Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Rik Elfrink heeft nieuws over de inzetbaarheid van Noa Lang

Laatste update:

Noa Lang was dinsdag niet aanwezig op de training van PSV. Het is daarom nog maar de vraag of de aanvaller zaterdag mee kan doen tegen Fortuna Sittard. Dat meldt Rik Elfrink namens het Eindhovens Dagblad.

De smaakmaker raakte geblesseerd in het laatste competitieduel tegen Sparta Rotterdam (0-4 winst) en liet daardoor al de huidige interlandperiode met Oranje schieten.

Tegen Sparta moest de linksbuiten het veld al in de eerste helft verlaten. Zijn trainer Peter Bosz ging er aanvankelijk vanuit dat zijn buitenspeler 'gewoon' beschikbaar zou zijn na de interlandbreak.

Dat Lang tegen Fortuna minuten kan maken is echter geen uitgemaakte zaak. Later deze week maakt de medische staf van PSV daar een definitieve beslissing over. In afwachting daarvan deed Lang nog niet mee met de laatste groepstraining.

Dat laatste geldt ook voor Malik Tillman. De Amerikaan liet eveneens de interlands met zijn land schieten en bleef achter in Eindhoven. Ook voor Tillman is het nog maar de vraag of hij minuten kan maken aankomende Eredivisie-speelronde.

Terugkerende verdedigers
Twee spelers die wél weer onderdeel uitmaakten van de groepstraining bij PSV zijn Mauro Júnior en Armando Obispo. Beide verdedigers zijn op de weg terug van een langdurige blessure.

Mauro speelde sinds februari van dit jaar geen enkele minuut meer voor de Eindhovenaren, terwijl Obispo sinds maart niet meer in actie kwam. De twee zijn nog niet direct weer beschikbaar voor PSV. De club ziet de spelers eerst graag minuten maken in een oefenwedstrijd.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Het laatste nieuws is: Dat er geen nieuws is!

17 oktober 2023 om 15:35

Nou precies dat was wat ik ook dacht inderdaad. Gewoon 2x gelezen omdat ik twijfelde of ik er nu overheen gelezen had of niet 😂

17 oktober 2023 om 15:40

Het laatste nieuws is prachtig nieuws. Mauro Jr is op de weg terug!

Zonder lang winnen ze ook wel van fortuna. Ze kunnen lang beter klaarstomen voor de Europese wedstrijd.

17 oktober 2023 om 15:18

Dan kom je alleen wel in een vicieuze cirkel waarbij Lang telkens wordt klaargestoomd voor een CL wedstrijd, weer geblesseerd raakt en er weer een periode niet of half bij is.

Misschien beter hem gewoon nog even 3 weken rust te geven zodat hij volledig hersteld en de return wedstrijd kan meedoen.

17 oktober 2023 om 15:54

Dit is de beste optie. Toch erg blij met het aantrekken van El Chucky deze zomer. Scheelt toch of je een maand met Vertessen zou moeten spelen of Lozano. Lang moet gewoon even lekker rusten want dadelijk ligt hij er echt voor een lange tijd uit.

Het nieuwtje over Lang of hij kan spelen tegen Fortuna is nog niet zeker? Hoe is dat nieuws?

17 oktober 2023 om 16:32

Elfrink was nog niet op de hoogte. En VZ was niet op de hoogte dat hij nog niet op de hoogte was. En zij namen aan dat wij ook nog niet op de hoogte waren.

Die hamstringblessure moeten ze eens goed uitpluizen bij Lang hij heeft er voor mijn gevoel iets te vaak last van.

17 oktober 2023 om 15:23

Bosz is het daarmee eens, had het daar eerder al over in een interview. Hij zal daarom ook wel extra rust krijgen met alle mogelijkheden die er op aanvallend vlak zijn. Kan me goed voorstellen dat Vertessen zal gaan spelen zaterdag, aangezien Lozano pas vrij laat terugkeert uit Mexico.

Als het niet nodig is, dan Lang lekker nog een weekje extra rust geven. We gaan een redelijk cruciaal blok in wat mij betreft en krijgen we kansen om de voorsprong te vergroten op de concurrentie.

Wel fijn dat ook Obispo en met name Mauro weer op de weg terug zijn. Nog meer opties voor Bosz!

En zo blijkt dat het toch niet zo heel onverstandig was van PSV om Lozano te halen, terwijl het Lang en Bakayoko al had. Je hebt gewoon meer dan elf basiswaardige spelers nodig, zeker als je twee keer per week speelt.

18 oktober 2023 om 09:45

Ze hebben ook nog Vertessen en El Ghazi. Hadden gewoon Bakayoko voor 40m moeten verkopen todn je dat kon krijgen. Zoveel geld ga je nooit meer krijgen voor hem.

18 oktober 2023 om 14:46

El Ghazi speelt helemaal niet meer bij PSV. En Vertessen is een nuttige invaller tegen al moegespeelde tegenstanders, maar geen basismateriaal.

Voor de interlandperiode het eb ik gezegd dat alle geblesseerde spelers die Koeman hebben afgebeld van het weekend weer op het veld staan. Ze hebben afgezegd in overleg met hun club. het zal raar zijn dat ze ineens geen blessure meer hebben. We gaan het zien

17 oktober 2023 om 16:04

Malacia heeft dit seizoen nog geen minuut gespeeld. Timber ligt er voor de rest van het seizoen uit. Bijlow heeft twee maanden niet gespeeld door een gebroken pols. De Ligt, Botman, Depay en De Jong hebben sinds september niet meer gespeeld door blessures. Flekken, Gakpo en Berghuis hebben ook de laatste wedstrijd van hun clubs niet kunnen spelen. Lang is dit seizoen al vier keer uitgevallen met dezelfde hamstringblessure.

Maar dat zijn dus allemaal fake blessures, in scene gezet omdat die spelers niet naar Oranje wilden? En komend weekend zijn ze allemaal weer fit?

17 oktober 2023 om 17:09

Haha allemaal fake news inderdaad.

Goed dat je dan Lozano erbij hebt, dan heb je nog steeds een voorhoede die elke Eredivisie club buiten Feyenoord kapot zou moeten spelen. Volgens mij heeft Lang wel vaker zulke kwetsuren gehad, toch altijd heel jammer als dat een ontwikkeling belemmerd. Zou gewoon voorzichtig met hem zijn en hem dit weekend sparen.

17 oktober 2023 om 16:28

Tegen Fortuna zou je ook nog genoeg hebben aan Vertessen, die kan met zijn snelheid nog wel voor wat gevaar stichten op dat niveau. Zeker omdat Lozano een lange reis terug heeft. Maar zonder Lang zie ik ze dit ook wel winnen, vooral omdat ze achterin weinig weg lijken te geven en zelfs als ze matig spelen, in de ED toch genoeg goals maken.

17 oktober 2023 om 16:37

Ik blijf Yorbe een interessante speler vinden. Niet goed als basis speler, maar als de tegenstander op hun laatste benen loopt is het heel vervelend om tegen een jongen als Vertessen te spelen. Als die nou echt leert afdrukken wordt dat toch best een prima voetballer?

17 oktober 2023 om 17:39

Door zijn snelheid en inzit is Vertessen inderdaad vooral tegen een al moegestreden tegenstander heel nuttig. Maar kwalitatief is het gewoon niet goed genoeg. Als basisspeler lijkt het niveau van een club als FC Twente me voor hem het hoogst haalbare.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren