Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Ryan Gravenberch verlaat het veld per brancard na hele harde charge

Laatste update:

Ryan Gravenberch heeft zondagmiddag vroegtijdig het veld verlaten tijdens het duel tussen Chelsea en Liverpool. De middenvelder ging in de EFL Cup-finale naar de grond na een felle charge van Moisés Caicedo op zijn enkel. Gravenberch had ogenschijnlijk veel last en verliet het veld per brancard.

Het moment vond plaats in de 25ste minuut van de wedstrijd. De voormalig Ajacied speelde de bal aan de zijlijn, waarbij Caicedo probeerde in te grijpen.

De international van Ecuador was echter rijkelijk te laat en bij een poging de bal te onderscheppen raakte hij vol de enkel van Gravenberch.

Het gevolg was dat de enkel van de Oranje-international geklemd werd tussen het veld en de voet van Caicedo, waarbij Gravenberch met veel pijn achter bleef.

De Nederlander moest het veld per brancard verlaten en werd vervangen door Joe Gomez. Caicedo kwam er vanaf zonder kaart, tot verbazing van sommige spelers.

Gravenberch verliet het veld bij een 0-0 stand. Chelsea en Liverpool maken zondagmiddag uit wie ervandoor gaat met de eerste Engelse hoofdprijs van het seizoen: de EFL Cup.

Mocht Gravenberch voor een lange absentie staan, dan is hij de zoveelste Liverpool-speler die momenteel geblesseerd moet toekijken. The Reds kampen met een heuse blessuregolf, waarbij onder meer Mohamed Salah, Dominik Szoboszlai, Trent Alexander-Arnold en Alisson aan de kant staan.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Veel makkelijker kreeg je ze niet als var/scheids, lijkt me gewoon rood.

25 februari 2024 om 17:10

Ja maar stel je voor dat de VAR zijn collega de scheidsrechter corrigeert! Dat is zo'n afgang voor de beste scheidsrechters ter wereld, dan raken ze hun autoriteit kwijt.

Alle gekheid op een stokje, het wordt tijd dat de mensen achter de VAR geen (oud) scheidsrechters meer zijn, maar hier los van staan als controlerend orgaan. Geen scherm meer langs de lijn, het moet gewoon zwart-wit worden. Het is rood, ongeacht wat de eerste beslissing van de scheidsrechter was.

25 februari 2024 om 17:48

Het blijft mensenwerk, dus er kunnen fouten ontstaan. Nou is deze fout onbegrijpelijk, maar ik zie niet in waarom dit niet kan gebeuren wanneer de VAR niet uit scheidsrechters bestaat?

25 februari 2024 om 18:04

In Engeland zijn ze de VAR doelbewust aan het verpesten. Al jaren doen ze dit. Toen ik dit las was mijn eerste reactie van, let maar op, scheids heeft niks gedaan. En idd.

Niks aan de hand jongens. Gewoon iemand die zijn enkel (bijna) breekt.

Dit is toch gewoon rood. Wat schandalig zeg

Moest eerlijk zeggen dat ik bij een “harde charge” dacht dat iemand er vliegend inkwam, maar Caicedo gaat gewoon op z’n enkel staan (wat trouwens minstens een kaart is en ook pijnlijk is)

25 februari 2024 om 18:01

Volgens de scheidsrechter was het niet eens een overtreding.

Denk niet dat er opzet bij zit. Heb Caiceido ook nooit kunnen betrappen op hard spel of gemene overtredingen. Doorgaans een rustige middenvelder.

Hij glijdt ook uit als je goed kijkt. Uiterst ongelukkig.

25 februari 2024 om 17:14

Dit is sarcastisch mag ik hopen? Kijk even goed, hij glijdt uit met zijn linkervoet omdat hij op de enkel van Gravenberch staat met die voet. Zijn rechter been glijdt helemaal niet weg, dat been is van de grond

25 februari 2024 om 17:39

Hij is al in zijn beweging voordat Gravenberch de bal wegschopt. Hij zet in feite gewoon zijn voet neer

Een ongelukkige samenloop van omstandigheden, totaal geen opzet bij

25 februari 2024 om 18:38

Zo kun je alles wel wegwuifen. Gravenberch moet er nota bene af op een brandcard. Of dat nou rood is of niet, het is sowieso een dikke overtreding.

25 februari 2024 om 18:01

Opzet maakt niet uit, dit is gewoon een kaart waard. Over geel of rood kun je discussieren.

26 februari 2024 om 09:10

Zelfs dat niet. Boven de voet en op de enkel. Dit is gewoon rood! Opzet of niet.

Gravenberch had daar niet moeten lopen op dat moment. Hij had kunnen weten dat de tegstander daar zijn voet zou laten landen, dan vraag je om problemen als jij je enkel zo open daar neer zet. Ik denk dat de VAR zoiets gedacht moet hebben en dus niet ingreep. Ik zou dit gewoon met rood bestraft hebben.

Sorry, maar mensen die dit een rode kaart vinden hebben nooit gevoetbald. Dit is gewoon pure pech, niets meer, niets minder. Z’n voet gaat al naar de grond om neer te zetten voordat Gravenbergh schiet. Kijkt niet naar tegenstander, niks aan de hand. Misschien een overtreding, omdat dat ook per ongeluk kan, maar natuurlijk geen kaart.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren