Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Schöne werd verrast: ‘Ik hoorde pas daarna dat ik geschorst was’

Laatste update:

Ajax bereikte donderdag voor het eerst sinds 2003 een Europese kwartfinale. De Amsterdammers waren met 2-0 te sterk voor FC Kopenhagen en dat was na het 2-1 verlies in de heenwedstrijd genoeg voor een plek bij de laatste acht van de Europa League. Reporter Justus Dingemanse sprak na afloop met Lasse Schöne over zijn schorsing en het gemis van Davy Klaassen.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ja dat was wel een hele domme kaart en dus ook een hele dure. Die van Younes was zelfs nog opzichtiger.

Dit soort momenten moeten toch voor de wedstrijd even worden besproken door de technische staf? Eigenlijk zou de speler het zelf moeten weten, maar als technische staf kan je toch effe zeggen: Geen domme gele kaart pakken, want je staat op scherp.

17 maart 2017 om 09:04

Ik denk dat zoiets nu wel wordt besproken. Ik vond het zelf ook zeer kinderachtig. Maar blijkbaar wilt de Uefa strenger zijn of iets dergelijks. Ik zeg gewoon niet meer doen en bewust van zijn. Maar dat kan niet altijd bijvoorbeeld bij Schone. Bij Younes vond ik wel zoiets doe nou niet zeg maar. Maar het is wel strenger als pak weg 5 jaar geleden.

17 maart 2017 om 09:19

Schone had dit echt wel kunnen voorkomen, was gewoon bewust, maar omdat er normaal nooit voor gefloten wordt, denkt Schone dat het normaal is als je voorstaat en de tijd aan jouw kant staat om die bal op zo'n moment nog even weg te spelen. Maar die scheidsrechter had al laten zien voor alles te fluiten, dus dan zeker ook voor zoiets. Die van Younes was nog dommer, die schiet er al helemaal niks mee op om die bal terug te schoppen. Wat interesseert het je nou of ze die vrije trap 10 meter van de middenlijn of 20 meter van de middenlijn nemen. Zo dom.

17 maart 2017 om 13:16

Ik vind het kinderachtig en vervelend dat tijdens een wedstrijd zo vaak de bal weg geschoten wordt. Dit gaat zo ten kosten van de snelheid van het spel. Van mij mogen ze iedereen die na een fluitsignaal nog onnodig aan de bal zit om tijd te rekken een kaart geven. Net zolang dat de spelers leren dat dit niet bij het spel hoort.

Dit was notabene de speler die verleden week Klaassen niet zo slim noemde en nu loopt ie zelf ook tegen een oliedomme kaart en schorsing op.

Hoeveel van die domme gele kaarten heeft Ajax nu al wel niet gepakt?? Onana voor tijdrekken. Klaassen, Schone, Younes, Sanchez bal wegschoppen. En allemaal zijn ze boos, en ze moeten allemaal gewoon normaal doen, wat heb je nou aan die 20 seconden die je pakt door te lang te wachten met uitschieten, wat heb je nou aan die 10 seconden die je wint door de bal heel irritant weg te schoppen.onbegrijpelijk!

17 maart 2017 om 09:17

Soms kan het een mentale kwestie zijn hã©. Even tijd rekken op een moment dat ze er uit kunnen. Maar de meeste kaarten zijn zeer onnodig. Ik hoop dat ze er wel bewust van worden. Maar dat geloof ik wel.

Zeker op het moment dat Schone de gele kaart pakte was toch wel inmiddels bekend dat die scheidsrechter een nieuwe fluit voor zijn verjaardag gekregen had. Die gozer floot echt voor de vreemdste dingen.

Het is al niet heel handig om een bal weg te schieten bij de gemiddelde scheidsrechter, maar bij deze wist je eigenlijk zeker dat je geel zou gaan krijgen. Bij Younes was ik toch nog verbaasd dat hij hem gaf. Younes gaf duidelijk aan dat de bal niet op de juiste plek lag. Dat is niet zijn taak, maar over het algemeen reageren scheidsrechters daar nog wel rustig op. Maar als je weet dat je teamgenoot al een dergelijke kaart heeft gepakt dan ga je toch niet meer een bal wegschieten.

Blijf me verbazen over dit soort dingen. Op topniveau mag je toch verwachten dat men zich hiervan bewust is. Zelfde als trainers die de uitgoal regel even kwijt waren, zoals Pellegrini met City in Mã¼nchen.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren