Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Schokkende beelden van tribune Vitesse: undercover politie mept met wapenstokken

Laatste update:

Op de tribune bij het duel tussen Vitesse en NEC (0-3 verlies) zijn zondagmiddag rellen uitgebroken. Op beelden die rondgaan op social media is te zien hoe mensen elkaar te lijf gaan. Ook zijn er duidelijk wapenstokken te zien.

In het Gelredome was Vitesse in de eerste helft de bovenliggende partij. De ploeg van Edward Sturing kon echter geen echte vuist maken en kreeg in het tweede bedrijf de deksel op de neus.

Op de tribunes verliep alles rustig tot de slotfase van het duel. Volgens Jeroen Kapteijns, journalist van De Telegraaf, wilden fans van Vitesse een door NEC-supporters opgehangen vlag verwijderen en raakte daarbij slaags met undercover-agenten.

Ook werden stewards bekogeld met van alles en nog wat. Tevens riep iemand duidelijk hoorbaar een antisemitisch scheldwoord in combinatie met een ernstige ziekte.

Fans van NEC waren niet welkom in Arnhem. De lokale driehoek kon de veiligheid van uitsupporters niet garanderen. De Gelderse derby werd ook een aantal keer stilgelegd wegens vuurwerk op het veld.


Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Schokkend? Nee gewoon debielen.

7 april 2024 om 19:48

Ook voor de onschuldigen die er tussen ziten? Ja joh natuurlijk.

7 april 2024 om 19:53

Jaja. Net zoals de onschuldigen die in Mallorca ertussen zaten toen die gast dood werd getrapt zeker. Ik ben nog nooit in dit soort situaties onschuldig gekomen en met mij heel veel. Waar zou dat aan liggen?

7 april 2024 om 20:00

Ja het willen weghalen van een spandoek en iemand in elkaar slaan net zo lang tot ie dood is is echt een rake vergelijking.

7 april 2024 om 20:01

Dat je niet op spannende plekken komt? 😋 heb het bij Utrecht ook vaak gezien dat de ME op alles slaat wat beweeg ook onschuldige en kinderen.

7 april 2024 om 20:23

Dan moet je daar gewoonweg niet zijn. Op het moment dat de ME klaar staat, dan ben je al te lang gebleven en had je al lang moeten vertrekken.

7 april 2024 om 20:26

Ik trek geen vergelijking. Leren lezen kerel.

7 april 2024 om 20:27

Als je daar loopt ben je niet onschuldig. Kinderen kunnen ook k*t kinderen zijn en dingen doen die ze niet moeten doen. Mijn kind zou nooit daar lopen en als wel, meteen wegwezen. Dus ik durf mijn hand in het vuur te steken dat die nooit geslagen zou worden door romeo's of ME of whatever. Kom op man. Altijd die omgedraaide wereld waar sommigen in leven.

7 april 2024 om 20:28

Triest ja, maar (helaas) worden deze ‘stillen’ met een opdracht daar neergezet. Als je mede-supporters dan lopen schuimbekken omdat er een doekje hangt voor een leeg uitvak, dan moet je wegwezen.

Dit is makkelijker gezegd dan gedaan, maar ik heb ook als klein mannetje in het uitvak gezeten en m’n vader had altijd wel door wanneer het uit de hand dreigde te lopen. Dit wangedrag was op voorhand al wel te voorspellen

7 april 2024 om 20:29

Klopt helemaal. Watcze doordeweek niet mogen doen ze vrijwillig op wedstrijddagen. Met plezier.

Niet heel handig allemaal als je al onder druk staat voor je licentie betaald voetbal...

Er waren geen nec supporters welkom maar toch kan er een vlag worden opgehangen. Je hebt z'n nummer: ergens klopt er hier iets niet

7 april 2024 om 19:50

Straks krijg je nog dezelfde taferelen als bij het gesloten Feyenoord-Ajax commentsectie. Het goed praten van het slaan van een onschuldige supporters van de tegenpartij

7 april 2024 om 20:24

Ik gok dat NEC en Vitesse dat hebben afgesproken en dus dat spandoek er al sinds gisteren hing?

Vast wel wat onschuldigen tussen. Maar ja, de debielen die het wel verdienden staan mooi voor schut zo.

Er mag wel eens opgetreden worden tegen al dat gek*** op de tribunes. Soms zit je op de tribunes elke seconde dat te worden.

Dat je toch zelfs zónder uitsupporters nog een situatie weet te creëren om te rellen...

Wat een ontzettend zwam verhaal van deze “journalist”. Puur sensatie zoeker.

Waarom is dit hoofdpagina nieuws? De 6-0 overwinning van Feyenoord of de 0-3 van NEC is toch meer hoofdpagina waardig?

Denk niet dat het verstand er in wordt geknuppeld, maar het wordt echt meer en meer noodzakelijk om eerst te slaan en dan vragen te stellen.

Ongeuniformeerd zijn het ook net hooligans. Kan me ergens voorstellen dat dit alleen maar escaleert. Ik zou bij een agent of ME'er niet terug vechten, maar wel bij een random gast in vrije tijds kleding.

Het is vragen om problemen als je een vlag wel accepteert van de tegenpartij. Zeker als er zoveel onderlinge strijd is en de belangen zo groot zijn. Deze knuppelaars doen dit vooral vrijwillig omdat ze doordeweek hun frustratie niet kwijt kunnen. Nee...geen aanname...dit is me door meerdere agenten ook aangegeven. Als die vlag er niet was geweest was er waarschijnlijk niets gebeurd.

7 april 2024 om 20:40

Haha hou nou toch eens op zeg. Jij denkt serieus dat een vlag met een nogal onschuldige tekst de reden is voor bovenstaand gedrag en niet het gegeven dat er verloren wordt van de aartsrivaal? Zonder die vlag was het dan allemaal pico bello gegaan? Nee natuurlijk niet, dit zijn (helaas) trieste gevallen die je bij (bijna) elke club hebt waar het slecht gaat en frustraties de overhand krijgen.

8 april 2024 om 00:13

Je hebt gelijk. De auto met dat minishirt van de verkeerde club was ook onschuldig. Ramen zijn per ongeluk ingeslagen. Je gooit geen olie op het vuur als je dit doet. Je geeft geen reden om iets te kunnen gaan doen. Dat is ook de reden dat er bij lege vakken altijd welvlaggen van de tegenstander hangen.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren