Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Schitterende goal van Quaresma leidt zege Portugal op Noorwegen in

Laatste update:

Portugal heeft zondagavond een uitstekende oefenoverwinning geboekt. Het team van Fernando Santos was in het Estádio do Dragão met 3-0 te sterk voor Noorwegen. De eerste doelpunten van Ricardo Quaresma en Raphaël Guerreiro kwamen op schitterende wijze tot stand.

/

Een prachtig doelpunt van Quaresma zorgde in de eerste helft voor het klassenverschil. De aanvaller trok aan de linkerkant naar binnen en schoot het leer vervolgens in de verste hoek, achter de verbouwereerde Rune Jarstein. Hoewel Portugal in de eerste helft 64% balbezit had, waren de kansen op één hand te tellen en gaf één magisch moment zodoende de doorslag.

Na de onderbreking maakte Noorwegen een zeer levendige indruk, maar Portugal trok het duel naar zich toe. Een vrije trap van Guerreiro eindigde in de bovenhoek, dankzij de binnenkant van de paal, en Éder rondde af na voorbereidend werk van Joao Mario. Komende donderdag oefent Portugal opnieuw, dan is Engeland de tegenstander.

Als Ricardo Quaresma scoort, dan weet je het wel: GOLAZO!!!

Geplaatst door voetbalzone op zondag 29 mei 2016

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Leuke wedstrijd gezien naast de vieringen bij Real Madrid, 2 prachtige goals en een solide Portugal gezien.
Als ze zo spelen zoals vandaag kunnen ze ver komen op het EK en dat zonder Ronaldo, Pepe, Alves en Nani.

29 mei 2016 om 23:44

Denk zelf dat Portugal tot de halve finale komt. Ze hebben een goede ploeg, maar Duitsland, Frankrijk zijn een stuk beter.

29 mei 2016 om 23:47

Schat Portugal hoger in dan Duitsland. Duitsland heeft geen spits.

29 mei 2016 om 23:52

Jawel ze hebben gomez (knipoog) haahaah

29 mei 2016 om 23:53

Duitsland maakte portugal anders af op het wk. Gomez is anders spits en muller kan prima fungeren in de spits

29 mei 2016 om 23:54

Ik wist niet dat Mario Gomez een rechtsback is, heeft er dit seizoen genoeg gemaakt hoor.

29 mei 2016 om 23:59

Gomez heeft er paar ingetrapt op laag niveau en muller is een loper geen spits

30 mei 2016 om 00:25

Nederland werd ook 3de op het WK dus..... Het is allemaal een momentopname.

30 mei 2016 om 00:38

Zo laag niveau is de turkse competitie niet. Wat bedoel je met loper? Elke voetballer loopt, ze zitten heus niet op 1 plek te staan wachten tot de bal naar hun komt. Muller kan zich erg goed positioneren voor aanval en kan erg goed afmaken dus maakt erg veel doelpunten. Duitsland heeft dus zeker adequate opties voor de spits. Daarnaast, waar wil je muller anders neerzetten? Links staat reus mits fit. Op 10 staat ozil eb op rechts bellarabi. Je kan muller dan nog wel op de plek van kroos of schweini zetten maar dat lijkt me onzinnig. Ook gooit Duitsland hun eigen glazen in als ze muller laten banken aangezien hij zeker in top 3 beste duitse voetballers van het moment staat

30 mei 2016 om 00:53

Muller is beste bankzitter

Golooooo Quaresmaaaa!

Het was weer eens mooi om Quaresma te zien scoren voor Portugal, hij was het afgelopen seizoen al op dreef bij Besiktas. Ik hoop dat hij ook zijn meerwaarde kan bewijzen tijdens het Ek.
Daarintegen was Nani niet de sterkste, heeft een matig seizoen gedraaid bij Fenerbahce.
Hoop dat Quaresma de voorkeur krijgt boven Nani op de flanken, en dat Portugal ver komt op het EK!

30 mei 2016 om 00:08

Vind ze allebei mooi weer voetballers

30 mei 2016 om 09:45

Nani een slecht seizoen? Heeft geloof ik 14 goals gemaakt en ook een hoop assists in zijn 1e seizoen. Doet het bij de nationale ploeg ook vaak goed. Is na Ronaldo ook de aanvoerder dus die zal gewoon gaan spelen.

Queresma is in bloed bloed bloedvorm. Ä°k denk dat hij op dit Ek niet Ronaldo maar Queresma de sterkhouder van Portugal wordt. Speelt sinds de winterstop geweldig voor Besiktas en geeft echt elke wedstrijd een show. Je ziet daarnaast dat hij echt getraind heeft voor dit Ek, nog nooit heeft hij fysiek zo fit geoogt.

30 mei 2016 om 00:09

Queresma is in vorm misschien wel 1 van de beste spelers ter wereld. Beter dan Ronaldo

30 mei 2016 om 00:19

Het is altijd al duidelijk geweest dat Quaresma een goede voetballer was, alleen qua mentaliteit schortte het
Het lijkt erop dat de Turkse besiktas hier een oplossing voor heeft want ik vind dat hj zich goed gedraagt en fantastisch speelt. Ik hoop dat dit zo door gaat sosit ik zie graag een schitterend portugal'
B

Goede wedstrijd gezien. Ik vraag me nu wel af wat de basisopstelling gaat worden want op elke positie zitten de concurrenten van elkaar ongeveer op hetzelfde niveau. Denk dat alleen Pepe en Ronaldo zeker zijn van een basisplaats.

30 mei 2016 om 00:23

Zou pepe niet doen

30 mei 2016 om 00:37

Pepe is een walgelijke vent, maar is wel gewoon een van de beste 5 centrum verdedigers ter wereld de afgelopen 3 jaar. Die krijgt daarom obdanks zijn debiele gedrag echt wel een basisplaats.

Verder is Ronaldo licht geblesseerd, was gister ook zichtbaar niet fit dus ik ben bang dat het hetzelfde liedje met hem zal worden als op het EK

30 mei 2016 om 00:43

Hummels vertonghen kompany godin alderweireld Marquinho silva.

30 mei 2016 om 10:02

Brasileironm

Ik moet toegeven, dat zijn aanstellerig gedrag zaterdag nergens op sloeg. Hij deed een Busquetsje.
Doet hij wel vaker. Maar meestal heeft hij zichzelf de laatste jaren beter onder controle. Pepe is in Spanje al 2 seizoenen een van de minst bestrafte verdedigers in de PD. Ik heb zelfs wedstrijden gezien dit seizoen waarin hij geen enkele overtreding begaat. En wel 90 minuten speelt!

Weet je wat pas walgelijk is? hoe jullie Brisilianen Pepe haten.
Jullie beschouwen hem als een verrader omdat hij net als Deco voor de Portugese nationaliteit heeft gekozen. Maar als deze jongens dat niet hadden gedaan waren zij nooit voor Brasil geselecteerd.
Op de WK is 2010 speelde Portugal en Brasilie tegen elkaar de eerste wedstrijd in de poel. Pepe was maar net hersteld van een knie operatie en halve Brasil probeerde hem met smerige aanslagen op zijn knie uit de wedstrijd te schoppen.
Dat is pas walgelijk.

Overigens, dat de WK in 2016 zo desastreus verliep is vooral de schuld van de Portuguese bond en de voorbereiding. In plaats van tijdig af te reizen naar Brasilie, verkozen zij ervoor om lekker door de VS te toeren. dat leverde de bond meer op.
Pas 5 dagen voor hun eerste wedstrijd in Manaus in de Amazone tegen Duitsland, reisden zij af.

Wat een wedstrijd zeg Portugal is in mijn ogen ook een favoriet ik zie ze eigenlijk wel verder komen dan Belgie als ik eerlijk ben.

Net de goal eens bekeken, wat een prachtige voetballer blijft Quaresma toch zeg. Spijtig dat hij zo weinig uit zijn carrière heeft gehaald, want na R9 en Ronaldinho blijft hij toch de mooiste voetballer die ik heb meegemaakt.

Matige wedstrijd van Portugal. Ricardo Carvalho is echt te oud en dat zie je ook aan hoe hij speelt. Toen Danilo centraal speelde was er veel meer rust terwijl Ricardo Carvalho meer ervaring heeft. Toen Adrien erin kwam begon Portugal ook meer te voetballen. Zie de toekomst overigens positief in, de vervanger van Carvalho in de verdediging staat al klaar. Onthoud de naam Ruben Semedo, zeer goede verdediger. Jong, sterk, groot en snel. Ik denk dat hij na dit toernooi zal gaan debuteren want hij maakt een stormachtige ontwikkeling door bij Sporting CP.

Quaresma die de bal met zijn binnenkant in de verre hoek plaatst. Weer eens wat anders dan al die trivela's en rabona's die we dit seizoen zagen van hem bij Besiktas. Een tijdje leek het wel alsof hij alleen maar met zijn buitenkant kon schieten, zo vaak probeerde hij het.

30 mei 2016 om 00:38

Hij kan voetballen, maar niet elke week en op hoog niveau

30 mei 2016 om 01:01

Hij begint ook al ouder te worden. Jammer genoeg nooit zijn potentie waargemaakt. Heeft soms echt wereldklasse momenten a la Ronaldinho, van zulke dingen kan ik echt genieten en dat herinnert mij ook aan waarom ik zoveel van dit spelletje hou!

30 mei 2016 om 01:08

Mee eens,maar veel te weinig gedaan

Quaresma is in de kwalificatie wel beslissend geweest. In zijn hele korte invalbeurten, leverde hij in 3 belangrijke wedstrijden de winnende assist. O.a. tegen Denemarken al in blessure tijd.
Mentaal schijnt het niet te functioneren als hij in de basis start.
Is overigens niet de enige grote voetballer met deze euvel. Benzema en Higuain hebben dat jaren laten zien onder Mourinho: de invaller was altijd de meeste efficient.
Heeft waarschijnlijk moeite om een heel wedstrijd gefocust te blijven.
Al zijn hele carriere hopen wij hier thuis dat Portugal met Quaresma, Nani en Ronaldo zouden spelen. Maar we weten ook dat dat niet gaat werken. Vooral omdat geen van de 3 een echte spits is. Ronaldo ook niet.

Santos heeft overigens die variant ook in gedachte maar dan met Nani afwisselend met Ronaldo in de spits. Probeerde tegen Bulgarije Nani in de spits.
Maar het is beter als Eder beter gaat spelen. Was gisteren best goed.
Santos is volop aan het experimenteren: tegen Bulgarije wisselde hij William Carvalho voor Danilo Pereira.
Maar ze zijn beide goed. Gisteren liet hij Danilo, een controlerende middenvelder, invallen voor Carvalho, centraal achterin. Misschien wil hij wel met beide spelen.
Pepe en Bruno Alves zijn wel de meest ervaren maar zijn wel oud.
Ik vind onbegrijpelijk dat hij Daniel Carrisso van Sevilla nie heeft geselecteerd. Dan heb je een jongere ervaren centrale verdediger in jouw ploeg.

Maar goed. Portugal kan zo de oudste ploeg opstellen maar ook een van de jongste, zo schat ik in.
En er zit zoveel in voor Portugal: de Olympische ploeg (sub 23) (wat zouden die graag Ronaldo mee willen nemen)
De Sub 19 heeft een serie van dacht ruim 25 wedstrijden ongeslagen!
De Sub 17 is net Europees kampioen geworden.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren