Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Schweinsteiger spreekt voorkeur uit en wijst op twee man bij Oranje

Laatste update:
/

Door een 1-7 monsterzege op Brazilië verschafte Duitsland zich dinsdagavond toegang tot de finale van het WK 2014. Die Mannschaft kan woensdagavond rustig kijken wie de tegenstander wordt in de eindstrijd: Nederland of Argentinië. Bastian Schweinsteiger spreekt een voorkeur uit voor zijn buurland..

“Het zijn twee zeer sterke ploegen, maar ik heb een paar goede vrienden bij de Nederlandse ploeg: Arjen Robben en Louis van Gaal”, geeft de ervaren middenvelder van Duitsland aan. Hij noemt zijn ex-trainer Van Gaal in gesprek met de NOS een grote coach en een echte persoonlijkheid. Schweinsteiger herinnert zich een plezierige én succesvolle tijd onder de Nederlander bij Bayern.

Schweinsteiger is ook vol lof over uitblinker Robben, met wie hij nog steeds samenspeelt in München. “Ik vind hem een van de beste spelers van de wereld. Zijn linkervoet is magistraal. En hij is net zo snel als ik”, voegt de Duitser er met een knipoog aan toe.

Komt Nederland tegenover Duitsland te staan in de finale?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Haha geniaal, zo snel als ik
Lijkt me een heerlijke clash tussen deze landen en teamgenoten.

9 juli 2014 om 11:37

Een Europees onderonsje in hét voetballand. Dit kan (of is) het mooiste WK ooit.

9 juli 2014 om 11:51

T voelt dan toch wel een beetje als of je tegen je lelijke broertje moet voetballen als Nederlander hoor ;-)

maar zonder gekheid Nederland Duitsland zou natuurlijk wel fantastisch zijn.. en de troostfinale is dan wie het beste van zuid europa word..

9 juli 2014 om 12:04

Brazilië en Argentinië liggen in Europa in jouw atlas? ;-)

Maar goed, een finale Nederland-Duitsland lijkt me ook geweldig, maar alleen als we winnen natuurlijk. Kan van Gaal weer roepen dat we 'de beste zijn van Duitsland'. ;-)

9 juli 2014 om 13:21

Lol Zuid Amerika moet dat uiteraard zijn Typo'tje

Laten we het hopen we hebben nog wat recht te zetten met fie duitsers.

9 juli 2014 om 10:31

ik ga ervan uit dat degene die vanavond wint wereldkampioen wordt...duitsland speelde extreem goed gisteren, en wat je vaak ziet dat er na zon wedstrijd met een dergelijke uitslag daarna een mindere wedstrijd komt...

zo zie je maar dat van gaal voor bijna iedereen een prettige man is om mee te werken

zijn gedrag tegen de media voor het wk vond ik wel irritant

9 juli 2014 om 10:37

Dat was bij Nederland-Spanje dit wk anders niet het geval, dat Nederland na de 5-1 overwinning een zware domper te voorduren kreeg

9 juli 2014 om 10:46

Dat is waar maar de wedstrijd daarna ging het wel wat lastiger dus laten we hopen dat Duitsland dat ook heeft de volgende wedstrijd als we tegen ze spelen.

9 juli 2014 om 10:46

Dat Nederland na Nederland-Spanje geen domper heeft weten te verduren komt ook voor een deel doordat de volgende opponent toen Australie was, maar al kijk je terug naar die wedstrijd speelde Nederland echt niet heel goed en was er vrij wat geluk nodig om met dat ene doelpunt meer te winnen.

Het klopt dus zeker wel dat Nederland na de 5-1 en mindere wedstrijd speelde, maar we hadden gewoon geluk en speelde toch goed genoeg om te winnen.

9 juli 2014 om 10:47

Scheelde toch niet veel tegen de Aussies. Slechte wedstrijd die je zomaar kon verliezen.

9 juli 2014 om 10:54

Ik vond het wel, op de wedstrijd tegen Spanje na natuurlijk, de leukste wedstrijd om te kijken. Er werd niet slecht gevoetbald, the Aussie's hebben geen slecht team. Het was een mooie pot.

9 juli 2014 om 12:40

Na de 5-1 won nederland nipt met 3-2 door een gouden wissel Depay.

Dus het kan wel dat hij gelijk heeft.

9 juli 2014 om 14:27

dat klopt helemaal. De duitsers speelden na de 4-0 tegen portugal gelijk tegen ghana. Die hadden het ook best lastig

Haha, ik hoop dat die gelijk krijgt.
Nederland - Duitsland, een prachtfinale! Maar natuurlijk niet als je hem verliest.. :P

9 juli 2014 om 12:33

Zou een schitterende wedstrijd kunnen worden. Mochten we hem verliezen, dan hebben we de komende 40 jaar weer een geweldige reden om tegen Duitsland te zijn. Ik zie Nederland niet de fouten maken die Brazilië gister maakte, dus spannend kan het zeker worden..

Ik hoop ook dat Nederland de finale haalt haha

Heel slecht dit, want nergens in het interview geeft hij aan, dat hij het liefste NL treft in de finale!

9 juli 2014 om 10:23

Ik heb hem ook nergens horen zeggen dat hij liever NL treft.

9 juli 2014 om 10:27

"bastian Schweinsteiger spreekt een voorkeur uit voor zijn buurland.."

Of is Argentinië ook al een buurland van Duitsland?

9 juli 2014 om 10:34

Hij spreekt zijn voorkeur uit voor Nederland, omdat hij er twee goede vrienden heeft, Robben en van Gaal.

9 juli 2014 om 10:35

@mcootje dat heet voetbalzone er neergezet, maar uit de quotes van sweinsteiger blijkt niet dat hij NL liever in de finale heeft

9 juli 2014 om 11:50

Mcootje volgens mij snap je het niet helemaal...

9 juli 2014 om 12:35

Dus jij hebt alleen het stukje tekst op voetbalzone gelezen en niet het daadwerkelijke interview gezien. Wat prima is, maar ga dan niet proberen mensen te verbeteren.

9 juli 2014 om 13:42

En jij loopt de hele dag mee met Schweinsteiger.
Je doet net of dit zijn enige interview is, bijdehandje.
Ik citeer alleen een zin waarin staat dat hij heeft gezegd dat hij een voorkeur heeft voor Nederland.

Sorry meneer de handlanger van Schweinsteiger, hoop dat je me kunt vergeven.

9 juli 2014 om 14:44

Nee maar in het interview waarin hij aangeeft dat hij twee mensen goed kent bij Oranje geeft hij ook aan geen voorkeur te hebben. In dat interview spreekt hij absoluut geen voorkeur uit.

Aangezien dat het enige interview is wat ik heb kunnen vinden waarin hij verder precies zegt wat er in het stukje tekst staat ga ik ervan uit dat voetbalzone dat interview gequote heeft.

Lijkt me sterk dat hij later op de dag hetzelfde grapje maakt en daar ook een knipoog bij maakt en verder precies hetzelfde zegt als in dit interview alleen ineens wel een voorkeur uitspreekt.

Dus sorry bijdehandje, misschien zou je dat interview voor me kunnen opzoeken? Anders heb je het gewoon nog steeds mis en is nu alleen je ego wat kneuzerig .

Ja ik heb dat interview gezien maar hij gaf helemaal geen voorkeur aan. Hij zei alleen dat hij vrienden in oranje had.

maar goed dat het er met een knipoog staat, want Robben loopt Schweini de stront voor zijn ogen.

on: hopelijk word dat ook de finale dan heb je de troostfinale en de finale allebij de grootste rivalen van elkaar tegen elkaar. wat zorgt voor spektakel

Ik zie Duitsland vs Ghana en Duitsland van gister voor mij en geef de andere finalist toch nog hoop op een kleine moeilijke mogenlijke overwinnig

Nederland-Duitsland is toch wel een lekker potje. Twee van de grootste voetballanden van de wereld. Ook als je naar het verleden van deze 2 ploegen kijkt samen. Maar je weet het Duitsland heb je pas verslagen als ze omgekleed in de bus zitten, eerder niet!

heel de wereld zit ook te wachten op de "droomfinale" Nederland-Duitsland (op de Argentijnen na dan)

Maar laten we vanavond maar is eerst winnen van Argentinië want een 7-1 zie ik het nog niet worden
Ondanks dat zie ik ons wel winnen van Argentinië, de ruimte die we voorin zullen krijgen gaan we het verschil weer maken!

Zou een droomfinale zijn maar als je die verliest is het hele WK naar de kloten..

Geeft aan dat van gaal er bij veel Bayern-spelers heel goed op staat. Hij haalde schweinsteiger naar de as van het veld en lahm van links naar er rechts. Löw heeft op deze ontwikkeling dankbaar voortgeborduurd.

Laten we wel realistisch zijn. De kans dat wij van Duitsland winnen is aanwezig, maar niet heel erg groot. Je kan het een beetje vergelijken met de top van Nederland (ajax) vs de subtop van Nederland (bijv Heerenveen). Normaal gesproken wint Ajax zo'n wedstrijd, maar bij een goede dag van Heerenveen en een mindere dag van Ajax kan Heerenveen winnen.

9 juli 2014 om 10:34

Nee zelfs dat niet. De kans dat we zouden winnen van Duitsland is 20 procent. Behoorlijk weinig dus

9 juli 2014 om 12:19

@nickos94

20%, ben benieuwd waarop dat gebasseerd is aangezien je het hier als een feit verkondigt? Waarom zou de kans dat we winnen van Duitsland zo klein zijn? Ik denk als je wederom 5-3-2- zou spelen er in de omschakeling voldoende kansen liggen om te scoren.

@finalvoetbal

De vergelijking Ajax - Heereveen gaat niet helemaal op. Omdat wij in het NL elftal voorin 2 spelers hebben lopen die beter zijn dan die van de tegenstander, v. Persie en Robben. Juist deze 2 kunnen ervoor zorgen dat wij die Duitsers pakken.

9 juli 2014 om 10:35

Ach ja ik kan me nog een wedstrijd in de Kuip herinneren aan het einde van het seizoen. Iets met 5-1, Zwolle, geen subtop........ Iedere wedstrijd staat op zich vind ik. Vooral op zo'n toernooi en in deze fase. Duitsland had het moeilijk tegen Ghana en Algerije. Dus je kan het ze pijn doen.

Maar goed eerst maar eens zien te winnen van de Argentijnen. Zal nog een hele moeilijke klus worden.

9 juli 2014 om 10:38

Herinner je je de bekerfinale van dit jaar nog?ik denk dat de kans dat Duitsland nog zo n wedstrijd voetbalt klein is. Alles lukte en de Brazilianen verdedigde als amateurs. Natuurlijk weet ik ook wel dat Duitsland een goed team heeft eN dat je daar niet zo maar ff van wint.
Maar ook Duitsland heeft op dit WK mindere wedstrijden gespeelt. Misschien moeten we blij zijn dat ze hun beste wedstrijd al gehad hebben.

9 juli 2014 om 13:09

Ik zeg toch ook niet dat het onmogelijk is? Ik denk echter dat de kans niet heel erg groot is.
De wedkantoren denken er overigens hetzelfde over. Als +/- 9 spelers van de selectie van Duitsland op dezelfde positie beter is en het is ook nog eens (net als ons) een goed team. Dan wordt het gewoon heel moeilijk.

9 juli 2014 om 10:36

In 1974 was het ook niet aannemelijk dat Duitsland van Oranje zou winnen maar dat gebeurde ook.
Overigens lopen we allemaal iets te hard van stapel, eerst Argentinië maar eens zien te verslaan.

9 juli 2014 om 10:38

Dan zou ik eerder Duitsland als Ajax doen en Nederland als Utrecht. We zijn een passievolle ploeg geworden die knokt. Daarnaast zijn we eeuwige rivalen van de Duitsers. Ook dat maakt iets extras los.

9 juli 2014 om 11:56

Tja, de kans dat NL van Spanje zou winnen werd door velen (ook door mij) niet groot geacht, maar zowaar win je met 5-1. Hoe dat maakt in deze niet uit, maar op voorhand valt dus eigenlijk weinig te zeggen hoe n wedstrijd gaat verlopen. Zeker niet met Van Gaals trucendoos

9 juli 2014 om 13:38

Ik denk eerder Ajax-Vitesse van afgelopen seizoen. Voorin de betere spelers voor Vitesse, maar achterin en op het middenveld de klasse van Ajax. Nederland-Duitsland.

Ik denk dat het nog moeilijk wordt om te winnen van Argentinie, maar in de finale ben je nooit kansloos.

Ik dacht dat dit artikel over sde sportieve voorkeur van Schweinsteiger zou aa. Dat was nog interessant geweest om te weten.

We hebben gisteren goed kunnen zien wat de kwaliteiten van Duitsland zijn!mochten we in de finale komen (ik acht de kans klein) is dat een heel groot voordeel!!nu weet je precies waar je rekening mee moet houden.

9 juli 2014 om 11:16

Hoezo acht je die kans klein?

Heb je de verdediging van Argentinië gezien en onze aanval?
En Argentinië heeft mij nog geen 1 wedstrijd echt kunnen overtuigen dit WK, aantal keren met zeer veel geluk weggekomen.
Ik heb er wel vertrouwen in!!

9 juli 2014 om 11:20

Ik denk dat het heel moeilijk wordt.en waarom vind jij die verdeding zo slecht dan?1 x Benfica en 2 x Manchester City.dat zijn spelers die bij goede clubs spelen.die kunnen echt wel verdedigen hoor.romero vind ik trouwens wel slecht.

9 juli 2014 om 11:28

Qua ervaring, voetbalvermogen en snelheid leggen ze het af tegen Man Utd-Bayern-Galatasaray.
En Romero is idd de zwakste schakel, dus Robben moet lekker veel naar binnen komen en schieten op die kist!

9 juli 2014 om 13:11

Ik ben het een keer eens met Superlex. Hoezo is de verdediging zwak? Dat is volgens mij een keer ergens geroepen en iedereen neemt dat over. Argentinië heeft weinig goals tegen gehad en de verdedigers spelen allemaal bij topclubs in Europa.

Als Duitsland speelt zoals gisteren, hoe slecht Brazilie ook speelde, dan is iedereen kansloos. Zie dat middenveld maar eens af te stoppen of te ontregelen. Tegen wie ze zondag ook spelen, ik verwacht een solide overwinning voor ze.

Duitsland heeft gister heel leuk gespeeld, maar laten we niet doen alsof NL ook opgerold gaat worden. Als je kijkt hoe Brazilie zat te verdedigen...

Algerije gaf de zwakte van Duitsland bloot. Compact en georganiseerd spelen. De Duitsers willen de bal en proberen links of rechtsom door te komen. We weten dat al hun verdedigers traag zijn (op Lahm na). Dus gaat Duitsland altijd 2 achterhouden die Robben moeten opvangen. Ze zijn favoriet, maar ze zijn ook zeker weten. Kansen gaan komen, maarja kansen zijn geen doelpunten. Grootste probleem voor NL is Neuer, die is net zo goed als Casillas 4 jaar geleden. Ik zie hem echt wel zo een 1 op 1 kans tegen Robben pakken.

Daarnaast moeten we opletten bij corners van hun kant. Ze hebben paar hele goede koppers en mensen die voor de afvallende bal gaan.

maarja....eerst even Argentinie.

9 juli 2014 om 11:00

Inderdaad. De wedstrijd leek een beetje op de uitwedstrijden die Bayern dit seizoen speelde bij Manchester city en Arsenal. Ofschoon het feitelijk al redelijk beslist was toonden de returnwedstrijd een heel ander beeld. Net zoals Bayern zelf weer onder 220 volt stond na de 2 snelle treffers van Ramos in de halve finale cl. Zo betrekkelijk kan het in ko-duels onder hoogspanning dus zijn. Daarom denk ik dat dit voor Nederland geen nadeel hoeft te zijn, indien ze de finale halen. Maakt de uitdaging voor van gaal waar mogelijk alleen nog maar groter.

Wil je Duitsland stoppen heb je 4x Nigel de Jong nodig op Kroos, Schweini, Muller, Ozil. En die hebben we niet.
Daarnaast houdt het geluk ook een keer ook.

Matchfixing volgens mij en dan kon je waarschijnlijk ook nog wedden op wie het eerste, langste en beste kon huilen bij de Brazilianen. Nee, het ging hard met de Duitsers hopelijk maken onze 'oranje Leeuwen' ze af in de finale. Zou geweldig zijn DUI 1-7 Ned. Na afloop krijgen jullie allemaal je fiets weer terug. Vanavond wordt het NED 1-1 ARG na de verlenging maakt Nederland de 2-1. Denk ik. Hoop het niet, laten hopen dat Nederland gewoon in de reguliere tijd wint. Anders wordt het laat. En als je dan de volgende dag moet werken.

Tegen Duitsland maakt Nederland zeker kans om te winnen. Die Höwedes en Boateng zijn een lachertje achterin. Die worden dolgedraaid door Robben. Komt bij dat Louis de zwakke plekken van de Bayernspelers door en door kent.

En gister zat alles mee. De 1-0 was een grove dekkingsfout en daarna was Brazilië even de kluts kwijt. Ballen inleveren en slecht dekken. Daarna was het leed al geleden. Brazilië sprong ook slecht met de eigen kansen om. Hadden zelf ook een keer of 4 meer moeten scoren.

Nl is kansloos tegen Duitsland en denk dat ze vanavond al
Naar huis gaan

Mcootje?

Heb je Nederlandse verdediging gezien?
Robben weten we is dreiging maar heeft al 3 wedstrijden
Niet gescoord. Alleen assist 1
Je doet net of nl de panne van de dak speelde
Dat was alleen zo tegen Spanje! Daarna alleen
Op strijdlust en saai voetbal

9 juli 2014 om 11:38

We hebben idd geen top verdediging op papier maar we geven nauwelijks wat weg dus mij hoor je niet klagen.
Robben houd altijd 2 tot 3 man bezig en is elke wedstrijd het belangrijkste voor NL. (Je doet hem hierin te kort vind ik)
Ook spelen we geen wereldvoetbal maar het is wel effectief en daar gaat het toch allemaal om.
Heb liever dat ze zondag met de beker in de handen staan dan dat ze "weer" mooi voetbal hebben gespeeld en 3e worden.

Mcootje

Argentinië speelt heel compact dus word saai wedstrijd en messi
Gaat het open breken

Ik denk ook dat we gewoon weer een saai pot krijgen. Alleen als Argentinië of Nederland snel zouden scoren dan krijgen we waarschijnlijk een leuke/spannende pot om naar te kijken.

Als het Nederland - Duitsland wordt dan kan Louis bij beide teams claimen dat hij de reden is dat ze hebben gewonnen, want het huidige Duitsland is eigenlijk Louis' Bayern Munchen

Mensen hier op vz onderschatten argentinie zwaar

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren