Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Rodrygo verzilvert twee fenomenale acties van Vinícius: Real Madrid wint Copa

Laatste update:

Real Madrid heeft zaterdag voor de twintigste keer in de clubhistorie de Copa del Rey gewonnen. De Koninklijke ging in de finale tegen Osasuna met de beker aan de haal dankzij twee treffers van Rodrygo: 2-1. De Braziliaan had beide intikkers vrijwel volledig te danken aan landgenoot en uitblinker Vinícius Júnior, die de doelpunten met twee imposante versnellingen opzette. De finale werd overigens gespeeld in het Estadio de La Cartuja in Sevilla.

Ancelotti voerde vijf wijzigingen door na de nederlaag tegen Real Sociedad (2-0) in LaLiga. David Alaba keerde terug van een hamstringblessure, terwijl de schorsing van Vinícius en Eduardo Camavinga voorbij was. Ook Karim Benzema en Federico Valverde kwamen in de ploeg. Osasuna verloor midweeks van Barcelona (1-0) en kwam met liefst negen nieuwe spelers aan de aftrap.

Vinícius Júnior was bij vlagen niet af te stoppen voor Osasuna. Dat begon al in de tweede minuut, toen de linksbuiten van Real Madrid op de achterlijn voorbij zijn tegenstander snelde. Vinícius vond in de drukte zijn ploeggenoot Rodrygo, die kon binnentikken: 1-0. Kansen waren er vervolgens over en weer. Real-doelman Thibaut Courtois leek in minuut 25 geklopt door een stift van Abde Ezzalzouli, maar werd op de achterlijn gered door Dani Carvajal. Even daarvoor zag Karim Benzema aan de overzijde een schot weggetikt worden door Sergio Herrera.

Na ruim een half uur kreeg diezelfde Herrera hulp van de lat om een vrije trap van David Alaba te keren. Ook na rust bleken beide ploegen aan elkaar gewaagd. Lucas Torró tekende na een klein uur spelen met een heerlijke lage dropkick van achttien meter voor de gelijkmaker: 1-1. Real Madrid werd vervolgens andermaal bij de hand genomen door Vinícius, die twintig minuten voor tijd een nieuwe razende versnelling in huis had vanaf de linkerflank. Zijn lage voorzet kwam deze keer niet aan, maar Toni Kroos kreeg uit de kluts wel een schietkans. Zijn poging ketste af op een verdediger, waarna Rodrygo fortuinlijk kon intikken: 2-1. Osasuna zette nog eens vol aan, maar kwam tekort voor een nieuwe gelijkmaker.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Gewonnen zonder al te veel moeite.

Vinicius en Rodrygo in wereldvorm, Benzema iets minder vandaag maar kan weer pieken dinsdag.

Camavinga heeft nu alle prijzen met Real Madrid gewonnen die te winnen valt

Laat Haaland en co nu maar komen. Het is een 50-50 wedstrijd.

7 mei 2023 om 00:04

Ik vind het eerder 70-30 voor City. Ik ben voor Real voor zo’n wedstrijd maar ik zie ze niet winnen.

7 mei 2023 om 00:24

Real gaat slaag krijgen ik denk dat pep voor de tv zat te smullen ……barca kampioen real copa en city ucl 🤙

7 mei 2023 om 10:42

Dat is het nou juist met Real en de CL. Ieder jaar net wanneer ze de "underdog" rol hebben verrassen ze iedereen en gaan ze met de beker vandoor. Hoe ze bijvoorbeeld vorig jaar in alle KO wedstrijden tegen alle verhoudingen in Chelsea, City en PSG versloegen was al bijzonder. Dat hebben ze inmiddels zo vaak gedaan dat enkel hun ervaring in de CL al voldoende is om van ieder team te winnen ondanks de verwachtingen.

Op een goede dag kan Real City 4-0 verslaan, maar andersom kan net zo goed gebeuren. Beide ploegen hebben enorm veel scoringsvermogen en daarom hou ik het bij 50-50 wedstrijd.

7 mei 2023 om 11:42

Inderdaad, Real is in de CL een geslepen counterploeg die op zich wel kan verliezen van een sterkere tegenstander, maar zelden zo verrast wordt dat ze tegen een achterstand oplopen die niet meer goed te maken is, en zijn mentaal sterk genoeg dat ze niet opgeven.

7 mei 2023 om 00:06

Met Soma eens. Tuurlijk, Real in de CL is anders maar ze spelen zonder Militao en Haaland is in bloedvorm. 70-30 City is een betere inschatting.

De underdog rol is ook prima

7 mei 2023 om 00:26

En City speelt zonder Ake.
En Militao is niet perse in de vorm van zijn leven he.

7 mei 2023 om 00:33

Just saying Blink, hoop dat ik ongelijk heb

Copa del Rey eindelijk binnen deze vervloekte beker haha! Genoeg kansen gehad deze wedstrijd om het te beslissen maar dat laat je dus na en dan wordt het nog billenknijpen in de laatste minuten. Zeker Vini mist er zoveel. Hij kan soms veel egoã¯stischer zijn en gewoon voor eigen succes gaan. Teveel wil hij wachten op Benzema. Maar goed super blij mee zeker voor Kroos die eindelijk zijn langverwachte Copa binnen heeft.

Saaie wedstrijd met als uitblinker Vinicius. Wat een acties heeft deze man vandaag laten zien. By far man van de wedstrijd. Voor zo iemand kijk je voetbal.

7 mei 2023 om 00:14

Saai?? Ik heb dan echt een hele andere wedstrijd gezien.

7 mei 2023 om 10:47

Dat mag. Wat vond je er dan zo leuk aan? Na de 2/1 zou je verwachten dat Osasuna alles zou geven maar viel tegen. Real daarnaast alleen een Vinicius dat er meer malen doorheen kwam maar de overige aanvallend ingestelde spelers matig met Benzema voorop.

7 mei 2023 om 00:15

Hij is echt geweldig. Sinds Robinho niet zo’n speler (met zulke individuele acties) gezien bij Real Madrid.

7 mei 2023 om 10:11

Ik vond het geen saaie wedstrijd. En Vinicius was vandaag wel erg goed. Die rechtsback werd keer op keer kinderlijk opzij gezet.

De 1e prijs van het seizoen is binnen! Goede 1e helft, 2e helft minder maar zakelijk uitgespeeld. Goede voorbereiding naar de wedstrijd van a.s. dinsdag. Gefeliciteerd Madristas!

7 mei 2023 om 00:02

2de prijs. Europese supercup tegen Frankfurt was de eerste prijs 😉

7 mei 2023 om 00:07

3e eigenlijk, de fifa world cup😉

7 mei 2023 om 00:23

Hahahaha 4e de CL komt eraan !😏

7 mei 2023 om 00:29

3e als je dat soort derderangs prijzen meetelt. Eerste hoofdprijs.

7 mei 2023 om 00:42

Prijs is prijs toch?

7 mei 2023 om 00:52

Ai hoe kan ik die nou vergeten. Nog wel bij ons in Marokko haha. Zeker weten bro 💯

Saluda al campeón!
Wat een wedstrijd van Vini. Elektrisch! En wat was Rodrygo letaal voor doel.
Carvajal ook fantastisch gespeeld. Militao wederom de mindere. Al met al, gefeliciteerd mede Madridistas!
Snel opladen en door. Hala Madrid!

2 de prijs na de Europese supercup . Hopelijk komt daar nog de championsleaque bij . Competitie natuurlijk drama dit seizoen . Hala Madrid

7 mei 2023 om 00:15

3e prijs. Super Cup werd ook gewonnen.

7 mei 2023 om 00:54

Helemaal gelijk. De 3de inderdaad. Hopelijk komt daar de championsleaque nog bij ..dat zou dit seizoen nog glans geven anders wint de teleurstelling van de competitie het bij mij.

7 mei 2023 om 08:54

Ach, eindelijk die verrekte Copa weer eens binnen maakt het wel leuk puur omdat het zolang geleden is. De campagne zelf was ook leuk om te volgen dit seizoen met Villareal, Atletico en Barca als tegenstanders.

Hoewel normaliter een troostprijs is het de eerste keer dat bijvoorbeeld Kroos hem wint, dat geeft deze beker voor mij net iets meer glans.

7 mei 2023 om 12:59

Klopt en met deze prijs erbij hebben een aantal spelers nu echt alles gewonnen wat er winnen valt op club niveau. Deze ontbrak nog. Neem nou zo n camavinga heeft nu letterlijk alles gewonnen aan prijzen op club niveau en dat in zijn eerste 2 jaar .
Championsleaque, Europese supercup, kampioen , wereld beker voor clubs en nu de Spaanse beker

Zoals de titel zegt. Twee fenomenale actie's van Vinicius en dat was het. Luister, heel blij met de Copa del Rey winst. Ook super blij voor Toni Kroos, want eindelijk, eindelijk en eindelijk heeft die de Copa del Rey binnen en alles gewonnen wat er te winnen valt bij Real. Geldt voor meerdere jonges natuurlijk, maar voor Toni extra speciaal omdat die al zolang bij Real zit.

Maar we moeten ook kijken naar het grote plaatje. Gewoon weer een hele slechte wedstrijd van Real. Het blijft bizar dat zoveel teams, teams als Osasuna zelfs, het spel kunnen domineren tegen Real. Het spel onder Ancelotti is gewoon echt slecht. Al het hele jaar. Daarom denk ik dat we er kansloos af gaan tegen City. Of sommige jonges moeten in God veranderen. We zullen het zien. In ieder geval, derde prijs is binnen. Fftje's een kleine feestje en dan de focus op City.

Pittig potje, ook door eigen toedoen. Maar heerlijke prestatie! Onder Carlo worden even alle mogelijke prijzen gewonnen binnen 2 seizoenen! Nogmaals, alle mogelijke prijzen! Ongekend! Ook mooi voor Rodrygo, begint scherper te worden. Mooi even genieten en dan weer meteen de focus op city. Dat wordt me wat hoor.

Heerlijke winst. Real overall de betere maar zeker nog niet wat het moet zijn wat betreft het spel.

Complimenten naar Rodrygo die dit seizoen toch wel echt zijn stempel aan het drukken is (heeft natuurlijk vorig seizoen al laten zien wat een geweldenaar het kan zijn). Ik ben blij voor hem. En niet te vergeten: Vini die vanavond twee assists leverde en van wie alle dreiging uitging. Heel even en hij had er een Bartraatje uit gegooid. Toppers!

Tegenvaller in mijn ogen, en wellicht komt het doordat hij al een tijdje slecht speelt, was vanavond weer Militao die bijna weer betrokken was bij een directe tegendoelpunt. Wat was dit een beest zeg, maar de laatste tijd echt bizar slecht. Zelfs Nacho zou het beter doen. Man man man. Hoop dat hij zich weer gaat herpakken. Verder was Benzema een beetje onzichtbaar. Hoop dat hij tegen city gaat pieken.


Voor nu: ¡Hala Madrid! Gefeliciteerd mede Madriditistas!!!

Als Kroos volgend seizoen niet meer speelt, kan hij het opgeheven hoofd doen. Eindelijk alle prijzen gewonnen die er te winnen valt in Spanje. Aan de andere kant, zeer knap dat dit Carmavinga ook gelukt is terwijl hij nog zo jong is.

7 mei 2023 om 00:22

Kroos verdiende dit zo erg. Zou echt pijnlijk zijn als die met pensioen zou gaan zonder alle prijzen met Real te hebben gewonnen. Deed zolang om deze beker te winnen maar het is eindelijk gelukt!

7 mei 2023 om 00:31

Heeft ie met Bayern ook niet elke trofee gewonnen? Zou wat zijn als ie in 2 vd 3 sterkste competities elke mogelijke prijs heeft gewonnen. Daarmee kan je met een gerust hart met pensioen.

7 mei 2023 om 00:43

Hij heeft met Bayern inderdaad ook alles gewonnen. Dus gewoon in 2 competities alles gewonnen. Erg indrukwekkend hoor.

7 mei 2023 om 10:44

Geldt ook voor Alaba. Komt net 2 seizoentjes bij Real ballen en wint alles op clubniveau. Is daarom ook niet gek dat alle jonge talenten erg graag richting Real en Barca (nu wat minder bij Barca) willen spelen. Die doen altijd mee om alle prijzen tot laat in seizoen.

Na 9 jaar weer een een copa! Heerlijk zeg. Rodrygo met 2 goals en ook weer vini zo gevaarlijk zeg. Benz vandaag wat minder. Vini is de sleutel dinsdag, want als hij zijn dag niet heeft is real ook vaak niet goed.

Vinicius magistraal, maar Rodrygo buiten zijn 2 doelpunten, was ook lekker bezig. Als daar nu ook Benzema zich terug kan vinden, mag Guardiola zich toch maar beter nog niet rijk wanen.

COMO NO TE VOY A QUERER !🇪🇸🏆

Gefeliciteerd Madridistas. Man of the match voor mij was Tchouameni, die onopvallend foutloos speelde op 1 moment van balverlies zonder gevolgen op de helft van de tegenstander na. Vini was sterk, maar zijn spel zakt in zodra hij zich opwindt over dingen. En Rodrygo scoort de goals, maar us voor mij toch een close 2nd achter Tchou.

Ik las ergens de 3de prijs dit seizoen? Wereldbeker en deze beker en welke dan nog meer?

7 mei 2023 om 01:59

Supercup van Europa tegen Frankfurt gewonnen.

7 mei 2023 om 03:08

Ja das ook waar, thanx!

Ik hou me jacka sws aan op di feestje. King Cama, wat een wedstrijd en op die leeftijd. Gefeliciteerd kleine, GROTE jongen. Op naar Citehhh, maar Haaland gaat ons kierewiet dollen. Hala Madrid tot het bitterende einde! ❤️❤️❤️

Typisch Real Madrid als er prijzen te winnen vallen dan staan ze op en pakken ze door.
De competitie hebben ze al maanden geleden laten varen ook gezien de vele uitglijders de laatste paar wedstrijden en gezien de grote achterstand op Barca maar waar de prijzen nog voor het oprapen liggen staan ze er altijd.

City gaat ook weer falend ten onder in de Champions League zoals City dat altijd gaat in de Champions League de competitie zie ik ze niet meer weggeven maar dat zal waarschijnlijk hun enige prijs worden inclusief misschien nog een FA Cup maar die kan Man United ook nog wel eens winnen.

Real Madrid is gemaakt voor deze toernooien die weten allemaal wat er voor nodig is om ronde na ronde verder te komen en het lijkt er op alsof ze in de toernooien net altijd wat scherper, feller, doeltreffender, zuiverder zijn dan in de competitie.

Rooney zei dat City Real kapot zal maken (en hij is niet de enige). Hopelijk raken de Real spelers nog gemotiveerder. Ancelotti moet dit soort uitspraken gewoon in de kleedkamer hangen.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren