Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Schorsing tegen Ajax valt Heung-min Son zwaar: ‘Ik wist nergens van!’

Laatste update:

Heung-min Son moet het eerste duel van Tottenham Hotspur met Ajax in de halve finales van de Champions League aan zich voor bij laten gaan. De aanvaller kreeg woensdagavond tegen Manchester City net na rust een gele kaart voor het vasthouden van het shirt van Kevin De Bruyne. Dat betekende zijn derde prent van het seizoen in Europa en dus moet hij het eerste duel met Ajax in Londen noodgedwongen laten schieten.

Opvallend was dat Son tijdens het duel én na afloop van het duel daar helemaal niet bewust van was. Een journalist van de Duitse televisie attendeerde de ex-speler van Bayer Leverkusen en Hamburger SV erop. “Ik wist nergens van!”, zei de Zuid-Koreaans international, goed voor twee doelpunten in Manchester, verbaasd. Manager Mauricio Pochettino kan wegens blessureleed ook niet over Harry Kane beschikken en dus zal hij moeten puzzelen.

Toen Kane eerder dit seizoen geblesseerd aan de kant stond, stond Son op en maakte hij vier goals in evenveel duels. Woensdagavond scoorde hij tweemaal. Rio Ferdinand is weg van de spelmaker. “Ongelooflijk. Je moet beseffen dat ze dit doen zonder hun talisman. Kane speelde vandaag niet. De supporters zullen zich zorgen hebben gemaakt: ‘Oh, we hebben onze belangrijkste speler niet’. Maar die jongen, Son, houdt van verantwoordelijkheid.”

“Son zegt gewoon: ‘Yeah, kom maar op. Ik neem alle verantwoordelijkheid op me. Ik ben vanaf nu verantwoordelijk. De manier waarop hij speelde, vooral in de eerste helft, was schitterend.” Ajax treft met Tottenham een tegenstander waarvan het in Europees verband nog niet wist te winnen: twee duels, twee nederlagen. In 1981/82 stonden Ajax en Tottenham tegenover elkaar in de eerste ronde van de Europa Cup II. Toen wonnen de Engelsen in Amsterdam met 1-3 en in eigen huis met 3-0.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Gek dat een speler daar niet van op de hoogte is en dat niemand hem daar in de voorbereiding van op de hoogte brengt.

18 april 2019 om 07:16

Echt heel onprofessioneel vind ik. Zeker als je je vaste spits al mist. Maar kan me het bijna niet voorstellen. Iedereen weet dat toch, Son zelf toch ook? Hij kijkt toch ook andere CL wedstrijden en weet dat mensen dan geschorst worden?! Dus dat dat ook voor hem geldt? Apart verhaal van hem.

18 april 2019 om 08:50

Kan ook een tactiek zijn, het eerste doel is om door te gaan die wedstrijd, en anders ga je je misschien inhouden om geen geel te pakken.

18 april 2019 om 12:59

Nou, hij was spits en die pakken vaak alleen maar domme kaarten wegens bal wegtrappen, tijdrekken of de shirtje vastpakken. Dat is niet een heel groot risico in de wedstrijd. En hij slaat zich nu heel hard voor zijn hoofd. Als laatste: je weet het zelf toch ook? Je vergeet je kaarten toch niet lijkt me?

19 april 2019 om 00:41

Hij haalde hier gewoon een heel gevaarlijke situatie eruit. Het was de juiste beslissing voor deze wedstrijd om geel te pakken.

18 april 2019 om 15:43

Ik kan me ook voorstellen dat het voor teams met grotere selecties iets minder van belang is. Liever dat je een gele kaart pakt dan dat je met de handrem er op gaat spelen. Alleen hebben ze voor hem geen vervanger.

Vond het heel gek dat Pochtettino Son naar de zijkant zette... die jongen speelde zó goed in de spits. Wat een speler met een prachtig verhaal.

Wel ideaal voor Ajax.. Die Llorente speelde niet eens heel slecht tegen City maar die is normaal gewoon 4 klassen minder dan Son en Kane

18 april 2019 om 07:00

Dele Alli en Lucas Moura voorin is ook niet slecht. Die Trippier dat is de achilleshiel. Die is zooooo slecht. Echt abnormaal. Neres MOET hem dronken spelen.

18 april 2019 om 07:18

Ha Warabe, dit vind ik nou ook. Alles via de linkerkant. Vlot combinatiespel in combinatie met de wendbare Neres. Die Trippier wordt helemaal gek.

18 april 2019 om 10:03

Goed weet ik niet, ik vind het er vaak onbeholpen uitzien, maar hij heeft de laatste tijd weer veel succes. Zelfs ballen die hij kompleet verkeerd raakt gaan er in.

Dat gezegd hebbende, ik denk dat het voordelig is voor Ajax, want zoals het nu gaat is hij net Ronaldo Light

Ajax mag in haar handjes wrijven nu zowel Kane en Son niet meedoen, wat een verschil zeg nu die 2 zeker niet spelen.. kansen voor ajax, als de ligt ronaldo kan verdedigen, is llorente een eitje.

18 april 2019 om 03:53

Ja precies, want C.Ronaldo en Llorente zijn precies de zelfde spelers?

Kan inderdaad heel voordelig uitpakken dit voor Ajax, des te meer een reden om er de 1e wedstrijd vol overheen te klappen. Net zoals Ajax dat deed 2e helft in Madrid en Turijn.

18 april 2019 om 06:12

Vergeet niet dat Ajax nu eerst uit speelt tov Madrid en Juventus. Dat kan nu misschien wel een nadeel zijn als de 2e wedstrijd een thuiswedstrijd is.

18 april 2019 om 07:19

Dit is idd voor het eerst. Benieuwd hoe ze hier mee omgaan. Is weer een heel andere situatie. Maar aan de andere kant kan het thuispubliek er ook weer voor zorgen dat Ajax in een enorme vibe komt.

18 april 2019 om 08:24

@treblex

Of een voordeel. Uit niet verliezen en dan thuis met een volle Arena er achter..

18 april 2019 om 04:14

En daar schuilt nou net het gevaar

18 april 2019 om 07:20

Onderschatting vind ik nu ook een heel groot gevaar. En eerst uit. Is weer een heel andere situatie.

18 april 2019 om 05:43

En eerst uit toch nu? Proberen met een paar uitgoals terug te komen dan

18 april 2019 om 06:42

Word later vandaag bekent gemaakt of ze eerst uit of thuis spelen.

18 april 2019 om 07:10

Dat gaat om de speeldata, uit en thuis is al bekend. Spurs start thuis.

18 april 2019 om 06:10

@overload dat kom de Ligt dus niet! In beide duels scoorde Ronaldo.... ben wel blij met spurs hoor man man man wat kan city combineren zeg. Het zal geen makkie worden. In tegenstelling tot alle ploegen die we tot nu toe hebben gehad leggen deze gasten zoveel energie en strijd op de mat dat gaat een hele kluif worden!
Ik wil zo graag Barça verslaan in de finale :-)

Is wel een aderlating voor Tottenham. Toch wel 1 van de gevaarlijkste aan de kant van Tottenham. Ajax zal het zeker niet makkelijk hebben.

Wist Tottenham maar nergens van, en had ze Son laten opstellen 😜

Maar zonder dollen, dit scheelt een hoop, en dan ook nog eens dat uitgedunde middenveld, waar verschil tussen bank en basis toch wel aanzienlijk groot is!

Hoe kan dit niet geweten zijn?!?!
Je mag toch op dat vlak meer professionaliteit verwachten van speler en club.

Dit is echt een dikke meevaller voor Ajax. In absentie van Kane is die Son constant opgestaan en heeft er mede voor gezorgd dat ze bleven winnen in de League en ook de CL. Spurs heeft niet zo een diepe selectie dus met Kane, Son en Lamela eruit hebben ze eigenlijks niets meer achter de hand. Hun voorhoede zal dan zijn Llorente (groot en sterk dus De Ligt er op), Moura (ook geen prutser en te snel voor Blind) en Dele Alli. Met Eriksen daarachter. En dan hebben ze eigenlijk niets achter de hand op de bank. Dit scheelt toch nogal tov de 11 die tegen Psv mochten spelen.

Overigens zat Psv best in een sterke groep he mocht iemand het vergeten zijn. Barca en Spurs beide halve finale.

Sissoko wel of niet is ook een wereld van verschil. Vervult een heel belangrijke rol voor Spurs.

Erg vreemd dat hij hier ''niks'' van afwist. Kan je zeggen kan een tactiek zijn van Tottenham zodat hij niet voorzichtig speelt maar je weet toch echt zelf ook wel wanneer je wel of niet een gele kaart kan pakken? Als voetballen je beroep is dan ben je er toch wel serieus mee bezig of je nou wel of niet een eventuele halve finale kan spelen. Lijkt mij gewoon gelogen dit.

Ondanks de vooroordelen ben ik toch wel heel bang voor Tottenham. Zo overklast worden en toch gewoon doorgaan, dat is een eigenschap van winnende teams. Dat is precies zo'n tegenstander die Ajax niet lekker ligt. Ik hoop dat Ajax Tottenham niet gaat onderschatten, maar vooral ook niet gaat overschatten en te veel respect gaat tonen.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren