Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Ronald de Boer kwam met me praten, hij vroeg waar ik mee bezig was’

Laatste update:

Al op zijn achttiende lijkt Riechedly Bazoer zich verzekerd te hebben van een vaste basisplaats bij Ajax, maar toch kan het de talentvolle middenvelder niet snel genoeg gaan. Bazoer verruilde de jeugdopleiding van PSV in 2012 voor Ajax en mocht daar meetrainen bij de hoofdselectie.

/

Als zestienjarige belofte werd Bazoer door trainer Frank de Boer meegenomen naar een trainingskamp in Oostenrijk. Het viel de middenvelder echter tegen dat hij het trainingskamp dat daarna kwam aan zich voorbij moest laten gaan. “Het was een teleurstelling, waar ik maar moeilijk mee kon omgaan. Bij het tweede trainde ik ongeïnspireerd en maakte ik gekke overtredingen”, laat Bazoer weten aan De Telegraaf.

“Tot Ronald de Boer met me kwam praten. Hij vroeg me waar ik nou mee bezig was”, doelt de middenvelder op de broer van zijn coach, die hij vertelde hoe graag hij bij de eerste selectie wilde aansluiten. “Hij moest lachen, zei dat ik pas zestien, B-junior was en dat mijn tijd honderd procent zeker zou komen. Vanaf het gesprek met Ronald ging de knop om. Het was een leermoment.”

Denk je dat Riechedly Bazoer basisspeler blijft bij Ajax?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Bazoer is baas. Voor mij samen met El Ghazi de toekomst van Ajax. Meer nog dan Klaassen verwacht ik van deze 2 spelers dat zij zich zullen ontwikkelen tot Europese topspelers!

17 augustus 2015 om 09:25

Ik denk inderdaad ook dat Bazoer en el Ghazi verder zullen komen dan Klaassen. Wellicht zelfs basisklanten in Oranje. Ik vrees alleen dat Ajax deze jongens niet heel lang zal kunnen behouden, waardoor ze waarschijnlijk niet de toekomst van Ajax zullen zijn.

17 augustus 2015 om 09:33

Dan leveren ze in elk geval een dikke dikke boterham op. Beide hebben langdurige contracten.

17 augustus 2015 om 10:19

Bzoer heeft aangegeven dat hij, in overleg met zijn zaakwaarnemer/ broer, heeft besloten ngo minimaal drie jaar in het eerste van Ajax wilt blijven spelen. Dan is hij 21 jaar en kan hij zelfs nog kiezen langer te blijven. Klaassen heeft nooit gesproken over het buitenland, is ook echt alleen maar met Aajx bezig en ik zie hem ook wel als een speler die het geen probleem vind om tot zijn 28e aanvoerder te blijven bij Ajax en daarna toch nog naar het buitenland te gaan en stappen te maken zoals Van Bommel dat deed. El Ghazi zal vast wel over 2 jaar een transfer willen pakken, maar hij is ook serieus bezig en zal vast ook wel opletten hoe het met Kishna gaat.

17 augustus 2015 om 10:21

Bazoer doet mevzo erg denken aa ln Vieri....zou dan ook mooi zijnnals die bij Arsenal komt

17 augustus 2015 om 10:42

Ja man.. ik vind hem ook op die Italiaanse oud (top)spits lijken.. Waar hij niet op lijkt, is die Franse ex-voetballer Viera..

17 augustus 2015 om 11:04

bel de krant ik maakte een foutje

18 augustus 2015 om 10:33

Ik verwacht eerlijk gezegd niet veel van El Ghazi. Te veel ballen springen van zijn voet af. Te vaak leidt hij balverlies. Dat hij nu een paar x scoort maakt hem nog geen betere voetballer. No way dat hij het verder gaat schoppen dan Klaassen. Dan verwacht ik nog eerder dat Tete of Riedewald bij een topclub terecht gaan komen.

17 augustus 2015 om 09:28

Daar komen onder andere Nouri, Muric, Cerny en van de Beek nog bij

17 augustus 2015 om 09:41

Laten we eerst maar zien of ze de stap naar de echte profs kunnen maken voordat we doen alsof het de nieuwe megatalenten zijn.

17 augustus 2015 om 09:46

Het zijn megatalenten, daar hoeven we niet omheen te draaien, of ze hun talent ook waarmaken is een tweede.

17 augustus 2015 om 09:46

Een beetje voorbarig vind je niet? Dit zullen vast grote talenten zijn maar hoeveel hebben we die bij Ajax (en in mindere mate ook bij andere clubs) wel niet voorbij zien komen zijn vervolgens hopeloos door de mand gezakt.

17 augustus 2015 om 10:33

Alle 4 zijn grote talenten. De stap naar de senioren blijft echter de moeilijkste stap om te maken en is vrij onvoorspelbaar. Van die 4 grote talenten gaan ze het echt niet alle 4 schoppen tot een grootse carrière. Die kans is in ieder geval heel erg klein.
Sommige jongens kunnen gewoon niet aarden tussen de grote mannen.

17 augustus 2015 om 14:15

Naar mijn mening zijn het gewoon talenten die nog alles te bewijzen hebben.de echte mega talenten zijn messi en de oude ronaldo die speelde op 17-18 jarige leeftijd al elk team aan flarden.de beste jongens zijn evenoud of ouder en staan nog niet eens basis vaak niet eens op de bank van het eerste waar hebben we het over...

17 augustus 2015 om 15:43

Met grote talenten bedoel ik de grootste talenten die Ajax in huis heeft en welke mogelijk de komende tijd kunnen gaan debuteren. Ik noem het ook grote talenten. Ronaldo en Messi waren in hun jongere jaren al zeer uitzonderlijke talenten. Daarmee vergelijken is zinloos naar mijn mening.

17 augustus 2015 om 13:13

Idd, met name Bazoer ik heb in geen jaren zo een speler gezien (bij ajax dan) die zo makkelijk meedraait en dat al met die leeftijd.
Elke beslissing zowat die hij op het veld neemt is een juiste en dat heeft er met name mee te maken dat hij prima vooruitdenkt, echt een speler met inzicht, met het gevolg dat zijn handelingen enorm gemakkelijk / soepel ogen.
Ook lijkt hij me een juiste instelling//mentaliteit te hebben.
Er zal denk ik wel heel iets raars moeten gebeuren wilt hij geen grote speler worden.

Hoewel ik totaal geen fan van ajax ben
Vind ik el ghazi echt ewn beest helemooie acties (jammer dat hij van de boer geen trucs meer mag doen) en hij heeft eem geweldig schot

17 augustus 2015 om 09:57

Dat zal dan wel met je afkomst te maken hebben? El Ghazi is hoe dan ook een groot talent. Was vorig jaar al een fan van hem en dit jaar doet hij het alleen maar beter. Bazoer is ook een groot talent. Die twee komen er wel.

17 augustus 2015 om 10:22

Waarom moet je zijn afkomst er nou bij halen? Wat maakt dat nou uit? Of ben jij nou ook een fan van Ricardo van Rhijn, omdat hij toevallig uit dezelfde buurt als jij komt?

17 augustus 2015 om 12:03

Toch logisch. Als je totaal geen fan bent van Ajax maar opeens wel van El Ghazi en je noemt jezelf Ghalid is die link snel gelegd. Ik ben ook totaal geen fan van Bayern maar hoop wel dat Robben het goed doet. Heeft ook met mijn afkomst te maken.

Hoewel hij een mega-talent is, vind ik niet dat dit ventje nou de sterren van de hemel speelt momenteel.

Ronald de Boer zei het zaterdag nog treffend; het ziet er flitsend uit wat hij doet, maar eigenlijk vertraagt hij veel te vaak het spel. Houdt ballen te lang vast, doet net een dribbel te veel, loopt net even iets te lang met de bal aan de voet etc.

Het mag allemaal een tempootje sneller. Als hij dat eenmaal doet, zijn er weinig spelers in de Eredivisie die vat op hem kunnen krijgen. Dat komt vanzelf wel, hij is nog zo ontiegelijk jong.

Je ziet het soms al dat ze even een driehoekje maken met Klaassen en Gudelj. Dan tikken ze in 2-3 passes het middenveld over en vinden ze de ruimte op de flanken en kan je gevaar stichten. Nu is het toch nog vaak dat hij net even iets te veel tijd nodig heeft waardoor de snelheid er vaak een beetje uit ligt.

17 augustus 2015 om 09:45

Ik vind dat je helemaal gelijk hebt.maar ik denl dat bazoer nog beter tot zijn recht komt als hij echt als dmc moet spelen.hoop dat hij goede ontwikkeling doormaakt en fysiek nog sterker word dan gaan we later bij oranje echt van hem kunnen genieten.
Ik denk dat nederland de komende 6 jaar genoeg goede spelers voor op het middenveld voortgaat brengen en hoop dat we een dynamisch middenveld krijgen met veel loopvermogen en power.

Ik denk niet dat Bazoer stabiel zal blijven. Iets zegt mij dat hij te wisselvallig gaat uitvallen en hierdoor zijn basisplaats gaat verliezen. Daarnaast is het al een tijdje vechten geweest op het middenveld van Ajax voor een basisplaats. Constant 3-4 anderen die net zo gemotiveerd zijn om er elke keer 90 minuten te staan.

Ja, Bazoer is jong en hij heeft talent. Ik persoonlijk vind hem een topper. Maar of hij zijn vorm ook altijd kan vasthouden? Ik vond Serero ook een topper namelijk.. Ik zie eerder Klaassen en een andere ervaren middenvelder basisplaatsen krijgen. Maar we zullen het zien.

17 augustus 2015 om 10:01

Bazoer was erg vaak de man van de wedstrijd afgelopen seizoen, ook dit seizoen is het Riedewald, Bazoer, Klaassen, Sinkgraven, El Ghazi, Tête of Dijks de jongens die er bovenuit stijgen.

Ajax heeft goud in handen, nu deze jongens zo lang mogelijk bij de club houden, dit mag wat kosten!!

17 augustus 2015 om 10:34

Dat bij elkaar houden is ajax al druk mee bezig volgens mij. Ze liggen allemaal nog minimaal 3 a 4 jaar vast een men is en cultuur aan het kweken om je eerst maximaal te ontwikkelen in Nederland en daarna de stap te maken naar de echte top (met behulp van bv een klaassen, die dit openlijk uitspreekt en betrouwbaar overkomt). Er worden steeds sneller nieuwe aanbiedingen gedaan en dat is en goede zaak denk ik.

Ik denk dat frank en Ronald de boer samen echt een droom trainersduo zou zijn. Ik heb het gevoel dat Ronald echt een peoplesmanager is en frank is dat veel minder. Ze zouden elkaar perfect aanvullen.

Toch wel grappig dat Ajax zo'n geweldige jeugdopleiding heeft, maar de momenteel beste spelers (Bazoer en El-Ghazi) daar niet uit komen.

17 augustus 2015 om 10:36

Leuk dat je hier een beetje probeert te provoceren!! Maar als je bv bazoer ziet, die zich bij ajax echt door ontwikkeld heeft. Kun je dit eigen jeugd noemen of niet, maar zoals bij nu is, is voor een groot deel aan ajax te danken en aan hemzelf en niet aan zij oude club.

17 augustus 2015 om 11:40

Goed gescout van Ajax. Goedkoop opgehaald en gaat voor vele miljoenen weer weg. Ajax heeft nog genoeg eigen jeugd staan.

17 augustus 2015 om 15:46

Lukaronaldo wat is je punt? Als bijvoorbeeld Depay was opgehaald op zn 15de bij een amateurclub dan is het eigen jeugd. Haalt Ajax spelers op hun 15de op bij hun profclub is het geen eigen jeugd.

17 augustus 2015 om 15:49

En hoe gaat het met de eigen jeugd van de Spurs?

Volgens de Fifa reglementen zijn beide overigens eigen jeugd spelers. Uiteraard is het het mooist als je jongens in het eerste hebt die al vanaf de F-jes bij je club spelen. Maar dat gebeurd niet zo snel hé. Er wordt jaarlijks in alle jeugdteams doorgeselecteerd.

17 augustus 2015 om 20:02

Harry Kane werd topscorer van het team met 31 goals en is toch echt jeugdexponentent en ook talenten als Harry Winks en Joshua Onomah hebben onlangs een contract getekend. Alleen zijn wij niet zo bekend om onze jeugdopleiding, Ajax is dat wel. Die Fifa tegelemten slaan nergens op en dat weet ke zelf ook wel. Jeugdspeler van een club ben je als je vanaf je 15e bij een club speelt, dan leer je nog dusdanig veel en ontwikkel je je ook nog. Niet dat je je daarna niet ontwikkelt natuurlijk, maar het ligt wel anders.

17 augustus 2015 om 23:39

Oke, erg prettig.. Ik snap niet wat je met je eerste reactie wil bereiken, behalve een beetje.. Daarnaast vind ik het erg mooi dat jij bepaald wanneer iemand een jeugdspeler van een club is. Dan heeft de voetbalwereld daar ook een duidelijke standaard voor.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren