Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Richarlison mist opgelegde kansen: ‘Maar hij heeft iets van Ronaldo’

Laatste update:

Watford verloor zaterdagmiddag met 4-2 van Chelsea, maar de wedstrijd had ook op een overwinning voor the Hornets uit kunnen draaien. De bezoekers keken na 49 minuten immers tegen een 1-2 voorsprong aan en als Richarlison wat scherper was geweest in de afronding, had hij er na 55 minuten 1-3 van kunnen maken.

De Braziliaan kopte geheel vrijstaand naast en vier minuten eerder, vlak voor de 1-2 van Roberto Pereyra, had hij ook al een opgelegde mogelijkheid onbenut gelaten. Ondanks de gemiste kansen maakte hij wel een goede indruk op Stamford Bridge. “Ik moet voorzichtig zijn in wat ik zeg, want ik weet dat mensen zullen zeggen dat ik Richarlison met Cristiano Ronaldo vergelijk of zeg dat hij beter wordt dan Ronaldo”, aldus Jamie Redknapp.

LEESTIP📢 | Richarlison over onder meer AFC Ajax, de drugswereld, geweerschoten, de scheiding van zijn ouders en over zijn ontmoeting met Neymar Jr.! 🇬🇧🇧🇷

Geplaatst door voetbalzone op vrijdag 20 oktober 2017

“Maar hij heeft de kwaliteiten, die kleine dingen die een beetje doen denken aan de jonge Ronaldo”, vervolgt de columnist van de Daily Mail in de studio van Sky Sports. “Ik zeg niet dat Richarlison net zo goed kan worden als Ronaldo, maar hij heeft iets speciaals wat maar weinig spelers hebben. Hij vliegt langs tegenstanders. Hij is soms nog wat geprikkeld, maar als de manager deze diamant weet te slijpen, dan gaat hij wat worden.”

“Talent hebben is één”, vervolgt Redknapp. “Ik weet nog dat ik Ronaldo als kleine jongen al heel bijzonder vond. Richarlison heeft ook veel in zijn mars en moet alleen nog wat bijgeschaafd worden.” De twintigjarige Richarlison, die in de zomer dicht bij een transfer naar Ajax was, speelde tot dusverre tien wedstrijden voor Watford en daarin was hij goed voor drie doelpunten en drie assists. Zijn contract bij Watford loopt door tot medio 2022.

Is Watford een geschikte club voor Richarlison?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Speelde goed vandaag, jammer dat ajax hem niet heeft kunnen strikken. Heeft zeker veel potentie.

Toch goed gezien van Overmars. In de winter maar weer proberen uit dezelfde categorie te halen

Is een aardige speler, wel een smerige duikelaar.

21 oktober 2017 om 20:02

Haha precies wat ik dacht, zelfs qua schwalbes lijkt hij op de jonge Ronaldo!

En dan te bedenken dat Ajax hem had kunnen hebben voor ongeveer hetzelfde geld als Neres...

21 oktober 2017 om 18:34

Heb je Neres wel eens zien spelen. Niet zo neerbuigend over hem doen en doen alsof het een miskoop is ofzo. Gewoon Ajax z’n topscorer dit seizoen.

21 oktober 2017 om 19:08

Er zit wel er groot verschil tussen Neres en Richarlison. Erg jammer dat we het zelfs moeten afleggen met de middenmoot van Engeland, om dit soort pareltjes te strikken.
Ik heb Richarlison nu een paar wedstrijden zien spelen en hij staat er meteen. Dit gaat een hele grote speler worden.

22 oktober 2017 om 00:05

Als hij bij Ajax was nu en slecht speelde zou je heel wat anders roepen.

21 oktober 2017 om 18:35

Wat is je punt? Neres is beter.

21 oktober 2017 om 19:10

Beter in korfbal wellicht.
Nee, Richarlison heeft alles om uit te groeien tot een hele grote speler. Erg jammer dat hij niet in onze competitie te bewonderen is.

21 oktober 2017 om 19:13

Richarlison is fysiek goed, technisch matig. Neres is voetballend een klasse beter.

21 oktober 2017 om 19:20

Als Neres in Engeland liet zien wat hij tot nu toe bij Ajax heeft laten zien dan hadden ze het ook over de nieuwe Ronaldo. Beter nog, als Neres bij Watford zat en Richarlison bij Ajax had je hetzelfde over Neres gezegd

21 oktober 2017 om 19:27

Hij is voetballend zo goed dat die moeiteloos zijn directe tegenstander voorbij dribbelt! Neres laat vooral zien voetballend de beste speler van de eredivisie te zijn! Nee hou alsjeblieft op met deze onzin! Neres heeft een aantal goals gemaakt en dat deed die heel erg goed hoor maar met zijn acties en techniek maakt hij echt geen super indruk. Deze jongen speelt op een veel hoger niveau en daar zie ik meer geslaagde acties van dan van Neres. Ook is hij gewoon een klasse beter dan Neres en heeft hij meer potentie.

21 oktober 2017 om 19:57

Bekijk even de compilatie van al zijn balcontacten tegen Chelsea. Vrijwel iedere actie van hem betekende balverlies.

21 oktober 2017 om 20:39

Er gingen ook een paar acties goed. Kijk even een complicatie van Neres tegen Heerenveen waarin de meeste acties ook matig waren en die jongen speelde tegen Woudenberg en niet tegen Azpilicueta. Als je niet door die Ajax bril van jou kijkt dan weet je gewoon dat je onzin uit kraamt. Het spijt me maar dit is lachwekkend om te lezen die Richarlison maakt een goede start meteen vanaf het begin ook iets wat je Neres niet zag doen. Daarnaast zou Neres niet scoren en assists geven op deze leeftijd ij de BPL.

22 oktober 2017 om 08:41

Wat een gelul

21 oktober 2017 om 18:39

En? Heeft mij niet meer overtuigd in deze wedstrijden dan Neres. Ook vandaag niet geweldig. Zeker niet goed genoeg om zijn enorme missers goed te maken

21 oktober 2017 om 20:47

Ik heb liever Neres, dat had ik al voor Neres bij Ajax zat (zoek de berichten maar eens op van mij over Neres voor hij überhaupt had getekend) en nu nogsteeds. Richarlison zou geen goede vleugelspeler voor Ajax zijn, elke flankspeler die minder dan 20% geslaagde dribbels heeft is er geen voor Ajax. Richarlison staat ook in Brazilië qua potentie lager ingeschat, in Neres zien ze de toekomstige rechtsbuiten voor na WK 2018 en de bondscoach noemde zijn naam als kanshebber bij goede doorontwikkeling (net als die van Malcolm wat een echte geweldenaar is) en ze het bizar vinden dat hij naar Ajax is gegaan. Richarlison is momenteel geen speler om te spelen bij een ploeg die op de helft van de tegenstander wilt spelen, zit nu perfect bij Watford en zal waarschijnlijk een stap hogerop gaan maken als hij dit vast kan houden.

Baal er echt wel nog steeds van dat Ajax er niet in is geslaagd om Richarlison binnen te halen. Had hem graag bij Ajax gezien, met Richarlison op de plek van Younes, Huntelaar als diepe spits en Neres aan de rechterkant en nee, ik roep niet sinds kort dat ik Richarlison graag bij Ajax had gezien: toen Ajax belangstelling voor hem had, zag ik hem al graag bij Ajax en ik baalde er destijds ook flink van dat Ajax er niet in was geslaagd om hem binnen te halen, terwijl de transfer eigenlijk zo goed als rond leek.

Ik volg de Braziliaanse competitie best wel veel en hij is ook echt een prima speler. Tot nu toe doet hij het prima bij Watford en hij mistte vandaag dan wel 2 goede mogelijkheden, maar over het algemeen maakt hij een prima indruk tot nu toe en ja, ik weet dat je spelers niet over een korte periode moet beoordelen, maar ik heb hem al vrij vaak in Brazilië zien spelen en ik denk dat hij zich ook wel goed zal ontwikkelen bij Watford, zeker met die Marco Silva als trainer, want die heeft erg veel vertrouwen in hem.

Gisteren las ik op verschillende sites dat Ajax blijkbaar weer op Braziliaanse tour is en dat ze belangstelling voor Pedro Geromel en Arthur (beide van Gremio) hebben. Arthur (21-jarige middenvelder) heeft een clausule van 50 miljoen in zijn contract, maar dat zegt niets, want ik denk dat hij uiteindelijk zo rond de 10 miljoen zal gaan kosten en dat is een prijs die Ajax zeker voor hem kan betalen.

Qua type speler wordt hij in Brazilië veel vergeleken met Iniesta en hij is ook vergelijkbaar met hem. Ook is Arthur (heeft ook al 'n paar keer bij het Braziliaans elftal gezeten, z'n debuut nog niet gemaakt) wel een speler die je kan vergelijken met Fred (van Shakthar Donetsk) en ik zie die Arthur ook graag bij Ajax: van Ziyech sluit ik niet uit dat hij na dit seizoen een stap wilt maken en Arthur is dan wel een iets andere type als Ziyech, maar desondanks denk ik dat hij een prima vervanger zal zijn.

Geromel (zit sinds dit jaar zo nu en dan bij het Braziliaans elftal) heeft al eerder in Europa gespeeld, bij FC Köln en Real Mallorca en vooral bij Köln heb ik Geromel weleens zien spelen. Hij heeft met z'n 32-jaar natuurlijk genoeg ervaring, maar naar mijn mening kan Ajax Viergever dan net zo goed alsnog een aanbieding doen, al betwijfel ik of Viergever een nieuw contract alsnog zal accepteren.

21 oktober 2017 om 20:52

Arthur is een geweldenaar, prachtspeler maar waar wil je hem laten? Vervanger van Ziyech absoluut niet, daarvoor is hij niet dominant genoeg in goals en assists en dat gat zal Vd Beek of De Jong niet gaan dichten. Als je hem voor andere CM plek zou willen heeft hij dus Vd Beek en De Jong als concurrentie, zou zonde zijn als deze geen speelminuten meer krijgen tenzij ze zich op '6' gaan richten waar Eiting op zit te loeren. 10+ miljoen uitgeven voor een positie waar de nood niet hoog is ben ik geen fan van. Liever een linksback en linksbuiten.

21 oktober 2017 om 22:45

Moet wel toegeven dat ik het eens met je ben. Hierboven schreef ik al dat Arthur een andere type speler is als Ziyech en mij een beetje aan die Fred van Shakthar Donetsk doet denken: een beetje tussen een nummer 6 en een nummer 8 in. Ik heb ook liever een linksback en vleugelaanvaller in de winterstop en Overmars heeft voor in de winterstop schijnbaar toestemming gehad om 2 versterkingen te halen, dus hoop dat dan idd een linksback en vleugelaanvaller worden gehaald. Of in ieder geval: voor die 2 posities moeten in mijn ogen sowieso de prioriteiten liggen, de eerst volgende transferperiode.

Ja, Richarlison gaat ook bij het kleinste beetje wind naar de grond.. Dat is ook meteen het enige dat hij en Ronaldo gemeen hebben, want hij heeft kansen gemist waardoor Ronaldo spontaan en per direct met pensioen zou gaan!

21 oktober 2017 om 20:49

Daarnaast had Richarlison in Brazilië het laagste aantal geslaagde dribbels van alle speler die er meer dan 25 (meen ik) hadden ingezet. Dat is ook niet bepaald Ronaldo, zeker niet de jonge Ronaldo.

Zou zeggen dat wanneer je opgelegde kansen mist je allerminst iets weg hebt van Ronaldo.

Gemiste kans voor Ajax. Maar dat zijn we gewend van het technisch zwakke hart....

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren