Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Roma weer lang zonder Italiaans international na drama tijdens revalidatie

Laatste update:

Alessandro Florenzi en zijn club AS Roma hebben een nieuwe klap te verwerken gekregen. De Italiaan scheurde eind oktober vorig jaar zijn kruisband af en werkte sindsdien hard aan zijn revalidatie, totdat onlangs het noodlot opnieuw toesloeg.

/

Tijdens het revalideren scheurde Florenzi namelijk opnieuw zijn kruisband af, waardoor er nog eens zes tot acht maanden bij zijn revalidatietijd opgeteld moeten worden. Eerder overkwam ploeggenoot Kevin Strootman al iets soortgelijks. Florenzi lijkt nu dus op z’n vroegst in de herfst weer beschikbaar te zijn voor i Giallorossi.

De verdediger, die ook op het middenveld uit de voeten kan, maakte in 2011 zijn debuut voor de hoofdmacht toen hij in het veld kwam voor icoon Francesco Totti. Florenzi is sindsdien uitgegroeid tot een gewaardeerde kracht in het Stadio Olimpico en kwam inmiddels ook meer dan twintig keer uit voor het Italiaanse nationale elftal.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ga je dan niet gelijk denken dat de medische staf van AS Roma onverantwoorde risico's neemt? Het is gewoon de tweede keer in korte tijd dat dit gebeurt daar.. Pff, ik heb erg met hem te doen. Worden er zo weer 6-8 maanden toegevoegd aan de periode van herstellen..

17 februari 2017 om 13:22

Gebeurde zoiets soortgelijks ook niet met Ruud V Nistelrooy bij PSV destijds? Dat beeld dat hij bij het hekje springen door zijn hoeven gaat staat nog op mijn netvlies gebrand. Gruwelijk triest.

17 februari 2017 om 14:23

Klopt. Zelf heb ik deze operatie helaas ook ondergaan en mijzelf over dit onderwerp ingelezen. Google maar eens naar dr R.P.A. Jansen. Hij heeft recent een groot onderzoek gedaan naar voorste kruisband letsels. Zelfs na een jaar maakt je lichaam nog bepaalde stoffen aan die aantonen dat je lichaam nog steeds herstellende is. Dus alle voetballers die na 6 maanden weer voetballen nemen een groter risico dan wanneer je langer wacht. Maar tijd is helaas geld in deze branche.

17 februari 2017 om 18:02

Het valt mij op dat profvoetballers met een dergelijke blessure hun profcarriere nog voortzetten. Terwijl in het amateurvoetbal vaak wordt aangeraden om te stoppen of in ieder geval met een brace te spelen.

17 februari 2017 om 22:47

Onzin dat er aangeraden word om te stoppen, heb hem zelf vorig jaar ook afgescheurd en er is niemand die mij ooit heeft aangeraden om te stoppen. Je moet een lange weg af leggen en over die keuze moet je goed nadenken,ben wel benieuwd hoe je aan die conclusie komt?

18 februari 2017 om 03:18

Datzelfde was mij inderdaad ook verteld, dat er duidelijke signalen zijn dat het herstel (en dan met name de aanhechting van die nieuwe kruisband aan het bot) na 9 maanden nog steeds door gaat. De diagnose 6-9 maanden zou eigenlijk wel bijgesteld kunnen worden naar 9-12 maanden. Mijn fysiotherapeut wist me te vertellen dat uit onderzoek bleek dat 50% van de mensen die na 6 maanden weer intensief gaan sporten een jaar later weer een knie of hamstringblessure oplopen.

Vervelend nieuws. Dit wens je niemand toe.

Je zou denken dat het voor een groot deel ook aan AS Roma kan liggen. Alberto Aquilani haalde destijds na zijn overstap naar Liverpool ook uit naar de medische staf van AS Roma

Eenmaal deze blessure en je komt er niet vanaf. Helaas zelfde met liesblessures, heb er nu al 1.5 jaar last van. Gediagnosticeerd met Sports Hernia maar helaas weten vele dokters niet eens wat deze blessure inhoudt.

Dit meen je niet. Man man, ik hoop dat hij wel zijn niveau weer gaat halen. Florenzi is toch een sterkhouder en toekomstig aanvoerder.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren