Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Rusland geshockeerd na mislopen kwalificatie voor WK 2010

Laatste update:

De Russische media reageren een dag na de wedstrijd tussen Slovenië en Rusland geschokt op het mislopen van een WK-ticket voor Zuid-Afrika. “We zijn weer terug op het punt waar we begonnen”, schrijft de sportkrant Soviet Sport na de fatale 1-0 nederlaag van het elftal van Guus Hiddink tegen de Slovenen.

Na een indrukwekkende prestatie te hebben neergezet tijdens het EK 2008 in Zwitserland en Oostenrijk, ging men er in Rusland vanuit dat Hiddink het land ook naar het WK 2010 zou weten te loodsen. In Moskou won de ploeg met 2-1, maar vreesde men al dat die ene Sloveense treffer wel eens van onschatbare waarde zou kunnen blijken.

/

Vier dagen later velde Slovenië in Maribor het oordeel over Hiddink en zijn team. Zlatko Dedic tikte vlak voor rust de enige treffer van de avond binnen, waarmee het pleit was beslecht. Sport Express kopt een dag na de nachtmerrie met ‘zelfmoord’. “Onze ploeg oogde zwak en ziek in Maribor, precies zoals het team er ook uitzag aan het einde van de EK-kwalificatie”, schrijft het medium over de wedstrijd.

Of Hiddink doorgaat bij de Russische bond, is nog onzeker. Eerder liet de Varssevelder coach al weten zijn opties goed te willen overwegen. “Mijn contract loopt pas in de zomer af, dus ik heb nog tijd om alle voors en tegens tegen elkaar af te wegen.” Met Nederland, Zuid-Korea en Australië was de trainer wél actief op een groot eindtoernooi.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Reacties

Nou Guus, stop ermee en ga als trainer van Zuid-afrika gewoon alsnog meedoen aant WK

19 november 2009 om 13:28

Met Zuid-afrika valt er helemaal al geen eer aan te behalen.

19 november 2009 om 14:27

met zuid korea dacht volgens mij iedereen daar net zo over. en volgens mij heeft guus daar de halve finale gehaald dus dit is een beetje rare reactie

Van mij mag hij thuisblijven! Tegen Guus spelen met het Nederlands elftal is me in het stadion van Basel tegen Rusland namelijk zeer slecht bevallen!

''met Nederland, Zuid-korea en Australië was de trainer wél actief op een groot eindtoernooi''

Tellen we het EK tegenwoordig niet meer als een groot eindtoernooi dan?

19 november 2009 om 13:48

idd, imo mss wel moeilijker om te winnen ook dan wk

19 november 2009 om 19:37

Maar niet zo groots als een WK

Het geluk van Guus moest ook een keer opraken he... Gewoon volgend seizoen terug naar Engeland (chelsea?) en misschien deze zomer nog het wk meepikken als bondscoach, al zou ik zo gauw niet weten van welk land...

19 november 2009 om 13:36

van Frankrijk. Daar moeten ze die Domenech er meteen uitgooien en een bekwame coach erin zetten.

19 november 2009 om 14:22

Het zou niet echt solidair zijn van hiddink als hij nu een ander land gaat coachen op het wk. rusland niet naar het wk helpen en het hele land die enorm telleurgesteld is, en dan zelf wel lekker aan het wk meedoen... moet ie niet doen en willen

19 november 2009 om 19:39

Guus is iemand die dat dus wel doet

Jaartje vrij nemen en rustig aan doen dan lekker naar Chelsea je Russische vriend Abramovic uit de brand helpen.

19 november 2009 om 13:43

Opmerking die nergens overgaat. Ancelotti doet het prima met Chelsea!

Guus moet gewoon ze contract uitdienen en dan kijken of hij nog een klus wil op pakken als bondscoach of als clubcoach. Het is inderdaad een verassing dat ze er niet bij zijn.

Guus, hoogmoed komt voor de val. Ik heb gisteravond werkelijk genoten van Slovenie! Guus, je zat toch zo te juichen nadat je Nederland op het EK in Oostenrijk -zwitserland had uitgeschakeld, nu zit je te janken! Dat noemen ze nou Karma. Geweldig.

19 november 2009 om 13:40

Ik heb de wedstrijd niet gezien maar vind je reactie echt geweldig , haha !!

19 november 2009 om 13:53

en ik vind het nergens over gaan

juichen als je team als underdog naar de halve finale gaat op een ek mag niet?

en het gezegde dat je gebruikt snap ik ook niet in deze context, wanneer heeft Guus dan gezegd dat ze het wel ff gingen halen of zo?

en wanneer zit ie dan te janken?

dit zegt ie over de wedstrijd:

Hiddink wist precies waar het met zijn ploeg in de strijd om het Wk-ticket fout was gegaan. ''zaterdag, in onze thuiswedstrijd'', verzuchtte de 63-jarige Nederlander. ''we hadden in de eindfase nooit tegen een treffer mogen aanlopen. Dat doelpunt heeft ons uiteindelijk opgebroken.''
.....

''we wisten dat het hier in Slovenië moeilijk zou worden”, vervolgde Hiddink. ”maar ik was ervan overtuigd dat we ook hier tot scoren zouden komen. De kansen hebben we ervoor gehad, maar helaas is het niet gelukt. Ik geef geen commentaar op die twee rode kaarten voor ons. Maar het verzwakte ons natuurlijk wel”

Wil je dan aangeven wat jij gejank vind cannigia aub

19 november 2009 om 14:05

Dewey, ik werd er een beetje kostmisselijk van dat nostra Guus als grote coach van het grote Rusland iedere keer zich in een underdog positie manouvreerde tegen het kleine, bescheiden Slovenie. Kom op, wees een vent! Daarnaast spreken de foto's en beelden voor zich wat ik met 'gejank' bedoel. Op Sport1 zei de commentator tijdens de eerste wedstrijd in Rusland dat ze een standbeeld voor Guus wilden oprichten. Ik moest toen al lachen, maar nu lig ik in een deuk!

19 november 2009 om 14:25

ik heb beide wedstrijden niet gezien(pokertournooi), dus weet niet hoe hij daar reageerde, maar Guus is absoluut niet arrogant imo (hoogmoed), dat ie zijn team in de underdogpositie zet doet ie altijd, blijkbaar presteren spelers beter als het 'mag' ipv 'moet'

en als een commentator zoiets zegt, kan je Hiddink daar niet toch niet op afrekenen

Guus blijf juist altijd bescheiden, ongeacht hoe hij ook opgehemeld wordt door derden

19 november 2009 om 17:01

Dude je hebt nu 4 reacties geplaatst in dit topic die allemaal anders zijn.

OT: Jammer voor de Russen. Je kan ook niet vanuit de underdog rol opeens op elke groot toernooi schitteren. Let maar op met de juiste begeleiding zijn ze over 2 jaar gewoon weer bij het EK.

Ik geloof dat ze bij Argentinie nog wel een ervaren coach kunnen gebruiken

@ V_l_010

Hahah ja idd, die Maradonna eruit trappen en Hiddink binnenhalen. Met zoveel kwaliteiten aan spelers kan Guus zeker wel een goed elftal smeden.

Hoewel ik met volle teugen genoten heb van de winst van Slovenie op Rusland, zie ik Guus Hiddink graag op het WK in Zuid-afrika terug als bondscoach van het kwakkelende Argentinie. Ik vind Maradona de beste speler aller tijden, maar als bondscoach hou je je hart iedere keer vast als Argentinie fan. Als Guus van Argentinie een hecht team kan maken, dan zou ik ervoor tekenen!

Het zit zelfs Guus wel is tegen. Hij heeft veel bereikt als trainer maar ik denk dat ie ook graag prijzen wilt pakken met landen en clubs. Hij zit er ook wel vaak net naast al is het natuurlijk een geweldige trainer. Leuk voor Slovenie!

ik ben echt een guus fan maar ik vind het geweldig dat ie op z,n bek gaat dat alleen al
omdat hij stond te juichen toen hij nederland uitschakelde met rusland ik vind ookal heb
je je eigen land uitgeschakeld en je bent door dat je dan alsnog niet moet juichen
dat vind ik respectloos maar ik gun het guus om als bondscoach van argentinie ofzo
naar het wk te gaan

Beetje jammer van de reacties van mensen die terugblikken op het vorige EK.
Het is niet meer dan normaal dat Hiddink zat te juichen nadat er gewonnen was van Nederland. Hij is met zijn werk bezig hè. Moet hij dan balen dat hij gewonnen had?

19 november 2009 om 13:51

Eeen beetje respekt kon wel. Dat zie je ook bij spelers die tegen hun oude ploeg spelen. Of je moet wrokgevoelens hebben.

19 november 2009 om 14:30

natuurlijik mag hij juichen nederland speelden de wedstrijden daarvoor geweldig dus winst was niet te verwachten voor rusland. dan is ie natuurlijk nogal blijhe.

Trouwens, ik zie liever geen Hiddink op het WK. Straks moeten we weer tegen Hiddink. Als er iemand in staat is om van Nederland te winnen is hij het wel. Ik zou het niet erg vinden om bijvoorbeeld tegen Zuid Afrika te moeten op het WK, maar als Guus er bondscoach is wordt het toch wat gevaarlijker allemaal.

Wat een ongelooflijk zielige reacties zeg. Moet hij dan in een hoekje gaan janken dat ie gescoord heeft? Hij is een sportman en traint Rusland om te winnen. Als je dan met een - in vergelijking met Nederland - matig team van Nederland wint, heb je zeker de neiging om even flink uit je dak te gaan. Volgens mij gingen vooral de supporters die de hele tijd schreeuwde 'guus gaat naar Huus want de koeien staan op springe' op hun bek. Diezelfde supporters zouden ook het 'you ll never walk alone' voor Boulahrouz gaan zingen, maar dat heb ik ook niet gehoord...

Guus je bent en blijft een topper~!

19 november 2009 om 13:58

En nu kan hij Poetin's schoot warm houden tijden het WK

Ik ben ook geshockeerd.
Had het echt niet verwacht dat het Rusland van Guus Hiddink van een nietig land als Slovenie zal verliezen. Maar zo zie je maar dat de bal rond is.volgende keer beter Guus.

Guus moet eindelijk naar een grote club gaan. Hij verdient het! Hij heeft onmogelijke dingen bij kleine clubs/landen gepresteerd en het fantastisch gedaan bij Chelsea! AC Milan?

Hiddink naar Frankrijk? Domenech heeft zijn elftal nog niet aan het voetballen gekregen. Zou een mooie ploeg zijn voor Hiddink.

tsja die russen dachten na het afgelopen ek dat ze er al waren, maar nu ze uitgeschakeld zijn zijn ze keihard met hun neus op de feiten gedrukt!

Guus gaat nergens naartoe, hier in een cafe hebben we zijn plekkie alvast gereserveerd kan ie van 11 juni tot 11 juli elke dag voetbal kijken goed!
Wat een gezeik zeg... vliegt er ergens een bondscoach (wat nou niet gaat gebeuren aangezien iedereen zich nu richt op het WK) uit dan schuiven de leden hier Guusje naar voren om diegene op te volgen. Geloof mij maar dat Guus echt geen bondscoach word van een Argentinie, een Maradona op het WK, dat wilt de hele wereld, dat staat garant voor spektakel.
En als Guus van een land bondscoach word en hij moet in de knock out fase tegen Oranje spelen en hij knikkert Oranje eruit dan is hij opeens een slechte bondscoach en valt heel Nederland over hem heen... snappen jullie dat nog?

Komt toch naar Groningen Guus Hiddink!

Wat de media vergeet te vertellen is dat 12 tegen 9 man zelfs een coach als Hiddink dat niet zou gaan redden...

Maar goed, ik ben ook geshockeerd want Slovenië was op papier de minste tegenstander die je kan loten. Ik hoop dat dit maar een incidentje is en dat Hiddink niet de handdoek in de ring gaat gooien. Als hij weg zou gaan moeten we gewoon het lef tonen om Louis van Gaal te vragen. Die wou toch Bondscoach worden en het ziet er niet naar uit dat hij de kerst zal halen.

half jaartje rust pakken en na het WK als opvolger van van Marwijk aan de slag! Guus kan dat zooitje wel de goede kant in krijgen.

jammer Guus Ongeluk dit x geen Geluk hahaha, ben wel blij dat ie dit x geen geluk heeft

Pfff, dat zijn al weer een paar fantastiche voetballers minde op het wk (arshavin, Zhirkov). En wat een zwakzinnige reacties van dat Guus het verdiend omdat ie juichte tegen Nederland...

Eigenlijk is het toch echt grappig eh . Iedereen deed al voorspellingen dat Rusland zich makkelijk plaatste en ook dat ze op het WK dan outsider waren . Maar je ziet dat verrassingen er altijd zijn . Echt respect voor Slovenië dat ze al 2e worden in een groep met Tsjechië en Polen en dan nog eens een ongelooflijke stunt lappen tegen Rusland . Rusland speelde de 2e match gewoon niet goed genoeg en het had niets in te brengen tegen Slovenië op een paar kansen na . Slovenië speelt als een echt team met een zeer grote spirit waardoor ze het moeilijkere teams zelf moeilijk kunnen maken . Rusland heeft echt goede spelers en ook de kwaliteiten ervoor , maar ze hadden zeker gewonnen moest het tegen een sterkere tegenstander zijn als Ierland , Bosnië of Oekraïne. Ook hier kan de coach weinig aandoen , vind ik . De spelers moeten het flikken maar als ze totaal anders spelen zonder vechtlust , daar kan de coach niets aandoen .

Jammer, deze keer zat de roulette tegen.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren