Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Robin is fitter dan ooit, hij scoort alleen niet zoveel’

Laatste update:

Na een lastig begin van het seizoen, met twee punten uit drie wedstrijden, gaat het weer wat beter met Manchester United. Van Queens Park Rangers werd gewonnen, van Leicester City weer verloren, maar daarna boekte de club twee opeenvolgende zeges. Na de 2-2 van maandag tegen West Bromwich Albion staat er zondag een thuiswedstrijd tegen titelfavoriet Chelsea op het programma. Louis van Gaal kan daarbij wel weer eens de hulp gebruiken van landgenoot Robin van Persie.

/

De ervaren spits maakte in zeven competitieduels pas twee doelpunten. Aan zijn fitheid ligt het niet dat het scoren wat moeizamer gaat, weet Van Gaal. De trainer weet zeker dat Van Persie er fysiek top voor staat en dat hij gewoon wat meer geluk nodig heeft. In de Engelse media wijst men er wel op dat Wayne Rooney nu geschorst is, en er weer aankomt, en dat Radamel Falcao ook staat te trappelen om meer te laten zien.

“Robin is fitter dan ooit tevoren. Hij scoort alleen niet zoveel”, legt Van Gaal uit. “Bij Oranje scoort hij meer dan bij Manchester United en daar was hij niet zo fit als hij nu is. Dat is opvallend, maar hij scoorde in bijna iedere wedstrijd voor mij op het WK. Terwijl hij toen misschien voor tachtig procent fit was. Hij scoorde op het toernooi vier keer in zes duels, waaronder een penalty. Misschien speelt hij nu nog wel beter, maar hij scoort niet”, aldus Van Gaal.

/

De trainer denkt dat zijn 31-jarige spits misschien ook wat geluk ontbeert. “Tegen West Bromwich schoot hij met rechts, het was bijna niet te geloven dat die bal er niet in ging. Een spits heeft wat geluk nodig, dat helpt voor het zelfvertrouwen, maar vertrouwen heeft hij sowieso wel. Ik verwacht dus dat hij zal scoren en misschien gebeurt dat al tegen Chelsea”, sprak Van Gaal uit tijdens de persconferentie van United.

Vorig seizoen had Van Persie last van negen verschillende blessures, somt The Guardian op, en maakte hij twaalf doelpunten in achttien wedstrijden waarin hij basisspeler was voor United. Het jaar ervoor, toen United kampioen werd onder Sir Alex Ferguson, was hij nog goed voor 26 goals in 35 wedstrijden. Van Gaal gaat echter niet mee in de stelling dat de aanvaller zijn piek al heeft gehad bij de Engelse grootmacht. “Dat heeft hij wel laten zien gedurende het WK.”

Ik denk dat Louis van Gaal nog lang blijft vasthouden aan Robin van Persie als eerste spits

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
20 hints ??#voetbal
Reacties

Helaas denk ik dat hij dit zal doen
Als je een geweldenaar als falcao hebt en daar achter rooney di maria (mata) dan zet je gwn geen rvp in
Ik zou zo spelen:
De gea
Rafael jones rojo shaw
Fellaini blind
Januzaj Rooney di maria
Falcao

25 oktober 2014 om 00:27

Fellaini & Januzaj? Grappenmaker. Zeker onder Van Gaal niet! Herrera eerder, of Carrick op de plek van Fellaini, en Mata of Rooney op de plek van Januzaj.
Van Persie zal genoeg speeltijd krijgen, mits hij weer wat doelpuntjes gaat maken..

25 oktober 2014 om 00:55

Tegen WBA hebben we denk ik wel kunnen zien dat Janzaj nog niet rijp is voor een basisplaats. Langzaam brengen, die gozer is pas 19. Bovendien heeft hij qua fysiek nog veelte weinig weerstand voor de PL.
Nee, ga dan voor een PL vedette, genaamd Robin van Persie.

25 oktober 2014 om 01:11

De Gea; Rafael, Jones, Rojo, Shaw; Herrera, Blind; Mata, Rooney, Di Maria; Falcao. Januzaj, RVP en Carrick vaste wissels. enough said.

25 oktober 2014 om 02:15

Zo zou ik het ook doen! En dan kan je in de "makkelijkere" wedstrijden altijd nog herrera of blind voor RvP doen! Dan dus in een 4-1-3-2 systeem.

Wat ik eigenlijk gek vind, als ik naar Van Persie zijn Premier League doelpunten kijk, is dat hij maar twee keer meer dan 20 doelpunten heeft gemaakt. In zijn laatste jaar bij Arsenal (30) en daarna bij United (26). In zijn voorlaatste seizoen bij Arsenal maakte hij er 18. Ik ga er van uit dat hij toen piekte,van zijn 27 tot 30ste.

Voor de rest loopt hij wel (ongeveer) 1 op 2 maar speelt blijkbaar nooit een volledig seizoen. Opnieuw in zijn laatste seizoen bij Arsenal en zijn eerste bij United speelde hij 38 PL wedstrijden. Daarvoor altijd rond de 20/midden 20 (of zelfs minder).

25 oktober 2014 om 00:27

Komt omdat hij niet altijd spits was, hij was bij Arsenal in z'n eerste jaren meestal vleugelspeler, of achter de spitsen (zoals Bergkamp, soort van 10). Je had toen Adebayor bijvoorbeeld nog!

25 oktober 2014 om 00:31

Hij is ook maar 2 keer een heel seizoen fit geweest. Helemaal niet gek dus.

In 2010/2011 scoorde hij overigens al zijn 18 doelpunten in de 2e seizoenshelft.

25 oktober 2014 om 01:11

Eens te meer een reden om te genieten van de keren dat de blessuregevoelige Van Persie wel fit is om briljante dingen te laten zien.

Helaas gebruiken sommige die spaarzame periodes om kritiek te hebben op zijn kleffe relatie met Van gaal, "zijn maniertjes", zijn Oranje prestaties etc. etc.

25 oktober 2014 om 08:00

En terecht want daarmee irriteert hij ons vaker dan dat hij ons trakteert op werelddoelpunten en inzet. Vind het maar een arrogante eikel geworden die sich dankzij zijn relatie met van Gaal meer kan veroorloven dan veel andere spelers..

Die v. Persie is echt over the Hill, het wk.was het laatste v. Persie-moment waaronder we nog van hem konden genieten hij oogt voor mij geen wilskracht hij rent niet eens om de bal te veroveren en die maniertjes tijdens de interland periode van "wat doe jij nou?!" en zo kan hij er echt niet bij hebben hij.doet alsof hij de sterspeler van het team is maar dat is hij gwn niet

25 oktober 2014 om 00:22

Iedereen heeft zo zijn maniertjes. en als je het dan ook niet goed met elkaar kunt vinden dan kunnen die maniertjes heftiger zijn. Bij united zie ik deze maniertjes niet.

25 oktober 2014 om 00:31

Die maniertjes zie je alleen bij Oranje omdat hij daar "de Grote Vedette is" (wat eigenlijk robben.is maar dat terzijde) hij is aanvoerder hij kan doe wat hij maar wil.maae bij united 1. Is hij geen aanvoerder 2. Er zijn veel betere spelers daar dan hij (falcao, rooney, di maria, mata)

25 oktober 2014 om 00:33

Als je presteert wordt dat gepikt zijn maniertjes, wanneer het slecht gaat wordt het niet gepikt, maniertjes, maar dan moet je ook presteren.. Anders is zijn maniertjes misplaatst en ongepast.

25 oktober 2014 om 00:55

Grappig dat jij (en anderen) falcao beter noemt, heeft op het aller hoogste niveau nog nooit echt gespeeld toen hij bij Atletico zat was Atletico nog niet zo goed als nu en bij monaco was hij vooral geblesseerd en de ligue 1 is beduidend minder dan de PL, dus waar baseer je op dat Falcao beter is?

25 oktober 2014 om 03:57

Van Persie is passe, accepteer het en ga verder. Zelfs die ManU supporters zijn helemaal klaar met hem, sinds die laatste grote blessures is hij een oude man geworden en een pseudo vedette.

25 oktober 2014 om 10:16

Hoezo is het onzin? Ik kan me er wel in vinden. Vind jij Van Persie goed spelen dan?

25 oktober 2014 om 11:16

Dat zegt de hele voetbalwereld.

Heb je Falcao in de Europese Supercup gezien tegen Chelsea????

Falcao is een natuurlijke spits en scoort op verschillende manieren en verschillende standen en is voetballend ook goed.

Hij oogt sneller en beweeglijker dan RVP die alles in een jogging tempo doet totaal geen explosieviteit, wat een absolute topspits wel nodig heeft , bijvoorbeeld om weggestuurd te worden.

Zoek de filmpjes van Romario op en je snapt wat ik bedoel.

RVP is al 31 jaar en is langzaam aan het afbouwen waar Falcao nog kan gaan pieken.

25 oktober 2014 om 11:56

wow supercup.. Die tijd was Rvp ook goed bezig

25 oktober 2014 om 00:31

Veel Nederlanders hebben gewoon gewacht om Van Persie op zo'n momentje te betrappen. Van Persie en Oranje is te vaak een teleurstelling geweest, en daardoor hebben mensen hem niet hoog zitten... Bovendien werd hij in de laatste wedstrijden afgestraft op iets wat in mijn ogen in het collectief fout ging! Oranje speelde bagger, Van Persie deed het zo slecht nog niet. Dan moet je echt gaan kijken naar jongens als Afellay, Sneijder en De Jong die gewoon te weinig brachten... Over de achterhoede hoef ik even niet te beginnen, want die jongens voelen zich beter dan dat ze zijn op dit moment na dat fantastische WK (wat ik opzich begrijp..).

25 oktober 2014 om 01:02

Jij snapt het!
Als een speler in een wat mindere periode zitten, kruipen de haters uit hun holletje om te bashen. Echt triest.
Ik heb het al eerder gezegd, Van Persie is de Clarence Seedorf van deze generatie. De ideale zondebok.

25 oktober 2014 om 01:18

Zijn wrss dezelfde mensen die het hardst riepen hoe geweldig die wel niet was na z'n goals tegen Spanje...

Inderdaad erg vergelijkbaar!
Ook qua concurrentie, Clarence had veel spelers die op zo'n positie ook uit de voeten konden, Van Persie heeft dat nu met Huntelaar; die een publiekslieveling is. (terwijl ik juist denk dat Huntelaar de arrogante is, kijk maar hoe hij zich gedraagt bij Schalke!).

Saillant detail ook nog; hij is nota bene topscorer aller tijden.
Ik denk dat het een speler is die zijn 'omgeving' heel belangrijk vindt, als je hem écht vertrouwen geeft speelt hij beter.. Zoals onder Van Gaal.

Maar we zullen zien wat het gaat brengen komende maanden bij United en vooral Oranje. Strootman en Vlaar terug brengt iig al wat vertrouwen achterin.

25 oktober 2014 om 07:29

nasibami, ik haat RVP niet, maar die maniertjes van hem haat ik in de Ek2012 onder van Marwijk splitste hij en de Hunt de groep in twee, maar hij het ergste toch wel. Want hij sloot zich af van de groep en ze moesten doen wat hij zei enz.
Terwijl hij stukken minder in oranje brengt dan in de compititie's.
Hij is echt een goede spits, maar het rendeert niet meer en dan krijg je kritische noten van supporters en media.

25 oktober 2014 om 07:31

rink-15, de Hunt arrogant, bij zijn club ja, maar doet hij dat ook in oranje. Daar zie ik het dus niet en waarom is hij de publieks lieveling, een spits die wel meerdere goals heeft gemaakt en kan maken bij oranje, als ze hem de kans geven.

25 oktober 2014 om 08:19

Alsjeblieft zeg, hij deed het zo slecht nog niet? Van Persie is wereldkampioen alibi-voetbal. Hij doet alles lijken alsof hij zijn best doet, maar hij doet zo weinig mogelijk. Hij vraagt alle ballen van onmogelijke kanten allemaal achter de verdediging en als die komt staat hij 8 van de 10 keer buitenspel. Gewoon omdat die niet oplet. Verder vraag hij wel eens een bal in de voet, maar weigert zich hiervoor vrij te lopen of een vooractie te maken. Verdedigend wandelt die wel een stukje erachteraan, maar nooit in volle sprint. Dat kan je bij hem perfect zien aan de houding van zijn armen.

Sorry, maar hij speelt al jaren geen enkele goede wedstrijd voor Oranje en persoonlijk vond ik hem bij united dat top seizoen ook niet fantastisch voetballen buiten zijn goals om. Van persie is een magnefieke voetballer, maar met een instelling van nul en de attitude van een wereldster. Die combinatie is alleen een succes als het lukt op het veld. Hij is vele vele malen beter dan KJH, maar op basis van inzet, lef en de wil om te winnen en scoren...

25 oktober 2014 om 11:15

Van Persie heeft gewoon nog steeds die gif van een straatvoetballer in zich.
Wordt helaas te vaak verward met arrogantie.
Huntelaar is idd wel een arrogant mannetje. Ik vraag meestal handtekeningen enzo van de Oranjespelers (ja, ik ben er zo een :P ) en het was me opgevallen dat Huntelaar dan heel uit de hoogte doet en Van Persie tijd maakt voor de fans, een babbeltje maakt etc. etc.
Was ook illustrerend dat Van Persie na de wedstrijd tegen Brazillie helemaal naar de tribune liep om de trouwste Oranje- fan (die gast in die oranje generaalspak ofzo) zijn aanvoerdersband te geven. Prachtig gebaar.

Nou van Persie ik ben een fan van je maar scoren mag je pas na zondag

Van Persie is de laatste jaren traag geworden en matig, en loopt over het veld alsof hij 60 is. En in de C.L heeft hij het nooit wat laten zien en faalt hij. En bovendien een nare arrogante speler die denkt dat hij ver boven iedereen is. In de duels heb ik hem altijd al vrij zwak gevonden, beetje zoals Toivonen de duels in gaat slap niet agressief.

25 oktober 2014 om 00:26

Vorig jaar Manchester United met een hattrick naar de kwart finale geschoten maar niks gelaten zien, tuurlijk!

25 oktober 2014 om 00:28

Ja door pan klare ballen te krijgen van Rooney. Dat was maar tegen de Grieken met alle respect.... Hij heeft tegen grote ploegen nooit wat klaar gespeeld in de C.l...

RVP moet gewoon op de flank gaan spelen. Falcao in de spits. Van persie heeft een geweldige trap. Dus zou een aanvoer voor falcao kunnen zijn.

25 oktober 2014 om 12:38

En ten koste van wie zou jij van persie op de flank neerzetten?

Hij zal op den duur gaan rouleren denk ik, Met Rooney/falcao/mata & Van Persie. Als Van Persie weer gaat scoren en Rooney & Falcao fit zijn/goed spelen... Kan dat best eens de voorhoede gaan worden.
Rooney op 10 en Van Persie en Falcao ervoor. Gaat dan dus ten koste van Mata..
Maar de tijd zal het leren!
Ik blijf er wel bij; al die negativiteit van al die hatende Nederlanders.. Van Persie in vorm bij United is 1 van de beste aanvallers in de PL. Laatste landstitel was dankzij hem, en op 80% fitheid schoot hij United naar de volgende CL ronde...

25 oktober 2014 om 00:55

Iedereen vergeet wat hij voor ons heeft gedaan of wat hij ons heeft laten zien. Zonder Rvp waren we echt geen 3de geworden op het WK. Zijn kopgoal gaf een enorme boost/vertrouwen.

25 oktober 2014 om 08:25

Zijn kopgoal is toch ook ongeveer het enige wat hij heeft laten zien.. als je nu Van Gaal hoort zeggen dat van Persie 80% fit was tijdens het WK. Waarom heeft hij dan 95% van alle wedstrijden gespeeld.. Van Gaal is gewoon een watje die zijn toekomstige spits tevreden wilde houden. Van Persie was gewoon egoistisch om eigen belang voor de groep te plaatsen hiermee. Fantastische goal maaky hij tegen spanje en een hele belangrijke. Maar waarom vergeet je erbij te noemen dat we ook verschrikkelijke wedstrijden hebben gezien waar hij veel kansen miste, ballen makkelijk verloor en bij vlagen gewoon totaal onzichtbaar was. Zijn goal was belangrijk, maar dat was ook meteen zijn WK moment. Daarna ging het bergaf.

25 oktober 2014 om 07:28

Zo sneu dat woordje haten, of zoals jij het zegt "hatende Nederlanders". Haat is wat momenteel in Syrië wordt tentoongespreid, wat speelt in Israël en op nog veel meer plekken elders in de wereld waar men elkaar naar het leven staat. En toch blijven pubertjes het woordje haten gebruiken voor kritieken op voetballers. Lachwekkend. Wanneer leert men kritiek en haat eens te onderscheiden?

Van Persie kan geweldig voetballen, heeft alleen in de ogen van een hoop mensen een zeer irritante uitstraling. Er is altijd wel wat. Is het niet met Sneijder, dan wel met Huntelaar. Of hij scoort niet en loopt in de weg of is weer eens geblesseerd.

25 oktober 2014 om 07:35

rink-15, je zegt het goed, met in vorm bij united de beste aanvaller, niet bij oranje en daar hebben de meeste nederlanders het over en haten is een te groot woord. Men wordt gek, omdat er een spits rondloopt die wel in oranje beter rendeert en die zit op de bank.

25 oktober 2014 om 12:42

Sorry, maar ik zou toch echt Falcao prefereren boven Van Persie bij united. Dus ik vraag me af waarom jij van Persie beter vindt.

We weten nu dus ook al dat hij gaat spelen tegen Chelsea. Ikzelf zou kiezen voor een 4-3-3 tegen Chelsea. Fellaini moet spelen aangezien er bij Chelsea een aantal reuzen rondlopen.

De Gea
Rafael
Jones
Rojo
Shaw
Herrera
Blind
Fellaini
Di Maria
Falcao
Januzaj
25 oktober 2014 om 00:29

Januzaj..? Ik mag Januzaj heel erg maar ik zou hem niet gelijk tegen Chelsea er weer in de basis zetten. Januzaj speelt bij U21 echt geweldig dit seizoen en tuurlijk is dat anders dan de premier league, maar ik denk dat Januzaj zich te erg wil bewijzen als die bij de eerste team speelt, en daardoor lukt niks bij hem..

25 oktober 2014 om 00:41

Juist in dit soort wedstrijden zie je vaak dat dit soort talenten weer helemaal opbloeien. Vorig jaar speelde hij ook erg sterk op Stamford Bridge dus ik zie geen reden om hem niet te laten spelen.

25 oktober 2014 om 00:31

Ik betwijfel of de lieveling van Van Gaal gebankt gaat worden.

Van Persie moet gewoon een linie zakken. Net als Pirlo en Gerrard hebben gedaan wegens fitheid/leeftijd. Nu staat hij op een positie waar hij heel veel fysieke duels met de centrumverdedigers moet aangaan. Laat hem maar lekker in een schaduwrol, waar hij zijn technische klasse tentoon kan stellen.

Falcao------------Rooney
--------Van Persie----------

25 oktober 2014 om 01:01

Rooney kan het ook niet een hele wedstrijd opbrengen als spits.

25 oktober 2014 om 01:06

Mooi dat Manu een leger aanvallers heeft van wereldniveau. Als alles positioneel lekker gaat lopen tussen die 3 toppers, dan is er niet meer een echte vaste spits.

4-1-3-2
De Gea
Rafaël Jones Rojo Shaw

Blind

Di Maria Herrera Mata

Rooney

Falcoa

25 oktober 2014 om 12:45

Kun je niet beter 4-2-3-1 gaan spelen. De verdediging van ManU is nou ook niet om over naar huis te schrijven.

Ik denk dat toch dat hij inmiddels op zijn retour is. Hij had een gigantisch aandeel in het kampioenschap onder Ferguson, omdat het hele elftal om op hem was afgestemd. Ik denk dat hij het best rendeert als het elftal om hem heen gebouwd wordt en hij belangrijk gemaakt wordt.

Hij heeft een geweldige balbehandeling maar momenteel stuitert elke bal van zijn voet af en lijkt hij de drive te missen om iedere wedstrijd vol er in te gaan, hij lijkt bijna op routine te spelen.

Ik zou graag een United willen zien met Falcao in de spits, Rooney erachter, Di Maria vanaf Links en Mata vanaf rechts. Met vrijheid vsn drie erachter om van positie te wisselen. Wat mij opvalt sinds Saf is vertrokken is het verslechterde positiespel ik denk dat dit voor een groot deel te maken heeft met het vertrek van de onderschatte veldtrainer Meulensteijn

V. Persie lijkt zijn vorm in het Nederlands Elftal nu ook mee te nemen naar Engeland! Laten we eerlijk zijn, we konden niet om hem heen omdat hij vooral in clubverband misschien wel bij de beste 4 spitsen van Europa hoorde! IN 2010 was het bagger, 2012 laten we achter ons, die goal tegen Spanje onbetaalbaar! Maar heel eerlijk ... 't tijdperk v. Persie zit er wel een beetje op! Ik weet ook nog geen alternatief en ik hoop echt dat hij weer opleeft maar misschien moeten we maar accepteren dat we zijn absolute top al gezien hebben!

In het Nederlands elftal vliegen de keepers je om de oren. Daar is het niet zo van hij laat teveel ballen door maar is super fit. Een inschattingsfout en je zit op de bank, als je al geselecteerd wordt. Maar een spits die de bal af en toe tegen de touwen werkt krijgt eindeloos krediet.

Wat heeft ie laten zien op het wk?? Tegen Spanje een goede wedstrijd en van de rest was hij matig en bovendien straalde hij toen iets van onenigheid uit toen tegen Argentinië alleen het veld op te komen.....Zijn top jaren zitten erop..... Griezel

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren