Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Ronald Koeman wijzigt ‘winning team’ van Barcelona op twee plekken

Laatste update:

Ronald Koeman kiest zaterdagavond in de uitwedstrijd tegen Osasuna wederom ervoor om Barcelona met een 5-3-2-opstelling te laten spelen. Samuel Umtiti maakt voor het eerst sinds 24 februari, in de 3-0 zege op Elche, zijn opwachting als basiskracht in verband met blessureleed bij Gerard Piqué en Ronald Araújo. Ousmane Dembélé begint op de bank: zijn plek in de tweemansaanval naast Lionel Messi wordt ingevuld door Antoine Griezmann.

Marc-André ter Stegen verdedigt het doel, met een driemansdefensie voor zich: Clément Lenglet, Óscar Mingueza en Umtiti. Op het middenveld zijn Sergio Busquets, Frenkie de Jong en Pedri te vinden. In de voorhoede kiest Koeman ervoor om Dembélé hooguit in te laten vallen. De aanvaller moest in het nieuwe systeem de nodige kilometers maken in zijn nieuwe rol en komende woensdag wacht het weerzien met Paris Saint-Germain in de Champions League.

Barcelona gaat op zoek naar de achtste opeenvolgende overwinning buitenshuis tegen een Osasuna dat negen punten heeft overgehouden aan de laatste vier competitieduels. Voor de Catalanen is een zege een absolute must, daar concurrenten Atlético Madrid en Real Madrid zondagmiddag tegenover elkaar staan in het Wanda Metropolitano. Barcelona en Real Madrid hebben momenteel vijf punten minder dan Atlético, dat bovendien nog een wedstrijd tegoed heeft: 53 om 58.

Opstelling Barcelona: Ter Stegen; Dest, Mingueza, Lenglet, Umtiti, Jordi Alba; Busquets, De Jong, Pedri; Griezmann en Messi.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Umtiti de man die laatst er uit werd gesprint door scheidsrechter Mateu Lahoz in de basis dus. Kan alleen maar fout gaan. Altijd als Umtiti in de basis staat gaat het fout. Koeman had Frenkie een linie naar achter moeten halen.

6 maart 2021 om 19:58

Je zal er maar uitgesprint worden door een kalende scheidsrechter, tsja.. Ik hoop dat circus Lenglet-Umtiti vanavond gesloten blijft, een van de twee concurrenten gaat punten laten liggen dit weekend en we moeten profiteren.

Ik had liever een 4-3-3 gezien vandaag. Ik verwacht dat Osasuna veelal achterin zal hangen en er hooguit met 1 of 2 spelers uit zal komen. Dan heb je aan 2 centrale verdedigers en Busquets in een terughoudende rol ook wel genoeg en kun je met meer man aanvallen.

Het zou wat zijn wanneer Ronald Koeman met Barcelona op zijn Cruijff’s op de laatste speeldag kampioen wordt. Helaas speelt Tenerife niet meer in La Liga ;-)

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren