Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risicos van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.
 

Robin Pröpper roept Ramiz Zerrouki tot de orde: ‘Ik begrijp het wel, maar...’

Laatste update:

Robin Pröpper staat niet helemaal achter de story’s die zijn teamgenoten Ramiz Zerrouki en Joshua Brenet onlangs op Instagram plaatsten. Dat vertelde de verdediger van FC Twente dinsdag bij FC Afkicken. Zerrouki, die vrijwel de gehele transferperiode aan Feyenoord werd gelinkt, postte begin januari een foto in zijn story van zichzelf tijdens een duel met Feyenoord, met daarbij een zandloper. Dinsdag gebruikte ook Brenet een zandloper in een Instagram-story, als bijschrift van een foto van hem en Zerrouki.

“Ik weet ook hoe het werkt”, begint Pröpper over de transferperikelen rondom het duo in de transferdeadline-show van FC Afkicken. “Je hebt altijd dit soort issues, maar als je de kwaliteit hebt kom je wel waar je hoort. Zerrouki heeft zich ontzettend goed verwoord. Hij staat daar ook echt achter. Als het nu niet komt, dan later wel.” Waar Zerrouki in de belangstelling stond van Feyenoord, had Fulham interesse om Brenet over te nemen. Voor beide transfers stak FC Twente uiteindelijk een stokje.

Pröpper geeft aan met beide spelers gesproken te hebben over hun mogelijke transfers. “Je praat met ze en je begrijpt ze. Praten doen we het hele jaar al, we zijn een team.” Iets wat de aanvoerder van Twente echter minder begreep, waren de Instagram-story’s die door beide spelers werden geplaatst. “Ik heb ze niet zelf gesproken, maar hou dat lekker bij elkaar en niet op social media. Je weet dat ze erover gaan praten.”

De Instagram-story die Ramiz Zerrouki op 7 januari plaatste.

De story die door Brenet werd geplaatst kan op verschillende manieren geïnterpreteerd worden. Pröpper denkt dat zijn collega-verdediger het goed bedoelde. “Ik denk dat hij bedoelt dat de tijd van Zerrouki nog wel gaat komen. Zo interpreteer ik het”, aldus de centrumverdediger, die met vertrouwen vooruitblikt op de rest van het seizoen. “Ik denk dat er een bepaalde ontwikkeling is. Het is niet zo erg om hier te zitten omdat er echt nog wat te halen valt met deze groep.”

Dinsdag plaatste Joshua Brenet een Instagram-story die op meerdere manieren geïnterpreteerd kan worden.

Davy Pröpper
Pröpper ging bij FC Afkicken ook nog even in op de terugkeer van zijn broer Davy in de voetbalwereld. De 31-jarige middenvelder, die een jaar geleden stopte met profvoetbal omdat hij het plezier had verloren, keerde vorige week terug bij Vitesse. In Arnhem tekende hij een contract tot medio 2024. “De mooiste transfer van deze window was voor mij persoonlijk mijn broer”, aldus Robin Pröpper. “Dat duidelijk werd dat hij weer terug zou gaan keren, was voor mij een heel mooi moment.”

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Volgens mij heeft zich geen club gemeld voor Brenet, dus hoezo is er een stekker uit de transfer gehaald? Beiden zullen deze zomer vertrekken en ik wens ze veel succes. Ben wel klaar met het gezeur over de transfers, met name Zerrouki. Nu weer focussen op de komende wedstrijden en Europees voetbal halen.

1 februari 2023 om 20:16

Fulham zou interesse hebben gehad, maar is nooit concreet geweest over Brenet. Brenet zal na het seizoen vertrekken.

Pröpper vind ik echt een aanwinst voor ons team. Misschien niet de beste verdediger, maar een soort Wisgerhof: houdt de boel achter bij elkaar, praat met de groep (zoals bijv. Brama), kopgevaarlijk, en geeft altijd de volle 100%.

1 februari 2023 om 20:10

Ik vind hem oprecht ook enorm sterk ontwikkeld! En misschien wel beter dan Wisgerhof was. Echt verrassende stappen.

1 februari 2023 om 20:14

Nee, Wisgerhof was wel beter hoor. Die was wel zo vreselijk solide. Meer dan Pröpper die nog wel eens gekke momentjes heeft, wat gelukkig vaak goed afloopt voor hem.

1 februari 2023 om 20:26

Wisgerhof was volgens mij dan ook al iets ouder dan Pröpper nu. Maar ook 1 die technisch niet sterk was, maar het moest hebben van inzet en teamspirit. Zijn schwalbe zal nooit worden vergeten. Absoluut de slechtste ooit.

1 februari 2023 om 21:17

Een Rob Wielaert dan?

1 februari 2023 om 21:25

Ik vond Wielleart verfijnder en betere techniek. Mijns inziens wel de betere van de 3 en opbouwend sterk (waardoor denk ik ook naar Ajax), maar er stond zeg maar niet echt iemand. Bij een Douglas of Wisgerhof wist je dat je tegen een muur opliep.

1 februari 2023 om 22:08

Dat klopt wel wat je zegt, kwam die Wielaert een keer tegen bij Aspen Valley, zag er qua postuur niet echt uit als verdediger. Wordt je als aanvaller niet snel bang van.

1 februari 2023 om 20:13

Propper had best een aardige actie waar die de bal afkapt toen er een van ons kwam inglijden…
Twente heeft nu prima team staan op geen positie heb je onvoldoende staan.
Bij blessures wordt het moeilijker..:
Volgend jaar moet je weer opnieuw bouwen ben ik bang

1 februari 2023 om 20:23

Nouja, bij die actie was het stadion ook volledig verontwaardigd, haha. Pröpper is er 1 van de botte bijl (zoals je dezelfde wedstrijd ook wel zag), en normaal niet van dit soort acties.
De breedte van de selectie gaat ons idd ook wel de das om doen. Maar op zich ook niet gek gezien het relatief lage spelersbus het voor de plek waar we staan.

1 februari 2023 om 20:29

Wel minder goed dan Wisgerhof, maar hij doet het goed op dit niveau

1 februari 2023 om 20:30

Ook goed met z'n handen Kon het grapje even niet laten.

Maar alle gekheid op een stokje, zo'n ervaren speler is inderdaad een aanwinst voor elke ploeg. Houd het, zoals je zelf zegt, goed bij elkaar. Op en naast het veld, zoals je in het interview merkt. De (mentaal) trainende eigenschappen van zulk soort spelers wordt altijd onderschat.

Denk dat beide gasten hun onvrede tonen over het beleid van FC Twente. Maar niet willen muiten. Als Fulham en Feyenoord zich melden is dat natuurlijk een enorme stap vooruit voor beide spelers.

1 februari 2023 om 20:09

Tsja, niet echt Twente's probleem toch?

1 februari 2023 om 20:13

Indirect wel! Je zal zien dat een motivatie steeds verder in het seizoen wegebt. Als er iets tegenzit of iets gaat niet zoals zij willen zal de reactie heviger zijn door het missen van een transfer. Al vind ik niet dat je ze zomaar moet laten gaan voor niks maar ik snap de teleurstelling

1 februari 2023 om 20:32

Als club zijnde wil je ook niet bekend staan als een club waar je moeilijk weg komt. Spelers die het niveau ontstijgen moeten een goede stap kunnen maken. Dan word je ook aantrekkelijker voor andere spelers. AZ is wat dat betreft een goed voorbeeld. Ajax op hun eigen manier ook. Op tijd verkopen is een kunst. Dat gezegd hebbende snap ik dat Twente de boel nu bij elkaar houdt. Dromen en zelfs spelen om de titel getuigt van ambitie.

1 februari 2023 om 21:16

Adro klopt, maar uiteindelijk hebben de spelers alleen zichzelf ermee. Speel je de rest vh seizoen ongemotiveerd dan denk ik niet dat er in de zomer alsnog clubs in de rij staan.

1 februari 2023 om 21:56

Twenteov, bij Feyenoord heb ik wel een twijfel. Arne staart zich blind op Zerrouki. Maar ik snap wat je zegt, alleen onbewust zijn dit wel punten die etteren

1 februari 2023 om 21:14

Enorm? Het is een stap vooruit. Vooral Feyenoord is een stap vooruit en geen enorme stap mijn inziens

1 februari 2023 om 22:02

Het beleid van Twente is juist uitstekend. De wereld op z'n kop. Blij zijn met een contract en alle zekerheden die daarbij horen. Dan ook beseffen dat je daaraan kan worden gehouden wat Twente dan ook doet. Feyenoord is natuurlijk maar een klein stapje vooruit. Met een andere trainer spelen Twente en Feyenoord beide om de plekken 3 - 5

1 februari 2023 om 23:02

Lees je post nog eens en pas heb aub aan waar het nog kan. PSV is zonder de allerminst zekere titel van Feyenoord, die je toch alvast meerekent, alsnog in de laatste 10 jaar vaker kampioen geworden dan Feyenoord

Moet ook lekker lezen zijn voor die ventjes. Zij moeten hun onvrede niet via de social media kenbaar maken maar intern; aldus Pröpper tegen fc afkicken .

Als een aanvoerder gesproken

Leuk al die Twente supporters reageren op spelers die hogerop willen en transfer perikelen. Allemaal geïrriteerd. Je wilt een topclub zijn of niet, dit hoort er allemaal bij.

1 februari 2023 om 21:01

Je wilt een subtop club zijn bedoel je denk ik? Een topclub strijd ieder jaar mee voor het kampioenschap, dat zal bij ons niet gebeuren en dat weet 99.9% van de supporters.

Snap zijn praatje wel als aanvoerder. Zou die het zelfde hebben gedaan als die voor deze keuze stond? Vaak hebben ze een mening, maar staan zelf nooit voor zo een keuze. Makkelijk praten.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren