Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Rooney terug in de spits: ‘Van Gaal zei dat ik het team daarmee hielp’

Laatste update:

Wayne Rooney is blij dat hij terug is in de spits. De 29-jarige Engelsman werd dit seizoen door Louis van Gaal een paar keer rechts op het middenveld gezet, maar is de laatste weken weer voorin te vinden. Wazza scoorde direct vijf keer in zijn laatste zeven optredens voor Manchester United.

/

“Ik ben blij dat ik weer in de aanval speel en doelpunten maak. Het helpt ons om wedstrijden te winnen. Ik ben een aanvaller en wil doelpunten maken en als dat lukt, dan word ik daar blij van. De manager vertelde dat het voor het team beter was als ik op het middenveld zou spelen. Dat heb ik daarom maar gedaan”, zegt Rooney tegen ESPN.

“Ik moet waarschijnlijk nog een paar keer op het middenveld spelen, maar ik ben blij dat ik momenteel in de spits sta en mijn goals maak. Dat is mijn taak. Ik ben dankbaar dat ik die taak weer kan uitvoeren, al weet ik ook wat mijn taken op het middenveld zijn”, aldus de in Liverpool geboren Wazza. United speelt volgende week zaterdag thuis tegen Aston Villa.

Waar zou jij Wayne Rooney opstellen?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

En terecht natuurlijk, pure waanzin om deze topaanvaller een linie terug te schuiven.

28 maart 2015 om 11:50

Inderdaad, echt zonde dat hij door verschillende coaches de afgelopen jaren niet op zijn vaste positie speelde. Van Gaal lijkt dan eindelijk te doen wat het beste voor united is door 4-3-3 te spelen en Rooney voorin.

29 maart 2015 om 00:36

Onzin, het is pas waanzin op het moment dat je als club geen betere aan kunt trekken of hebt. Ik geloof wel in Rooney op het middenveld, aanvallend ingesteld dan. Maar dan moeten er wel goede vervangers in de spits zijn, en gek genoeg zijn die die er zijn momenteel niet in vorm of kunnen het niet meer.

29 maart 2015 om 08:27

Alex4all

Geen onzin vind ik, je beste aanvaller moet in de aanval staan. Of vind jij dat Rooney evenveel brengt als cm als als spits? Nooit. Van Gaal heeft opties genoeg goor zijn middenveld om Rooney gewoon ongemoeid te laten en als spits ge laten spelen.

29 maart 2015 om 18:40

Dat weet je niet totdat je dit doorvoert en hem laat wennen aan die positie. Ik betwijfel of Rooney de beste spits is van United, ja, op dit moment wel, maar normaliter zouden RVP en Falcao betere moeten zijn. Ik vind het geen waanzin iig, dat bedoel ik te zeggen, waanzin is zo'n extreme term. Het is gewoon goed mogelijk bij een club zoals United.

Ik ben benieuwd hoe Rooney het de komende paar jaar gaat doen en of hij er nog op los gaat scoren.

Nog 21 goals en hij heeft Sir Bobby Charlton ingehaald als all time topscorer van United. En hij heeft nog 76 (?) goals nodig om Shearer te evenaren.

28 maart 2015 om 13:17

Die van Sir Bobby Charlton valt te behalen. Die van Shearer is lastiger maar niet onmogelijk maar hij is ook al 29 jaar, moet nog maar zien als die er zoveel maakt. Maar is mogelijk als LVG hem in de spits blijft opstellen.

28 maart 2015 om 22:11

Shearer moet hij zeker in kunnen halen. Sir Bobby moet hij toch wel hebben gehaald in de zomer van 2016 denk ik.

Als de ranglijst opgemaakt wordt vanaf deadline day.( ik weet dat dat niet gebeurt)
Dan staat United op 1 punt van Chelsea op plaats 2.
Dus zo slecht heeft United het niet gedaan dit seizoen.

Ik zie Rooney liever in de spits dan op het middenveld. Een speler moet spelen waar zijn kwaliteiten liggen. Rooney is de man die voor overwinningen kan zorgen.

28 maart 2015 om 22:22

En dan zouden Arsenal en City op 2 punten van United staan, dat zegt helemaal niets.

Arsenal was ook de beste over het kalenderjaar 2013 en so far de beste in 2015. Maar daar koop je niets voor.

28 maart 2015 om 22:29

Hij zegt dat zelf ook. Maar het laat zien dat United helemaal niet zo slecht presteert als wordt beweerd. Ze gaan gewoon CL halen als United zo door blijft gaan. Van Gaal ontslaan zou waanzin zijn.

28 maart 2015 om 23:46

Het kan ook zeker beter. En de kritiek was niet op de resultaten, maar vooral op het spel.

Qua punten is het echt niet zo slecht, maar je verwacht toch gewoon meer van United, je verwacht dat ze meedoen, en dat deden ze absoluut niet.

29 maart 2015 om 00:39

Niet waar, United, in PL, heeft de beste seizoenshelft dit jaar, twee punten boven Chelsea. En het spel de laatste twee wedstrijden is indrukwekkend, Engelse United-supporters zijn tevreden: ze laten het beste voetbal zien in twee jaar momenteel.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren