Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Schrik in Madrid: Memphis Depay verlaat training Atlético per brancard’

Laatste update:

Memphis Depay heeft per brancard de training van Atlético Madrid verlaten. Dat meldt het Spaanse Mundo Deportivo. De dertigjarige aanvaller zou een blessure hebben opgelopen na een botsing met een teamgenoot. Over de ernst van de kwetsuur van Memphis is vooralsnog niks bekend.

Op een artikel op de website doet Mundo Deportivo kort verslag van de training van de Madrilenen. Veel noemenswaardigs leek daar niet te zijn gebeurd, behalve de blessure van Memphis.

“Het belangrijkste nieuws van de training van Atlético Madrid was dat Memphis de sessie op een brancard moest verlaten na een botsing met een teamgenoot”, schrijft de sportkrant.

De botsing zou hebben plaatsgevonden tijdens het laatste deel van de training. “De speler verliet het veld, vergezeld door de medische staf, en ging per brancard naar de kleedkamer”, is er verder te lezen.

Meer informatie over de botsing en de blessure van Memphis weet de krant niet te melden. Atlético zelf maakt vooralsnog helemaal geen melding van het incident.

Een serieuze blessure voor Memphis zou ook voor bondscoach Ronald Koeman slecht nieuws betekenen. Over iets meer dan twee maanden vindt het EK plaats in Duitsland, en Memphis is normaal gesproken een van de belangrijkere spelers van het Nederlands elftal.

Eerder dit seizoen stond de aanvaller enkele maanden aan de kant met een spierblessure. Eind november maakte hij vervolgens weer zijn rentree bij Atlético.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

We houden niks over voor het ek

6 april 2024 om 19:50

Weghorst is er sws bij, maak je maar geen zorgen

6 april 2024 om 20:02

Daarom maken mensen zich juist zorgen!

7 april 2024 om 10:28

Weghorst heeft anders een prima rendement. Was bijna een legende geworden in de wedstrijd tegen Argentinië. Heb hem daar liever dan Depay.

6 april 2024 om 19:57

Da’s een beetje overdreven, zoals het er nu uit ziet zijn we voor het EK alleen basisspeler Hartman kwijt, verder onze 7e keus centrumverdediger Botman, en 3e keus linksback Malacia maar dat is denk ik niet echt waar we het EK op verliezen.

6 april 2024 om 19:59

Nooit gepresteerd op een eindtoernooi.

6 april 2024 om 20:26

Botsing op de training, kan ook gewoon een hersenschudding zijn, laten we even afwachten.

7 april 2024 om 11:48

Ja dan hoeven we ons idd nergens zorgen over te maken kahwi.

Laten we hopen dat het allemaal meevalt. Dat hoop ik dan vooral voor Depay en niet in eerste instantie voor het NL elftal.

De nieuwe Arjen Robben..... Hij is echt vaak geblesseerd, bizar.

6 april 2024 om 20:29

Alleen Robben was buitencategorie en Depay is een prima voetballer.

Spelen met Weghorst dan maar. Veel opties zijn er niet voor het EK.

6 april 2024 om 19:59

Malen en Gakpo kunnen ook in de spits, plus Brobbey, Zirkzee en Dallinga, dus opties zijn er wel. Beter dan Memphis, dat is dan weer een ander verhaal, maar het zijn geen prutsers.

7 april 2024 om 09:59

Dallinga en Brobbey lijken mij geen kandidaat voor de spits. Die komen echt vreselijk tekort.

Zirkzee zou super zijn. Ik ben er ook van overtuigd dat hij het niveau al heeft. En dat we als Oranje dan gaan swingen

Ik gun niemand een ernstige blessure maar wat mij betreft is dit voor het EK niet heel erg. Ondanks zijn rendement in Oranje heb ik altijd het idee dat we zonder Depay beter (kunnen) zijn.

6 april 2024 om 20:21

Ik vind het echt gek iemand die bijna topscoorder allertijden is en de meeste assists in de geschiedenis van oranje zo weinig waardering krijgt..

6 april 2024 om 20:27

Is ook gek, maar heb jij als je oranje kijkt ooit het idee dat Depay f#cking goed is?! Ik niet. Ik denk dat we overall zonder hem beter af zijn. Liever 6 spelers met 10 goals dan 1 speler met 50 goals

6 april 2024 om 20:42

Heb jij het idee dat de alternatieven f#cking goed zijn? Ik ben niet zo’n fan van Depay maar van de alternatieven nog minder

6 april 2024 om 20:45

Waardering en vinden dat de speler op dit moment in het elftal moet, zijn 2 aparte dingen. Depay WAS een topper voor het NL elftal, maar dat is echt geweest. Heeft gewoon niet meer die explosiviteit meer zoals vroeger.

6 april 2024 om 20:51

Welke speler is in Oranje de afgelopen 3 jaar constant goed? Vrijwel niemand toch? Van Dijk is door een mindere periode gegaan, Frenkie mag kritiekloos zijn wedstrijdjes volmaken zonder te brengen wat je mag verwachten.... Eigenlijk is alleen Dumfries structureel uitblinker. We hebben gewoon geen bondscoach die van deze spelers een geheel kan smeden, maar Memphis áltijd de zondebok en degene die eruit moet.

6 april 2024 om 21:00

Nee dat idee heb ik niet maar ik heb wel het idee dat de alternatieven in Oranje spelen voor Nederland. Depay speelt naar mijn idee in oranje voor Depay.

6 april 2024 om 21:26

Helemaal mee eens ik denk dat het komt omdat veel mensen hem beoordelen omwille van zijn uiterlijk of zijn manier van leven en zijn privéleven terwijl zijn prestaties die tellen en ze vergeten dat hij van een zware blessure terugkomt zoiets moet je tijd geven.

6 april 2024 om 21:39

Komt omdat men hem beoordeeld op zijn gedrag en houding, zonder naar z’n voetballend vermogen te kijken. De man is bijna alltime topscoorder en heeft tig assists op z’n naam staan, maar toch denken wij in Nederland er heel anders over. Beoordeel een speler op z’n voetbalskills en niet om alles eromheen. Het is geen ideale schoonzoon type, maar dat hoeft ook zeker niet. Een fitte Memphis is altijd van waarde in Oranje.

6 april 2024 om 22:32

@rambo

Ik heb werkelijk geen een persoon uit het buitenland Memphis ooit matig horen noemen, ook de media niet waar vooral positieve klanken zijn en Slot een trainer met daadwerkelijk verstand zegt dat Memphis onmisbaar is in de opbouw en kansencreatie.

Maar nee volgens de bierdrinker op de bank kunnen we wel zonder alsof het aanvallend geen compleet drama was de periodes dat Memphis geblesseerd was.

7 april 2024 om 09:57

Zirkzee. Dat is echt by far de beste optie na Depay. En misschien al wel beter dan Depay

6 april 2024 om 20:26

Wie gaan we neerzetten die beter is dan? Weghorst? Brobbey? We zijn gewoon afhankelijk van Memphis. Ja hij speelt soms slecht, maar hij is de enige die als hij zijn niveau haalt het verschil kan maken centraal voorin.

6 april 2024 om 20:32

Liever Brobbey of Weghorst inderdaad. Teamspelers

6 april 2024 om 21:16

Hahaha liever weghorst?? Gaat alles wel goed daar

6 april 2024 om 22:10

Als iemand Weghorst verkiest boven Depay, dan is dat wel heel raar ja.

7 april 2024 om 10:00

Weghorst en Brobbey zijn ruk inderdaad, maar waarom noem je Zirkzee niet? Dat is toch een echte topspits al?

7 april 2024 om 11:14

Zo ruk is brobbey helemaal niet foppe, gewoon een prima spits die specifieke kwaliteiten bezit die we nog niet hebben bij andere nlse spitsen. Misschien minder gepolijst dan zirkzee, maar wel een echte teamspeler met power en diepgang. Een spits waar je als middenvelder/buitenspeler lekker omheen kan voetballen.

6 april 2024 om 22:20

Uhm respect voor jeninternationals zou wel op zijn plaats zijn. Verreweg de speler met het beste rendement in je aanval....

7 april 2024 om 00:55

Echt, wat is dit nu voor commentaar. Memphis is gewoon een vd weinige lichtpuntjes voorin, waar komt al deze negativiteit vandaan? Wie stel jij dan voor voorin? Brobbey? Weghorst? Ongelofelijk dit.

7 april 2024 om 11:51

Waar het vandaan kom? Tis gewoon lachwekkend dat men het raar vindt dat gedrag e.d. meegenomen wordt in een oordeel over iemand. Het is nog lachwekkender dat je je erover verbaast.

Ben ervan overtuigd dat het zonder Depay niet minder gaat zijn op het EK, is gewoon zijn explosiviteit kwijt en dat maakt hem echt beduidend minder.

Ideaal voor oranje. Zwaar overschatte speler en absoluut geen echte spits. Met een Brobbey die dan hopelijk weer beter is hebben we een veel beter en sterker aanspeelpunt zodat de spelers aan de zijkanten en opkomende middenvelders daar mee profijt van hebben.

Ik ben er ABSOLUUT niet rauwig om

7 april 2024 om 00:16

Brobbey meldt zich nu al 2 interlandperiodes op rij af, waardoor hij nog geen enkele keer serieus getest kan worden door Koeman. Is in dat opzicht dus ook niet heel betrouwbaar.

7 april 2024 om 10:01

Met Brobbey in de spits denk ik dat de poule overleven zelfs lastig gaat worden.

Nu heeft hij meer tijd voor zijn nieuwe hobby: schilderen. Voetbalminnend Nederland huilt de kunstensector juicht.

Sws een gemis voor Oranje. Of hij nou basis is of bank iemand van zijn caliber moet je er gewoon bij hebben.

Gozer raakt geblesseerd en de enige reacties die ik lees zijn van mensen die zeggen dat het voor Oranje niet erg is. En het maar raar vinden dat de menselijkheid in het voetbal helemaal eruit geslagen is.

Spiegeltje, spiegeltje aan de wand…

6 april 2024 om 22:35

@zanzanyan

Men gaat het nooit toegeven, want de ballen hebben ze niet, maar het gaat niet om Memphis zijn voetbalkwaliteiten.

Maar ook niet uit. Ik luister gewoon naar een man met verstand zoals Slot die Memphis onmisbaar acht. Ik denk dat de meesten hier die niet rouwig zijn dat stuk best gezien hebben, maar toegeven dat het allemaal vaker bar weinig bleek zonder Memphis?

6 april 2024 om 23:24

Het gaat om een combinatie van. Ik vind hem voorkomen als een omhooggevallen persoon, totaal geen helder lichtje, die denkt en handelt alsof de hele wereld tegen hem is. Gaat iedereen links, gaat memphis rechts. Puur omdat hij maar anders moet zijn. Gewoon op eerste gezicht een persoon wat mij niet ligt. Maar daarbovenop komt nog het feit dat hij alleen maar lijkt te voetballen voor zichzelf. Kan het niet simpel houden, voert tactische taken niet uit, is in staat rainbow flicks en onnozele hakballen te doen bij een 3-0 achterstand. Ik vind gewoon dat hij het voetbalverstand (en ook het normale verstand) van een konijn heeft. De combinatie van deze 2 dingen is dus waarom ik depay niet perse bij het NL elftal hoef te zien. Misschien wel 1 vd meest talentvolle spelers van NL op dit moment, maar ik denk dat er voor het EK makkelijker een team en spelopvatting te smeden is zonder memphis. Hij draagt al sinds het eerste termijn van koeman niks meer bij aan het positiespel, loopt iedereen in de weg, komt de bal ophalen tussen de verdedigers en loopt zichzelf dan vast op een tegenstander. Ook hangt er een grote negativiteit rond zijn persoon, en ja, mensen als ik werken daar zeker aan mee, maar hoe hijzelf reageert tijdens elk interview helpt ook niet mee. Tijd om te bouwen aan een toekomstig NL elftal, en daar hoort depay niet bij imo.

7 april 2024 om 00:56

Amen

7 april 2024 om 08:44

Perfect verwoord real_amsterdam!

7 april 2024 om 09:58

Maar dat doet er allemaal niet toe.

We praten hier over een mens, een sporter die geblesseerd is, maar in plaats van te kijken naar de menselijke kant van dit bericht trekken we het alleen naar Oranje en de impact op ons eigen sportieve geluk.

Misselijkmakend.

Hopelijk is Depay na het EK weer erbij ,meest overschatte speler ooit in het Nederlands elftal! Absoluut geen team player

Oeioeioei waarom is die man zo van glas

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren