Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Roda verkoopt bij terugkeer in Eredivisie relatief weinig seizoenkaarten

Laatste update:

Roda JC Kerkrade heeft tot dusver 7.218 seizoenkaarten verkocht voor het seizoen 2015/16 en dat zijn er een stuk minder dan toen de club uit Limburg de vorige keer in de Eredivisie speelde.

/

Twee jaar geleden waren er één week voor de start van het nieuwe seizoen ongeveer negenduizend seizoenkaarten over de toonbank gegaan, zo meldt L1 vrijdagavond. Roda hoopt zeker tienduizend kaarten te verkopen voor het nieuwe voetbaljaar.

Roda begint volgende week zaterdag aan het nieuwe seizoen met een thuiswedstrijd tegen Heracles Almelo. De geelhemden versterkten zich deze zomer met onder anderen Santiago Palacios, Rostyn Griffiths, Jens van Son en Gibril Sankoh.

Denk jij dat Roda JC Kerkrade zich gaat handhaven?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Word al jaren minder daar in Limburg. Geldt voor alle clubs daar.

31 juli 2015 om 22:25

@niekje, jouw post kun je lezen als dat geldt voor iedere club of geef geld aan iedere club ;-). Mooi artikel vandaag in de Limburger dat Fortuna qua financiën weer in de lift zit!

31 juli 2015 om 22:31

Eigenlijk alleen als dat tweede, anders had er geldT moeten staan

1 augustus 2015 om 09:35

Ik denk dat het Roda wel goed heeft gedaan om een jaartje terug te zakken, even weer de batterij opladen. Mitchel Paulissen is heel erg gegroeid, dat is echt een hele goede speler. Ik denk dat als Roda zo gaat spelen als tegen Nac dat ze een mooie middenmotor zijn.

De supporters zijn onzeker. Omdat er in de voorbereiding geen stappen zijn gezet en er geen doelpuntenmaker is aangetrokken!!! Als roda haar eerste 2 thuiswedstrijden wint komen de mensen wel ! Triest dat ze er natuurlijk niet meteen voor de ploeg zijn maar je kunt het de mensen niet kwalijk nemen aan de hand van de slechte resultaten en slecht beleid

Las op L1 dat ze bij Roda op 10.000 hebben gerekend. Zolang er geen aansprekende namen worden gehaald, zal dit aantal niet gehaald worden. De naam van suikeroom Hendriks wordt weer genoemd in Kerkrade.

31 juli 2015 om 22:06

Staat ook in de tekst

31 juli 2015 om 22:21

@rubenschaap, in 1e instantie niet! Heb VZ eigenlijk dus geholpen ;-)

31 juli 2015 om 22:07

Je komt toch voor je club? Als je op namen geilt kun je beter Sport 1 nemen. Dat soort supporters moet je niet eens willen.

1 augustus 2015 om 05:32

Is de competitie dan al begonnen? Heb nu nog geen seizoenskaart nodig toch?

Kan me ook niet voorstellen dat er veel vertrouwen is voor volgend seizoen. Ook al moet dat natuurlijk niks uitmaken als je een echte fan bent maar de realiteit is dat er altijd successupporter zijn. De aankopen tot nu toe spreken niet echt aan en de rest van de selectie deed het vorig seizoen niet best in de Jupiler. Alleen van Paulissen heb ik wel een hoge pet op.

31 juli 2015 om 23:50

Ik vind dat de verdediging ook wel sterk staat alleen dat oude vrouwtje Van Peppen eruit gooien en daar Tamata voor terug halen want die deed het niet slecht bij RJC. Of heb ik wat gemist dat hij al vertrokkennis bij PSV?

1 augustus 2015 om 01:06

tamata zit bij fc groningen?

1 augustus 2015 om 08:32

Wat is de definitie van een echte fan? Ik kan me best voorstellen dat voor veel mensen een seizoenskaart te duur is.

Denk dat Roda een van de zwakste elftallen heeft. Zal vechten worden tegen degradatie

31 juli 2015 om 23:49

Ik heb geen flauw idee hoe Roda draaien gaat. Ik schat ze wel hoger in dan De Graafschap en Excelsior maar natuurlijk hoop ik op een goede afloop met als hoogste plek 12 en laagste ja geloof het of niet 18de want ze hebben wel echt een kwaliteitsinjectie nodig

1 augustus 2015 om 08:02

Nee Excelsior is beter, rodA is samen met de graafschap de zwakste

Toch vreemd als je kijkt dat Cambuur er al 8500 heeft verkocht en een 2x zo klein stadion heeft.

31 juli 2015 om 23:47

Dat komt meds doordat cambuur nu weer een paar jaar in de eredivisie meedraait wij hadden vorig seizoen een geweldige achterban.. Dit seizoen wachten heel veel mensen af of Roda er wel in blijft als dat gebeurt dan stijgen dd kaarten ook weer. Desalniettemin het is heel erg laag maar ja wat doe je eraan ds kaarten nog meer omlaag doen dat je er geen rooie cent meer waarschijnlijk op vooruit gaat

1 augustus 2015 om 18:50

Ja, qua aantal was het bij Roda inderdaad een geweldige achterban. Voor 1e divisie begrippen trok Roda veel publiek . Daar is niks aan gelogen. Maar de spelers zijn zo vaak uitgefloten en beledigt door de eigen aanhang de afgelopen 2 jaar dat het feestje wat supporters en spelers samen vierden behoorlijk hypocriet was. Van Peppen heeft zelfs een keer klappen gekregen, Demouge is fysiek aangevallen en de spelersbus is volgens mij ook een keer of 5 opgewacht.

Dus zo geweldig is die achterban niet naar mijn idee. Dan heb ik toch meer respect voor de aanhang van Nac. Als je ziet hoe die de degradatie hebben verwerkt, daar kan de Roda-aanhang zich een voorbeeld aan nemen.

31 juli 2015 om 23:48

Omdat Roda een promovendus is met weinig sprankelend voetbal afgelopen jaren.

Cambuur is een aardige hype dus dat helpt aardig met de seizoenskaarthouders.

1 augustus 2015 om 11:45

Bij Roda kun je op de dag van de wedstrijd een kaartje kopen. Bij Cambuur zijn er maar heel weinig losse tickets beschikbaar. Logisch dus dat mensen die niet altijd kunnen bij Cambuur een seizoenskaart kopen en bij Roda gewoon een los ticket kopen.

1 augustus 2015 om 13:18

Dat klopt, wij mogen zelfs niet meer seizoenskaarten verkopen nu. En hebben maar 1100 plaatsen over.. nog een goede reden waarom we moeten uitbreiden.

Het gaat niet om de fans die er niet zijn, maar om de fans die er wel wekelijks zitten, zoals ik.

RJC♡

Lichtelijk opmerkelijk, volgens mij werd Roda nog actief gesteund in de Jupiler League? Momenteel heeft zelfs Zwolle meer seizoenkaarten verkocht.

Roda kan het niet maken om spelers aan te trekken voor het publiek. Ze hebben flinke schulden, zitten in Cat. 1, hebben een flinke gok genomen om te promoveren door geen huur te betalen met als reden (letterlijke woorden voorzitter) "de Gemeente laat ons toch niet failliet gaan".

Ze kunnen nu de huur niet opbrengen (8 ton per jaar), hebben een regeling voor 50.000 per maand waarvan het laatste anderhalf jaar maar 2x betaald is. En toch spelers aangetrokken, dit is geen goed signaal naar de gemeente. Vanwege de Europese regelgeving kan de gemeente geen steun meer geven, ze hebben leningen lopen bij de gemeente, daar hoeven ze pas in 2017 dacht ik mee te beginnen terugbetalen, maar dit jaar moet Roda de rente gaan aflossen die de gemeente betaald. Als ze dan nog niet eens de huur kunnen opbrengen zal dit zeer moeilijk worden voor Roda.

Het financiële wanbeleid begint z'n tol te eisen bij Roda, ze zijn jaren in leven gehouden en ook groot gehouden door de gemeente. Er is jaren geleden een onderzoek geweest waarin werd gekeken naar de achterban, sponsoren, omgeving enz, Roda zou dan op een budget komen van 6/7 miljoen dacht ik, als je jaren met 10+ miljoen speelt en dit kunt compenseren met spelers verkopen (kone etc.) dan doen ze het netjes, maar dit lukte niet ieder jaar. De Gemeente gaat bij een faillissement van Roda voor bijna 30 miljoen het schip in.

Vooral nu zouden Roda supporters een seizoenskaart moeten afnemen, ze kunnen zelf subsidie aanvragen bij de gemeente die een gedeelte vergoed (regeling voor de lage inkomens). Bij een degradatie van Roda denk ik dat ze verder worden teruggeworpen dan MVV en Fortuna na hun jaren wanbeleid. Natuurlijk zal ik nu weer aangevallen worden, ik ben immers een grijze muis en een Fortuna supporter, maar helaas is alles wat ik hier vermeld waar.

Ik hoop natuurlijk niet dat Roda omvalt, of degradeert, ik wil natuurlijk de derby's maar dan krijgen we dat gezeur weer over FC Limburg. Laat Roda maar lekker in de ere blijven, en hopelijk draaien wij eens een mooi seizoen en zit er eens een keer promotie in, dan pakken we ze wel in de eredivisie

En voor de die hard Roda supporters, ga langs de deuren, hebben ze bij Fortuna ook jaren geleden gedaan, vraag gewoon de gegevens van mensen die vorig seizoen een seizoenskaart hadden bij Roda met wat vrijwilligers en ga langs bij mensen die nog geen besteld hebben, wie weet gaan er een hoop overstag en willen ze er wel één. Hoop dat ze de 10000 halen, die zijn volgens mij ook begroot.

31 juli 2015 om 23:55

Ik ben het met je eens hoor over wat je zegt.

1 augustus 2015 om 00:59

Mjah ben het niet helemaal met je eens. Ja, er is jarenlang wanbeleid geweest ja, maar dat was t/m 2008/2009. Sindsdien wordt er beter met het geld omgegaan, en de laatste jaren beginnen daar de resultaten van zichtbaar te worden. Met nu als gevolg/bijzaak dat er inderdaad niet zomaar wat binnengehaald kan worden. Maar je zal wat moeten als je weer richting cat2 wil.

Uit bij Roda is wel altijd lastig voor de topclubs vooral voor PSV die hebben al heel lang niet in Kerkrade gewonnen, Ajax heeft het er ook altijd lastig maar de laatste keren hebben ze vanaf de 80e minuut een 1-0 omgebogen naar een 1-2 overwinning. En vooral de laatste uitwedstrijd daar met het debuut van Riedewald maakt er 'gewoon' effe 2 cruciale, onvergetelijk!

1 augustus 2015 om 04:07

Leuk! Compleet irrelevant! Vertel dit maar aan je vriendjes die nog een spannend verhaal willen horen maar dit boeit niemand.

Trouwens word er niet bij vermeld dat je dit jaar niet in termijnen kan betalen, en de kaart in 1x moet aftikken. Veel mensen gaan daarom losse kaarten kopen.

Roda heeft een trouwe achterban die de club ook in de Juup is blijven steunen. Voor Juup begrippen hadden we een zeer grote achterban. Nu in de eredivisie wordt het een zeer moeilijk seizoen. Iedereen kan in het te grote stadion altijd een kaartje kopen, het is vrijwel nooit uitverkocht. Hierdoor voelt niemand de noodzaak een seizoenskaart te kopen.
De mensen bij de club hebben de taak om nu eens zéér goed beleid te gaan voeren. Als wij weer echt mee kunnen doen, zullen er ook weer meer kaarten verkocht worden. Geen enkele club die jaren achtereen voor de 15e plek moet spelen trekt meer mensen.
Dus de ommekeer moet in de bestuurskamer beginnen. Goed beleid en goed spel, meedoen om méér dan handhaving en dan bind je weer nieuwe mensen.

Toch even reageren op de Fortuna doctrine hierboven....voordat wij degradeerden (verleden jaar) stonden wij keurig netjes in Cat 2. Door de degradatie zijn we natuurlijk financieel in zwaar weer gekomen.
Mag ik er even aan herinneren dat Fortuna de klap van hun degradatie nooit te boven is gekomen en dat zij al jaren gratis zitten in dat stadion. Dat zij schuldeisers jaren aan het lijntje hebben gehouden en nooit één cent hebben terugbetaald!
Nu zonder huur en onderaan bungelend in de Juup kunnen ze een sluitende begroting presenteren. Dat is de realiteit.
Roda blijft in de eredivisie en wij komen ook weer uit cat 1.
Hoe moeilijk dat ook te verkroppen is voor sommigen.

1 augustus 2015 om 00:00

Wat een onzin verkondig jij.

- Ja Fortuna betaald geen huur, niet omdat zoals bij Roda de Gemeente het stadion heeft gekocht, nee een sponsor (fitland) heeft het stadion gekocht. En ipv. dat zij sponsoren en maandelijks geld overmaken zijn ze shirtsponsor met als tegenprestatie dat Fortuna geen huur betaald. Daar is niets mis mee, vergeleken met gemeentesteun.

- Wij zijn de klap van degradatie nooit boven gekomen, daar geef ik je 100 gelijk in. Dit seizoen zou het anders worden, we zitten nu in Cat. 2, hebben wat geld, en een betere selectie, vergeleken met andere jaren waar het bezuinigen tot en met was, waardoor wij een gemiddeld jonger elftal hadden dan een Jong Ajax of Jong Psv. We zullen zien of het dit seizoen beter gaat, ik ben Fortuna supporter maar laten we eerlijk zijn, we hebben al 10x gehoord de laatste 12 jaar dat het beter zou gaan, feit is wel dat we nu officieel gepromoveerd zijn naar Cat 2. dus er is wel degelijk iets positiefs veranderd bij Fortuna. En wederom wil ik iedereen erop attenderen, vooral Roda supporters dat dit gebeurd zonder gemeentegeld.

- Dat Roda in Cat. 2 heeft gezeten in de eredivisie was een boekhoudkundig trucje ipv. de financiën op orde te hebben, dat weet jij heel goed als Roda supporter, ben dan zo eerlijk en geef het toe. Was het niet Roda die enkele seizoenen geleden wederom 6 miljoen van de gemeente kreeg als "lening", was het niet Roda die het vrouwenvoetbal binnenhaalde, de subsidie gebruikte voor het eerste elftal en het vrouwenvoetbal dood heeft laten bloeden na 1 jaar, daarbij kwam Roda met het verzoek tot verlaging van de huur omdat ze het niet konden betalen, waardoor de gemeente met terugwerkende kracht de huur heeft verlaagd waardoor Roda enkele miljoenen heeft mogen bijschrijven. Daarbij is afgesproken de huur in dat jaar te betalen op het einde van het jaar zodat er 2 ton positief geschreven kon worden tijdens de meting van de Knvb voor Cat. 2,(lees het jaarverslag maar eens) en daarom zat Roda in cat. 2. Na de meeting moest Roda 8 ton betalen aan de gemeente, dat hebben ze tot op de dag van vandaag niet gedaan, want Roda had dat geld niet. Dat ze nu al die zooi van die laatste jaren niet kunnen betalen is karma. Roda had al miljoenenschulden voordat ze degradeerden, ook iets wat jij wel degelijk weet. Ze hadden op het lopend seizoen zelfs een tekort van 6 miljoen. Daarbij lopen er leningen bij de gemeente, dat de gemeente die niet meteen opeist is fijn, maar het zijn wel degelijk schulden. Er stonden genoeg berichten in de media dat indien Roda niet na 1 seizoen promoveert de gemeente voor bijna 30 miljoen in het schip gaat doordat Roda dan zo goed als failliet is. Dan heb je flinke schulden als dat gebeurd.

- Dat Fortuna nooit een cent heeft terugbetaald is ook een fabel dat alleen door Roda supporters word verkondigd, heb je een bron? Fortuna heeft overleg gehad met schuldeisers, net zoals MVV dat heeft gedaan, en laat ik je eens wat vertellen, net zoals elke betaald voetbalclub heeft gehad in het verleden, het was simpel, of Fortuna ging failliet, net zoals MVV of ze namen genoegen met een gedeelte van de aflossing. Dat is gewoon simpel spelen, bedrijven gingen akkoord, en de sponsorinkomsten stijgen zelfs dit jaar, dus wat is hier verkeerd aan? Dat het bestuur puinhopen moest opruimen van Opgenoord en Erkens die duidelijk aanstuurden op een fusie door nog meer schulden te creëren en daar komt karma weer, de fusie kets af omdat de provincie de schuld niet wou betalen. Dat het vervelend is voor de bedrijven ben ik het met je eens, maar daar hebben de bedrijven last van gehad, en ook Fortuna. In de top 10 van de grootste achterstandsgemeente staan Kerkrade, Landgraaf en Heerlen, Roda gebied. En toch blijft de gemeente miljoenen pompen in Roda terwijl de werkeloosheid oploopt, de inwoners wegtrekken uit de parkstad en de parkstad de grootste vergrijzing en uitkeringsgerechtigden heeft van Nederland (allen op te zoeken).

Dat het bij Fortuna niet altijd netjes gegaan is daar geef ik je wederom gelijk in, dat het beter kan en moet ook. Dat het al sinds de degradatie puinzooi is ook, dat er bijna geen hond meer komt kijken (wij zitten nog niet eens op 1000 sc door alle ellende en vorig seizoen) maar we zullen zien waar dit seizoen ons brengt, ik kijk het met een raar gevoel aan omdat ik te vaak gehoord heb dat Fortuna de weg omhoog gevonden heeft. En dit is ook iets wat elke Fortuna supporter je gelijk in zal geven, en wij zullen dit ook niet ontkennen. Alleen moet je eens zo eerlijk zijn en toegeven dat het financieel bij Roda puinzooi is, en de ogen niet sluiten.

Daarbij hoop ik van harte dat Roda in de ere blijft, dat meen ik, ik ben Fortuna fan maar heb ook vrienden/familie die helaas geen verstand van voetbal hebben en naar Kerkrade gaan en ik hoop ook dat ze uit cat.1 geraken. Maar als iemand die er nuchter naar kijkt zal er wel wat moeten veranderen, ik was ook blind bij Fortuna sinds het begin van de ellende, na zoveel jaar ellende gaan je de ogen open. We zullen zien het komend seizoen, hoop dat jullie nog een spits kunnen huren wat dat missen jullie zwaar.

1 augustus 2015 om 00:45

Uh sorry hoor dat je landgraaf en heerlen hierbij betrekt snap ik niet want met die gemeentes gaat het juist de afhelopen jaren beter weet wat je zegt he kerel

1 augustus 2015 om 11:16

Roda heeft idd schulden, maar de gemeente kerkrade heeft geen cent geschonken of kwijt gescholden landgraaf en Heerlen hebben ook nieets geschonken
Je schrijft dus onzin
Veel succes met je clubj

1 augustus 2015 om 19:23

Griekenland is tot nu toe ook nog niks kwijtgescholden, maar denk je dat die hun schulden ooit nog terug gaan betalen? Roda is precies hetzelfde. Ze weten dat de gemeente er met dik 30 miljoen inzit en dat misbruiken ze.
Net zoals Fortuna ook jarenlang hun schuldeisers heeft bedrogen, doet Roda dat met de gemeente. Je moet dit niet als een aanval zien want Fortuna heeft ook vaak zat gebedeld voor geld bij de gemeente, dus die waren geen haar beter.

Wat ik alleen niet begrijp is waarom de Roda-fans zelf niet eens een keer geld gaan inzamelen voor de club? Al is het om good-will te kweken. Alle beetjes helpen. Wat dat beteft doen het veel kleinere Fortuna en Mvv het grote Roda al jaren toch wat voor. Is er dan zo weinig echte clubliefde in Kerkrade dat niemand dat voor de club over heeft?

Wij zitten nu op 9000 verkochte seizoenskaarten, en ook bij ons is het doel om de 10000 te halen...
Gaat dus waarschijnlijk wel lukken :-)
Tricolores gaan voor tien!!

Goee bezig tilburg.

Wij ook bijna 10 duizend.

Daar zitten we dan met zijn allen, tegen achilles.....

Vreselijk.

Misschien dat Roda eens een keer een paar wedstrijden in de vrije verkoop moet zetten, om nieuwe fans te werven. Als je niet in een straal van 20 km om Kerkrade woont is het onmogelijk om een kaartje te kopen, tenzij je meteen een clubkaart erbij neemt.

Bedenk gewoon eens een leuke actie zoals iedereen naar binnen voor tien euro bij een wedstrijd tegen bijvoorbeeld Cambuur, Excelsior of Groningen, dan hoef je ook niet bang te zijn voor teveel uitfans in de thuisvakken.

Vitesse heeft het de afgelopen jaren ook zo gedaan en het stadion wordt steeds voller.

1 augustus 2015 om 01:46

Vaak worden kaarten weggegeven op scholen, zodat de nieuwe generatie Roda fans blijft komen. De kaart voor de begeleider kost een tientje, tenminste, op de Oost-Tribune.

Op west/koempel-tribune(de 'ultra' tribune) zit het over het algemeen goed gevuld.

1 augustus 2015 om 04:05

Niet alleen Vitesse doet dat, dat doen bijna alle clubs wel. Heb jaren in de Achterhoek gewoond en kreeg regelmatig kansen om gratis naar De Graafschap en FC Twente te gaan. Ook al paar keer gebruik van gemaakt.

Tegenwoordig woon ik in Nijmegen en heb ik ook een aantal keer kaarten voor NEC aangeboden gekregen.

Ook voor Go Ahead Eagles heb ik een keer gratis kaarten aangeboden gekregen (namens de Knvb, aangezien ik scheidsrechter ben).

Ik denk dat met een beetje geluk je bij alle clubs wel gratis kaartjes zou kunnen krijgen namens de club of een sponsor van die club.

RJC komt er hopelijk weer bovenop want anders is het weg met het Limburgs voetbal. Ik wil niemand hier mee beledigen ofzo maar MVV, VVVen Fortuna zijn de afgelopen jaar niet veel meer geweest en helemaal vorig seizoen niet. Het zou goed zijn voor het Limburgs voetbal als Roda gwn in de ere blijft hopelijk een andere Limburgse club erbij nog waarmee je groeispurt kan maken en dan proberen een stabiele voetbalclub te behouden

Ik schat roda echt wel hoger in dan de Graafschap. Ze moeten het vooral hebben van de thuiswedstrijden, zeker als het publiek er achter gaat staan! Met nog een trefzekere spits zie ik ze wel in de eredivisie blijven

1 augustus 2015 om 05:14

Ik denk dat een volle Vijverberg meer indruk maakt op de tegenstanders als een halfvol Parkstad Limburg stadion..

Maar dat is allemaal koffiedik kijken, we gaan zien hoe het verloopt als het seizoen "eindelijk" gaat beginnen.

Komt wel goed. Hier staat maar het halve verhaal. Zo moet je bijvoorbeeld de seizoenskaarten komend seizoen in 1x betalen, en niet in termijnen, wat voorgaande jaren wel kon. Er komen heus wel weer 14.000 supporters naar elke wedstrijd, dat gaat goed komen. Er moeten alleen nog 2 spitsen en wellicht een vleugelverdediger gehaald worden. Voor de spitspositie lijken Tomi Juric en tóch Jurgen Locadia gehaald kunnen worden, wat toch echt wel een sensatie genoemd zou mogen worden...

1 augustus 2015 om 05:17

Heb je dit bericht in je dromen getikt ? (kan wel als ik het tijdstip van plaatsen zie) Locadia mag voor de winterstop zeker niet weg..

1 augustus 2015 om 05:40

Het niet meer kunnen betalen in termijnen speelt voor veel mensen een rol in hun beslissing een sk te kopen of niet. Tevens missen we ook nog altijd de komst van een spits..

Weer stennis makerij van 1limburg, Ten eerste al niet hetzelfde meet-moment, vergelijken met de daadwerkelijke aanvang van de competitie zal de verhoudingen geen goed doen. Ook zijn de cijfers van dit jaar afkomstig van de seizoenskaarten-teller op de website van rjc, dat ding komt op mij in ieder geval niet bepaald betrouwbaar over (als ik me even mild uitdruk).
Er zal uiteraard wel een kern van waarheid inzitten dat het misschien wat tegenvalt. Dat er niet meer in termijnen betaald kan worden zal de verkoop geen goed doen. En, belangrijker, dat er nog steeds geen fatsoenlijke spits in de selectie zit is het bestuur en technische staf echt wel aan te rekenen. Oké, dat er geen grote naam aangetrokken is begrijp ik wel, maar met alleen Cicilia (uit eigen jeugd) en Palacios (eigenlijk nr 10, gehaald van de Treffers, topklasser) ga je het echt niet redden.
Nu heb ik mijn seizoenskaart uiteraard al netjes verlengd, maar er zullen genoeg anderen zijn die het wel van dit soort dingen laten afhangen.

Roda heeft een redelijk elftal, maar ze missen een spits hoplijk is die er voor het begin van het seizoen
En iedereen zal verbaasr zijn

Heeft natuurlijk nooit volgezeten daar! Zeer veel succes supporters in Kerkrade, niet te vergelijken als clubs als de graafschap of WillemII bijvoorbeeld.

Als er succes is zullen die stoelen wel weer volzitten, jammer.

1 augustus 2015 om 10:43

Kijk eens naar de toeschouwers aantallen van vorig seizoen in de Jupiler League. Waarin doen we dan onder voor een Graafschap?

Onzin voetbalzone. In 2013 had Roda er op 1 augustus ongeveer 8000 verkocht. De uiteindelijke teller, een maand later, was 9000. Op dit moment zijn er dus maar 700 kaarten minder verkocht. Dat valt reuze mee.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren