Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Rodgers: 'Balotelli doet zijn best, we moeten nog zien of dat genoeg is'

Laatste update:

Mario Balotelli speelde woensdag tegen Real Madrid geen goede wedstrijd in het shirt van Liverpool. De aanvaller haalde zich ook nog eens de woede van de fans op de hals door al tijdens de rust (toen het 0-3 stond) het ‘heilige’ shirt te ruilen met tegenstander Pepe. Manager Brendan Rodgers heeft op een persconferentie inmiddels laten weten dat hij met Balotelli heeft gesproken.

/

Of Balotelli gestraft wordt voor het ruilen van het shirt is niet duidelijk. “Dat houden we voor onszelf. We hebben een gesprek gehad over de cultuur in dit land en met name in Liverpool. Zaak gesloten”, zo tekent Sky Sports op. Rodgers weet dat hij in de persoon van Balotelli een bijzonder heerschap heeft aangetrokken.

“De Balotelli-show is niet nieuw voor mij, maar hij wordt behandeld als iedere andere speler. Wij hebben een beeld van een team, hoe wij werken en hoe wij de club vertegenwoordigen. Dat spelers allemaal anders zijn, vind ik mooi. Iedereen mag zelf weten hoe hij zijn haar knipt of welke kleur schoenen hij draagt, maar hij mag zich geen individu voelen. Ze moeten in het team passen en als dat niet het geval is, wordt het een moeilijk verhaal.”

“Wat betreft de lange termijn moeten we nog zien of het gaat werken voor Mario, maar hij doet zijn uiterste best op het trainingsveld om beter te worden. Meer kan ik van hem niet vragen: hij moet zijn best doen. Of dat genoeg is, moeten we nog zien. Maar dat geldt voor iedere speler, niet alleen voor Mario”, besluit de manager.

Gaat Mario Balotelli slagen bij Liverpool?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Balotelli deed het toch juist niet slecht in de eerste helft? Goede link-up play, hier en daar gevaarlijke momentjes. Dat is wat ik me van hem herriner...

23 oktober 2014 om 17:12

Maar het zijn die gebaren van hem naar zn teamgenoten die mensen irriteren

23 oktober 2014 om 17:18

Paar keer bal niet af willen geven terwijl dat echt moest. Ook een paar voorzetten waren ontzettend slecht. Aan de andere kant, hij was wel aanwezig, met die bal terug op randje 16 als hoogte punt (schot net naast via iker)

23 oktober 2014 om 17:35

Ik ben het met je eens! Sowieso raar om tegen een ploeg als Madrid (die continu de bal had) überhaubt een spits af te rekenen. Aan de zijde van Liverpool waren alleen Coutinho en Sterling echt dreigend. Ballo speelde daarnaast gewoon prima! Veel meer zat er gewoon niet in. Hij was balvast en verspeelde weinig ballen. Dat hij geen ballen afpakt weten we inmiddels wel... Welke spits wel? (zlatan, Messi, Costa?)
Ik heb ook gewoon bijna medelijden met die jongen, hoop dat hij er dit seizoen alsnog 15 inschiet een wordt bestempeld als 'prima spits'. Dat hij geen wereldtop is of gaat worden weten we nu wel, allemaal azijnzeikers dat het een miskoop is, of een prutser... Komt vanzelf.

23 oktober 2014 om 17:46

Balo leed opzich best vaak balverlies dat hij gewoon simpelweg kon afleggen. Verder zal balo zijn vorm vinden al komt sturridge terug is.

23 oktober 2014 om 23:39

Balo is niet de enige speler die ruk speelt. Heel Liverpool is dramatisch.

Bij Mario probeer ik puur te kijken naar zijn spel op het veld en dat is nu niet goed genoeg. Mensen overdrijven met shirt wisselen en dat soort zaken. Hij was gisteren niet denderend, maar hij was niet het probleem.

23 oktober 2014 om 17:15

Inderdaad. Hij lijkt een beetje een 'misfit' op dit moment, maar als Sturridge straks terug is valt er heel wat druk van Balo zijn schouders.

Er kan beter eens naar die verdediging gekeken worden in plaats van Balotelli zijn shirtje-wisselen, want dat is al tijden een groot drama bij jullie.

23 oktober 2014 om 17:44

Het is gewoon een beetje taboe bij iedere club om shirt te wisselen als je achter staat. Zeker bij HT. Net als die waardeloze Braziliaanse LB die toen bij jullie speelde, die waagde het nog om aan RVP een shirt te vragen.

23 oktober 2014 om 18:13

Zeker, snap daarom maar al te goed dat je het niet moet accepteren. Maar als je de berichtgeving zo ongeveer moet geloven ligt het allemaal weer aan Balotelli. En dat is gewoon niet waar.

Het gaat hem lukken ook. Balotelli krijgt de kans van deze coach en hoop dat hij het niet verpest.

23 oktober 2014 om 18:59

Nee deze coach is waardeloos, als je ziet van waar balotelli moet komen, helemaal vanaf de rechterflank, hij is centrumspits! Hij hoort daar niet thuis. Het zegt alles dat lallana er in kwam voor balo, een vleugelspeler. Rodgers gaat balotelli denk ik als zondebok gebruiken, liverpool duikt de spurs achterna en dat is rodgers zn schuld.

Realistische woorden van Rodgers, al zal hij zich toch echt wel achter zijn oren krabben met vriend Mario. Denk niet dat hij hem had gekocht als hij dit had geweten..en hij had het natuurlijk kunnen weten, maar misschien heeft hij zichzelf overschat.

Why always Mario???? Alsof hij de enige is die slecht gespeeld heeft gister....

23 oktober 2014 om 17:18

Akkoord.
Maar hij is wel de enige niet-team-speler.
Die speler past niet in een voetbal team.

Vond balotelli gisteren in de 1e helft best redelijk spelen samen met sterling en coutinho. Voor de rest Emre can moet voortaan vanaf het begin spelen die henderson ofzo is een waardeloze speler kan beter bij Qpr gaan voetballen

23 oktober 2014 om 19:24

Dames en heren kijk alsjeblieft naar de reactie van die gozer hierboven.

24 oktober 2014 om 07:32

Haha Hendo waardeloos? Kijk eerst eens wedstrijden van LFC voordat je oordeelt. Nee tegen Real was hij niet op z'n best. Maar wat wil je tegen een team dat domineert op elke positie. Hij werkte wel gewoon hard. In de PL wekelijks een van de betere

Mario is en was een onnodige aankoop, net zoals de helft van de aankopen. Sterker nog deze spelers zijn haalbaar en had LFC kunnen kopen,

William Carvalho/bender, 1 van de Cv's van Bayern Muchen, Leno/fährmann en Cavani.

Ik weet zeker dat LFC dan veel sterker zou zijn dan nu. Als hij ook nog een defensieve coach had, dan wist ik zeker dat LFC de top 4 had kunnen halen. Dan zou je in de volgende winter periode en zomer nog meer top spelers halen. Aka Chelsea. Zo kom je aan de top, niet allemaal spelers met veel potentie kopen die het uiteindekijk niet halen waardoor je de top 4 niet haalt.

Ach ja, helaas heeft Rodgers er een andere kijk op

23 oktober 2014 om 17:19

Is Begovic niet iets voor Liverpool ? Heeft bewezen dat hij een goeie keeper is en volgens mij is hij stukken beter dan de keepers die jij opnoemt.

23 oktober 2014 om 17:25

Liverpool had Begovic al benadert, maar hij wou bij Stoke blijven. Mignolet was dan ook 2de keus, verder schat Begovic lager in dan Fahrmann die echt een beest is.

http://www.squawka.com/comparison-matrix#premier_l...
Stats van vorig seizoen

Liverpool,ik had u gewaarschuwd.
Haal zulke speler aan boord en ge hebt problemen binnen de club.
Liverpool,eigen schuld ,dikke buld.

Storm in een glas water.

Vind hem geen juiste aankoop voor Liverpool, net als zo'n beetje alles wat ze hebben gehaald dit seizoen.
Maar laten we even wachten tot iedereen bij Liverpool fit is en kijken hoe het dan draait, met name voorin.
Achterhoede heb ik al opgegeven. Lovren was juist gehaald om de verdediging te organiseren maar faalt hier hopeloos in. Denk dat Liverpool meer gebaat zou zijn bij of Lovren of Skrtel naast een echte leider in het hart. Jammer dat Agger nooit meer fit werd.

Balotelli is in potentie een behoorlijk goede speler. Echter, is dat niet voldoende om die potentie waar te maken. Mentaliteit speelt bijvoorbeeld een rol en een goede houding, aspecten waar Balotelli momenteel geen voldoende voor scoort.

Het zit gewoon in de kop van die jongen niet helemaal goed. Hij wil zich maar al te graag bewijzen maar dat doet hij door precies de verkeerde dingen te doen; zelf de actie maken en proberen vanuit alle (onmogelijke) hoeken te schieten. Hoe vaak heeft hij tot nu toe al wel niet een kans om zeep geholpen. Het is bijna zelfs zo ver dat, wanneer hij de bal afspeelt, de rest het niet meer verwacht. Resultaat: houterige aanval. Met Suarez had je precies het tegenovergestelde. Die speelde de bal vaak precies op het juiste moment. Wat zorgde voor snelle gevaarlijke combinaties voorin. Dat maakte SaS ook zo bekend. Niet alleen door de goals. Maar meneertje egoist Mario wil daar maar niet aan geloven. Wanneer Suarez de bal kreeg ging je staan. Bij Balo ga je juist weer zitten...

Balotelli is een uitermate getalenteerde voetballer maar ik heb zo'n idee dat hij denkt dat hij alleen kan teren op dat talent. Bij een club als Liverpool moet er net als bij vele andere clubs gewerkt worden voor de club, het team en de supporters wanneer het voetballend niet allemaal lukt. Dit laat Balloteli in mijn ogen gewoon na. Dirk Kuyt zal het talent wat Balotelli heeft nooit krijgen maar toch is hij overal waar hij speelt een gewaardeerde kracht. Met alleen talent kom je er blijkbaar niet meer.

Hoe hij voetbald het blijft een held! Haha

Ik zie het probleem echt niet in hoor. Een shirt wisselen? Wauw. Zo slecht speelde Mario niet, ik denk dat hij meer aan Liverpool moet wennen en Liverpool zelf eerst hun draai moeten gaan vinden.

Altijd wijzen naar Balotelli, de verdediging is pas dramatisch slecht.

Het kan natuurlijk veel beter. (Ondanks ik een fan ben van hem)

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren