Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Rodgers: ‘Balotelli is geen Suárez, dat vragen wij ook niet van hem’

Laatste update:

Mario Balotelli heeft nog relatief weinig laten zien bij Liverpool en veel supporters vielen na het duel met Queens Park Rangers (2-3 winst) via social media over de aanvaller heen. Manager Brendan Rodgers houdt echter nog altijd het vertrouwen in de Italiaan, ondanks dat die dit seizoen nog niet in de Premier League heeft weten te scoren.

/

“Het balletje valt vanzelf een keer goed voor die jongen, dat kan niet anders”, zei Rodgers op de persconferentie. “Ik vind het vooral belangrijk dat zijn arbeidsethos op een hoog peil blijft staan en hij werkt ook gewoon erg hard. Hij wordt gezien als de directe vervanger van Luis Suárez, maar zij zijn totaal verschillend. Dat heb ik al vaker gezegd.”

“Luis is onvervangbaar, een wereldtalent. Dat vragen wij niet van Mario. Hij is een geweldige gozer en ik geniet ervan om met hem te werken. Hij wil het zelf ook beter doen, maar hij is wel een andere speler dan Luis”, besloot Rodgers.

Is Mario Balotelli in jouw ogen een miskoop?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Onnodige kritiek dit van de Supporters. Balotelli in vorm zoals bijvoorbeeld op het EK 2010 zit zeker weten bij de top 10 beste spitsen ter wereld

20 oktober 2014 om 00:08

Je bedoelt het EK 2012?

20 oktober 2014 om 00:10

😂😂 je bedoelt ek 2012 toch? Of anders wel wk 2010 maar toen was zijn vorm niet zo van wooow. Ahahahahha

20 oktober 2014 om 01:07

Je moet toegeven dat de 'Super Mario' in zijn tijd bij inter toch een van de grootste beloftes van europa was. Alleen op die jonge leeftijd vergeleek hij zichzelf al met messi en is het naar zijn bol gestegen. Toch jammer van zo'n voetbalkarakter. Ik heb altijd gedacht dat het een soort van humor was puur om wat te provoceren (je moet toegeven dat hij als 19 jarig jochie de tegenstander maar al te gek kreeg). maar nu hij zover is afgezakt en een paar jaartjes ouder is zie je pas in dat hij echt een droeftoeter is zonder enig relativeringsvermogen.Daar waar iedereen 3 a 4 jaar geleden sympathie had voor de gekke, grappige maar toch ijzersterke balo, is het nu een droevig, wanhopig en egoïstisch overblijfsel van het o-zo-grote talent.

20 oktober 2014 om 00:12

yea right

20 oktober 2014 om 00:16

Mwah niet helemaal mee eens. Was zeker in goede doen op ek2012 maar Ibra, Lewandowski, Falcao, van Persie, Diego Costa, Aguero, Messi, Rooney, Suarez, Cavani, misschien nog Benzema, in goede doen schat ik toch hoger in dan Balotelli.

20 oktober 2014 om 00:20

Een van de meest gehypte spitsen aller tijden. Heeft nog nooit een topseizoen gedraaid, en bewtijfel of hij oout aan de verwachtingen zal kunnen verdoen. Geen slechte spits, maar zeker ook geen wereldtop

20 oktober 2014 om 00:37

Neejoh, Balotelli wordt een beetje overschat. Wanneer gaat hij nou is presteren als hij daadwerkelijk zo goed is? 40 miljoen weggegooid aan deze luiwammes die niks doet om zichzelf te verbeteren, hij loopt er als een vedette bij maar dat is hij allesbehalve. Die jongen verdient een schop onder zn reet.

20 oktober 2014 om 00:40

Inderdaad EK 2010! Haha foutje van mij, maar jullie wisten gelukkig wat ik bedoelde

20 oktober 2014 om 00:44

Nu zeg je het weer niet goed! EK 2012.

Ontopic: Ik hoop voor Balotelli dat die niet de nieuwe Torres word. Gun het hem ergens wel om gewoon te slagen..misschien dat hij het beter gaat doen als Sturridge terug is

20 oktober 2014 om 00:48

Het klopt nog steeds niet wat je zegt, er was geen ek in 2010

20 oktober 2014 om 01:26

Balotelli heeft Liverpool toch geen 40, maar 20 miljoen gekost?

20 oktober 2014 om 00:49

Als je het Ek2012 terugbrengt tot de wedstrijd Italië-Duitsland misschien. Verder speelde hij ook een doorsnee toernooi hoor

20 oktober 2014 om 14:19

Huh dit doet vz voor de grap, ik verbeter mezelf 2x door EK 2012 te zeggen maar er staat 20100

Hij doet tenminste geen vervelende dingen hoop dat het toch goed met hem komt en dat hij er 20 inprikt

Ballo zal zich toch nu wel teleurgesteld voelen. Hij probeert waarschijnlijk Suarez te doen vergeten en dan zo'n uitspraak.

20 oktober 2014 om 00:13

Hoe kom je erbij dat Liverpool dit dacht. Je hebt het artikel gelezen, want het is duidelijk dat Rodgers Suarez een stuk beter vind dan Balo?

20 oktober 2014 om 11:46

Cavani en Falcao zijn zeker beter maar ook deze twee kunnen waar tegenvallen. Ik zal het WK 2014 erbij pakken, Suarez valt weg en Cavani moet het oppakken. Buiten het feit dat Uruguay matig speelde(vergelijkbaar met liverpool nu) liet Cavani niks zien, terwijl ik Cavani echt goed vind. Falcao is bij Man U ook nog niet de gelukkigste en iedereen snapt dat de doelpunten komen. Die twee zijn dan ook duurder dan balotelli. Balotelli is pas 24 jaar. Niemand kan ontkennen dat hij bepaalde kwaliteiten heeft, die niet elke spits heeft. Hij heeft een goede pass in huis en ook een goed schot. Ik ben ervan overtuigd dat als balotelli zijn draai heeft gevonden als CF hij echt een van de topspitsen kan worden. De druk die mensen balotelli opleggen is immens als je het vergelijkt met bijvoorbeeld Falcao. Dit is paradoxaal omdat men aangeeft dat beiden meer kosten en beter zijn.

Als hij gewoon nog wat met meer tijd krijgt dan gaat dat balletje er wel in en bij balloteli is het altijd nog zo geweest dat als ie dan ook scoort dat er meer volgen. Zolang hij geen gekke dingen gaat doen komt het nog wel goed , hoop alleem we dat brendan rodgers ook meent wat hij zegt .... Hij heeft trouwens ook geen echte vervanger voor balloteli misschien een getalenteerde spits erbij kopen. Sigi bijvoorbeeld😁😁

Hij is inderdaad geen Suarez, maar hij kan tenminste proberen om het goed te doen. Zijn houding op het veld is gewoon om te janken, hij werkt niet hard en loopt er de hele tijd bij alsof hij al alles heeft bereikt en niks meer hoeft te bewijzen.

20 oktober 2014 om 00:22

Dat zeg je nou op elk artikel van balloteli , heb toch ern keer wat vertrouwen en kraak hem niet zo af hij heeft gewoon een dip en als je balloteli langer volgt weetje dat hij nog nooit hard heeft gewerkt

20 oktober 2014 om 00:52

Vertrouwen op basis waarvan. In de afgelopen 20 Premier League wedstrijden van Balotelli heeft hij één goal gemaakt en nul assists afgeleverd. Zelfs een doorsnee centrumverdediger haalt betere aanvallende gemiddelden dan dat. Zijn arbeidsethos is om te janken, trainingsintensiteit schijnt nul komma nul te zijn, geeft enorm hoog van zichzelf op ('ik ben na Messi de beste van de wereld' ) en heeft m.u.v. één goede wedstrijd tegen Duitsland en een aardig half jaar voor City nooit aangetoond over bovengemiddelde kwaliteit te beschikken.

20 oktober 2014 om 00:59

Hij heeft nooit hard gewerkt en daarom is het normaal dat hij het nu ook niet doet? Als hij het goed doet of het ook maar een beetje probeert zou ik hem niet afkraken. Ik snap niet waarom iemand vertrouwen in hem zou moeten hebben. Het is altijd hetzelfde met hem, gebrek aan inzet en luiheid. Bij City had hij dat probleem, bij Milan en nu bij Liverpool.

20 oktober 2014 om 03:43

Hij had bij milan anders wel een goede doelsaldo, maar ja lekker makkelijk spreken voor jou toch? Die jongen is pas 24 geef hem wat rust. is in drie jaar tijd naar drie verschillende clubs gegaan welke spits past zich zo makkelijk aan?

20 oktober 2014 om 11:15

Ja hij heeft 14 goals gemaakt, daarvoor heeft hij 152 schoten moeten lossen. Daarmee is zijn conversion rate de slechtste in heel Europa. Een deel van die goals waren ook nog eens penalty's, dus zijn veldspel was nog zwakker dan de cijfers al doen vermoeden. Wauw wat ging het goed in Italie ja.

Vind het toch wel erg grappig om te lezen hoe Balotelli hier word de hele tijd word verdedigd. Toen hij nog in het City shirt zat. Werd ie volledig uitgekotst. En nu dat ie bij Liverpool speelt word hij door de fans hier voldurend verdedigd. Terwijl hij kwa wedstrijd instelling nog steeds niet vooruit te branden is. De hele gekke fratsen heb ik nog niet gehoord bij Liverpool. Maar die zullen er ongetwijfeld nog wel komen.

20 oktober 2014 om 01:56

City is nog steeds de meest gehate club in Engeland, hier in Nederland. Al spelen ze wekelijks samba voetbal zelfs dan zal City nog de gehate club blijven. Je kunt nu eenmaal niets tegen jaloezie doen. En zeker Nederlanders over het algemeen hebben daar nogal last van.

20 oktober 2014 om 05:00

Vooral Nederlanders hebben last van jaloezie? Vraag me soms echt af waar mensen dit soort kennis vandaan halen. Heeft Maurice de Hond hier een onderzoek naar gedaan? Of ken jij toevallig iedereen op de wereld en heb je bepaald dat Nederlanders jaloerser zijn dan bijvoorbeeld Duitsers, Fransen of mensen uit Zuid-Sudan?

Mensen haten City gewoon omdat ze hun succes louter hebben te danken aan oliegeld.

Mensen vinden hem goed omdat hij vaak kloot en dat vinden ze grappig, terwijl er helemaal niks aan hem grappig is heeft grote praatjes maar presteert niet.

De uitspraak ach hij is nog jong wordt wel steeds krapper. Of is het over een tijdje; ach, hij is pas 30, hij komt er wel. Schoolvoorbeeld van iemand die zijn talent aan het weggooien is.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren