Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Riedewald spreekt hoop op Europese overwintering met Ajax uit

Laatste update:

Ajax bleek in de derde voorronde van de Champions League niet opgewassen tegen Rapid Wien, ondanks een gunstige stand in de heenwedstrijd. Het team van Frank de Boer hield een 0-2 voorsprong niet vast en gaf de ontmoeting met de Oostenrijkers uiteindelijk uit handen, waarna de laatste voorronde van de Europa League. Daarin werd FK Jablonec opzij gezet en nu wacht donderdag een wedstrijd tegen Celtic.

/

De kampioen van Schotland is de eerste opponent in de groepsfase en Jairo Riedewald hoopt dat Ajax goed begint: met drie punten. De verdediger zegt dat iedereen in Amsterdam namelijk wil overwinteren in Europa. “Iedereen heeft hetzelfde doel: door naar de volgende ronde”, aldus de verdediger, die opgaat voor zijn tiende duel in Europees verband. Hij speelde daarnaast ook 29 wedstrijden in de Eredivisie.

Zijn trainer liet hem afgelopen zaterdag voortijdig naar de kant gaan tegen FC Twente. Aan die beslissing lag geen sportieve reden ten grondslag, zo blijkt. “Ik had al een beetje last en in de tweede helft schoot het erin. De trainer wilde geen risico nemen. Ik ben bij de fysio geweest, ook op mijn vrije dag en voel me goed”, zegt Riedewald op de clubwebsite.

Jairo Riedewald maakt dit seizoen een ... indruk

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Zo hoort het ook, niet overwinteren zou best een tegenslag zijn, en niet passen bij de ambities die Ajax uitspreekt. Het spreekt voor hem dat hij dit ook durft te verwoorden, zonder overdreven hoog van de toren te blazen.

16 september 2015 om 18:56

Voor Ajax, PSV of Feyenoord zou het minimum altijd overwinteren in de EL moeten zijn. Daarna gewoon kijken hoeveel rondes je nog verder kan. Maar als top 3 in Nederland serieus moet gaan vrezen om poule niet door te komen, dan zijn we geen knip voor de neus waard. Het is dus goed dat Riedewald dit gewoon uitspreekt.

Wat 'n nutteloze poll, beetje vragen naar de bekende weg. Eerlijk gezegd is het hele artikel overbodig; natuurlijk wil iedereen in Amsterdam dat Ajax overwintert. Tenzij er wellicht een verdwaalde Ier woont...

16 september 2015 om 17:56

Er wonen meerdere Ieren in Amsterdam. Geen Schotten, die niet.

Inderdaad vrij overbodige informatie, buiten het feit dat ik niet wist dat hij licht geblesseerd was.
Maar verder moet Ajax vanavond natuurlijk gewoon winnen en deze poule ook doorkomen.
Hopen dat AZ ook presteert en PSV minimaal 3e wordt in de CL, dan wordt het dit seizoen misschien nog wat met de europese puntjes voor NL.

16 september 2015 om 19:14

Vanavond zijn er ook geen schotten😉

16 september 2015 om 19:38

Spelen morgenavond pas..

Ik vind als ajax zijnde moet je gewoon overwinteren in deze poule. Als je wat wilt europees zal je gewoon 3 x 3 punten thuis moeten pakken en uit 3 punten bij malmo en celtic. Fenerbache kan je verliesen uit. Maar ajax moet gewoon uitspreken dat ze 1e willen worden in de poule leg de druk er maar is op. Die talenten moeten ook leren om met die druk om te gaan

16 september 2015 om 16:53

Was t niet Molde?

16 september 2015 om 17:02

Molde inderdaad. Malmö heeft gister verloren van Psg.

Als dat niet meer gaat lukken moeten ze zich diep schamen

16 september 2015 om 19:38

Absoluut niet. Celtic is een team die je zeker niet moet onderschatten.

Laat het morgen maar zien dat jullie graag willen. Elke keer valt het tegen in de Europa League.

Word weer een aanfluiting, haal aub Ziyech in de winterstop!

16 september 2015 om 17:46

Nog meer spelers, ze hebben al genoeg spelers.
Kijken, hoe dat gaat lopen dit jaar en door selecteren.
Alles wat niet goed genoeg is, iig uitlenen of verkopen.

16 september 2015 om 18:01

Voor ziyech is er altijd een plekje, dan gaat er maar iemand weg als het te veel word

17 september 2015 om 07:15

Ze moeten een buitenspeler en centrale verdediger halen als ze toch iets willen halen. Misschien ook nog wel een spits maar iig de buitenspeler. Larsson of die Sisto zou ik zeggen. Gewoon de aankoop linksbuiten, Milik of Fischer in de spits en El Ghazi rechtsbuiten. Centrale verdediger moet dan op de plek van Veltman komen te staan, Tapia misschien? Maar dat lijkt mij meer een middenvelder en ik denk niet dat Twente zo'n potentieel goudmijntje in de winterstop laat gaan voor 5 miljoen of iets in die richting.

en de eerste praatjes uit peuterspeelzaal ajax zijn alweer een feit.....

geloof me ,die gaan er morgen gewoon weer als makke hondjes af .

geen mentaliteit en vechtlust om een goed reultaat te behalen . Balbezit en domineren daar gaat het om bij kinder crech ajax !!!

16 september 2015 om 17:28

Beetje opgekropte agressie cr209? On: Ajax moet gewoon in staat zijn om 1ste in deze poule te worden en te overwinteren in Europa

16 september 2015 om 17:34

niks van dat alles

gewoon helemaal klaar met die praatjes of zogenoemde "amsterdamse bluff "vooraf.

presteer eerst maar een keer weer is wat voordat je nu alweer over een volgende ronde EL praat !

De eerste wedstrijd is nog niet eens gespeeld en overwinteren is zogenaamd alweer een feit!!

16 september 2015 om 18:05

Wat een achterlijke reactie zeg! Zie jij ergens staan dat Riedewald ook maar iets zegt dat in de buurt komt van wat jij beweerd? Neen.. Hij geeft aan dat het doel is de volgende ronde te halen. Hoe debiel moet je zijn om dat zo te verdraaien om je eigen frustratie te ventileren? Doelstelling aangeven is niet meer dan logisch.

16 september 2015 om 18:39

zo ook ff stoom aan het afblazen....

ajax presteert al jaren niks in europa dus zit ik niet te wachten op mooie praatjes.

eerst presteren en dan pas praten.

maargoed mentaliteit en vechtlust kennen ze niet bij ajax , laat staan mooi voetbal.

fijne avond verder :

16 september 2015 om 19:00

Jij snapt het niet helemaal, In deze wordt Riedewald wat gevraagd en daar geeft die antwoord op. (dus het is niet zo dat Riedewald tegen iedereen loopt te vertellen dat ze even de volgende ronde gaan halen zoals jij het over laat komen) En tevens wat wil je dan dat die zegt ? Dat ze de wedstrijd ingaan met de instelling ''ach het wordt toch niks omdat we al jaren niks gepresteerd hebben in europa ? Volgens mij ben je gewoon beetje gefrustreerd.

16 september 2015 om 19:29

ik begrijp best dat een journalist om zijn mening vraagt .
maar een mediastilte na zo'n belachelijk slechte europese reeks lijkt mij beter op zijn plaats.

nee ben niet gefrustreerd maar baal er altijd wel van dat het weer voor de zoveelste keer niet lukt .

en dat er vooraf vaak wel dingen worden geroepen als " we gaan ze meteen vast zetten, meteen een goal een vroege goal scoren, geen kinderlijke fouten maken etccc
en achteraf hoor je dan precies die zelfde dingen waar het verkeerd ging:

17 september 2015 om 06:54

@ cr209.

Zit je inlegkruisje scheef?

Die jongen wordt wat gevraagd. Als dat je niet past moet je misschien zelf eens journalist worden....

Welke NL club heeft de afgelopen jaren wel iets gepresteerd? Af en toe AZ, en dan houdt het op.

Hatert

16 september 2015 om 19:35

Ajax wordt meestal pas na de winterstop uitgeschakeld in Europa dus waar je het op baseert is mij een raadsel. Ik durf er wel op te wedden dat Ajax gewoon doorgaat in Europa.

Het mooiste van het verhaal vind ik nog, dat hij zegt, dat hij op zijn vrije dag naar de fysio is geweest?
Hij speelt misschien een paar extra wedstrijden maar, hij heeft zijn vrije dag opgegeven voor een fysio bezoek?
Ik hoop, dat hij er geen spijt van heeft.
Wat een uitspraak, het gaat om je carriëre, het gaat om Ajax, daar doe je toch alles voor, of heb ik het mis?

16 september 2015 om 17:47

Ik zou daar niet te zwaar aan tillen hoor..
Hij zegt alleen dat hij ook op zijn vrije dag naar de fysio is geweest.
Normaal gesproken had hij op zijn vrije dag niet naar de fysio gegaan en wat anders van plan geweest.. Maar goed, jij vind dus blijkbaar dat hij alleen had moeten zeggen dat hij naar de fysio was geweest.
Niet ook specifiek benoemen dat je ook op je vrije dag bent geweest, want oh oh oh dat zouden mensen weleens verkeerd op kunnen vatten, zoals Wilky..

16 september 2015 om 18:03

Ik vat niets verkeerd op.
Het lijkt alleen dat hij loopt te pronken, dat hij zo professioneel is, dat hij op zijn vrije dag naar een fysio gaat, lijkt me logisch, als je zo'n mooi leventje hebt als voetballer.
Dan mag je ook wel aan je zelf werken, want dat brengt de vruchten.

16 september 2015 om 17:52

Aan de ene kant heb je gelijk hoor, en vind ik ook dat veel voetballers wel wat minder mogen zeuren voor het geld dat ze krijgen. Echter blijven voetballers natuurlijk ook gewoon mensen. Als je dan zes dagen "aan het werk" bent geweest en de zevende dag zit je ook weer bij de fysio, dan wordt niemand daar vrolijk van. Daarnaast zijn voetballers wel wat langer bij de fysio dan dat half uurtje tijd die wij krijgen.

Als je deze poule niet doorkomt heb je verder niks te zoeken in de verdere rondes van de Europa League. Fenerbache is de favoriet, maar zeker niet onklopbaar. Turkse teams zijn altijd wisselvallig en in uitwedstrijden minder goed dan in thuiswedstrijden, met het publiek erbij. Daarom gaat Ajax met Celtic en Fenerbache vechten om de 1e plek. Morgen kan je meteen een hele goede, of een hele slechte stap zetten. Win je, en maak je vervolgens geen onnodige fouten tegen Molde en Celtic (thuis), kan het niet meer mis gaan.

Als je met samengeknepen billen met pijn en moeite FC Jablonec hebt weten te verslaan begrijp ik niet waar de arrogantie vandaan komt dat het op voorhand nu al zeker is dat Molde 2 X verliest van Ajax....laat staan Celtic en Fenerbarche Hetzelfde Ajax wat nu voor het 4e jaar op rij roept dat de 1/2 finale mogelijk moet zijn (F de B) Nou we hebben de laatste jaren gezien hoe dat is afgelopen....na de onthutsend zwakke Europese optredens zou je verwachtend dat deze Amsterdamse ezel zich niet 4 X aan dezelfde steen stoot... maar ze leren het schijnbaar nooit daar Op papier vinden ze zichzelf altijd beter en hebben ze altijd de tegenstander weggespeeld.....inclusief alle jaren dat ze (terecht) uitgeschakeld werden Echt om te gillen... ze hebben geen bord voor hun kop maar een betonnen muur

Ga voor het eerst in mijn leven Ajax supporteren. De tijden dat het leuk was als de concurrent eruit vloog zijn voorbij. Dat kunnen we simpelweg niet meer maken. De Nederlandse clubs hebben de punten keihard nodig. Ook zou de Eredivisie een enorme boost krijgen wanneer de Nederlandse clubs een goed seizoen draaien in Europa. Waardes van spelers gaan omhoog, Nederlandse spelers kunnen zich op Europees niveau ontwikkelen. Kortom, ook al ben je tegen Ajax, je hebt er alle redenen toe om vol achter ze te gaan staan.

En een beetje offtopic, maar is er iemand die duidelijk uit kan leggen hoe slecht we er nu voorstaan op de ranglijst? Wat moet er minimaal gebeuren dit seizoen om onze directe CL-plaats niet kwijt te raken?

Wat een nieuws zeg: we willen door naar de volgende ronde, sjongejonge. Niets beter te melden?

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren