Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.
 

Schoon verklaarde Seuntjens krijgt hulp van Steijn en duikt op bij Sparta

Laatste update:

Ralf Seuntjens traint voorlopig mee bij Sparta, zo meldt de Rotterdamse club dinsdagmiddag via hun officiële kanalen. Seuntjens krijgt van Sparta-trainer Maurice Steijn de kans om zijn conditie op peil te houden. De twee kennen elkaar van hun gezamenlijke tijd bij VVV-Venlo, waar de 33-jarige aanvaller tussen 2015 en 2019 onder contract stond.

Seuntjens gaat twee keer per week meetrainen bij Sparta. Het doel is echter niet om een contract af te dwingen bij de huidige nummer zes van de Eredivisie. De spits staat namelijk nog steeds onder contract bij het Japanse FC Imabari, waar hij hoopt volgend seizoen met een goede conditie aan te kunnen sluiten. Het voetbalseizoen in Japan gaat over enkele weken weer van start.

Vorig jaar mei, anderhalve maand na zijn transfer van NAC Breda naar Japan, kreeg Seuntjens de diagnose lymfeklierkanker. De Bredanaar kwam voor een chemokuur terug naar Nederland, waar hij vorige maand volledig schoon werd verklaard. “Onwerkelijk, opgelucht en ontzettend dankbaar. Wat een heftig jaar is het geweest voor mij", schreef de aanvaller destijds op Instagram.

The Seun of God speelde tot dusver pas drie wedstrijden in het shirt van FC Imabari, waarin hij al een keer trefzeker was. Eerder speelde hij in Nederland voor De Graafschap, NAC Breda, VVV-Venlo, Telstar, FC Den Bosch en RBC Roosendaal. In totaal speelde hij 438 wedstrijden in Nederland, waarin hij 137 keer het net wist te vinden. 78 keer was Seuntjens aangever bij een doelpunt.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Goed nieuws,

Bovenal dat hij schoon is, maar ook leuk hem weer eens op het veld te zien

Mooi nieuws dit, na zo’n periode weer lekker met je beroep bezig zijn. Hopelijk zien we deze sympathieke kerel snel weer voetballen.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren