Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Ronaldo wordt voor 30 miljoen euro grootaandeelhouder van Real Valladolid’

Laatste update:

Ronaldo Luis Nazário de Lima kan zichzelf binnen afzienbare tijd grootaandeelhouder van Real Valladolid noemen, zo melden Spaanse media. De verwachting is dat de transactie, met een waarde van circa dertig miljoen euro, binnen twee à drie weken afgerond zal worden. Met de komst van de oud-spits van weleer verdwijnt de schuldenlast van de club.

De financiële huishouding van Real Valladolid, dat afgelopen seizoen via de play-offs naar LaLiga promoveerde, is niet al te rooskleurig. De club heeft een schuldenlast van 25 miljoen euro, maar dankzij de aanstaande komst van de huidige ambassadeur van Real Madrid verdwijnen de financiële zorgen van Valladolid als sneeuw voor de zon.

Real Valladolid sprak de afgelopen maanden met tal van partijen en belandde bijna in handen van de Mexicaanse ondernemer Ernesto Tinajero. Carlos Suárez, de huidige voorzitter van de club, verscheurde het voorcontract echter, mede door een dispuut met vicevoorzitters.

Mocht Ronaldo daadwerkelijk grootaandeelhouder van Pucela worden, dan zal hij tot de nieuwe voorzitter worden benoemd. Suárez blijft echter de voorzitter die de dagelijkse gang van zaken voor zijn rekening neemt. Ronaldo speelde in zijn actieve loopbaan enkele jaren in Spanje voor Barcelona en Real Madrid en kwam sindsdien nog regelmatig in het Zuid-Europese land.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

om te beginnen mag die dat veld maar s ff gaan fixxen dan , jezus christus

een godswonder dat de spelers van barca daar blessurevrij van af zijn gekomen

28 augustus 2018 om 07:22

Niet alleen de spelers van Barca.

Waarom is Ronaldo geinteresseerd in dit soort clubs. Ik vraag me echt wat hij probeert te halen. Dit is een club die altijd zal pendelen tussen 1ste en 2de divisie.

28 augustus 2018 om 11:04

Omdat het business is. Je zou Vitesse ook zomaar aan een Rus kunnen verkopen.

28 augustus 2018 om 12:57

En hoeveel denk je dat die Rus al verdiend heeft aan vitesse?

28 augustus 2018 om 16:28

Waarschijnlijk achter de schermen genoeg, omdat abramovich ze vast wel een zak met geld geeft zodat ze spelers voor Chelsea opleiden.

29 augustus 2018 om 15:02

Dat weet niemand en dat willen ze graag zo houden.

Kan een slimme zet zijn. Hij heeft goede contacten in Brazillie met scouts. Help de club 10 plaatsen hoger en door verkopen. Revolutionair.

En zo wordt Valladolid een satellietclub van Real. Denk dat Ronaldo wel weet wat hij doet. Misschien is dit ook gewoon een opstap naar Real! Over een paar jaar zijn aandelen verkopen en de boel van Perez overpakken.

28 augustus 2018 om 15:49

Je weet dat Perez de voorzitter is he en niet de eigenaar ofzo. En deze Ronaldo heeft niet veel verdiend dus dit is sowieso samen met andere personen.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren