Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Rodríguez scoort opnieuw en spreekt na afloop over afgeketste Feyenoord-transfer

Laatste update:

Luciano Rodríguez heeft vrijdagnacht opnieuw gescoord namens Uruguay Onder 23 tijdens een Zuid-Amerikaans kwalificatieduel met Argentinië (3-3) voor de Olympische Spelen. Vanuit een rebound maakte de twintigjarige buitenspeler van Liverpool Montevideo de 2-1. Na afloop van de wedstrijd sprak hij tegenover de Uruguayaanse media over zijn afgeketste transfer naar Feyenoord.

“Ik wilde graag naar Feyenoord om mezelf verder te ontwikkelen”, zei Rodríguez over de transfer die deze winter niet doorging. “Het lag niet aan mij, maar aan de club waarvoor ik speel.” Rodríguez was afgelopen dinsdag ook al trefzeker tegen Peru Onder 23 (3-0).

Zomertransfer?
Vrijdag, een dag na Deadline Day, meldde 1908.nl dat Feyenoord ook na de winterse transferperiode vol inzet op de komst van Rodríguez. De rechtspoot ligt in Montevideo nog tot medio 2027 vast, maar Feyenoord wil hem komende zomer naar De Kuip toe halen. “Feyenoord is nog altijd héél dichtbij een deal, die nu wel wat meer geduld vergt.”

"Feyenoord is nog altijd concreet voor Rodríguez. De club blijft dat ook zo lang het onderhandelingsproces gaande is”, aldus 1908.nl. “Volgens Zuid-Amerikaanse media is River Plate voorlopig afgehaakt, terwijl het persoonlijke akkoord van Rodríguez met de Rotterdammers gewoon blijft staan."

Het Rotterdamse medium schreef zelfs dat er op korte termijn iets kan gebeuren. “Die transfer kan in het geval van Rodriguez nog wel eens sneller beklonken worden dan gedacht, bijvoorbeeld over enkele dagen of over enkele weken.” Transfermarkt schat de marktwaarden van Rodriguez op zo’n 4,5 miljoen euro, maar Liverpool Montevideo verlangt meer voor de vleugelspits.

De mogelijke transfer van de rechtsbuiten is er een van de lange adem. Al halverwege januari werd er vanuit Uruguay voor het eerst bericht over Rotterdamse interesse in Rodríguez, die Feyenoord van nieuw elan op de flanken moest voorzien.

Met Rodríguez kan trainer Arne Slot komende zomer mogelijk zijn gewenste ‘verschilmaker’ aan de selectie van Feyenoord toevoegen. Tot dusver speelde de Uruguayaan 34 wedstrijden voor Liverpool Montevideo, waarin hij goed was voor 9 doelpunten en 6 assists. Vorig jaar werd Rodríguez landskampioen met zijn huidige werkgever. Komende zomer hoopt hij actief te zijn op de Olympische Spelen in Parijs.

Verwacht jij dat Rodríguez in de zomer alsnog bij Feyenoord tekent?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ivanusec was afgelopen zomer toch ook als ‘verschilmaker’ aan de selectie van Feyenoord toegevoegd ? Die had nog veel betere statistieken als deze speler

3 februari 2024 om 08:33

Risico heb je altijd, sommige spelers hebben een jaar nodig voordat ze hun oude niveau weer aantikken, sommige spelers tikken dat niveau nooit meer aan. Geduld.

3 februari 2024 om 11:42

Oude niveau viel toch wel mee? Hij heeft alleen vorig seizoen bijzondere statistieken behaald de overige seizoenen kwam hij telkens niet verder dan 5 goals. Wat naar mijn idee best matig is voor een 25 jarige speler.

3 februari 2024 om 08:36

Voor zijn blessure was hij ook die verschilmaker, maar sindsdien nog maar weinig van gezien. Laten we hopen dat hij zich weer herpakt.

3 februari 2024 om 08:40

Timber kon er vorig seizoen ook niets van en doet het nu toch aardig. De ene speler heeft meer tijd nodig dan de anderen.

Zou wel een leuke goedmaker zijn. Dit ventje heeft kwaliteiten die nog ontbreken in het elftal. Jammer dat het afgelopen window niet rond kwam. Maar we kennen Te Kloese, die wilt geen cent teveel betalen haha.

3 februari 2024 om 08:43

Niets mis mee natuurlijk maar dan is Zuid-Amerika de verkeerde plek om te shoppen met alle haaien(zaakwaarnemers) die al een hap uit elke speler nemen en zich daarvoor rijkelijk beloond zien worden.

3 februari 2024 om 08:54

Nee hoor, je kan daar perfect shoppen. Er zitten wellicht wat meer haken en ogen aan een transfer, maar je kan er redelijk goedkoop heerlijke spelers oppikken. Sinisterra destijds voor 2 miljoen, Tagliafico voor 4 miljoen. Santiago Gimenez heeft ook maar iets van 6/7 miljoen gekost en zo zijn er tal van voorbeelden.

De perfecte markt voor een club met een wat plattere portemonnee.

Sowieso een vrij onderschatte markt, de Uruguayaanse. Die lichting van Rodriguez was nog wereldkampioen geworden. En de volgende lichting van Uruguay ziet er ook wel rooskleurig uit: Araujo, Nunez, Ugarte, en Valverde als nieuwe leiders.

3 februari 2024 om 12:13

En dat voor een land met een kleine 3,5 miljoen inwoners. Heel erg knap eigenlijk als je kijkt naar hoeveel toppers ze door de jaren heen "produceren".

Ook 2x het WK gewonnen geloof ik in een ver verleden. Toch 2x meer dan wij...

3 februari 2024 om 13:40

Won Uruguay niet het allereerste WK voetbal? 1930 ofzo?
Ooit gehoord bij een pubquiz.

3 februari 2024 om 14:06

Kroatie ook. Ook maar een land met 3,9 miljoen inwoners die veel geweldige voetballers produceren. Of Portugal. Wel aanzienlijk groter dan Kroatie en Uruguay met 10 miljoen inwoners, maar ook fantastisch wat daaruit voortkomt. Moet wel de kanttekening geplaatst worden dat Kroatie ook veel spelers krijgen uit Oostenrijk en Zwitserland, zoals Kovacic en Rakitic. En Portugal veel voetballers krijgt uit Frankrijk, zoals Guerreiro en Lopes, Brazilie, zoals Pepe, Matheus Nunes en Otavio, maar ook in het verleden natuurlijk Liedson en Deco, en Afrikaanse landen die vroeger een kolonie waren van Portugal (Guinee-Bissau, waar nu toti, bruma en danilo pereira vandaan komen). Dus vrij grote poule waaruit zij vissen.

Die wordt alleen maar duurder hoe vaker hij scoort voor Uruguay. Ik zou snel handelen en hem alvast voor de zomer vastleggen.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren