Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Sarri doet appel op jonge pupil na openlijk geflirt van Bayern München

Laatste update:

Bayern München hengelt nadrukkelijk naar Callum Hudson-Odoi, maar Maurizio Sarri hoopt dat de achttienjarige linksbuiten ervoor kiest om bij Chelsea te blijven. Hudson-Odoi heeft dit seizoen onder Sarri een aantal kansen gekregen om zich te laten zien en de clubleiding lijkt van plan om hem binnenboord te houden. Eerdere biedingen van minimaal 15 en 22 miljoen euro werden naar verluidt al afgeslagen.

Bayern zou een nieuw bod van 33 miljoen euro hebben uitgebracht. Trainer Niko Kovac erkende de interesse in de jongeling zondag nog. Sarri denkt dat Hudson-Odoi er goed aan doet om Bayern nul op het rekest te geven. "Ik vind niet dat hij moet vertrekken, want het is een jonge speler en een Engelse jongen. Hij heeft de toekomst en ik vermoed dat er hier een mooie toekomst voor hem is, zowel bij Chelsea als bij de nationale ploeg."

"Hier blijven is voor hem een betere optie", betoogt de Italiaan op de persconferentie voorafgaand aan de eerste ontmoeting met Tottenham Hotspur in de halve finale van de Carabao Cup, dinsdagavond op Wembley. "Voor mij is hij een heel belangrijke speler. Hij is jong, maar wordt beter als voetballer. In de laatste wedstrijd speelde hij heel goed", doelt Sarri op de FA Cup-wedstrijd tegen Nottingham Forest (2-0) van zaterdag, waarin Hudson-Odoi twee assists gaf.

Sarri vindt echter wel dat Cesc Fàbregas het best kan vertrekken. De middenvelder heeft een aanbod van AS Monaco op zak voor een contract van twee seizoenen en nam met een publiekswissel tegen Nottingham al afscheid van de fans. "Ik kan alleen mijn eigen mening geven, want ik weet niet hoe de club erin staat. Ik vind dat hij weg moet. Jullie weten allemaal dat er één regel is bij deze club: dertigers krijgen meestal een contractverlenging voor maar één jaar. Hij heeft nu een aanbod voor twee jaar", doelt Sarri op de toenadering van Monaco.

"Ik wil niet dat een belangrijke speler als Cesc ongelukkig is", vervolgt de Italiaan, die niet wil speculeren over mogelijke opvolgers van Fàbregas. De naam van Nicolò Barella van Cagliari wordt veelvuldig genoemd. "Ik wil het niet hebben over spelers van andere ploegen. Maar als Cesc vertrekt, hebben we natuurlijk een vervanger nodig. Met alleen de middenvelders die we nu hebben, komen we in de problemen."

Callum Hudson-Odoi kan het beste bij Chelsea blijven

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Zou zeggen haal in het vervolg geen concurrent voor 60 miljoen en geef hem een paar wedstrijden in de basis..

7 januari 2019 om 16:10

Als je niks weet praat dan niet oke.
Hij is gehaald als vervanger van pedro en Willian wat begrijp je niet.
En ook hazard gaat meschien weg allemaal hebben ze een contract tot 2020.

7 januari 2019 om 16:28

Rare reactie. Op dit moment wordt is alleen zeker dat er met Pusilic een concurrent gekocht is voor een immens bedrag.

Dat jij denkt te weten dat Pedro en Willian weg gaan is leuk, maar op dit moment simpelweg geen feit.

Het is toch volstrekt logisch dat Odoi er aan denkt om eieren voor zijn geld te nemen en zijn transfervrije status uit te gaan buiten.

Op dit moment straalt de club toch geen groot vertrouwen in hem uit.

7 januari 2019 om 16:37

Het is nog helemaal niet zeker dat één of meerdere van die spelers zullen vertrekken en voor Hudson-Odoi is de kans dat hij het komende halve seizoen aan spelen toekomst gedaald. Hij moet nu maar hopen dat één of meerdere spelers van de drie die jij noemt zullen vertrekken maar ik kan goed begrijpen dat hij daar liever niet op wacht en wil vertrekken.

7 januari 2019 om 17:09

Omdat het een feit is en jullie bij elke artikel weer dezelfde onzin verkondigen.
En ik ben geen chelsea fan maar kom met feiten.

7 januari 2019 om 17:20

Waar zijn jouw bronnen dat Willian en Pedro weggaan? Nogal makkelijk andere te beschuldigen dat ze geen feiten gebruiken, maar zelf ook alleen iets reopen wat gebaseerd is op lucht.

7 januari 2019 om 18:24

Het staat niet vast dat ze nu of morgen weggaan mensen, maar beiden worden ook een dagje ouder. Pulisic is nu 20 en dus 22-23 als hij het stokje kan overnemen van die 2. Er vanuit gaande dat Hazard of weg gaat, of op 10 speelt, moet het prima kunnen lukken om CHO en Pulisic beiden op te stellen. CHO kan immers op beide flanken uit de voeten, al is ie op links beter.

7 januari 2019 om 16:41

Pedro en willian zijn 30+.
Hazard vertrekt wellicht en moses voldoet gewoon niet vor een club als chelsea.
Chelsea moet naast pulisic nog 2 vleugaanvallers halen dan heb je voor elke positie 2 spelers en komt iedereen genoeg aan speeltijd.

Wat is fijn nu zeker om zo iemand de zaakwaarnemer te zijn. Je kan zoveel eisen beide clubs qua speeltijd geld alles. Als hij een Mendes of Railo heeft wordt deze jongen in dit specifieke geval zeker er beter op.

Als Hazard vertrekt zie ik Odoi komend seizoen wel basisspeler worden. Heerlijk talent, doet me een beetje aan de Cristiano van Man utd denken!

7 januari 2019 om 17:32

Goed talent maar 10 klassen achter Hazard, het is geen Ajax. Chelsea gaat er dan flink op achteruit.

7 januari 2019 om 18:43

Je gaat er hoe dan ook op achteruit wanneer Hazard er niet meer is. Dan liever een eigen jongen met potentie in de basis dan weer een Morata ergens vandaan halen. Ons aankoopbeleid van de laatste jaren bevindt zich net boven niveautje Dora.

Ja heel veel vetrouwen heb je in hem Sarri... Buiten selectie laten voor duel met Saints thuis. Terwijl er ook al geen vertrouwen is in Morata en Giroud. En Willian en Pedro idd ook al bijna 30+ En Hazard nog minder dan 18 maanden contract... Arsenal verliest misschien Ramsey maar selectie problemen bij Chelsea zien er nog veel erger uit

7 januari 2019 om 17:22

Denk dat het best meevalt wat je zegt, ja ze verliezen het een en ander, maar om een of andere redden heb ik het gevoel dat de generatie die nu net aangekomen is/ eraan komt (18-25) minder is als 10 jaar geleden. Zijn er anderen die dit delen, of ligt dit puur aan mij?

7 januari 2019 om 17:57

Verder gaat het goed met je? CHO was geblesseerd tijdens de wedstrijd tegen Southampton dus je kan weer rustig gaan zitten.

Kan je wel zeggen, maar Hudson-Odoi kijkt ook naar wat er gebeurt in Duitsland. Sancho, maar ook spelers zoals Oxford en Nelson krijgen veel meer kansen daar dan in Engeland. En Chelsea is Chelsea en ze hebben net Pulisic gehaald. Dan weet ik niet of Bayern dan de juiste keuze is, maar het lijkt mij voor zijn ontwikkeling een veel betere optie dan Chelsea, helemaal omdat Robben en Ribery daar nu wel klaar zijn en het daardoor een free-for-all is over wie ze gaan opvolgen.

Is wel grappig om te zien dat een net zo'n groot talent (Sancho), misschien wel nu groter dan Hudsen-Odoi, voor maar 7,84 miljoen is overgenomen, terwijl Bayern nu struggeled met 33 miljoen. Maar beiden zijn eigenlijk vrij verschillend, Hudson-Odoi is meer een spelmaker, terwijl Sancho echt een winger is. Het is trouwens ook nog blijken hoe Alphonso Davies zich ontwikkeld.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren