Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Ronaldo toont zijn waarde met eerste goal: Portugees trefzeker in blessuretijd

Laatste update:

Cristiano Ronaldo heeft zijn eerste doelpunt in dienst van Al Nassr gemaakt. De Portugese superster sleepte tegen middenmoter Al Fateh een punt uit het vuur door in blessuretijd een strafschop te benutten: 2-2. Door het gelijkspel mag Al Nassr zich weer koploper van Saudi-Arabië noemen. Al Nassr komt op 34 punten, evenveel als Al Shabab, dat echter een duel meer heeft gespeeld.

Ronaldo bleef tijdens zijn eerste twee officiële duels in dienst van Al Nassr droog staan. Hij kwam tegen Ettifaq (1-0 winst) niet tot scoren en werd vervolgens in de halve finales van de Saudische Supercup uitgeschakeld door Al Ittihad (3-1). Vrijdag dacht Ronaldo de stand weer in evenwicht te brengen, nadat voormalig Barça-aanvaller Cristian Tello de score had geopend. Ronaldo schoot raak via de binnenkant van de paal, maar stond eerder in de aanval buitenspel.

Via Anderson Talisca kwam Al Nassr op slag van rust alsnog op gelijke hoogte. De Saudische topclub keek in het tweede bedrijf weer tegen een achterstand aan, toen Sofiane Bendebka de 2-1 aantekende. Al Nassr leek tegen een dure nederlaag aan te lopen, tot Ronaldo in de 93ste minuut een penalty verzilverde. De routinier stuurde Jacob Rinne de verkeerde hoek in en schoot overtuigend binnen. De bezoekers eindigden het duel uiteindelijk met tien man, nadat doelpuntenmaker Talisca nog tegen een rode kaart aanliep.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Koud kunstje voor hem, in penalty’s is hij echt wel een schoolvoorbeeld. Staalhard en altijd mooi in de hoeken.

Hoewel iedereen nu lacherig kan doen om zijn carrière keuze is het nog steeds een absolute fenomeen geweest. Helaas wel nummer 2 maar een retegoede nummer 2.

3 februari 2023 om 20:53

Ach nummer 2 is een mening, voor mij is hij nummer 1

3 februari 2023 om 20:57

Messi nummer 1 is een feit. Kijk alleen maar naar de prijzen.

3 februari 2023 om 21:36

Meerdere factoren die meespelen bij een keuze of iemand goed is of de beste is. Een van die factoren is persoonlijkheid. Aangezien Messi die van een blik tomatensoep heeft. Zal die voor velen niet op 1 staan.

3 februari 2023 om 21:57

Ah dani alves is dan zeker de goat als je kijkt naar prijzen.

3 februari 2023 om 22:05

Nummer??? Eindelijk voetbalt hij op het niveau waar hij thuis hoort. En dat is geen niveau

Ik weet niet welke waarde je aantoont als je met dank aan een penalty in de laatste minuut een punt pakt tegen Al Fateh.

Nou, eigenlijk weet ik dat wel, en dat is niet heel positief...

3 februari 2023 om 19:07

Is gewoon de nr 6 van de competitie en in de 93e min n penalty nemen terwijl je weet dat de hele wereld inclusief jij begint te mauwen als je hem scoort of mist. Maar Ajax tegen Volendam. Psv tegen Fortuna zijn leuke toppers.

3 februari 2023 om 20:01

De hele wereld. Volgens mij is het merendeel alweer vergeten dat Ronaldo in Saudi Arabie speelt en boeit het niet meer of hij wel of niet scoort.

3 februari 2023 om 20:52

Misschien niet de hele wereld maar meneer Martijn R hierboven was zeker gaan mauwen. Laat gewoon lekker gaan. Ronaldo is bijna 38 geloof ik en heeft een geweldige carriére gehad zoals hierboven ook gezegd wordt.

3 februari 2023 om 21:33

Wat maakt die leeftijd uit. Zlatan kon het op zijn 38e nog bij AC Milan en Thiago Silva staat met zijn 38 jaar gewoon in de basis bij Chelsea. Dat is weliswaar een andere positie maar dat maakt vrij weinig uit, Ronaldo is de laatste paar jaar ook geen speler meer die iedereen uitspeelt maar staat voornamelijk voor de goal te wachten tot er een balletje naar hem toe komt.

Er is geen heil te behalen voor Ronaldo, want hij speelt in een land waarvan bijna niemand het voetbal volgt. en hij is daar puur voor het geld heen gegaan terwijl hij al ontzettend veel geld heeft en nog grote sponsordeals had lopen. zonder die 200 miljoen had hij er nog steeds warmpjes bij gezeten.
ik denk dat mensen hem meer hadden gerespecteerd als hij in plaats van die 200 miljoen in een nietszeggende competitie. gewoon voor Sporting Portugal of misschien een Bayern Napoli of Chelsea had getekend. maar dan had hij veel salaris in moeten leveren.
hij heeft nu een stroeve start maar zal straks zeker meer dan1 op 1 lopen maar er is niemand behalve de fans van de club, die daar iets om zouden geven omdat de competitie niet in de spotlights staat.
had hem liever nog 2 jaar in Europa gezien en in de CL

3 februari 2023 om 19:09

Ronaldo is naast voetballer ook zakenman. Hij heeft zijn zaken goed voor elkaar. Heeft heel veel uit ,ijn carrière gehaald en gaat op zijn 37e daar spelen. Prima. Toen Iniesta naar Japan ging zei ook niemand iets. Toen Zlatan naar America ging ook niet en ja die is terug gekomen en vervolgens geblesseerd op de bank te zitten.

3 februari 2023 om 19:12

Zlatan is terug gekomen om geblesseerd op de bank te zitten? Hij heeft bij zijn terugkeer bij AC Milan een groot aandeel gehad bij het kampioenschap op een 40-jarige leeftijd haha.

3 februari 2023 om 19:18

Dat snap ik maar zelfs zonder die 200 miljoen had hij genoeg geld om zaken te doen zelfs na zijn carrière. want hij heeft al veel geld en had nog steeds sponsordeals lopen.
en zelfs na zijn carrière zal hij nog jaarlijks geld binnen halen via sponsordeals en hij had bijvoorbeeld na zijn carrière ook groot geld kunnen pakken in Saudi Arabië als ambassadeur van de sport.
het verschil tussen Ronaldo en Iniesta en Zlatan is dat hij als een van de Goats wordt gezien waar dat bij Iniesta en Zlatan niet het geval is.
zo'n speler wil je gewoon alles uit zijn carrière zien halen en zo lang mogelijk in Europa zien spelen. bij Sporting had hij veel geld in moeten leveren maar dan kwam hij wel terug bij een oude club. zou hij meedoen om het kampioenschap zou hij hoogstwaarschijnlijk CL voetbal spelen. en dan kon hij zijn Topscoorders titel behouden in de CL

3 februari 2023 om 20:59

Dat komt door Ronaldo zijn interviews. Daarom praat men erover.

3 februari 2023 om 21:35

Iniesta is ook wel een heel ander geval dan Ronaldo. Iniesta was lang niet zo fysiek en moest het voornamelijk hebben van zijn prachtige dribbels en passjes, dat lukte niet meer. Ronaldo is juist een fysieke spits die het voornamelijk van aanvoer moet hebben want hij speelt nu heel anders dan zijn linksbuiten tijd.

3 februari 2023 om 22:32

Shikor

Meld er ook even bij dat Ronaldo zo hypocriet is als maar kan, hij was zelf kritisch op Xavi en Iniesta toen hem gevraagd werd erna, hij noemde geen namen maar hij vond het maar raar dat zij hun carrière daar gingen afsluiten, nu doet hij het dan mag er best een kritische noot gekraakt worden, en hij speelt nu in een competitie waairn hij ondanks dat ze al halverwege zijn gewoon topscoorder worden, want ik hoor al die Ronaldo fans nog zeggen als Ronaldo in de Ligue1 zou spelen zou die er 50 maken de kennis en het verstand dat sommigen Ronaldo fans hebben is gewoon extreem laag als het over dit soort topics gaat

3 februari 2023 om 20:18

Maar geen club in Europa wilde Ronaldo. Ronaldo had geen keuze, alleen een club in Amerika

3 februari 2023 om 20:32

Fout Sporting Lissabon wilde hem maar al te graag hebben, alleen wilde Ronaldo natuurlijk geen salaris inleveren

3 februari 2023 om 20:57

Zijn genoeg clubs, maar financieel niet interessant voor Ronaldo.

3 februari 2023 om 22:44

Sporting wou hem? Whahahhaha volg je ook de Portugese competitie? Ik wel en ik spreek ook nog de taal. Er is nooit interesse geweest vanuit Sporting zelf.

VZ weet ons wel warm te krijgen zeg, ''toont zijn waarde met goal in blessuretijd''. ik heb de wedstrijd gezien, triest, geen andere woorden voor. ik ben een fan van de voetballer Ronaldo hoor, maar ik kan mij niet voorstellen dat hij ooit nog weer eens in Europa te zien zal zijn. Of het is het gebrek aan goede voetballers om hem heen. Zo'n goede voetballer die altijd het uiterste vroeg van zn medespelers moet nu alles maar accepteren, moet een lijdensweg zijn.

Heel bijzonder om hem daar te zien, voelt erg vreemd aan. Zal hij daar nou echt gelukkig zijn als hij zelfs bij het mooie United niet tevreden was. De club met zijn roots. Rare kwast toch die Cristiano.

leuk dat ie een pingel erin mikt, maar verder gewoon bedroevend niveau

Wel goed dat hij er een penalty inschiet….

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren