Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Roma hoopt op Strootman: ‘Het zou een injectie zijn, als hij dat kan’

Laatste update:
/

Kevin Strootman was de laatste maanden vooral in het nieuws vanwege de continue link met Manchester United. De leiding van AS Roma moest voortdurend aangeven dat de Nederlandse middenvelder absoluut niet te koop is en dat zij hem nog lange tijd willen houden. Strootman zelf liet het vooral aan zich voorbijgaan en focuste zich op het herstel van zijn knieoperatie en lange revalidatie. Hij traint inmiddels weer mee en het gaat goed met hem.

De 24-jarige middenvelder raakte begin maart zwaar geblesseerd in de wedstrijd Napoli-AS Roma en moest daardoor een kruis maken over de rest van het seizoen 2013/14 en het WK 2014 in Brazilië. Roma schreef Strootman begin vorige maand in voor de groepsfase van de Champions League. Dat duidde er al op dat men geloofde dat hij een rol van betekenis kan spelen voor de club in Europa, voor de winterstop aanbreekt.

Donderdag werd bekend dat Strootman wat eerder dan gepland zijn rentree zou kunnen maken bij Roma, maar trainer Rudi Garcia blijft toch voorzichtig met zijn Nederlandse middenvelder. “Kevin herstelt goed, maar moet nog aan zelfvertrouwen winnen na de zware blessure. Hij verandert nog niet van richting met de bal aan de voet. Als hij dat weer kan, zou dat een enorme injectie geven aan zijn zelfvertrouwen”, weet de Franse coach.

Denk jij dat AS Roma beter gaat voetballen, als Kevin Strootman er weer bij is?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ik las injectie en dacht wtf ze gaan hem toch niet met injecties laten spelen? Grote meerwaarde als hij weet fit is natuurlijk maar je moet zo voorzichtig zijn na zo'n zware blessure

25 oktober 2014 om 04:32

Je moet sowieso niet te snel weer beginnen na zo'n zware knieblessure. Neem als voorbeeld Theo Janssen. Als ik Strootman zou zijn, zou ik nog wat extra rust pakken.

Haha leuke misleiding weer, ik dacht dat ie een injectie zou krijgen tegen de pijn.

Als die weer zn oude niveau haalt speelt hij dan die belg (ken zn naam niet) uit de basis?

24 oktober 2014 om 23:56

Naingolan

25 oktober 2014 om 00:09

Dat neem ik toch aan van wel. Hij is de sleutel op het middenveld, vorig jaar althans. Het kan ook nog dat naingolan, een positie vooruit gaat.

24 oktober 2014 om 23:57

Strootman op z'n oude niveau is een van de sleutelspelers van Roma

25 oktober 2014 om 00:00

Waarschijnlijk wel ja

25 oktober 2014 om 00:06

Hangt wat mij betreft volledig van de tegenstander af, ik vind Naingolan in het totaalplaatje niet echt onder doen voor Strootman, natuurlijk Strootman is jonger, maar Naingolan is een onderschatte speler. Ik vind persoonlijk dat Strootman verdedigend iets handiger is, door zijn fysiek en verdedigende kwaliteiten, maar voetballend vind ik Naingolan op het moment een tikkeltje beter. Maar als het aan mij lag zou Strootman in de meeste topwedstrijden denk ik wel basis staan.

25 oktober 2014 om 00:15

Niet zozeer. Nainggolan is een krijger. Een echte romein. Speel je niet zomaar uit de basis. Strootman moet 100% fit zijn en weer alles durven met zijn knie wil hij aanspraak maken op een basisplaats.

Misschien spelen ze wel samen op het middenveld?

25 oktober 2014 om 00:19

Samen wordt lastig, omdat De Rossi defensief ook al wat kan brengen... Die zet je niet op de bank, en aangezien Roma niet met 3 controleurs gaat spelen, zal Pjanic zeker ook blijven staan! Ik verwacht een leuke concurrentie strijd tussen die 2. Als Strootman 100% fit is, zal hij de topwedstrijden wel spelen.. is mijn verwachting.

25 oktober 2014 om 00:29

Mijn verwachting is rotatie en wanneer het team draait, zal diegene die erin staat geluk hebben en het meeste spelen. En op dit moment is dat Nainggolan. Ze ontlopen elkaar niet veel.

25 oktober 2014 om 16:33

Topgear waarschijnlijk ben je een Belg, objectief gezien staat Strootman veel verder kijk alleen naar de marktwaardes van beide spelers.

25 oktober 2014 om 16:38

Wat een argument.. 19,8 tegenover 15,84 miljoen. Zoals ik al zei, ze ontlopen elkaar niet veel. Heeft niets met nationaliteit te maken.

25 oktober 2014 om 16:43

Topgear jij bent mijn gabber maar je praat vaak onzin zoals dat Standard zou winnen van Feyenoord terwijl ze compleet werden weggespeeld door de rotterdammers. Ik hou van je maar please objectief blijven.

25 oktober 2014 om 18:47

Compleet weggespeeld Laat het ons houden op een drukkende thuisploeg die met veel enthousiasme heeft gewonnen.

En Strootman is een geweldenaar, dat zeg ik ook. Maar hij heeft een blessure opgelopen en niet zo maar één. Blijft dus afwachten.

Ik zeg Nainggolan basis als Strootman 60-80% is. Strootman basis als hij 100% en weer de oude is. Objectief genoeg?

25 oktober 2014 om 00:16

Heb ik ook even op moeten zoeken, pittige naam; Nainggolan.
Ik verwacht wel dat hij die uit de basis gaat spelen, die Belg speelt op zich sterk, maar de concurrentie op het middenveld is niet mis... Bovendien was Strootman vorig jaar 1 van de belangrijkere spelers in het elftal!

25 oktober 2014 om 10:18

Gelijkwaardig van niveau. In sommige wedstrijden is Nainggolan nuttiger en in sommige Strootje. Maar nainggolan heeft het minstens zo goed gedaan bij Roma als Strootman.

Zou ook mooi zijn voor Oranje als hij weer helemaal fit is.

Strootman is DE nieuwe middenvelder van oranje. Man wat heeft die kerel een pech gehad zeg. ik twijfel niet over zijn terugkomst!

Roma heeft Strootman nodig als ze mee willen blijven doen om de landstitel

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren