Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Rutten: 'Laat mij nu maar niet helemaal in de realiteit van het leven staan'

Laatste update:

Feyenoord verloor een kleine twee weken geleden uit van PSV en zag de achterstand op de koploper daardoor oplopen tot twaalf punten. Een kampioenschap lijkt er daardoor opnieuw niet in te zitten voor de Rotterdammers, maar Fred Rutten weigert om nu al op te geven.

/

De coach hoopt dat PSV in de tweede seizoenshelft nog wat steekjes laat vallen. "In alle realiteit is het misschien wel waar dat twaalf punten een te grote achterstand is, maar het seizoen is absoluut nog niet afgelopen. Laat mij deze keer maar niet helemaal in de realiteit van het leven staan", zegt Rutten in gesprek met RTV Rijnmond.

Rutten wijt de grote achterstand op PSV aan de slechte competitiestart. "Iedereen weet wat daar de oorzaken van zijn", zegt de coach, die benadrukt dat hij een heel nieuw team moest opbouwen. "Ik heb altijd gezegd dat voor mij op 1 september het seizoen begint, hoewel dat heel vervelend is voor de supporters. Sindsdien hebben we veel progressie gemaakt."

Denk je dat Feyenoord nog kampioen kan worden?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Zou mooi zijn voor zowel Rutten, Feyenoord, het Legioen en het Nederlands voetbal als Feyenoord weer kampioen wordt. Ik hoop het in ieder geval!

29 december 2014 om 00:14

Rutten gaat Feyenoord geen kampioen maken. Daar heb je een coach voor nodig die een team winnaarsmentaliteit mee kan geven. Rutten is het voorbeeld van een coach zonder winnaarsmentaliteit. Geen killer, veel te lief.

29 december 2014 om 00:20

@VIPete
Feye speelt op dit moment juist het meest als team met de meeste vechtersmentaliteit. Je post raakt hierdoor kant noch wal. Kampioen redden ze niet meer (gelukkig) maar ze speelde de laatste weken wel het beste voetbal imo.

29 december 2014 om 00:45

Wou net zeggen, als iets dit Feyenoord kenmerkt, naast het verzorgde voetbal, is het de ongelooflijke wilskracht en wil om te winnen die het team tentoonspreidt. Je wekt niet echt de indruk Feyenoord te volgen Vipete.

29 december 2014 om 01:20

Winnen doe je door op het eind van het seizoen eerste te staan (zie ter reverentie Ajax onder Frank de Boer (wél een winnaar) afgelopen vier jaar), dat is nog héél ver weg voor Feyenoord....

Misschien begrijpen jullie me nu beter?

No Offense hoor, maar de hele lichaamshouding van Rutten spreek boekdelen. Hij doet waarschijnlijk niet veel verkeerd, maar je hebt altijd te maken met een stukje onderbewuste. Waarom wint de één wel veel en zit het de ander steeds niet mee. Valt vaak niet direct in woorden of daden uit te drukken.

Gelet op de stand wordt dit seizoen 'm denk ik gewoon weer niet voor Feyenoord.

29 december 2014 om 02:49

Maak de prestatie van de Boer niet groter dan die is.

in 2011 had Ajax een kans omdat Twente op het eind veelste nonchalant speelde met als toppunt de panneka van Ruiz tegen de Graafschap die ze uiteindelijk de titel kost.

2012 PSV versterkt erg goed maar vergeet de verdediging daarom werden ze geen kampioen .. lag niet aan de Boer maar meer aan Brandts...

2013: weer het zelfde verhaal PSV versterkt zich weer erg goed maar vergeet de verdediging Ajax heeft weer geen concurrentie.

2014: Feyenoord is de enige concurrent van Ajax voor de Titel maar in de breedte heeft Feyenoord een erg zwakke selectie de eerste 11 mogen er zijn maar een bank met Goosens, Armenteros , Nelom (zwaar uit vorm) en Vormer is niet goed genoeg om kampioen te worden....

Owja Cocu heef ook 0,0 uitstraling maar staat toch eerste met 43 punten zucht..

29 december 2014 om 03:40

Ben het met je eens dat het dubbeltje ook de andere kant op had kunnen vallen een paar keer, maar is dat niet juist dat ongrijpbare waardoor De Boer wél een winnaar is en bijvoorbeeld Rutte minder? Rutte en een schaal in zn handen is gewoon n onlogisch beeld.

29 december 2014 om 04:15

@vipete feyenoord zelf wordt geen kampioen idd

De rest is onzin imo

29 december 2014 om 00:17

Waarom goed voor het NL voetbal? De hele top heeft niets in de CL te zoeken dus maakt weinig uit wie kampioen wordt.

29 december 2014 om 00:23

Vergroot de spanning in de competitie wel weer. Dan zijn er 3 echte serieuze titelkandidaten. Nu is het altijd Ajax, PSV (en Feyenoord). Zal de inkomsten van Feyenoord ook goed doen waardoor er weer meer te halen valt. En een keer niet Ajax is ook goed. Geeft Feyenoord ook meer aanzien buiten Nederland.

29 december 2014 om 01:41

Dan lijkt mij Zwolle ook een goede keus. Meer inkomsten voor PEC en kunnen ze aan de weg timmeren in Europa. M.a.w. Elke club buiten Ajax en PSV is goed voor de variatie in de eredivisie. De laatste 40 jaar hebben deze 2 club's 34 titels binnen gehaald en de rest dus slechts 6.

29 december 2014 om 02:16

Lijkt me sterk maar Rutten is gewoon positief en blijft er voor strijden en dat is alleen maar te prijzen.

Psv gaat nog wel punten verspelen, 2e competitiehelft moeten ze nog tegen Vitesse, Ajax, Feyenoord, Az, Twente, Pec, Cambuur. Het is nog lang niet voorbij.

Maar dan moet Feyenoord wel knallen na de winterstop.
Edit: Waarvan 5 uitwedstrijden.

29 december 2014 om 00:16

Feyenoord presteert goed zeker na de slechte seizoens start, kijk alleen al na de uit duels! Al ben ik er tot op heden als feyenoord supporter van overtuigd dat feyenoord kampioen zal gaan worden. Dit na alle voorspelbare wissels van rutte, de enige die de achterlijn kan halen is ruben, boetius op lb vindt ik nog steeds een raadsel..elke verdediger weet ookal speelt hij bij de amateurs of bijvoorbeeld arias van psv dat hij naar binnen zal kappen ivm zijn betere rechterbeen
..ik zeg gewoon kazim in de spits, manu links en kiezen tussen schaken of boetius rechts. Grtz kenshini

29 december 2014 om 00:17

Geen kampioen bedoel ik of course

29 december 2014 om 00:16

Feye heeft dezelfde tegenstanders. Ze zullen beide nog wel punten verspelen. Denk dat psv gewoon kampioen gaat worden. 12 punten is denk ik gewoon te veel en Ajax speelt dermate wisselvallig dat ik ze dit jaar geen kampioen zie worden.

29 december 2014 om 00:26

Wel wisselvallig maar ook de beste seizoenstart onder FdB zo wisselvallig is het dus niet als je naar de punten kijkt, waar het uiteindelijk om gaat natuurlijk. Als Ajax gewoon hetzelfde kan doen na de winterstop als voorgaande seizoenen dan maken ze grote kans op de 5de op rij. Anders wordt PSV het. Feyenoord is en blijft kansloos.

29 december 2014 om 01:29

@ Woezel
Daar hem je uiteraard gelijk in, alleen speelt Feyenoord van die 7 wedstrijden die ik net had genoemd er 4 thuis tegenover 2 voor Psv.ik denk en hoop natuurlijk dat Psv in die andere 5 uitwedstrijden punten gaat laten liggen.
Maar het kan ook de andere kant uit en zal je net zien dat Psv gewoon de meeste wedstrijden winnend afsluit.

Ik als trouwe Feyenoordsupporter reken nergens meer op. Feyenoord is straks na de eerste twee wedstrijden na de winterstop defintief klaar m.b.t. de titel. Er gaan niet meer dan 3 punten gehaald worden tegen Twente en Ajax, waarschijnlijk zelfs maar 1.

29 december 2014 om 00:42

Zoiets denk ik ook, het is gewoon zaak om derde of vierde te eindigen zodat we Europees voetbal hebben. En dan ons volledig richten op het volgende seizoen met Rutten en hopelijk nog met Clasie, de andere spelers zullen gewoon allemaal blijven.

29 december 2014 om 02:52

Ik zei vanaf het begin al dat we Derde gaan worden met een groot gat tusses 2-3 en 3-4 maar ik heb veel vertrouwen in de wedstrijden tegen Twente en Ajax ons spel is erg goed en Kazim begint te scoren !!!

Feyenoord had zeker een slechte seizoensstart, maar qua resultaten zijn in die periode eigenlijk alleen de wedstrijden thuis tegen Utrecht en Willem II opmerkelijk.
Thuis tegen Heerenveen en uit tegen Twente zijn gelijke spelen niet zo raar. Verlies thuis tegen Ajax komt ook wel vaker voor. Hooguit is Feyenoord dus zes punten echt misgelopen tijdens de slechte start. Met die zes punten erbij had Feyenoord nog derde gestaan, alleen met iets meer hoop nog op een kampioenschap.

29 december 2014 om 02:55

Ze miste gewoon een Killer tegen Utrecht moet je na 30 minuten ver voor staan.... en niet in de 45+1 een doelpunt weg geven. Tegen Heerenveen speel je erg lang tegen 10 man .......

Tegen Ajax en Twente vergeet Feyenoord zichzelf te belonen...

Het is gebeurd en je kan er niks meer aan veranderen Feyenoord moet het goed maken in de 2de seizoenshelft !!

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren