Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

SC Cambuur haalt met ervaren De Ridder negende versterking

Laatste update:

Daniël de Ridder maakt per direct de overstap naar SC Cambuur. Beide partijen hebben een overeenkomst gesloten voor een seizoen. De Ridder kwam het voorbije halfjaar uit voor RKC Waalwijk. In Leeuwarden is men blij met de komst van de ervaren vleugelaanvaller.

/

“Daniël loopt al een tijdje mee en weet wat er gevraagd wordt op het hoogste niveau. Daarnaast brengt hij met zijn acties veel dreiging met zich mee en heeft hij een uitstekende trap”, laat technisch manager Marcel Keizer weten via de officiële kanalen van de club.

De Ridder is na het aantrekken van Etiënne Reijnen, Furdjel Narsingh, Sander van de Streek, Berend Schootstra, Calvin Mac-Intosch, Jurjan Wouda, Ron Janzen en Dejan Meleg alweer de negende versterking van het seizoen voor de club uit Leeuwarden.

Daniël de Ridder is een uitstekende speler voor SC Cambuur

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Prima versterking lijkt mij. Denk dat Cambuur zo wel weer eeb seizoen door kan komen, met deze selectie.

16 juli 2014 om 14:01

Een*

Zat er aan te komen dat hij ook weg zou gaan. Mooie speler voor Cambuur.

16 juli 2014 om 14:39

hij was al weg, contact was ten einde en niet verlengd

16 juli 2014 om 17:51

Daar heb ik dan over heen gelezen! Want ik ken alleen het bericht dat RKC met hem verder wou en dat ze gingen praten.

Goede aanwinst! Komt zeker nog wel van pas! Nijholt zal waarschijnlijk nummer 10 worden. Het enige wat echt nog ontbreekt is een CV. Reijnen is vervanger van Leeuwin, nu nog een vervanger voor Van der Laan en de selectie is wel grotendeels compleet.

16 juli 2014 om 14:19

Wie gaan Lukoki en Manu vervangen? Als Lukoki niet terugkeert bij Cambuur.

16 juli 2014 om 14:25

Meleg en dus de ridder voor manu, en narsingh is gehaald ter vervanging voor lukoki.

16 juli 2014 om 14:25

de Ridder en Meleg denk ik.

16 juli 2014 om 14:29

Dat is de grote vraag. We kunnen hier alleen maar speculeren. We hopen weer op "een wonder". Afgelopen jaar kwamen Lukoki, Ritzmaier en Leeuwin ook in de laatste week vd transfer periode. Wie weet of er een topper komt. Michael De Leeuw (fc Groningen) wordt al enkele weken genoemt hier. Nijholt zal een dezer dagen ook gepresenteerd worden. Misschien kan Cambuur Boljevic huren van PSV. Rai Vloet of misschien Corona van Twente.

16 juli 2014 om 14:32

Oké dankjulliewel, het lijken me gelijkwaardige vervangers.

16 juli 2014 om 14:35

Meleg, De Ridder, Schepers, Narsingh.
Ik hoop stiekem nog steeds eigenlijk dat Lukoki terug komt, al zijn de vleugels wel aardig bezet onderhand

16 juli 2014 om 16:52

Misschien kunnen ze Denswil huren als Moisander blijft bij Ajax. Dan hebben ze Moisander, Viergever en evt Blind al voor die positie.

Zeer goede versterking voor cambuur, wou dat mijn club zulke ervaren spelers binnen haalden. Maar helaas hij stond wel op mijn lijstje.

Cambuur is goed bezig!overal zit een gedachte achter.ze doen niet zomaar iets.met Henk de Jong hebben ze ook nog eens een top coach!ik verwacht komend seizoen dat ze ergens onder in het linker rijtje eindigen.

16 juli 2014 om 16:13

Waar kan ik tekenen superlex? Zou mooi zijn maar verwacht gewoon weer een zwaar seizoen.

16 juli 2014 om 16:29

Met Henk de Jong als coach eindigen we 9de of 10de

Ben ik wel van overtuigd.

En dan zit Camb**r op ons te zeuren dat we hun trainer weg halen terwijl ze zelf alleen maar (ex)-SC Heerenveen spelers weg halen; jeugdspelers, De Ridder, Roorda... Zeur dan zelf ook niet.

16 juli 2014 om 14:24

Omdat de Ridder een keer een jaar op jullie bank heeft gezeten is hij ineens een Heerenveener?
Ga schaatsen joh...

16 juli 2014 om 16:10

Na een jaartje Lodeweges op de bank raakten jullie anders aardig in de war toen hij weg ging. Koekkoek!

16 juli 2014 om 14:25

Hoe kan Cambuur De Ridder bij Heerenveen weghalen, terwijl hij het afgelopen seizoen bij RKC speelde? Roorda (die overigens geen contract wegens een blessure heeft gekregen) idem dito.

Get your facts straight, kid.

16 juli 2014 om 14:26

Haha, wat een simpel volk kan er ook rondlopen. Geheel andere situaties, ik ga er vanuit dat zelfs jij dat begrijpt en gewoon aan het provoceren bent.

16 juli 2014 om 14:28

De club heet Cambuur, wat je tegen je vriendjes zegt is je eigen probleem, maar op een voetbal forum waar meerdere supporters van andere clubs komen kan je toch op zn minst het fatsoen hebben de naam goed neer te zetten en je niet zo kinderachtig te gedragen.

16 juli 2014 om 14:28

Haha dat is echt de grootst mogelijke onzin. Het wegkapen van onze trainer vergelijken met het aantrekken van spelers die in een ver verleden voor Heerenveen uitkwamen. Bovendien was Roorda slechts op proef, die heeft geen contract getekend.

16 juli 2014 om 15:31

Nu ben ik Heerenveensupporter, maar ik heb toch moeite om deze overstap gelijk te zien als die van Lodeweges. Zo'n jongen heeft een jaartje loon ontvangen van Heerenveen, maar heeft verder weinig met de club. Een Schootstra was niet goed genoeg en vertrok naar Cambuur, Wouda deed dat met een tussenstappen. De Ridder is een voetbalnomade. Een jaartje, zonder veel succes, bij Heerenveen en nu, na RKC, probeert hij het in Leeuwarden. Geen enkel probleem.

Dat de directe overstap van Lodeweges wat moeilijker lag, kan ik me ook wel voorstellen. De reacties alleen niet, maar daar is alles wel over gezegd.

16 juli 2014 om 16:08

Ook Lodweges kreeg een jaartje loon van Cambuur.

16 juli 2014 om 16:15

Gebeurde alleen midden in het seizoen en was een directe overstap, hier zat RKC tussen.

16 juli 2014 om 21:44

Oh ok. Dan is het logisch om die man te bedreigen... Pff

16 juli 2014 om 21:54

Gelukkig kan je lezen en heb ik dat ook getypt.

Ik ben niet eg onder de indruk van de cijfers van de Ridder. Ik moet het allemaal nog maar zien…..

161 wedstrijden gespeelt en 13 goals gemaakt. 0.09 doelpunt per wedstrijd. Zelfs bij Hapoel(israel), wat in mijn ogen qua competitie minder is dan de eredivisie, elf wedstrijden gespeelt en 2 goals gemaakt. Dit is geen toegevoegde waarde.

16 juli 2014 om 14:27

Bij een speler als De Ridder is het interessant om je af te vragen hoeveel van de 161 hij volledig heeft gespeeld. Denk dat zijn gemiddelde aardig omhoog schiet als je ziet hoeveel van zijn wedstrijden invalbeurten waren.

16 juli 2014 om 14:32

Okay, fair enough. Maar op grond waarvan hebben ze hem gehaalt? Het is in mijn optiek geen toegevoegde waarde. Bij RKC ook maar een handje vol wedstrijden gespeelt.

16 juli 2014 om 14:34

Ik vermoed als back-up voor Narsingh, niet voor een basisplaats. Cambuur heeft met Meleg (links) en Narsingh (rechts) namelijk de vleugelposities al bezet.

16 juli 2014 om 14:38

Waarschijnlijk gehaald op grond van 'ervaring', of dat goed zal uitpakken moet nog blijken. Bij RKC inderdaad maar 5 basisplaatsen gehad geloof ik? Hij kwam daar ook pas na de winterstop en had geloof ik ook weer last van een blessure, blessure gevoelige speler. Hopelijk zal Cambuur dat geen last van hebben!

Maar goed, datzelfde werd vorig seizoen ook over Leeuwin gedacht en we hebben allemaal kunnen zien hoe hij zich heeft ontwikkeld (al was Leeuwin natuurlijk wel een stuk jonger).

16 juli 2014 om 14:46

Ik denk vooral als back-up. Het is toch wel even wat anders als je De Ridder op de bank hebt zitten om een wedstrijd open te breken dat daar Oebele Schokker zit.. Hij is enorm onvoorspelbaar in zijn acties en dat kan gewoon zeer belangrijk zijn. En het is wel goed voor alle jonkies.. Er zit geen één heel ervaren speler tussen zeg maar..

16 juli 2014 om 14:48

Op dit moment is De Ridder geblesseerd, dus ze hebben er nu al last van, haha. We zullen zien hoe het uitpakt.

16 juli 2014 om 16:12

Narcing was toch ook maar wisselspeler bij Pec? Net als de Ridder weing rendement.

17 juli 2014 om 02:27

Zijn gewoon waardeloze statistieken.
In 10 jaar tijd 13 doelpunten maken is gewoon niet best, zeker voor een aanvaller niet.

Ik hoop voor Cambuur dat ze hem voor het middenveld gehaald hebben, voegt op de vleugel niks meer toe. Heeft geen snelheid en dus geen diepgang. Op het middenveld, achter de spitsen, is het een aardige voetballer.,

Narsing voor Lukoki en Meleg voor Manu.
Nijholt gaat ook tekenen en dan nog een echte 10 en Lcv.

16 juli 2014 om 15:07

Juist!
De Ridder is meer een back-up voor Narsingh / Meleg.
Meleg heeft aangegeven ook op de rechtervleugel te kunnen spelen mocht Narsingh geblesseerd raken.

Op dit moment moeten er nog wel 2 directe versterkingen bij. De 10 en een Lcv. Zie Van de Streek als back-up van de 10 en Mac Intosh als back-up van de cv.

Op de bank heb je dan: Zeinstra, Pereira, Mac Intosh Bakker, Van de Streek, De Ridder en Hemmen.

Dit zou dan de opstelling moeten zijn:

Nienhuis
Droste
Reijnen
?
Bijker
El Makrini
Nijholt
Narsingh
?
Meleg
Ogbeche
16 juli 2014 om 15:35

Die Rusnak schijnt een goeie indruk te maken. Zou mooi zijn als jullie die erbij krijgen. Komt van Manchester City, dus dat klinkt veelbelovend.

Henk de Jong had 't er laatst over dat 'ie nog een linksbuiten, linksmidden, tien en linker centrale verdediger wilde. Dan heeft 'ie ze nu al bijna. Nijholt linkshalf, Rusnak op tien, De Ridder links- of rechtsbuiten en nu nog een centrumverdediger. Ik denk dat 't wel weer iemand zal worden waarvan je denkt: wow, dat ze die kunnen halen.

On: Ik vind De Ridder wel een gokje trouwens, met z'n blessures. Maar op de momenten dat 'ie fit was, vond ik 'm bij RKC wel goed spelen. Dus wie weet, pakt 't goed uit.

@forzacambuur: Heeft Barto niet meer indruk op je gemaakt dan Hemmen? Ik zou hem eerder op de bank zetten.

16 juli 2014 om 18:09

Barto heeft zeker meer indruk gemaakt in de 2e seizoenshelft en zou van mij ook de voorkeur krijgen boven Hemmen. Barto is echter geblesseerd, vandaar dat ik Hemmen op de wissel heb gezet. Ogbeche is voor mij spits nummer 1, heeft meer kwaliteit dan Hemmen en Barto.

Vanavond maar even zien of Rusnak een echte versterking is en de 10 die we zoeken. Klinkt wel veelbelovend!

Ben niet onder de indruk van deze 'aankoop'. Heeft mij de laatste jaren niet echt kunnen imponeren. Beetje een momentenvoetballer, met wat te weinig momenten...

Cambuur moet volgend seizoen toch ver kunnen komen weer! Veilig spelen moet op z'n minst lukken met deze opstelling. Het mooiste zou nog een extra cv erbij zijn.
Waarbij Schepers eventueel ook nog voor Narsingh zou kunnen. en het middenveld is nog een beetje een raadsel, maar El Makrini is iig zeker.
Toch ook mooi dat al deze spelers transfervrij willen komen!

Nienhuis
Bijker
Reijnen
Dijkstra
Droste
Bakker
El Makrini
Nijholt
Narsingh
Ogbeche
Meleg

Als ik al die ploegen die je onderin zou verwachten de transfers eens naast elkaar zou leggen dan wordt het voor de gepromoveerde ploegen alleen maar lastiger!

Cambuur is lekker bezig.
Eagles heeft met van Ooijen, Schalk, Wijnaldum en van t Hart goede spelers gehaald.
Heracles heeft met Fledderus en wat jongens van Twente versterking.. al twijfel ik aan Castro
Nac is echt wat van plan volgens mij!

Bij Excelsior, Dordt en Willem 2 (sporkslede is een goeie) zie je verder erg weinig...

16 juli 2014 om 15:37

Jemig, Ooijen, Schalk en Wijnaldum? Dat zijn echt topaankopen! Wijnaldum had ik zelfs bij AZ nog graag gezien.
Ben echt benieuwd hoe hoog Cambuur en Go Ahead gaan eindigen.

16 juli 2014 om 15:57

Ben je nou sarcastisch of serieus ? :P .. topaankopen vind ik wel wat overdreven... maar voor Go Ahead prima spelers..

Als Go Ahead Turuc, Kolder het centrale duo en Overgoor weet te behouden en een fatsoenlijke rechtsbuiten kunnen vinden (lukoki/josefzoon) en een breker op het middenveld.. al zijn ze nu meer op zoek naar een rechtsback.... Schrijf ik ze op voor plek 9 -10

Met de huidige rechtsback en buitenspelers heb je wel echt zwakke plekken en zal t niet veel meer worden dan plek 14-15

16 juli 2014 om 16:05

Overgoor heeft verlengd en Turuc heeft eergisteren aan gegeven dat hij dit jaar bij go ahead blijft. Komen nog 2 buitenspelers en en een rechtsback.

16 juli 2014 om 16:10

Ja, die voetbaluitspraken ken ik ... helaas!

Als Ajax, Twente of een andere club 4 miljoen in Deventer neer gooit is Turuc er gewoon vandoor! Hij kan het niveau denk ik wel aan namelijk!

Denk je niet dat ze nog een bikkel op het middenveld nodig hebben dan? Ze hebben een prima verdediging en toch mega veel tegengoals... Is het middenveld niet te slap/te aanvallend. Overgoor is een goede voetballer, maar geen breker!

16 juli 2014 om 16:18

@shenkie: Ik was wel serieus. Misschien was 'top' ook wel een verkeerd woord, maar voor Go Ahead zijn 't hele goeie spelers denk ik.

16 juli 2014 om 16:43

Waarschijnlijk zelfs voor een tiende van die 4 miljoen. Clubs als Cambuur en GAE kunnen dat soort bedragen niet laten lopen een jaar voor afloop van het contract.

16 juli 2014 om 16:50

Djazo

Een tiende is wel overdreven... anders had Turuc nu al lang bij een topclub gespeeld! Die gozer doet echt niet onder voor Duarte van Ajax of een Hiljemark ofzo... En als hij wat onder zou doen... dan heeft hij het voordeel dat hij nog jaren jonger is en nog veel kan leren.

4 miljoen is misschien overdreven... maar 1,5 miljoen is echt een koopje!

16 juli 2014 om 16:55

Onzin go ahead had turuc al kunnen verkopen. Zijn transferwaarde ligt tussen de 1 en 1,5 miljoen.

16 juli 2014 om 17:05

Als er echt een flink zak geld op tafel komt dan is hij weg. Toch heeft hij zelf aangegeven dat clubs niet meer hoeven te komen. Wat zijn worden waard zijn moeten wij afwachten. Ik ben er wel blij mee, laat dat duidelijk zijn. Denk niet dat er nog een middenvelder bij komt. Misschien als buitenkansje. Het is afwachten hoe van Oijen zich gaat manifesteren, wel een jonge met mogelijkheden. Prioriteit ligt nu op de flanken.

16 juli 2014 om 17:44

Wat ik bedoel te zeggen is dat ook een Martijn van der Laan bij Cambuur aangaf dat hij met alle plezier nog een jaar bij Cambuur bleef. Toen Groningen bleef aandringen, gaf hij aan deze stap toch graag te willen zetten. Cambuur kon toen niet veel meer dan het maximale eruit halen (460.000 euro).

Ik denk dat het vergelijkbaar is met Turuc. Als de molen begint te draaien bij de topclubs, vertrekken spelers bij Ajax, Feyenoord en Psv. Die gaan shoppen bij subtoppers en die gaan bij top 1e en onderkant Eredivisie kijken. Zo werkt het. En wees blij, een paar jaar geleden gingen onze topclubs alleen maar bij derde rangs spelers uit Scandinavië en Oost Europa kijken. Een tiende is misschien te weinig maar anderhalf miljoen voor een speler van GAE met een aflopend contract is te veel denk ik.

16 juli 2014 om 21:20

Turuc ligt vast tot 2016. Dus hoezo aflopend. Vindt 1,5 zeker niet te veel.

Jaren gehoopt dat hij zijn belofte van talent nog eens zou gaan inlossen maar dat is nooit gebeurd, was altijd wel gecharmeerd van hem, hij had wel iets.

Hoop dat Cambuur weer leuk durft te gaan voetballen, zonder angst gewoon doen, zelfde geld voor Go Ahead, liever met opgeheven hoofd er uit als met dat betonvoetbal van RKC en Roda afgelopen seizoen.

Ik vind deze speler niet bij Cambuur passen, een mooi weer voetballer, valt uit de toon bij de overige spelers die er wel allemaal inklappen.

meende dat meleg een 10 was. ben nu wel benieuwd wie er op de 10 komt. nijholt komt niet meer hoorde ik

16 juli 2014 om 21:59

Als die speler van Man City komt, waarschijnlijk Rusnak. maakte een goede indruk op de TS tot dusver.

Uitblinker bij Rkc na de kerst. Helaas erg blessuregevoelig, zodat -ookhij- niet in de Po's kon meedoen.
Kan het verschil maken, dus zeker goede aankoop voor Cambuur.
Jammer dat ook hij het zinkende schip bij ons Rkc verlaat!

16 juli 2014 om 23:49

Hoe kan iemand het verschil hebben gemaakt bij RKC, terwijl onze vriend 'maar' 5 (!) wedstrijden heeft gespeeld..

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren