Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Robben: ‘Ik weet niet of ik dit eerder heb meegemaakt'

Laatste update:

Bayern München domineerde de Bundesliga de afgelopen jaren, maar heeft het dit seizoen zwaar in de Duitse competitie. De Duitse grootmacht is terug te vinden op een teleurstellende vijfde plaats, met een achterstand van zeven punten op koploper Borussia Dortmund. Arjen Robben vindt dat niemand bij Bayern op dit moment over een eventueel kampioenschap mag praten.

Der Rekordmeister werd de afgelopen zes seizoenen kampioen, maar dit seizoen zijn de prestaties onder trainer Niko Kovac tegenvallend. De zevende landstitel op rij lijkt dan ook ver weg. “We mogen op dit moment niet over titels praten, daarvoor zijn we niet goed genoeg", laat Robben weten aan ARD. "Dit is mijn tiende seizoen. Ik weet niet of ik dit eerder heb meegemaakt. Elke dag komt er iets nieuws naar buiten. Het gaat niet langer om voetbal, maar om triviale zaken.”

Door de tegenvallende resultaten nam de druk op de schouders van Kovac toe. De clubleiding belegde eerder dit seizoen een persconferentie om onder meer de steun aan de trainer uit te spreken. Ook Robben neemt het op voor de coach. "Hij is zeer, zeer ambitieus en werkt hard. Men moet één ding goed weten: trainer van Bayern München zijn, is niet eenvoudig.” Aanstaande zaterdag hervat Bayern de competitie met een thuiswedstrijd tegen Fortuna Düsseldorf. Drie dagen later komt Benfica op bezoek in het kader van de Champions League.

Op welke plaats eindigt Bayern München dit seizoen?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Is niet goed voor de nationale competities, de dominantie van Bayern in Duitsland, van PSG in Frankrijk, van Juve in Italie en van Real/barca in Spanje.

De komende jaren bestaat de kans dat we dit in Nederland ook gaan krijgen, Ajax gaat zo belachelijk veel geld cashen de komende seizoenen dat het steeds moeilijker wordt voor PSV en zeker voor Feyenoord om daar tegen te kunnen concurreren.

18 november 2018 om 19:44

Het is onbegrijpelijk dat mensen zoals jij echt denken dat Ajax financieel veel sterker is dan PSV terwijl het verschil tussen beide begrotingen maar maximaal 10 miljoen is. Dat kan je niet vergelijken met Bayern vs Dortmund of PSG vs Marseille/ Lyon.

18 november 2018 om 20:03

Dat heeft niet zoveel met denken te maken. Ajax heeft 100 miljoen op de bank staan en ruim 200 miljoen op het veld. Dat heeft PSV simpelweg niet.

Heb overigens niets met Ajax of Psv, maar je hoeft geen econoom te zijn om te zien dat Ajax de komende jaren het financiele gedeelte domineert. Dat zich dat niet terug betaald in titels en prijzen is des te mooier.

18 november 2018 om 20:12

Ajax heeft de laatste twintig jaar altijd al meer geld gehad dan PSV maar toch is PSV in de afgelopen twintig jaar vaker kampioen geworden dan Ajax.

18 november 2018 om 20:15

Dat Ajax zoveel geld op de bank heeft staan betekend niet gelijk dat ze De beste spelers kunnen halen, geen enkele absolute sterspeler of iets eronder heeft zin om in de Eredivisie te te spelen, bijna niemand van buiten af kijkt de Eredivisie dus het is totaal niet aantrekkelijk voor zulke spelers, Eredivisie is alleen goed voor talenten om door te breken, clubs als Ajax PSV en AZ zijn daar eenmaal goed in.

19 november 2018 om 07:18

Als je sinds de eeuwwisseling kijkt heeft PSV 2/3 van de kampioenschappen gehaald. De overige 1/3 kun je verdelen onder Ajax, Feyenoord, Twente en AZ. Ik hoop dat PSV zo doorgaat.

19 november 2018 om 08:53

Van de 18 titels heeft psv er 9 gewonnen en ajax 6. Waar haal jij die 2/3 vandaan dan?

18 november 2018 om 19:45

Ik moet het eerst nog maar zien gebeuren. Ja, Overmars en co voeren uitstekend lange termijn beleid. Maar feit is wel dat de laatste landstitel behoorlijk lang geleden is. De resultaten zullen toch ook eerst moeten komen voor een soortgelijk scenario waarheid kan worden.

Robben is een reële vent die weet waar hij over praat. De Bundesliga is denk ik nog lang niet beslist. Dortmund loopt ook echt niet zomaar over teams als Schalke, Leverkusen en Leipzig heen.

Ik hoop dat Robben in de zomer terugkeert naar PSV. Met van Bommel als trainer en Champions Leugue voetbal zie ik het wel gebeuren.

18 november 2018 om 19:54

Echt alleen onder de jouw genoemde voorwaarden is dat mogelijk inderdaad. Daarnaast zal Robben wat het salaris betreft ook enorm veel water bij de wijn moeten doen. Zou wel echt een waanzinnige terugkeer zijn zeg, wauw.

19 november 2018 om 01:52

Robben wilt in NL alleen nog maar voor Groningen spelen.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren