Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Robben prijst ex-trainer: ‘Ze kunnen de Europa League-finale halen’

Laatste update:

Bayern München won dinsdagavond met 1-2 van Celtic, waardoor der Rekordmeister zich heeft geplaatst voor de volgende ronde van de Champions League, terwijl de Schotse ploeg samen met Anderlecht mag uitmaken wie de Europa League ingaat. Robben gunt Celtic het allerbeste en hoopt dat de ploeg onder Brendan Rodgers ver kan geraken in Europa.

"Celtic heeft een grote kans om ver te komen in de Europa League, vooral op Parkhead, met een geweldig publiek. Als het inderdaad veertien jaar geleden is dat ze een Europese finale hebben gehaald, dan wens ik ze het allerbeste toe en ik hoop dat ze weer succesvol kunnen zijn. Ik denk dat ze de finale wel kunnen bereiken", zei de aanvaller van Bayern in gesprek met verschillende media.

Robben werkte tussen 2004 en 2007 bij Chelsea regelmatig samen met Brendan Rodgers, die destijds onder meer trainer van de reserves was. "Ik zie bij Celtic meer een Europese dan een Britse stijl, daarom moet je Brendan Rodgers een groot compliment geven. Je kan zijn hand in het spel zien. Ik heb soms met Brendan getraind en enkele wedstrijden gespeeld toen ik terugkwam van blessures."

"Ik houd van zijn filosofie en over hoe hij over voetbal denkt, hij houdt van aanvallend voetbal. Hij is ook een goede vent. Je zag dat hij talent had en hij heeft het al heel goed gedaan in zijn carrière als trainer. Het is fantastisch voor Celtic dat ze hem konden strikken, het was goed om hem weer even te zien. Celtic maakte het ons erg lastig, dus nogmaals complimenten aan Brendan en het team."

Kan Celtic de Europa League-finale halen, mits de club zich kwalificeert?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Dit zegt hij natuurlijk ook met enige emotie en sympathie in zijn betoog.
Natuurlijk is Celtic een prachtige club, maar ook zij zijn gewoon een ploeg die tegen de middenmoot Europa tikt.
Ondanks hun geweldige publiek denk ik niet dat ze ver zullen gereiken of ze moeten echt een gunstige loting hebben tot aan de finale.

2 november 2017 om 15:32

Celtic en Rangers hebben de laatste 10-15 jaar beide al een keer verrast met een finaleplaats, hoewel ze zich qua spelcultuur beide onder de Nederlandse top bevinden. Wat dat betreft heeft met name PSV in de EL al regelmatig goede kansen laten liggen echt ver te komen.

2 november 2017 om 16:16

Tussen het Celtic van 10 jaar terug en nu zit t9ch wel een redelijk verschiletje hoor.
Voor de rest.....leesde reacties hieronder, Robben zou dit nooit gezegd hebben als ze hem bijvoorbeeld uitgefloten hadden ipv applaus hadden gegeven.

2 november 2017 om 17:17

Dat weet ik heus ook wel. Het is meer dat hij het ze gunt op basis van het eerbetoon dat hij ontvangen heeft. De spelers van Bayern hadden het er vooraf al over. Ze verheugden zich zeer op Celtic Park liet Kimmich ook optekenen.

2 november 2017 om 20:14

Dit jaar waarschijnlijk Atletico Madrid in de Euro league

Wat een flauwekul Robben. Leuk dat je een warm applaus hebt gekregen bij Celtic maar dan hoef je nog niet van die onzinnige complimentjes te gaan geven alsof je elke week met het (verkeerde) groen/wit gestreepte shirt voor de tv zit.

2 november 2017 om 15:51

Haha dat dacht ik ook gelijk. Als hij geen applaus zou hebben gekregen bij z'n wissel, dan zou het hem ook geen hond boeien of Celtic nog wat gaat bereiken dit seizoen.

2 november 2017 om 15:58

Deels met je eens. Anderzijds lukte het Ajax vorig seizoen ook en die zijn nu ook niet direct heel veel beter als Celtic. Met een beetje geluk in de wedstrijden en loting kun je best ver komen.

Desondanks zie ik dit jaar veel waarschijnlijker een Dortmund, Atletico, Napoli of Leipzig als kanshebbers voor de eindzege.

2 november 2017 om 23:10

Naja hij zegt gewoon iets aardigs, gooi em op de brandstapel. Robben kan itt de nieuwe generatie voetballer in ieder geval nog in abn meer dan drie woorden zeggen zonder mentaal in de knoop te raken.

Als de loting meezit heeft Celtic de kwaliteit om de finale te halen. Vind ze echt leuke spelers zoals Dembélé, Sinclair en Tierney hebben. En in de knock out fase is Celtic Park natuurlijk een groot voordeel.

Ik denk dat Red Bull Leipzig en Atletico grote kansmakers zouden zijn, mochten zij naar de Europa league degraderen

2 november 2017 om 17:19

RB Leipzig is denk ik te wisselvallig. Duitse clubs presteren verhoudingsgewijs sowieso zeer matig in de EL. Atletico is zeker een topfavoriet.

De voorbije jaren was Celtic een elftal van niks, wat zij lieten zien qua voetbal deed echt pijn aan de ogen. Maar onder Rodgers zijn ze echt gaan beginnen voetballen, bij momenten echt mooi om te zien. Tegen Anderlecht uit waren ze superieur. Of ze een Europa League finale kunnen halen betwijfel ik, maar ze kunnen zeker indruk maken.

Schat clubs als Milan, Arsenal en Lyon toch hoger in. Plus dat er nog een aantal clubs uit de cl komen zoals waarschijnlijk Dortmund sjachtar/Napoli etc.

Geef Celtic weinig kans.

Het is Ajax vorig seizoen ook gelukt door vooral in de thuiswedstrijden erg goed te spelen, de Amsterdam Arena was vorig seizoen Europees gezien een onneembare vesting. Een wedstrijd op Celtic park win je ook niet zomaar en als Celtic zijn thuiswedstrijden wint (mits ze zich plaatsen voor de EL), wat niet geheel ondenkbaar is aangezien de ploegen in de EL kwalitatief flink minder zijn dan de ploegen in de CL kunnen ze met een beetje geluk ver komen. Het is natuurlijk geen realistische verwachting maar de potentie hebben ze zeker.

2 november 2017 om 18:53

Ik geloof best dat het voor elke Europese club moeilijk winnen is op Celtic park maar je moet ook betere teams echt kunnen overrulen en gelijk het verschil maken zoals Ajax dat vorig jaar thuis kon.
Ik denk niet dat Celtic teams als Lyon, Atletico Madrid of Leipzig thuis met grote cijfers kan verslaan en dan word het uit gewoon heel moeilijk met minder kwaliteit.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren