Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Sarri kritisch: ‘Hij moet zowel in fysiek als in mentaal opzicht verbeteren’

Laatste update:

Chelsea kreeg zondagmiddag een nieuwe tik te verwerken met een 2-0 nederlaag op bezoek bij Everton. Gonzalo Higuaín kwam op Goodison Park nauwelijks in het stuk voor, tot teleurstelling van manager Maurizio Sarri. De Italiaanse oefenmeester geeft toe dat de Argentijnse spits op verschillende vlakken een stuk beter moet worden.

“Op dit moment heeft hij het inderdaad moeilijk om zijn bijdrage te leveren. Hij kreeg hier weliswaar een kans, maar dat is eigenlijk te weinig voor hem. In mijn ogen kan hij beter. Hij werd steeds beter, maar in het begin van de week kreeg hij te maken met problemen”, zo tekenen verschillende Engelse media op uit de mond van Sarri. “Hij had maagproblemen, dus het was normaal dat hij maar 60 tot 65 minuten speelde.”

Sarri haalde Higuaín na 66 minuten spelen naar de kant en bracht Olivier Giroud in het veld als zijn vervanger. “Hij moet zichzelf zowel in fysiek als in mentaal opzicht verbeteren”, zegt de Italiaan over Higuaín. Chelsea bezet momenteel de zesde plaats in de Premier League en moet alle zeilen bijzetten om een plaats in de top vier en daarmee kwalificatie voor de groepsfase van de Champions League te kunnen afdwingen. De achterstand op nummer vier Arsenal bedraagt momenteel drie punten.

“Het is niet onmogelijk, waarom zou dat het zijn? We moeten ons zien te herstellen, maar een gat van drie punten is in acht wedstrijden zeker te dichten. Als we ons niet verbeteren en zo blijven spelen als hier in de tweede helft, is het wel onmogelijk. We moeten zo blijven spelen als in de eerste helft, zonder te stoppen met verdedigen”, besluit Sarri. Het is de vraag of de Italiaan over twee weken nog aan het roer staat bij Chelsea, als de uitwedstrijd tegen Cardiff City op het programma staat. Volgens de Daily Express moet Sarri in de interlandperiode het veld ruimen op Stamford Bridge.

Zie jij Chelsea in de top vier eindigen?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Vraag me af wat sarri vindt van Marcos Alonso

18 maart 2019 om 11:26

Aangezien hij hem steeds opstelt, ondanks dat hij er niks van kan, lijkt het me wel duidelijk dat hij groot fan is

Ik had na dat incident met Kepa wel verwacht dat Sarri binnen een week ontslagen zou worden. Presteert echt ondermaats en dat is ook wel aan de stand af te lezen. Misschien dat het over twee weken toch einde verhaal is (zoals in de tekst staat). Lijkt mij niet dat hij het seizoen gaat afmaken.

Onbegrijpelijk dat Chelsea geld neerlegt voor Higuain in de winter terwelijk ze gratis Batshuyia hadden terg kunnen halen

De toekomst is verre van rooskleurig op dit moment voor Chelsea.

- Een transferban van 2 windows
- Veel ontevreden fans over Sarri’s functioneren
- Plannen om het stadion te verbouwen uitgesteld
- Ontevredenheid bij grote talenten over het aantal minuten
- Abramovich mag het Verenigd Koninkrijk nog niet in
- De prestaties zijn niet goed en ik zie dat ook niet snel veel beter worden
- De spelersgroep mist kwaliteit

Pff ik ben echt benieuwd hoe dit opgelost gaat worden en hoe het volgende seizoen er uit zal gaan zien. Als Hazard vertrekt dan zal Hudson-Odoi hopelijk een vaste basisplaats krijgen en met Pulisic hebben we een aanvallende versterking die Pedro en Willian met gemak uit de basis moet kunnen spelen. Maar ondertussen zit het op bestuurlijk niveau misschien nog wel het meest mis. Daar zie ik zelf weinig verandering in komen.

18 maart 2019 om 10:09

En dan heb je ook nog eens een hele hoop rotte appels in de kleedkamer die enkel maar voor onrust zorgen!

Maar even alle gekheid opzij, vind je serieus dat de spelersgroep kwaliteit mist? We hebben het hier over spelers die twee jaar geleden nog kampioen zijn geworden, over Hazard die in mijn ogen bij de beste spelers van de PL hoort, over een ongekende breedte binnen de selectie (waar een Spurs of Arsenal enkel maar van kunnen dromen), om nog maar te zwijgen over enkele aanwinsten (jorginho en Higuain) die bij de besten van de Serie A behoorden, enzovoort...
Die transferban zou zo slecht niet zijn, als het de kans geeft om wat stabiliteit in de club te brengen. Geef Sarri rustig de tijd en de garantie om langer aan te blijven, laat hem voor meer discipline en structuur binnen de kleedkamer zorgen, los alle problemen met de Fifa en Uefa op, zodat er geen straffen meer boven je hoofd hangen, en volgens mij geraakt Chelsea er makkelijk weer bovenop. Er hangen inderdaad donkere wolken boven de club, maar we moeten ook niet overdrijven en doen alsof er allemaal amateurs bij Chelsea zitten, ze zouden nog steeds mee moeten kunnen strijden om de titel hoor.

18 maart 2019 om 10:44

Sorry hoor maar de groep van Chelsea mist absoluut wat kwaliteit. Je hebt natuurlijk op het middenveld kante en Jorginho maar je mist een goede 10. Aanvallend heb je hazard maar verder echt niet veel, Willian en Pedro zijn over hun top heen. Linksachter heb je geen topper en op rechts worden er ook veel fouten gemaakt en dan heb ik het nog niet eens over luiz. En hoe kom je erbij dat de selectie zo breed is want dat vind ik echt wel meevallen hoor.

18 maart 2019 om 11:45

Zo kun je over elke selectie wel zeggen dat ze kwaliteit mist en er zijn altijd wel bepaalde posities die minder goed bezet zijn, zelfs Mancity mist een goede linksback (naast Mendy) en heb je geen goede back-up voor Fernandinho. Met breedte heb ik het over spelers als Christensen, Cho, Rlc, Giroud en tot voor kort ook Fabregas (en zelfs Drinkwater loopt er nog rond, eveneens een PL-kampioen!), die allemaal een positieve impact kunnen hebben wanneer ze ingebracht worden, terwijl je bij sommige andere top 6 clubs toch wel een gebrek aan dat soort spelers hebt. Tottenham moet het doen met spelers als Lamela, Skipp, Foyth en andere jonkies; bij Arsenal hebben ze imo ook weinig kwaliteit op de bank en Liverpool heeft vooral in verdedigend opzicht weinig opties (met Sturridge, Lallana, Origi en Shaqiri zijn ze aanvallend sterker, hoewel ik niet zo overtuigd ben van al deze spelers). Om maar te zwijgen dat Liverpool ook geen goede 10 heeft, maar zo slecht doen ze het toch niet?
Ach we kunnen het hier lang over hebben en ik ben akkoord dat sommige spelers stilletjes aan minder worden, zoals oa. Pedro, Cahill, Luiz en in mindere mate Willian, maar slecht zijn ze zeker niet en met de toppers rond hen zouden ze veel beter kunnen presteren en veel dichter bij de top 2 moeten staan, dat is althans mijn mening.

18 maart 2019 om 12:02

Chelsea speelt niet met een 10 en anders vind ik RLC meer dan goed genoeg voor die rol.

Daarnaast denk ik dat op een setje nieuwe backs we meer dan genoeg goede spelers hebben.

18 maart 2019 om 12:16

Chelsea komt creativiteit tekort. Ik heb het verkeerd neergezet. Ik bedoelde dat als ik kon kiezen kante naast Jorginho zou zetten en een 10 ervoor. Kante is gewoon geen centrale middenvelder.

18 maart 2019 om 12:58

Precies ze willen voetballend aanvallend spel spelen zonder voetballers die dat daadwerkelijk kunnen uitvoeren. Luiz moet eruit

18 maart 2019 om 10:19

Waarom mag Abramovic VK nog niet in? Vrij apart dat je niet het land in mag... Verder kan die transferban nog worden aangevochten bij CAS. Ik zie Chelsea wel uitstel krijgen net als Barca en Real Madrid.

18 maart 2019 om 11:06

Ze waren al in hoger beroep gegaan toch? En dat was afgekeurd dacht ik zodat ze geen spelers mochten halen tijdens het hoger beroep.

18 maart 2019 om 11:12

Abramovich had een zgn “Investor Visa”, wat een beperkte geldigheidsduur. Bij hem verliep dat medio vorig jaar. Volgens de huidige regels moet bij aanvraag / vernieuwing aangetoond worden, hoe iemand zijn kapitaal heeft verworven. Abramovich kon / wilde dat niet, en heeft volgens de BBC uiteindelij zelf zijn aanvraag teruggetrokken.

18 maart 2019 om 11:18

In beroep gegaan en afgekeurd en nu hogerberoep bij de Cas, wachten op antwoord..

Sommige spelers zijn gewoon niet geschikt voor de PL en Higuain is daar één van. Had beter in Spanje of Italië kunnen blijven.

kunnen ze wel een nieuwe trainer halen als ze deze man laten gaan in de zomer?

Ben eens benieuwd hoe dit voor hazard & odoi zal aflopen vooral van odoi weet je dat hij wil vertrekken. Chelsea staat met hun rug tegen de muur.. laat ze beiden niet vertrekken lopen ze risico dat beide vanaf 1 januari een voor-contract tekenen buiten de PL.
Hoop dat chelsea toch mag kopen want pulisic is al bijna 2 seizoenen niet meer wie hij was onder tuchel en is zeker geen scorende flank, blijft wel een speler met veel talent!
De vraag is gaat chelsea veel uitgeven als ze toch mogen kopen?
Zou gaan voor: semedo, zouma terughalen( + christensen-rüdiger-luiz), julian brandt voor het centrale middenveld ( clausule 20/30m, onder bosz eindelijk een centrale rol en doet dit top), nicolas pepe nog voor op de flanken ?
Voor de spitsen positie zou ik voor Jovic of Werner gaan & hazard proberen behouden

18 maart 2019 om 11:56

Zou drinkwater wegdoen en een deal proberen sluiten met Palace voor Milivojevic te halen, zou een hele goeie back up zijn. Loopt heel veel, wint veel duels, is voetballend zeker degelijk( goeie lange ballen).

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren