Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Rutten: ‘We hebben hem goed geanalyseerd en wisten dat hij dit kon’

Laatste update:

Jens Toornstra maakte een snelle ontwikkeling door, sinds hij in 2009 als amateur debuteerde bij ADO Den Haag. Drieënhalf jaar na binnenkomst in de Hofstad pikte FC Utrecht hem op en na anderhalf seizoen kwam er een nieuwe stap vooruit: Feyenoord meldde zich en haalde Toornstra binnen. Ook in Rotterdam-Zuid heeft de middenvelder de stijgende lijn doorgezet. Fred Rutten zegt er niet eens echt van op te kijken.

/

Toornstra is in de regel basisspeler bij Feyenoord: als middenvelder of als hangende rechtsbuiten. Hij speelde zeven competitieduels en scoorde daarin tweemaal, met daarnaast nog drie wedstrijden en een doelpunt in de Europa League. Het zijn echter niet louter de statistieken die Rutten laten zien hoe goed Toornstra is en hoe zinvol zijn bijdrage is bij Feyenoord. Als rechtsbuiten is hij eigenlijk al onomstreden.

“Hij heeft er een oog voor. We hebben hem goed geanalyseerd en wij wisten dat hij dit kon. Tussen de linies, voeding geven aan de spitsen en zelf productief zijn, dat kan hij wel”, legt Rutten vrijdag uit in gesprek met RTV Rijnmond. De staf van Feyenoord wist dat er meer potentie zat in de 25-jarige Toornstra. Dat de zomeraanwinst het allemaal snel heeft weten op te pikken, komt ook door zijn intelligentie, zegt zijn trainer. “Als je hem een boodschap geeft dan pakt hij dat direct op. Dan heb je geen beelden nodig, dat kun je verbaal met hem bespreken. Het gaat heel snel bij hem.”

Ben jij onder de indruk van Jens Toornstra's eerste maanden bij Feyenoord?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Echt een goede speler voor Feyenoord! Ik baalde destijds erg dat Ziyech niet kwam maar misschien is Toornstra wel een betere speler voor Feyenoord

31 oktober 2014 om 18:31

De enige reden waarom ik liever Ziyech had gezien was zijn restwaarde. Toornstra is in mijn ogen echter op weg naar Oranje. Daarnaast gewoon een typische Feyenoord speler en fan. Een feest om hem bij Feyenoord te zien!

Ik was al langer onder de indruk van hem en vind het jammer dat Ajax hem niet gekocht heeft. Hij kan bij alle clubs aanhaken. Een soort Dirk Kuyt. Ben benieuwd waar uiteindelijk zijn plafond ligt. Ik verwacht in een grote, buitenlandse competitie.

Lang gekoesterde wens dat hij bij Feyenoord kwam spelen. Gekukkig is die wens uitgekomen.

Nog steeds onbegrijpelijk dat een gelijkmatige club als Utrecht hem voor zo goedkoop heeft kunnen weg halen bij ons en er vervolgens ook nog is met de centjes van door gaat

31 oktober 2014 om 19:20

Na het word "gelijkwaardige club" ben ik gestopt met lezen
Waarom vind je feyenoorf en utrecht gelijk?
Ik wil wel alvast een argument geven dat het niet zo is:
Feyenoord laatste paar jaar binnen de top 3 en utrecht niet eens binnen de top 6
En feyenoord veel vaker kanpioen dan utrecht dus gwn bullshit ( begin niet over subjectief want ik ben voor ajax)

31 oktober 2014 om 19:30

Mauri heeft het over ADO Den Haag en FC Utrecht, niet Utrecht en Feyenoord.

31 oktober 2014 om 19:31

Volgens mij lees je helemaal niet, misschien dat hij Den Haag bedoelt??!!

31 oktober 2014 om 19:37

Zoals hier onder al 2 keer aangegeven had ik het over de transfer van toornstra van ADO naar Utrecht. Slecht beleid van ADO naar mijn mening omdat ADO en Utrecht gelijkmatig zijn in mijn ogen en toornstra 1 van onze belangrijkste spelers was. Dus voortaan eerst lezen voor je met argumenten komt.

Dit zijn de aankopen die je net weer dat kleine stukje vooruit helpen, ik hoop hem nog lang te mogen bewonderen in De Kuip!

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren