Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Sebastian Szymanski moet training met Polen al na een half uur staken

Laatste update:

Sebastian Szymanski heeft de training van het Poolse nationale elftal van dinsdagmiddag niet af kunnen maken. Dat meldt TVP Sport. De middenvelder van Feyenoord stapte na een klein half uur al van het trainingsveld met een nog onbekende blessure en de medische staf van de Polen wil eerst onderzoeken wat er aan de hand is.

Szymanski stond er volgens het Poolse medium goed op bij bondscoach Fernando Santos en maakte een goede kans om tijdens de EK-kwalificatiewedstrijd in en tegen Tsjechië van komende vrijdag in de basis te staan. Of dat nu nog steeds mogelijk is, is nog maar de vraag. Het is niet duidelijk wat eraan scheelt bij Szymanski, maar voorlopig wil de Poolse medische staf geen risico nemen. De aanvallende middenvelder zal eerst verder worden onderzocht.

Onlangs was Santos nog aanwezig bij een wedstrijd van Feyenoord, toen er in het kader van de Europa League in het stadion van Legia Warschau tegen Shakhtar Donetsk werd gespeeld (1-1). Santos wilde graag met eigen ogen zien hoe Szymanski presteerde, maar sprak na afloop van de wedstrijd niet met de speler. Toch zal Santos onder de indruk zijn van de cijfers van de aanvallende middenvelder. Dit seizoen kwam de Pool in 29 officiële wedstrijden in actie voor Feyenoord, waarin hij acht keer scoorde en zes doelpunten van ploeggenoten voorbereidde.

De Poolse nationale ploeg speelt vrijdag om 20.45 uur, met of zonder Szymanski, tegen Tsjechië. Drie dagen later staat de thuiswedstrijd tegen Albanië op het programma. Verder maken ook de Faeröer en Moldavië nog deel uit van poule E, waar Polen groepshoofd is. De nummer een en twee van de poule kwalificeren zich voor het EK, waar de nummer drie via de play-offs eventueel nog naar het eindtoernooi in de zomer van 2024 in Duitsland kan.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Laten we hopen dat het meevalt. Goede voetballer.

Pff balen zeg, hopelijk valt het mee. Het scheelt toch wel als Seba meedoet. Dan draait het team ook altijd een stuk beter, voornamelijk door z’n goeie drukzetten.

Laten we het voor Feyenoord hopen dat het mee zal vallen. Zal je net zien dat Feyenoord met diverse blessures krijgt te maken nu.

22 maart 2023 om 14:01

Die blessures bij belangrijke spelers is al een tijdje gaande bij Feyenoord toch?

22 maart 2023 om 14:06

Twee keer Timber, Trauner, Bijlow, Szymanski, Idrissi allemaal voor minimaal een maand eruit geweest, of nog steeds eruit zoals Timber.

22 maart 2023 om 15:13

Zal het aan de medische staff liggen of is het gewoon puur pech?

22 maart 2023 om 14:03

Kampioenschap al binnen dat scheelt, alleen wel vervelend Europees en in de beker ja.

22 maart 2023 om 14:15

Dat is niet helemaal waar.. Maar we hebben zonder hem ook een hoop punten gehaald is toch eventjes geblesseerd geweest.
Maar zou Europees wel een domper zijn tis een echte meerwaarde

22 maart 2023 om 14:18

@ajaxf1
Nee hoor. De schaal is nog niet uitgereikt.

Als fan laat je trouwens ook al snel je kop zakken, want het blijft gewoon mogelijk, ook al is het een moeilijke route.

22 maart 2023 om 14:22

Ik heb gewoon geen waanbeelden, dit ga je nooit meer goedmaken. Is ook prima, zolang het maar een incident was.

22 maart 2023 om 14:48

Ajax niet, maar misschien AZ wel.

22 maart 2023 om 15:23

Kampioenschap reeds binnen? Volgens mij hebben we nog 8 speelrondes, ik denk dat er van alles nog mogelijk is. Zeker als Feyenoord blessures krijgt zoals deze, ze missen namelijk al een aantal spelers.

22 maart 2023 om 16:10

@b_konijn: AZ staat vierde met 8 punten (en een aardig doelsaldoverschil) achterstand op Feyenoord en zij hebben ook nog wedstrijden tegen o.a. Heerenveen, Sparta, Ajax uit, NEC uit en PSV op het programma. De kans dat AZ nog kampioen wordt lijkt me logischerwijs nog kleiner dan de kans dat Ajax nog kampioen wordt.

Dat zou een flinke klap zijn voor Szymanski, echt een hele goede speler. 500x beter dan Guus Til die ook in de as komt en een goal kan maken, maar die Szymanski werkt zich ook kapot, heeft een goede techniek en een pracht schot van ver.

22 maart 2023 om 14:05

Hopelijk is hij er tegen Roma in ieder geval weer bij.
Overigens ben ik ook erg benieuwd naar Bullaude. Lijkt op Til, Duikt ook de 16 in, vrij lang, maar kan wel voetballen. Lijkt wel minder hard te werken, maar dat krijgt Slot er wel in.

22 maart 2023 om 14:05

Eens. Letterlijk de enige momenteel op Gimenez na die echt met creatieve ingevingen een verdediging uit elkaar kan spelen. Alle creativiteit bij ons zit in de as, tenzij Paixao erin komt op links.

22 maart 2023 om 14:40

Idrissi laat ook genoeg creativiteit zien de laatste tijd. Hakje, of een combinatie met Hartman, dan weer naar binnen trekken.

22 maart 2023 om 14:49

Ik ben denk ik een beetje alleen in mijn mening over Idrissi, maar ik vind hem echt nul creativiteit toevoegen.

Neemt niet weg dat hij de laatste wedstrijden aardig in vorm stak uiteraard.

22 maart 2023 om 16:28

Dat hij 0 creatieviteti toevoegt is gewoon per definitie niet waar. vorig weekend tegen ajax nog een prachtig hakje waar een goal uitkwam. Ook bij de 2-2 was hij betrokken met een goeie actie op links waardoor er aan de andere kant een overtalssituatie onstond.

22 maart 2023 om 16:37

True, maar ik verwacht toch iets meer dan éã©n hakje en twee mooie goals van iemand die al 6 maanden lang een basisplek toebedeeld krijgt.

Als ik een Szymanski zie voetballen volgt op bijna elk balcontact een voetballende oplossing naar voren, gericht op het uit elkaar spelen van de verdediging. Kokcu in mindere mate heeft dit ook, maar het komt allemaal vanuit de as.

Maar zoals ik al zei, ik ben waarschijnlijk alleen in mijn mening over Idrissi.

22 maart 2023 om 17:34

Ik vind Idrissi ook niet echt briljant. Hij is wel enorm beslissend geweest de laatste weken, maar er gaat zoveel fout bij hem. Maarja als hij elke week 1 of 2 goals maakt of voorbereid is het wel een toegevoegde waarde, maar buiten die momenten vind ik hem weinig toevoegeb

22 maart 2023 om 16:56

In die zin, afgaande op jouw onderbouwing, is ie ook 400 tot 450x beter dan Taylor.

22 maart 2023 om 17:14

Ik blijf het apart vinden dat Til het profvoetbal heeft gehaald. Op de amateurvelden zijn de meeste spelers voetballend beter onderlegt. Is zijn scorend vermogen dan zo doorslaggevend? Denk overigens dat die bij een club als Fortuna of Go Ahead gewoon op de bank zal zitten. Bij PSV is het makkelijker voor hem met veel meer betere spelers om hem heen.

22 maart 2023 om 19:41

@el fenomeno:weet ik niet, maar bij AZ was hij ook heel aanwezig en belangrijk.
@yoda beetje onnodig om hier komen af geven op Taylor, maar ja hoor Szymanski is zeker beter dan Taylor, ook 3 jaar ouder, maar je hebt mij nergens ooit horen zeggen hoe geweldig taylor wel is, ik stel vaak juist de tegenovergestelde vraag.

Zal toch wel uit voorzorg zijn, zo'n knieblessure waar hij net van is hersteld gaat je niet in de koude kleren zitten. Heeft ook best snel weer aardig wat minuten gemaakt, laten we hopen dat het simpelweg een reactie is op de inspanningen van de laatste weken na zijn blessure.

Las dat het uit voorzorg was, laten we hopen dat dat ook waar is.

Stuur maar heel snel terug naar de Kuip, willen met Sebas richting de titel gaan.

Wat is dit een goede voetballer zeg, ben bang dat het niet kan maar als Feyenoord deze jongen kan houden.. Topspeler.

22 maart 2023 om 14:23

Ze betalen nu een huursom van 2 miljoen voor dit jaar, om hem definitief in te lijven moeten ze 9 miljoen erbij betalen. Hij is echter nu de grootverdiener, dus enkel haalbaar bij CL voetbal.

22 maart 2023 om 15:20

Aha, dank voor de info. Zou een topaankoop zijn.

Snel terug naar Rotterdam en daar maar kijken wat er echt aan de hand is. Geen risico lopen.

Ik ben al geen fan van interlands en dit soort zaken helpen dan ook niet mee.

Ze kunnen die (oefen)interlands wat mij betreft lekker afschaffen.

22 maart 2023 om 15:26

Dus geen EK's en WK's meer?

22 maart 2023 om 17:14

@ducktaildo

De EK- en WK-kwalificatie wedstrijden zijn inderdaad noodzakelijk om Ek's en Wk's te organiseren en daarom kun je daar niet omheen. Maar zelfs die wedstrijden trekken mij persoonlijk niet: zowel niet qua entourage en spanning als (uitzonderingen daargelaten) qua niveau en spektakel.

Waarschijnlijk weer loos alarm, zoals pas ook met Hancko. Szymanski staat over anderhalve week gewoon weer met een Feyenoord-shirt aan op het veld.

Deze twee interlands laten schieten. De EL is belangrijker. Of kan het nationale team hem echt niet missen?

22 maart 2023 om 15:54

Zeker wel, Szymanski speelt niet altijd basis. Tsjechië is wel een pittige tegenstander, maar schat dat Polen 'm wint.

Schijnt gelukkig allemaal mee te vallen (volgens Tomasz Włodarczyk , een Poolse journalist)

22 maart 2023 om 18:52

hoop et wel, echt blij dat ie terug was.

Zou van der vaart dan toch nog gelijk krijgennmet wie er kampioen gaat worden..

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren