Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Schreuder gaat niet voor koppel Kudus-Brobbey en verrast op middenveld

Laatste update:

Mohammed Kudus begint in het uitduel met FC Emmen op de bank bij Ajax, zo blijkt uit de opstelling die Alfred Schreuder zojuist bekend heeft gemaakt. De oefenmeester kiest aan De Oude Meerdijk voor Brian Brobbey in de punt van de aanval. Verder keert Edson Álvarez terug van zijn schorsing, waardoor WK-ganger Davy Klaassen genoegen moet nemen met een rol als wisselspeler. De wedstrijd in Emmen begint om 18.45 uur en is live te zien op ESPN.

In de defensie wijzigt Schreuder niets. Pasveer is de keeper, terwijl Jurriën Timber en Calvin Bassey het centrale duo vormen. Devyne Rensch is de rechtsback van dienst en Owen Wijndal moet de linkerflank verdedigen. Daley Blind begint wederom op de bank. Op het middenveld staan Álvarez, Kenneth Taylor en Steven Berghuis geposteerd. Een tegenvaller voor Klaassen, die bij een invalbeurt zijn tweehonderdste Eredivisie-duel in Amsterdamse dienst zou spelen.

Voorin kiest Schreuder voor Brobbey, wat ten koste gaat van Kudus. De twintigjarige spits zat afgelopen woensdag tegen Vitesse (2-2) nog op de bank omdat hij niet fit genoeg is voor drie wedstrijden in zes dagen. Dusan Tadic en Steven Bergwijn zijn opnieuw de vleugelaanvallers bij Ajax. Schreuder beschikt over een fitte selectie, waardoor onder anderen Francisco Conceição en Lorenzo Lucca nog kunnen worden gebracht om iets te forceren indien dat nodig is.

Emmen start wederom met Richairo Zivkovic in de aanval. De voormalig Ajacied scoorde vorig weekend tegen Fortuna Sittard (0-1 winst) zijn eerste doelpunt van het seizoen. Ajax betaalde in 2014 twee miljoen euro aan FC Groningen voor de destijds zeventienjarige Zivkovic. In totaal kwam hij tien wedstrijden in actie in de hoofdmacht van de Amsterdamse club, waarin hij twee keer trefzeker was. Ook doelman Mickey van der Hart heeft een Ajax-verleden. Hij doorliep de jeugdopleiding en kwam tot één duel in de hoofdmacht.

Opstelling FC Emmen: Van der Hart; Bouchouari, Araujo, Veldmate, Burnet; Mendes, Veendorp, Bernadou, Diemers; Zivkovic, Assenhoun.

Opstelling Ajax: Pasveer; Rensch, Timber, Bassey, Wijndal; Álvarez, Taylor, Berghuis; Tadic, Brobbey, Bergwijn.

Wie gaat er winnen?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Verrast op middenveld?🤣🤣🤣🤣

Waar is de verrassing?

12 november 2022 om 18:11

Die verrassing is dus nog een verrassing…

12 november 2022 om 18:24

Dat oplichter Schreuder nog steeds de trainer is. Dat is de verrassing

12 november 2022 om 18:37

Voor mij is het iig géén verrassing dat het een clickbait titel is..

Tadic weer op rechts, waar die ohzo goed is …

12 november 2022 om 17:32

Op links is het niet veel beter hoor.

12 november 2022 om 17:41

Nee daar was ie alleen maar een jaar of 3 de mvp van Ajax maar voor de rest viel het vies tegen

12 november 2022 om 17:44

'was' is het sleutelwoord in je zin Inke. En op rechts is hij flut, dus stel je hem daar op. Da's logisch!

12 november 2022 om 17:55

Exact. Hopelijk zorgt de wk en winterstop periode voor bezinning bij de leiding van Ajax en maken ze ook logische keuzes rondom de positie van Schreuder.

12 november 2022 om 18:11

@JiZzy wellicht komt dat “was” vooral omdat hij vertrouwen en ritme mist. Een speler kan best ooit een dip hebben maar van MVP tot nietsnut in een paar wedstrijden is natuurlijk erg vreemd.

12 november 2022 om 18:54

Die aankoop van ruim 25 miljoen presteert ook niet op rechts. En beiden moeten toch spelen.

In dubio.. winnen betekent nog langer Schreuder. Puntverlies is exit hopenlijk.

12 november 2022 om 17:33

Of je verliest en Schreuder blijft

12 november 2022 om 17:35

Dit bericht staat nu al weken onder Ajax berichten. Vind het maar bijzonder. Je bent supporter, ook in mindere tijden. Spreek ik uit ervaring.

12 november 2022 om 17:45

Als supporter wil je het beste voor Ajax en dat is dat schreuder eruit vliegt. Het heeft niks met mindere tijden te maken, maar met de trainer. Tactisch zeer zwak, geen uithangbord, probeert iedereen altijd te pleasen, heeft totaal geen idee waar hij mee bezig is.

12 november 2022 om 17:55

Helmond_Sport

Je hebt eigenlijk helemaal gelijk. Misschien overdrijf ik nu maar Schreuder verziekt echt mijn plezier in Ajax kijken. Er zullen veel mensen ook (terecht) wijzen naar H2, maar ik ben van mening dat je met deze selectie meer wedstrijden moet winnen dan je tot nu toe gedaan hebt.

In de winter zal Ajax evalueren en noem mij onsportief, maar ik hoop dat Schreuder gaat. We moeten alleen niet verwachten dat daarna alles op magische wijze beter gaat.

12 november 2022 om 17:41

Hopen dat je met 6-0 wint met zes verschillende doelpuntenmakers, waarbij elke speler zijn shirt uittrekt met Schreuder Out op een ondershirt.

12 november 2022 om 17:44

Puntverlies is sowieso geen exit want dan moeten bepaalde andere mensen ook in de spiegel kijken. En die zijn nu tevreden met hun mooie baantje.

Daarnaast, elke week hopen op puntverlies, bizar. De Eredivisie is zodanig zwak dat je zelfs met 85 punten niet zeker bent van de titel. We hebben nu al teveel laten liggen gezien de tegenstand.

12 november 2022 om 17:45

Geloof dat ze bij een verlies, 5 punten achter op zowel PSV en Feyenoord en een zwaar programma echt niet anders meer kunnen. Dus 2-1 vandaag!

12 november 2022 om 17:50

Ik heb er geen vertrouwen in. Die gaan hun complete spaarpot gebruiken voor winteraankopen en dan mag Schreuder er weer een teampje van maken. En wanneer ie eindelijk vertrekt (zomer?) zit zijn opvolger met allerlei middelmaat die door een debiel zijn binnengehaald.

12 november 2022 om 17:48

Ik ben bang dat Schreuder zelfs bij puntverlies nog mag blijven.

Het is toch een schande dat hij er nog zit.

Emmen een keer favoriet vandaag, wie had dar gedacht

12 november 2022 om 17:38

"Ik hou me niet meer stil. Een 1-1 hier op de Oude Meerdijk is een goed resultaat. Heeft Real Madrid hier gewonnen? Schrijf wat je wil schrijven, maar kom met feiten. Ik zie een stijgende lijn in ons spel en ben gematigd tevreden."

12 november 2022 om 18:14

@suarez 7 - Ik ken de uitspraak niet, maar dit is 100 procent Schreuder. Wordt de man straks nog een meme ook!

12 november 2022 om 17:42

Overdrijven ook een vak

Blind is dus echt klaar zo te zien....
Nu Tadic nog?

12 november 2022 om 18:16

Blind mag na z’n sneaky lachen achter z’n hand na de vorige wedstrijd gewoon helemaal wegwezen wat mij betreft. Dat is geen echte Ajacied.

12 november 2022 om 18:21

Soccerfan

Wat een overdramatische reactie is dit dan zeg, ik zag Pasveer ook lachen met een vitesse speler na afloop.

Als wij supporters spelers met de staat van dienst als Blind zo gaan behandelen als jij suggereert komt helemaal niemand meer naar Ajax.

12 november 2022 om 18:24

Ben er van overtuigd dat het een echte Ajacied is maar dat gemeen lachen had inderdaad niet gehoeven.
Tekent wel de sfeer...

12 november 2022 om 18:31

He dat heb ik gemist. Vertel eens wat meer

Die uitlekkende opstellingen beginnen ook bloedirritant te worden, toevallig omdat deze bedrieger is aangesteld. Verrassingselement totaal weg. Over de opstelling kan je genoeg zeggen, mij maakt het niet meer uit. 3 punten meenemen en hopen dat ze tegen de verwachting in gaan ingrijpen.

12 november 2022 om 17:44

Bizar he. Toch blijf ik me afvragen hoe. Zelfs Schreuder zou toch niet zo dom zijn om ondanks zijn reputatie uitgebreid de media in te lichten?

12 november 2022 om 17:46

Zijn reputatie als 'lekkende kraan' maakt minder uit als hij beschermt wordt in alle krantjes, talkshowtafels en noem maar op. Het is gewoon een gluiperd.

Toen Ten Hag vertrok en dingen over Schreuder moest zeggen, noemde hij hem een goede veldtrainer. En meer dan dat is ie ook niet.

Denk een gelijkspel 😅

Beste speler op de bank.. mooi dom. Kudus moet toch altijd spelen? Waanzin

Hoezo verrast op het middenveld? Dit is het beste middenveld dat je op dit moment hebt. Eventueel nog met kudus achter brobbey maar dat is om het even

12 november 2022 om 17:31

Nee, dat is niet om het even. Kudus is in potentie met afstand onze beste speler.

12 november 2022 om 18:16

Het is wel verrassend dat Schreuder weet wat het beste middenveld is. Geen vreemde verwijzing dus.

Kudus hoort altijd te spelen in dit team , hij moet zsm mogelijk weg bij Ajax

12 november 2022 om 17:50

Beter die trainer weg doen. Kudus moet altijd op 10 spelen en Brobbey op 9. Vanzelf vinden die wel iets om het te laten draaien

12 november 2022 om 18:17

Kudus loopt alle gaten dicht. Hij moet nog veel leren.

12 november 2022 om 18:22

Ik ervaar juist dat hij onwijs veel arbeid levert en met zijn dribbels voor ruimte zorgt. Berghuis erachter die de opbouw verzorgd bevalt mij ook uitstekend. Zeker wanneer Blind niet speelt en Alvarez voor de verdediging staat. Taylor is nog jong en lijkt ook iets minder te presteren, maar kan prima invallen of rouleren!

Is toch niet verrassend? Dit is het team waarmee ze nog een aantal goede wedstrijden hebben gespeeld met Wijndal ipv Blind. Lijkt mij verstandig van Schreuder, ben benieuwd. Ik verwacht ondanks alles eigenlijk een eenvoudige overwinning voor Ajax. Emmen wil te graag, die gaan in het mes lopen.

Schreuder heeft al het plezier voor mij uit de wedstrijden gezogen. Nu Kudus weer op de bank, geen enkel touw aan vast te knopen. Hij heeft dus besloten dat Brobbey - Kudus na 70 min tegen PSV geen goede combinatie was en zit ondertussen wel al het gehele seizoen te kloten met Tadic en Bergwijn. Dan weer die rechts, dan weer die, dan weer die links, dan weer die rechts. Wat mis ik Ten Hag zeg.

12 november 2022 om 17:59

Idd na 70 min heeft ie t nu gezien terwijl hij zelf na de wedstrijd zei dat het er ook aan ligt wat daarachter gebeurt...

Laten we met ze allen hopen op een 5-0 Emmen 👍🏻

12 november 2022 om 17:44

Doe mij maar een onterechte penalty na 9 minuten blessuretijd en een smerige 0-1 overwinning zodat we wel reden hebben om Schreuder te lozen maar niet te ver achter gaan lopen op de lampjes.

Ik begrijp niet hoe het kan dat er geen vastigheden ontstaan. Elke wedstrijd spelen er andere spelers. Ook op andere posities. Dus elke speler kent elke positie zo ongeveer. Hoe is het dan mogelijk dat het los zand is?

12 november 2022 om 17:40

In mijn optiek gaat het daar juist mis. Spelers worden op hun verkeerde positie gebruikt. Ik noem een aantal voorbeelden: Bassey is geen linksback, Rensch ook niet, Tadic is geen rechtsbuiten, Bergwijn ook niet, Kudus is geen spits en Berghuis is eigenlijk ook geen specialist op het middenveld. Als het niet loopt moet je terug naar de basis, dat lijkt Schreuder niet te begrijpen. Of (en dat is het waarschijnlijk) hij durft geen harde keuzes te maken.

Ik word er wel moe van om telkens taylor in de basis te zien. Er moet gewoon met alvarez berghuis en kudus gespeeld worden. Hoop dat bij winst emmen clown schreuder eruit vliegt.

12 november 2022 om 17:49

Mijn idee!

Toch liever blind dan wijndal. Laatstgenoemde lijkt ook een tractor band mee te slepen. Lijkt totaal niet fit. Blind is sowieso voetballend 5x beter. Geen kudus is schandalig.

12 november 2022 om 17:41



Wanneer wordt deze trainer met waterhoofd ontslagen??

12 november 2022 om 17:56

Aan het einde van dit seizoen, als Ajax 3de is geëindigd voor het eerst in 25? Jaar. Geen CL geld dus moeten ze extra spelers verkopen en word het nog minder met het niveau. Jammer dat het bestuur dit pas inziet als het te laat is.

12 november 2022 om 18:25

Thomas....Doe effe normaal asjeblief belachelijke reactie

Het meest schrijnende vind ik dat het elftal letterlijk elke wedstrijd gerouleerd wordt.. Spelen elke week met een andere spits, middenvelder, verdediger etc. Zo kan een elftal toch nooit op elkaar ingespeeld raken/ constante vorm hebben?

Pfffff. klaar mee.... ruk opstelling.... Is er nog een goede trainer beschikbaar?

12 november 2022 om 17:39

Ja zat en na elk weekend komen er weer nwe bij. Tuchel is vrij; Pochetino is vrij; Hasenhütel is vrij; Stephen Gerard is vrij

Een verrassing is het pas als schreuder 3× met hetzelfde elftal en spelers op de zelfde de positie speelt. Inmiddels worden ook de spelers helemaal gek ,dat zie je aan de passing ,balletje verkeerd balletje achter de speler en vaker helemaal verkeerd.
Wat geen verrassing meer is dat schreuder na iedere wedstrijd een stijgende lijn ziet.

Lekker weer Berghuis weghalen op zijn beste positie. En dan ook weer aan komen met Tadic of Bergwijn op rechts. Serieus weer Schreuder. Alles altijd verschuiven. Snap sowieso niet waarom Kudus en Brobbey niet is meer met elkaar mogen spelen en ook Conceicao hoort er al in te staan...

12 november 2022 om 17:44

Wat is dat toch met Schreuder, iedereen hier op dit forum ziet het.... Ook Ten Hag had zo'n periode dat hij alles anders zag dan de rest van de wereld.... Zo vermoeiend!

12 november 2022 om 18:42

Ten Hag had nog een idee achter dit. En zijn spel was ook nog is beter zelfs in het begin. Schreuder kon er bij Twente en Hoffenheim al weinig van. En ondanks het kampioenschap waren ze ook blij dat Schreuder wegging. Die kerel is gewoon ongeschikt als hoofdcoach.

Alle respect voor Emmen maar als je met dit team niet wint vandaag, weet ik het niet meer

Is dan de verrassing dat Klaasen niet speelt? Dat had toch ook niemand verwacht of vergis ik me? Nou ja, ik ga er weer voor zitten maar ik heb er eerlijk gezegd 0 vertrouwen in. November op kunstgras gaat eigenlijk elk jaar wel fout en dit team is niet fit, niet op elkaar ingespeeld en compleet zonder vertrouwen. Alles minder dan 3 punten is exit Schreuder in elk geval.

Onbegrijpelijk dat Schreuder maar blijft wisselen en geen goede samenstelling kan vinden. Wat is de rol van zijn assistenten? Zijn die dan zo onbekwaam of accepteert hij niets????? Onbegrijpelijke man Moet zo langzamerhand voor de spelers ook lastig zijn

Die Schreuder wisselt ook met de wedstrijd, lijkt me nou niet bepaald lekker

belachelijk dat Kudus niet speelt
Taylor is al weken drama.

12 november 2022 om 19:02

Kudus brengt ook niks...niks beste speler..gehypt

Kudus is echt onze beste speler, hoe kan het nou dat Schreuder dat niet ziet? Zelfs Berghuis en Brobby waren algelopen woensdag een drama.

Mooi dat die trage breedte passjes gevende Taylor weer is toegevoegd aan het ultra dynamische middenveld van Ajax. Tadic weer op rechts. Waarom verbaasd Schreuder mij niet meer?

Vanavond heb ik het eens een keer met schreuder te doen.
Laatste wedstrijd voor het WK en op kunstgras. Reken er maar op dat spelers niet 100% geven. En dan is schreuder de Sjaak.

Gelukkig heeft ie het een kans gegeven 🤣🤣

Het is mij wel opgevallen dat Bergwijn niet samen met Kudus kan ballen.
Bergwijn gaat voor de snelle combinatie, terwijl Kudus meer voor het passeren, wegdraaien en daarna pas wil combineren. In de ogen van Bergwijn houdt Kudis het spel op.
Hopelijk kan Wijndal een hele wedstrijd spelen en doet hij dit ook.

Ter verdediging van Schreuder, hij gebruikt veel spelers (al moet hij ze pas gebruiken bij een comfortabele voorsprong), dit kan op het eind van de competitie on zijn voordeel werken. Andere ploegen geven nu alles en zijn op aan het eind van de competitie.
Had Schmidt het toch goed gezien

Zet Tadic en/of Bergwijn nou eindelijk eens op de bank en laat Conceição starten.

Als er niet snel gescoord wordt wordt het weer een wedstrijd die niet om aan te gluren is (ach wat maak ik mezelf wijs, zelfs als er vroeg gescoord wordt het een vreselijke wedstrijd, een foutenfestijn waarin het allemaal niet goed staat. Waarna Ten Hag wel weer zal zeggen dat hij goeie dingen gezien heeft, maar dat de restverdediging niet goed stond en dat de dingen die ze hadden afgesproken niet werden uitgevoerd. Wat een pannekoek is het ook. Maar omdat je boven in de club een vd Sar hebt, die liever op z'n kantoor zit met de deur dicht en je jut en Jul hebt die aankopen moeten doen en daarnaast een RVC die de ballen verstand hebben van voetbal, zullen we Schreuder waarschijnlijk nog het hele seizoen houden en worden er in de winterstop waarschijnlijk twee spitsen, en twee aanvallende middenvelders (die niets toevoegen) gehaald voor 100 miljoen en gaan Kudus, Alvares en Timber weg..... Het is echt een drama! Hoe snel kun je een club afbreken....

De man heeft geen visie en dan ga je maar wat aanrommellen met de opstelling.

Apathische Alfred kan het niet meer goed doen. Het is op er is geen chemie tussen hem en een aantal bepalende spelers. De man gaat ontslagen worden wanneer hij de komende drie wedstrijden niet wint.

Het is weer een bedenkelijk niveau zeg van Ajax. Totaal geen beleving alles weer plichtmatig. Let maar op ze krijgen weer doelpunten tegen als ze zo blijven voetballen.

Timber wat sta je weer te klote zeg. Bassy krijgt altijd de schuld en weer scoren uit voorzet.

Bergwijn je ziet hem niet wat een flut voetballer is gigantisch miskoop. Ondanks hij wel verschrikkelijk mooi doelpunt maakte. Heel Ajax loopt weer op halve kracht te voetballen. Als ze aanzetten spelen ze Emmen gewoon kapot. Geen dat gaat ze opbreken let maar op.

Haalt hij weer de beste speler van het veld Berghuis.

Als Scxhreuder vanavond bniet wordt ontslagen wordt nooit meer een trainer in Nederland ontslagen;

Schreuder zal verwijzen naar de overwinning tegen de Rangers

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren