Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Robinet schiet geweldig raak en dient PEC eerste nederlaag toe sinds 9 december

Laatste update:

Almere City FC heeft een typische '0-0-wedstrijd' met 0-1 gewonnen op bezoek bij PEC Zwolle. Thomas Robinet brak twintig minuten voor tijd de ban met een geweldige afstandspegel en maakte dus het enige doelpunt van de wedstrijd. Het was zijn achtste treffer van dit seizoen.

Het eerste gevaar in Zwolle kwam van de voet van Davy van den Berg. De middenvelder van PEC haalde uit van ongeveer 25 meter van het doel, maar zijn poging werd betrekkelijk eenvoudig gekeerd door Nordin Bakker.

Vervolgens werd Almere sterker. Jochem Ritmeester van de Kamp kon uithalen voor het doel, maar besloot af te leggen op PSV-huurling Jason van Duiven, die de bal ver over schoot.

Na rust kwam diezelfde Ritmeester van de Kamp door in de zestien, nadat hij de bal met een sliding had afgepakt van Van den Berg. Dit keer ging hij wel voor eigen succes, maar werd zijn schot gekeerd door Jasper Schendelaar.

De grootste kans voor PEC werd pas in de tweede helft gecreëerd. Thomas Lam gaf een diepe bal op Lennart Thy, die Bakker iets uit zijn doel zag staan en het probeerde. Zijn poging belandde echter vanuit een lastige hoek in het zijnet.

Twintig minuten voor tijd kwamen de bezoekers op voorsprong in het MAC3PARK Stadion. Robinet kreeg de bal buiten de zestien aangespeeld en haalde verwoestend uit in de linkerbovenhoek: 0-1.

Na de openingstreffer van Robinet kwamen beide ploegen niet echt dicht bij een grote kans. Door de overwinning van Almere stijgt de club naar de tiende plaats op de ranglijst. PEC heeft evenveel punten en staat negende met een beter doelsaldo. De laatste keer dat de ploeg van Johnny Jansen had verloren was op 9 december. Toen was NEC met 1-3 te sterk in Zwolle.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Raad de transfer! ????
Reacties

blijft knap van almere, al zo vaak de nul gehouden ook.
wedstrijden zijn soms niet al te leuk om te kijken, maar ze boeken gewoon knappe resultaten met een hele beperkte selectie.
spelen zich in hun eerste seizoen eredivisie vrij gemakkelijk veilig.

Heerlijke goal in een uitermate nare wedstrijd om naar te kijken.

Goed gestreden mannen, weer 3 punten erbij steeds dichter bij handhaving.

Matige wedstrijd met een prachtige goal van Almere. Gelijkspel had gekund maar eigenlijk verdiende PEC ook niks. De FEU zat er wel weer, maar merkte weinig verschil

Zovaak vervloekt en zal het blijven doen, maar hij knalt hem wel er wel lekker in. Al met al een wedstrijd zoals Almere het hele seizoen al speelt. Als ze zo door gaan is handhaving een feit. Volgende week zullen ze wel verliezen maar daarna komen de wedstrijden waar je punten moet kunnen pakken. Fijne avond y'all

Je kan kletsen wat je wilt maar Almere City met zo'n klein budget doet het toch wel lekker.
Werd als degradatie kandidaat afgeschilderd en staan gewoon 10de.
Volgend jaar investeren en dan vooral investeren in aanvallers.

17 februari 2024 om 23:53

Precies werd voor gek verklaard door vele.
Almere city gaat gewoon hand haven in de eredivisie 💯

18 februari 2024 om 00:25

Ja toch, ga er wel eens heen, het is er gewoon gezellig.
Het is lastig om tegen te spelen en dat is niet altijd even leuk maar hey ze pakken wel de punten

Ik snap niet dat mensen Almere zo verschrikkelijk vinden om naar te kijken. Voetbal is meer dan goals en aanvallen. Ik kan wel genieten van die tactische discipline en strijd.

18 februari 2024 om 06:29

Denk dat het ook een beetje een verwachting is welke je voor een wedstrijd hebt.

Bij een pot mrt Almere moet je je instellen op minder hoogstaand voetbal, maar meer tactisch en vechten voornelke centimeter.

Dan is het echt heel leuk om te kijken.

Toch wel nice, ik zag enkele gebruikers hier zeggen dat de Championship niks voorstelt. Maar een spits van de derde divisie in Frankrijk die waarschijnlijk in zijn eerste seizoen in de Eredivisie in de dubbele cijfers gaat belanden bij een club als Almere City. Ben wel benieuwd wat deze gebruikers dan moeten vinden van de Eredivisie als de Championship niks voorstelt.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren