Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Robben is fit en klaar voor Champions League-wedstrijd tegen PSV

Laatste update:

Arjen Robben is klaar voor zijn rentree bij Bayern München. De Nederlander liep voor de interlandperiode een ribblessure op en daardoor was hij niet inzetbaar tegen Wit-Rusland en Frankrijk. Robben kan zaterdag tegen Eintracht Frankfurt zijn rentree maken.

/

Het houdt ook in dat de Nederlander vier dagen later in actie kan komen in de Champions League tegen zijn ex-werkgever PSV. “Hij heeft afgelopen week zonder problemen meegetraind en is klaar voor Frankfurt”, legt trainer Carlo Ancelotti uit via de officiële kanalen van der Rekordmeister.

Bayern München verloor voor de interlandperiode van Atlético Madrid en tegen 1. FC Köln in de Bundesliga werd het 1-1. “We hebben kritiek gekregen na de laatste wedstrijden en dat was terecht. Deze kritiek kan ons helpen, omdat het ons kan motiveren. We weten wat we verkeerd hebben gedaan.”

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

We missen hem al jaren door blessures bij Oranje. Zul je net zien dat die uitgerekend tegen een Nederlandse ploeg er 3 in gaat leggen.

14 oktober 2016 om 14:04

Robben is gewoon duidelijk anti Nederland. Als hij al lichte hoofdpijn heeft of spierpijn, zegt hij Oranje af, terwijl hij met Bayern er lustig op los scoort. Wat mij betreft mag Robben weg blijven uit eredivisie en Oranje!!

14 oktober 2016 om 14:28

Dat is nogal kortzichtig, zeker gezien het feit dat iedereen weet dat Robben een man van glas is. Hij is een echte professional en zal niet zomaar een interland missen omdat hij er geen zin in heeft.

14 oktober 2016 om 14:38

Echte kenner jij! Als iemand altijd voor oranje wilt spelen is het Robben wel.

14 oktober 2016 om 14:50

En jij hebt duidelijk ook meer met Zwitserland dan met Nederland, dus dan hebben we jou ook niet meer nodig?

14 oktober 2016 om 15:16

Hij had last van zijn ribben en had niet eens normaal mee getraind bij bayern. Hij weet zelf erg goed dat hij bij elke scheet geblesseerd kan raken en dus niet overhaast terug moet komen. Volledig terecht dat hij oranje weigerde om volledig blessurevrij te zijn

14 oktober 2016 om 15:22

Hij heeft maar 1 seizoen met veel doelpunten gehad hoor. Robben was nooit de man van doelpunten het heeft ook best wel lang geduurd voordat hij meer als 18 competitie goals maakte.

Met of zonder Robben. Het maakt niets uit. Bayern zal 100 procent zeker winnen. En het mooie is dat er een mooie quotering staat van 1.16 op een overwinning van Bayern. Bij een inzet van 1000 euro heb je dus al 160 euro in de pocket Makkelijk verdiend!

14 oktober 2016 om 14:06

Als de Jong de 90ste minuut de gelijkmaker scoort piep je wel anders!

14 oktober 2016 om 14:21

Ligt eraan wie de penalty gaat nemen.

14 oktober 2016 om 14:28

Dat maakt toch niet uit bij PSV?

15 oktober 2016 om 03:16

Haha dit is zo pijnlijk; maar ook zo waar

14 oktober 2016 om 14:46

Hahahaha dat wordt lachen wanneer Bayern uitgerekend dan een off-day heeft .

14 oktober 2016 om 15:16

Ik hoop echt dat dat zo is. Als PSV daar een punt pakt, maak je opeens weer kans op overwintering. Bij drie heb je de andere twee wedstrijden helemaal goed gemaakt.

Maakt niet uit PSV moet minimaal 1 wedstrijd uit winnen door het verlies thuis. en het gelijke spel uit bij Rostov. Met of zonder Robben maakt op de selecie van bayern niet uit.
Zal zeer zwaar worden om te overwinteren

15 oktober 2016 om 09:11

Bayern-uit zal winnen vrijwel onmogelijk zijn. Denk dat de 3e plaats de meest realistische optie is. Jammer dat je tegen Atletico thuis en Rostov uit het hebt laten liggen. Dat zijn toch dure punten. De wedstrijden die er nu aankomen zullen allen stuk voor stuk moeilijke duels zijn. Maar goed, als overwinteren in de CL een ambitie is, dan moet je het in deze duels laten zien. Psv heeft tegen Atletico al laten zien waartoe ze in staat zijn. Bayern is denk ik van een ander kaliber, en makkelijk gaat het zeker niet worden, maar kan me vorig seizoen herinneren toen ze in Moskou hun zwakste pot speelde, terwijl ook wel werd geacht dat die op papier het makkelijkst waren. In de CL zijn er dus geen makkelijke wedstrijden.

Zal je net zien dat als hij tegen een nederlandse club moet spelen dan is hij geweldig maar als het nederlandse voetbal hem nodig heeft is hij geblesseerd. Ik verwijt hem niks hoor maar dat zou toch wel ironisch zijn als hij tegen psv de winnende maakt.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren