaanse competitie verpieteren zonder Champions League en zonder kans op prijzen?

Spelers zijn toch niet groter dan de club wordt er gezegd? Nou dan dan kan Milan toch makkelijk zonder hem?

7 april 2014 om 10:39

Als hij kiest voor het geld, dan is Amerika een slechte keuze natuurlijk....

Zinkend ship AC Milaan, hopelijk blijft hij ze trouw en kunnen ze volgend jaar opnieuw proberen. Kaka succesvol bij een ander topploeg is ook geen zekerheidje meer...

7 april 2014 om 08:43

Volgend jaar, gewoon alleen focussen op de competitie. Dan speel je één wedstrijd per week blijven de spelers fit en kan je hoog eindeigen. Kijj naa de Liverpool, alleen BPL wat ze spelen terwijl alle andere hier en daae UCL en FA cup spelen.

Milan steekt op dit moment in een redelijke vorm en ze staan als ze morgen avond winnen op maar 5 punten van Europa League... Milan hoort gewoon altijd in de Champions League te staan, maar Europees is zeker niet onhaalbaar. Daarna is het nog een redelijk makkelijk speelschema met alleen de wedstrijd tegen Roma die waarschijnlijk verloren gaat worden. Inter in het San Siro moet gepakt kunnen worden, gezien hun vorm..

Allebei vergane glorie , het is voor beide beter als ze uitelkaar gaan

Wel kaka je bent en blijft altijd een zoon van milan

Maar van mij mag je best op avontuur gaan in the stades hopelijk krijgen we een goede vervanger voor jouw want eerlijk gezegt was jii allang op !!!

Dit seizoen heb je presies 3 keer laten zien wat je ooit was

Kaká, een speler naar mijn hart. Altijd bescheiden, geen sterrenallures en een echte old school voetballer. Alleen heeft hij hetzelfde gehad als Ronaldinho: niet kunnen presteren in wat je topjaren horen te zijn. Torres lijdt daar ook onder, al heeft Kaká wel veel pech gehad met die blessure. Ik schudde mijn hoofd toen ik hoorde dat hij officieel een Real speler werd. Da's geen club en filosofie voor hem, Milan stond in zijn hart gegraveerd. Da's zijn club en nergens anders.

7 april 2014 om 01:49

Ik dacht dat je topjaren 25-26-27 waren, in die jaren waren Ronaldinho en Kaká beide fenomenaal goed.

7 april 2014 om 01:54

Nee dat zijn 26-27-28.

En afhankelijk van de speler kan het nog verschillen.

7 april 2014 om 10:43

De ene piekt op 23, de ander op 30. Dat is heel erg afhankelijk van de speler. Misschien was de piek van Kaka wel bij Milan. Misschien was de piek van Torres wel bij Liverpool en misschien was de piek van Ronaldinho wel bij Barcalona.

Je moet ook niet vergeten dat sommige spelers gewoon beter spelen bij een bepaald spelbeeld/ competitite. Die kunnen misschien helemaal niet aarden bij andere clubs/ competities (shevchenko, Henry, Kaka)

7 april 2014 om 12:07

Ja dat klopt wel. Kaká had in die tijd bij Milan een elftal dat rond hem gewoon subliem was. Twee toppers in de aanval, Seedorf, Gattuso en Pirlo achter hem en dan nog eens een ijzersterke verdediging. Hij kon zich uitleven wanneer hij aan de bal was. Het huidige Milan speelt compleet anders, geen spelers die voor elkaar door het vuur gaan. Alleen maar bezig met zichzelf. Ze zullen een metamorfose moeten ondergaan, willen ze weer successen boeken als toen.

Jammer, blijft een heerlijke speler die ik persoonlijk het liefst in een Milan shirt zie spelen.

waar moet hij nog heen dan lekker bij milan blijven joh zijn uitsapje naar real is niet gegaan zoals iedereen dacht vond ik opzich ook niet echt een handige keuze voor zijn sportive ambities, tuurlijk financien waren goed maarja hij voetbalde haast nooit. niet weggaan dus lekker blijven zitten en milan weer omhoog helpen dan ben je helemaal een legende daar

hij blijft! Hij wil in totaal 600 wedstrijden voor milan spelen

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren