Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Rutten reageert niet op geruchten: 'Maar Twente? Complete onzin'

Laatste update:

Fred Rutten wilde vrijdag op de persconferentie niet reageren op de geruchten dat hij na dit seizoen zal vertrekken bij Feyenoord. De Telegraaf meldt dat het aflopende contract van de coach niet verlengd zal worden, maar daar wilde Rutten dus nog niets over kwijt. Pas na de uitwedstrijd tegen FC Utrecht lijkt er duidelijkheid te komen.

/

Rutten maakte al snel duidelijk dat hij het niet over zijn toekomst wilde hebben: "Ik ga niets uitleggen",zei de coach. "Ik kom er volgende week op terug. Ik heb geen zin om in te gaan op speculaties; ik wil het hebben over AS Roma of onze voorbereiding op het duel met FC Utrecht." Wel noemde hij de berichtgeving over een overstap naar FC Twente, waar hij technisch directeur zou kunnen worden, 'complete onzin'.

Volgens Voetbal International heeft de clubleiding uiteindelijk besloten om het aflopende contract van Rutten te verlengen, maar op het moment dat de coach dat nieuws hoorde, zou hij zelf ook al hebben besloten dat hij niet zou blijven. Feyenoord verwijt Rutten dat hij de club te lang aan het lijntje heeft gehouden, de trainer ziet simpelweg te weinig perspectief in De Kuip. Martin van Geel moet nu op zoek naar een nieuwe coach; Ron Jans van PEC Zwolle werd genoemd, maar hij is volgens Voetbal International geen kandidaat in De Kuip.

Feyenoord moet rouwig zijn om het vertrek van Fred Rutten

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Als je vi citeert dan wel goed. Feyenoord besloot juist niet te verlengen. En rutten ook niet. In de tekst staat toch ies anders. Maar begrijpelijk dat hij niets zegt. Zondag is belangrijk voor 2e plek dus moet focus daarop.

27 februari 2015 om 14:17

@soul_mate

"feyenoord besloot juist niet te verlengen"
Wat is dan het probleem? De media hangt vol met berichten, en van Geel stelt deadlines. Dan staat van Geel mooi voor lul met zijn deadline als hij zelf niet wilde verlengen.

Ik ben heel benieuwd hoe Feyenoord dit gaan managen. Als je het verkeerd brengt zorg je er voor dat Rutten de macht op de spelersgroep namelijk kwijt raakt. Het zal sowieso lastig worden om het overwicht te houden als je vertrekt.

27 februari 2015 om 13:35

En het gaat nog moeilijk zat worden zonder aanjager Kazim wanneer het ff niet lukt.

27 februari 2015 om 15:13

Denk eerder een verademing. Lekker met Manu en Achabar gaan spelen. Achabar valt elke keer prima in. Lengte zat bij corners met Kongolo en van Beek. Je hebt snelheid met deze gasten. Hebben meer techniek en Manu kan zeker scoren. Hoe dan ook, geen Te Vrede opstellen want dat begint een beetje zielig te worden.

27 februari 2015 om 16:25

Idd, met Manu en Achahbar genoeg techniek en snelheid in huis. Met Manu's scoringsvermogen zit het ook goed, ben blij dat ie weer terug is. Heb me gisteren werkelijk waar geirriteerd aan te Vrede.. Hoe is hij in hemelsnaam bij Feyenoord terecht gekomen man, dramatisch gewoon

Oei, dan moet ie straks dus niet naar Twente gaan, want dan ben je echt al je credibility kwijt, Fred!

27 februari 2015 om 14:05

Mwah valt wel mee. Dat kun je wel weer uitleggen als: Ik ben pas na mijn bekendmaking bij Feyenoord benaderd voor deze positie, ik heb eerder geen contact gehad met Twente.

27 februari 2015 om 14:24

Helaas gelooft helemaal niemand hem dan meer.

27 februari 2015 om 15:14

En dat geloof je echt?

Die komt dus naar Twente...

27 februari 2015 om 14:35

Ik zeg Duitsland. Die hebben wel geld en wat is er mooier dan een team opbouwen en volmacht krijgen over wat en wie je wil hebben? Duitsland let maar op,rb Leipzig.

Op de vraag of hij TD zal worden bij Twente zegt hij dat onzin is. Vraag hem eens of hij er trainer gaat worden..

27 februari 2015 om 14:08

Het was geen vraag Cat1, hij reageert op de voorbarige berichtgevingen dat als TD bij Twente aan de slag zal gaan. Voor mij sluit dat niet uit dat hij interesse zou hebben in de functie van TD bij Twente.

Ik ben van mening dat van Geel moest opstappen en Rutten een dubbel functie had moeten krijgen. Rutten kon geen team na eigen hand zetten, waar die wel sterk in is. Ik denk dat Feyenoord hier compleet de plank mis slaat en helemaal als ze Ron Jans halen. Haal Verbeek op!!!

27 februari 2015 om 15:44

Weinig kans dat ze Verbeek benaderen. De vorige samenwerking was namelijk niet echt succesvol al had dat voornamelijk te maken met de werkwijze van Verbeek die niet goed viel bij enkele oudere spelers.

Zou een aanwinst zijn bij twente, hij heeft ervaring bij de club en heeft ze al eens uit een diep gat getrokken

Prima toch, Rutten naar Enschede en van Marwijk naar de Kuip. Spitsje er bij en we kunnen weer even vooruit.

Stel dat dit de echte reden is van vertrek dan vind ik het ook wel een beetje arrogant van Rutten.
Te weinig perspectief? Het lijkt wel of hij zichzelf opstel als de kampioenenmaker van Nederland en dat Feyenoord hem daar geen perspectief voor biedt.
Maar goed ik vind dat hij het niet verkeerd gedaan heeft.
Ik vind dat het voor v Geel deze zomer wel erop of eronder wordt. v Geel dient een goeie trainer te scouten die OP Tijd een aardige selectie tot zijn beschikking moet krijgen. En niet een selectie die pas op 1 September compleet is. Hij had tot nu een goed excuus vanwege het tekort aan geld maar deze zomer zal dat excuus er niet meer zijn en is het zaak dat v Geel doorpakt op de juiste plaatsen van het elftal.
We zullen zien.

27 februari 2015 om 14:41

Vind je niet dat een trainer een zeker perspectief moet zien? Wil je een trainer bij Feyenoord die zegt van " We zien het wel"?
Vorig jaar was Rutten de enige die wat zag in een kaal Feyenoord. Sinds lange tijd presteert de club niet alleen, maar wordt voetballend ook gewaardeerd.
Als van Geel denkt dat hij nog een paar spelers kan verkopen en miniem inkoopt zonder dat de prestatie zakken, is dat van Geel zijn zaak. Rutten heeft geen zin om aan een dood paard te trekken en eist daarom garanties.

28 februari 2015 om 16:35

Nou een trainer die van te voren weet waar hij in is gestapt, en dan na een half jaar al weer weg gaat omdat hij weinig perspectief ziet, is wat mij betreft een trainer zonder visie. Hij wist toch wat kon en niet kon.
En de reden dat hij geen perspectief zag is omdat v Geel Cherry niet haalde in de winterstop. Alsof je met Cherry de oorlog gaat winnen. Aardige speler hoor maar als je dan toch iets wil haal dan Gudelj. Dat geeft perspectief.

27 februari 2015 om 19:44

Nee rutten komt denk ik niet naar. Zeker niet naar de terugkeer van mcclaren. Hij gaat denk voor en buitenlands avontuur. Ik persoonlijk denk dat de weg en geld vrij gemaakt word voor verbeek. Die in juni nog een half jaar contract heeft(volgens mij.) En dat hij een dubbelfunctie gaat krijgen. Als trainer en begeleider van schreuder en als td. Verbeek heeft er nooiteen geheim van gemaakt om iets bij twente te willen doen. En dit is de kans om alles naar zijn hand te zetten

Precies Vierdag! Het feit dat een club als Feyenoord primair afhankelijk is van Kazim en secundair van Te Vrede. Zeker op internationaal niveau lachwekkend. Ik had zelf nooit Te Vrede laten invallen, maar eerder Achabar (omdat Manu niet helemaal fit was). Feyenoord moet weer gaan voetballen, en niet alleen op het middenveld. Met deze middenvelders is het vragen om technische spelers voorin zodat ze zelf ook goed kunnen opkomen, zodat zelfs Clasie productief kan worden. Tuurlijk mag Fredje eisen stellen. Het is toch ook sneu wat er afgelopen seizoen is gebeurd kijkend naar het aan- en verkoop beleid. Feyenoord kon zich schuilen achter de financiele situatie, maar daar is nu geen sprake meer van. Ze hadden met de selectie van vorig seizoen en de huidige aanvullingen Vermeer en Toornstra echt kampioen kunnen worden. Dat levert ook geld op. Denk aan sponsors die bereid zijn in te stappen, denk aan champions league voetbal, denk aan prijs kaartjes van vertrekkende spelers, denk aan talenten die langer willen blijven etc. Het is zo kortzichtig wat er bij Feyenoord gebeurd, keer op keer. Ik begrijp Fredje wel wat dat betreft.

Rutten is een slappe trainer, als het even niet lukt of tegenzit vertrekt hij. Doet nu hetzelfde als bij vitesse.heeft Bin Psv, Schalke en vitesse niets bereikt.misschien maar goed dat hij bij Feijenoord vertrekt. Die club verdient een goede trainer met lef .

Hij gaat dus naar RB Leipzig. In Leipzig zijn ze met een groot project bezig en het lijkt mij dat Rutten het wel fijn vind om in Duitsland te werken.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren