Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Richarlison helpt Brazilië met intikker en wondergoal langs Tadic en co

Laatste update:

Brazilië is met een driepunter begonnen aan het WK. De formatie van bondscoach Tite en sterspeler Neymar had het lang moeilijk met het Servië van captain Dusan Tadic, maar dankzij Richarlison ging de overwinning toch naar de vijfvoudig wereldkampioen: 2-0. De aanvaller van Tottenham Hotspur scoorde twee keer en met name zijn tweede was er een van grote schoonheid.

Brazilië en Servië waren de enige twee landen die nog niet in actie waren gekomen. Dat betekende dat spelers als Neymar en Tadic op donderdagavond pas hun kunnen aan het grote publiek mochten tonen, want beiden kregen een basisplaats toebedeeld van hun bondscoach. Neymar stond op de 10-positie achter een aanvalstrio waarin geen plek was voor voormalig Ajacied Antony. Tadic is een sleutelspeler bij Servië, net als in Amsterdam, en stond dus aan de aftrap. Hij speelde als hangende rechtsbuiten achter spits Aleksandar Mitrovic, terwijl voormalig Eredivisionist Nemanja Gudelj een van de middenvelders was.

De Goddelijke Kanaries worden gezien als een van de topfavorieten voor de wereldtitel, maar konden die status in de eerste helft nog niet echt waarmaken. De stevig spelende Serviërs hadden grip op de Braziliaanse aanvallers en werden voor rust eigenlijk maar één keer in verlegenheid gebracht. Raphinha kon toen vrij inschieten, maar besloot met een slap rollertje in de handen van Vanja Milinkovic-Savic. Tadic en de zijnen stichtten weinig gevaar, mede door de matige voorzetten van de Ajacied. Die haalden het voorhoofd van Mitrovic niet.

In de fase vlak na de rust drong Brazilië aan, geholpen door slordigheden in de achterhoede van Servië. Al snel werd de bal cadeau gedaan aan Raphinha, die net als in de eerste helft niet wist te profiteren van de ruimte en te slap inschoot. Die waarschuwing bleek niet te zijn aangekomen, want even later haalde Gudelj Neymar neer op de rand van het strafschopgebied en werd de daaropvolgende vrije trap op een gevaarlijke plek in de muur geramd door de PSG-ster. Dat een openingstreffer van de Zuid-Amerikanen in de lucht hing, werd al helemaal duidelijk toen een kanonskogel van Alex Sandro na een uur spelen op de paal uiteenspatte.

In minuut 63 viel die dan ook. Een schot van Vinícius Júnior kon nog worden gekeerd door Milinkovic-Savic, maar toen stond Richarlison op de goede plek om de bal in het lege doel te tikken: 1-0. Tien minuten later sloeg de aanvaller van Tottenham Hotspur opnieuw toe en nu had hij geen rebound nodig om tot scoren te komen. Middels een geweldige bycicle kick na een aanname met links deponeerde hij de bal in de verre hoek voor de 2-0 en daarmee waren de Serviërs definitief verslagen. In het laatste kwartier kwam er namelijk geen verandering meer in de stand, ook niet door Antony. Hij viel tien minuten voor tijd in.


Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Wat een wedstrijd van Braziliã£â« zeg met name de 2e helft. Serviã£â« had helemaal niks te vertellen. Dat terwijl het wel een stugge tegenstander is. Briljante goal ook van Richarlison zeg. En dan al die aanvallers nog op de bank. Wat een ongelofelijke luxe. Jammer dat Neymar weer helemaal onderste boven werd geschopt. Hopelijk is zijn blessure niet te erg. En tja Braziliã£â« hoort natuurlijk tot de grootste kanshebber.



24 november 2022 om 21:58

Wij moeten het voorin bij oranje doen met middelmaat als janssen, bergwijn, depay terwijl die brazilianen gewoon hun gehele aanval hebben gewisseld met wereldtoppers en firmino is nog thuis gelaten.

24 november 2022 om 22:02

niet alleen firmino, ook een aantal sterren uit de braziliaanse league zijn niet mee.
gabigol, pedro en hulk bijvoorbeeld.
zijn ook allemaal stuk voor stuk beter dan wat nederland op het veld kan zetten. is te gek voor worden hoeveel talent er altijd vandaan komt

24 november 2022 om 22:08

Niet alleen de aanval. Alves is imo de enige speler in deze selectie van Bazilie die met zekerheid niet geselecteerd zou worden als hij Nederlands was. Al de rest was er gewoon bij geweest volgens mij. Bremer, Pedro en Everton zijn vraagtekens.

Dumfries, V.dijk en De jong zijn daarentegen imo de enige Nederlanders die met zekerheid in de Braziliaanse selectie hadden gezeten.

Dat geldt overigens voor de meeste teams op dit wk, niet enkel voor Nederland. Van Belgie zaten enkel Courtois en De Bruyne erbij volgens mij.

24 november 2022 om 22:08

Nu overdrijf je. Gabigol is overal geflopt in Europa en zo sterk is de Braziliaanse League ook weer niet. Hulk speelt al sinds 2017 niet meer in een top competitie.

24 november 2022 om 22:24

@orely: De hoeveelheid talent is wel te verklaren: veel meer inwoners en veel meer straatvoetbal in plaats van FIFA op de Playstation spelen.

On: heb alleen de laatste 20 minuten kunnen kijken, maar Brazilië heeft wel een heerlijke ploeg waar veel voetbal in zit. Vind het ook wel een ploeg die zich ineens door overmoed op een tegenstander kan verkijken.

24 november 2022 om 22:33

Vergeet ook vooral de armoede niet, voor de meeste brazilianen is voetbal de enige uitweg, hebben dan ook meer honger om te slagen.

24 november 2022 om 22:38

De Ligt, Koopmeiners, Gakpo. Fred en Ribero zijn toch ook geen toppers.

24 november 2022 om 22:45

De Ligt ipv Militao, Marquinhos of Silva? Ik denk het niet. Gakpo, voor wie? Antony, Martinelli,...? Dat is ook een duidelijke nee denk ik. Koopmeiners ben ik het ook niet mee eens maar is de enige die ik voor discussie vatbaar vind. Bovendien neem ik De Jong mee ipv fred dus dan zou Koopmeiners het moeten winnen van Case of Fabinho? Dat lijkt me ook geen mogelijkheid.

25 november 2022 om 00:08

In 2010 was Brazilië ook velen malen beter, maar vlogen door notabene een kopbal van Sneijder uit het toernooi. Ze zijn bijna altijd de grote kanshebber, maar het is zeker geen garantie voor de wereld titel. Het heeft dus ook geen zin om spelers te vergelijken.

25 november 2022 om 00:41

@real8madrid.. geef mij maar dani alves op z'n 39e dan daley blind op z'n 33e.

25 november 2022 om 03:00

In 2010 Brazilië vele malen beter? De selectie in 2010 was misschien wel de meest armoedige uit hun geschiedenis...luis Fabiano en Robinho als spitsen en een verjaarde Gilberto Silva samen met dorpsgek Felipe Melo als controleurs.

Die selectie van toen is niet eens de helft van wat ze nu hebben. Natuurlijk staat het niet vast dat Brazilië het wereldkampioenschap zal winnen, maar na de eerste speelronde zijn ze wel duidelijk titel kandidaat nummer één; op heldere afstand van de rest.

Alleen een Frankrijk, zonder de blessures, had ik pal naast ze geplaatst, maar ben toch bang dat ze op elke linie teveel kwaliteit hebben ingeleverd: Varane, Hernandez, Kante, Pogba, Nkunku en het grootste gemis van het kampioenschap Benzema. Mocht ook Brazilië Neymar kwijtraken, wat waarschijnlijk lijkt, dan is dat wel een aanzienlijke klap.

25 november 2022 om 05:11

Als of Militao zon gewwldenaar is. Nee Koopmeiners ipv Everton Ribereiro. En Gakpo in plaats van Martinelli.

25 november 2022 om 08:17

Militao is idd een geweldenaar. En Gakpo ipv Martinelli? In welke wereld zal dat gebeuren?

25 november 2022 om 09:00

Kijk eens naar de stats van Gakpo die zijn waanzinnig. Gakpo doet niet onder voor een Antony en die speelt bij United in de basis. Rendement van hem ligt een stuk hoger in ieder geval. En de Ligt is geen geweldenaar? Waarom moeten wij altijd onze eigen spelers zo negatief tentoonstellen? Zelfs Frimpong zal basis staan bij Brazilie, die is bij ons 2de keuze op rechtsback.

25 november 2022 om 09:10

Ja leuk, eredivisie vergelijken met PL. Dat is idd een goede vergelijking…

Als Gakpo een rechtsbuiten was geweest had ik ook eerder voor hem gekozen dan Antony. Maar het ging nu om Martinelli en Gakpo. De ene presteert fantastisch bij de nummer 1 in de PL en de ander presteert Fantastisch bij de nummer 3 in de eredivisie.

Heeft niks met negatief te maken maar gewoon realistisch. De ligt is te wisselvallig. Militao is veel stabieler. Frimpong zou goed passen bij Brazilië idd, zo beter?

25 november 2022 om 09:31

Die nummer 3 van de Eredivisie won anders laatst nog van die nr 1 uit de PL.

25 november 2022 om 10:03

Van Arsenal B ja.

25 november 2022 om 10:35

Was ook een flauw grapje. Punt van je is niet valide. Als Gakpo in Engeland zal die allang 80 a 90 marktwaarde hebben. Daar worden spelers na 3 leuke potjes al overhyped. Spelers als Gakpo, V,Dijk, De Ligt, Ake (kan ook linksback), Dumfries, Frenkie en Koopmeiners zouden gewoon in de Brazilianse selectie zitten en dat was de discussie.

24 november 2022 om 22:29

Modricmagic, dat ondersteboven schoppen valt wel mee hoor. Ziet er 99x erger uit dan het is. Ik irriteer mij mateloos aan neymar met dat gerol en gefake. En zo hebben ze er nog een paar helaas.

25 november 2022 om 10:08

Jij kan vanuit je luie stoel inschatten hoe hard hij aangepakt wordt natuurlijk Neymar is vervelend op het veld, dat geef ik gelijk toe en sterker nog hij was in mijn ogen de slechtste bij Brazilie gisteren. Maar ontkennen dat er niet telkens overtredingen op hem worden gemaakt is echt zo verschrikkelijk irritant en dom. Hij gaat nota bene met een dikke enkel van het veld af. Hij wordt continu aangepakt en hoe hij reageert is irritant maar dat maakt dat eerste deel niet ineens on-waar. Ik vind zelf overigens ook dat hij teveel risico neemt en de bal eerder moet afspelen waardoor dit minder zal gebeuren.

Duidelijk een van de titelfavorieten. Techniek, creativiteit, diepgang, alles zit erin. Sommige van die steekpasses waren ook echt geniaal en Vinicius en Neymar zijn amper af te stoppen. Servie is ook gewoon een sterk land die hier makkelijk aan de kant geschoven wordt



24 november 2022 om 22:00

Wat speelde Brazilië ongelooflijk goed zeg, voetbal op het hoogste niveau. Zelfs de verdediging speelde sambavoetbal. En wat te denken van de spelers op de bank zoals Rodrygo, Anthony en Militao, een ongelooflijk goede selectie. Ik weet niet of Van Gaal de wedstrijd heeft gezien maar voor mij is Brazilië favoriet nummer 1.

Nomineer deze maar ook meteen voor de Puskas award want je gaat weinig betere omhaals zien.

24 november 2022 om 22:04

Ik weet niet welk sport jij uitoefent, maar dit is absoluut geen omhaal.

24 november 2022 om 22:19

Op de pleintjes noemde je dit vroeger een halve omhaal. Of telt dat ook niet?

24 november 2022 om 22:41

Klopt! Een perfecte halve omhaal.

24 november 2022 om 22:59

Ik weet niet welke wedstrijd jij hebt gekeken maar dit noem je gewoon een halve omhaal. Maak het niet moeilijker dan het is.

24 november 2022 om 23:33

Perfect! Zijn we daar over eens.....pff

24 november 2022 om 22:08

Puskas nooit haha. Goal van het toernooi wellicht wel.

24 november 2022 om 22:10

De vorige WK had me toch prachtige goals pfff.
Bijna elke wedstrijd werd er wel een mooie goal gemaakt.

richarlison was 1e helft onzichtbaar, 2de helft 1 wereldgoal en een intikker.
ik vind het nog steeds helemaal niks, en denk ook dat een gabriel jesus veel meer zou toevoegen aan het spel.
ook die verschrikkelijke raphinha eruit voor martinelli. verder stond het wel redelijk bij brazilie

servie had gewoon weinig in te brengen. silva en marquinhos hadden mitrovic in bedwang, en vanaf de zijkanten werd er vrij weinig gecreeerd

24 november 2022 om 22:06

Zeg gewoon dat je hem niet mag, hij is en blijft de eerste spits en presteert in ieder geval als spits bij Brazilië. 9 goals in 7 wedstrijden volgens mij, die blijft lekker staan want Jesus is een goede speler maar geen betrouwbare goalscorer bij Brazilië en heeft vaak genoeg de kans gehad.

24 november 2022 om 22:07

Totaal mee eens, Neymar en Vini hebben veel meer aan een speler als Jesus. Richarlison heeft werkelijk niets goed gedaan op die wereldgoal en intikker na...maar ja als hij wedstrijden blijft winnen voor je moet je hem ook gewoon opstellen.

Nu we alle ploegen hebben gezien kunnen we toch concluderen dat Brazilië absoluut de topfavoriet is, wat een selectie en voetbal. Casemiro voor mij de Motm, domineerde het gehele middenveld in zijn eentje.

24 november 2022 om 22:11

Tite heeft altijd met Richarlison gespeeld. Wat ik tijdens live mee praten ook gezegd heb: die gaat Richarlison niet banken.
Ook Raphinha (die verschrikkelijk was) is een onbetwiste basisspeler. Speelt zelfs vaker dan Vini bijv. En eerlijk gezegd, hij liet ook meer zien bij Braziliã« dan Vini (tot nu toe). Maar van mij mag hij eruit als hij de tweede wedstrijd ook zo speelt.

24 november 2022 om 22:25

Ik vind het wel logisch. Ik vind Raphina beter dan Antony en Richarlison beter dan Jesus

24 november 2022 om 22:31

Richarlison en Raphinha hebben meer gepresteerd bij Braziliã« dan die andere twee ja.
Maar ik vind Antony en Jesus beter bij hun clubs. Dus ik snap wel waarom voetbal fans het niet eens zijn met deze beslissing.
Tite heeft gewoon behoefte aan een echte spits, daar Jesus toch iets meer een zwervende spits is.

24 november 2022 om 22:14

Ik denk dat Richarlison een betere optie is in dit elftal dan Jesus. Als je objectief bent dan kom je tot die conclusie.

Magnifieke omhaal van Richarlison. Zoiets willen we graag vaker zien is de boodschap aan de deelnemende landen!

Dat je kostic niet opstelt is mij een raadsel. Servie was vleugellam. Spitsen als Mitrovic en Vlahovic hebben goede aanvoer nodig. Kostic is heer en meester hier in.

24 november 2022 om 22:06

Kostic is geblesseerd... of komt net van blessure af

24 november 2022 om 22:49

aha niet meegekregen. Dan is het vrij logisch haha

24 november 2022 om 22:11

is geblesseerd

24 november 2022 om 22:23

Hij is niet fit

Topfavoriet voor het wk imo. Ideaal scenario voor mij persoonlijk is Uruguay-Brazilie in de finale.

25 november 2022 om 00:44

Uruguay? Heb je die zien spelen, die halen de achtste finales niet.

25 november 2022 om 09:55

Die hadden pech en raakten 2 keer lat/paal. Darwin en Suarez mistten ook grote kansen. Net als Duitsland die fucking goed was maar verloor. Niet alleen naar uitslagen kijken. Uruguay is een goed team.

25 november 2022 om 12:02

Die heb ik zien spelen ja. Vaker dan enkel afgelopen woensdag dus baseer ik me itt jou niet op 1 wedstrijd. Los daarvan zeg ik niet dat dat mijn voorspelling is maar mijn ideale scenario, mijn droomscenario zeg maar.

Ik hoopte toch stiekem dat Servië iets geks zou doen en ze Brazilië uit zouden schakelen... Maargoed, nu hoop ik dat ze 1e worden in de poule zodat wij ze (mochten we het ver schoppen) niet eerder tegenkomen...

Wie was tot nu toe de meest overtuigende team volgens jullie?

24 november 2022 om 22:16

Brazilie en dan spelen ze ook nog tegen servie geen zwakke elftal. 22 schoten op doel en dan nog zitten een paar toppertjes op de bank heerlijke elftal.

24 november 2022 om 23:10

Brazilie en Spanje overtuigend.

25 november 2022 om 00:48

Ligt eraan wat voor overtuiging. Qatar en costa rica hebben mij het meeste overtuigt dat ze niet op een WK thuis horen.

Brazilië en Frankrijk waren erg overtuigend dat ze titelkandidaat zijn. Spanje en Engeland hadden een leuke wedstrijd, maar ik wil ze tegen een sterkere tegenstander zien spelen. Denk dat die twee landen niet heel ver zullen komen om eerlijk te zijn.

25 november 2022 om 06:50

Vlak een nederland niet uit, de kampioen van afrika werd met speels gemak opzij gezet, Louis gaat gekke dingen doen!!

Eindelijk eens echt voetbal gezien. IK was bijna vergeten dat je op zo een tornooi ook gewoon lekker mag voetballen.

Dit is pas een wereld goal van Richarlison. Lekker hoor.
Verder een ietwat zenuwachtige eerste helft. Leek meer op een schaakspel, daar Servie heel goed stond te verdedigen. Servie is een prima team. Het is met alle respect geen Costa Rica.
Brazilië was oppermachtig en uiteindelijk terecht gewonnen. Niet echt in de problemen gekomen. 2-0 had natuurlijk wel 4-0 kunnen zijn.
Vini was fantastisch. Casemiro en Silva ook wel. Rodry viel ook prima in. Eigenlijk viel bijna niemand tegen behalve: Raphinha, die meestal okay/goed speelt bij Brazilië was echt een ramp vandaag. En Neymar hield de bal te lang vast, hopelijk laat hij de bal sneller rond gaan. Hij had Vini bijv twee keer 1 op 1 met de keeper kunnen zetten. Maar goed, hij was niet slecht.
Dit was een goede eerste test. Zwitserland zal ook taai zijn (al vind ik Servie beter).

24 november 2022 om 22:12

Servie zou zomaar een van de 10 beste teams op het wk kunnen zijn. Ik persoonlijk vind ze bv beter dan Nederland, Belgie, Marokko etc

24 november 2022 om 22:19

Ik ook wel. Ze zijn echt stug en hebben eigenlijk spelers die bij de absolute top zouden kunnen spelen.

25 november 2022 om 00:51

Beter dan Nederland is natuurlijk overdreven. Defensief heeft Nederland by far betere spelers. Middenvelf valt tegen op Milinkovic Savic na. Daar staan Gudelje en Tadic. Aanvallend zijn ze wel beter met Mitrovic en Vlaho

25 november 2022 om 11:58

Dat je Nederland eruit pikt is wel typerend. Die zijn namelijk beter dan Belgie en Marokko maar ook niet met een grote marge. Worden behoorlijk overschat in Nederland heb ik het gevoel. Ik vind Servie echt niet onderdoen.

25 november 2022 om 10:18

Casemiro voor mij echt de beste op het veld. Centrale duo ook heel erg goed zoals altijd. Fred viel overigens goed in viel mij op. Ik vond persoonlijk juist Neymar echt met afstand de slechtste vandaag.

Niet eens goed gespeeld en zakelijk gewonnen. “We can come and end” 🇧🇷🇧🇷🇧🇷🇧🇷

Die coach van Servie speelde echt te schijterig. Hij had moeten beginnen met spelers als Kostic en Vlahovic en Tadic had vanaf het as moeten opereren. Viel vooral in de 1ste helft voor Servie meer te halen.

Only thing i have to say is Joga Bonito at it's finest...

Ha eindelijk, het toernooi is begonnen. Leuke wedstrijd gezien en dan met name die 2e helft. Goed om te zien hoe de Selecao toch redelijk gemakkelijk overeind blijft tegen de stugge Servische schoppers. Die voet van Neymar ziet er niet goed uit, dat wordt nog spannend, als dat weer een breuk is.

24 november 2022 om 22:27

Nou als hij het WK weer moet missen.. pff wat een pech dan voor die jongen. Dit is voor het eerst (en hij is 30) dat hij fit en in vorm aan het WK begint.

24 november 2022 om 23:40

Ja, dat is echt shit. En hij werd weer aan alle kanten verrot geschopt en nog heb je randdebielen op dit forum die zeggen dat hij een aansteller is. Die idioot Tadic deed ook mee aan het voetenbrekersfestijn.

Brazil Favoriet nummer één. VINI de beste speler van de wereld op dit moment. Man man man wat is hij toch goed zeg. Je moet hem met 4 man dekken. als VINI maar niet geblesseerd raakt. die van Neymar mag wel ook zonder hem gaat ze iedereen kapot maken.



Heerlijk team dat Braziliã«. Domineren Serviã« gewoon de hele wedstrijd. Ach, Louis weet er wel raad mee, die knikkeren we er gewoon uit in de halve finale

24 november 2022 om 23:10

Ja precies met Blind op de back positie tegen over Neymar en Antony. Peace of cake!

25 november 2022 om 00:01

Appeltje eitje, winnen gewoon weer 2-1, kopbal van Blind 2e helft

25 november 2022 om 00:52

Scheelt dat Antony toch nooit diep loopt. Dat kan Blind nog wel belopen.

Ik heb de wedstrijd voor een groot scherm in een park in Funchal, Madeira, gezien. Geweldige sfeer. Veel Portugezen en een paar Brazilianen in gele shirts gingen uit hun dak bij die buitengewone goal van Richarlison. Mooie ervaring.En ik was onder de indruk van het Braziliaanse elftal. Zo dominant tegen toch een behoorlijke tegenstander als Servië. Favoriet voor het wereldkampioenschap.

Servië helemaal weggespeeld geen 1 schot op doel geen grote kansen gehad. Brazillië is van een ander niveau

Servië eigenlijk geen schijn van kans. Ik had ook een iets andere opvatting verwacht. Met een Kostic op de linkerflank & 2 kopsterke spitsen in de basis met een Vlahovic en Mitrovic. Maar ze gingen het ook nog veel over de grond zoeken, daar win je het niet mee tegen Brazilië...

Verder vond ik Brazilië sterk en waren ook de invallers gewoon fijn en gretig. Danilo is geen niveau van Brazilië in mijn ogen en verder vond ik alleen Raphinha een vrij povere indruk maken.

Ik zou de volgende wedstrijd graag Rodrygo of Martinelli op die plek zien.

Verder kan je Richarlison er niet uithalen nu. Staat één keer op de goede plek en maakt een wereldgoal. Maar ik denk dat Gabriel Jesus in dit Brazilië ook meer kan bijdragen dan Richarlison. Met name de manier van drukzetten van Jesus t.o.v. die van Richarlison is echt een wereld van verschil. En ook het meevoetballen en uitzakken is Jesus een stuk beter in.

Richarlison is dan wel weer iets meer de ''afmaker''. Met al dat voetbal erachter en het feit dat Richarlison nu 2x geprikt heeft, zie ik hem ook niet snel (helaas) eruit gehaald worden.

Ik zou Raphinha wel wisselen voor Martinelli of Rodrygo op rechts. Vielen beiden prima in en kwam meteen veel dreiging vanaf.

Antony kan wellicht ook, maar vind ik momenteel echt nog wel een pak minder dan deze 2 spelers.

En wellicht dat er een andere speler nog ipv Paqueta op kan komen. Is vrij aanvallend met Paqueta in de basis en ik ben fan van hem, maar hem vond ik ook geen top indruk achterlaten. Zeker als je weet dat je daar nog een Guimaeres bijvoorbeeld kan opstellen. Al verwacht ik Paqueta ook in de basis.

Denk dat Raphinha na deze pot als enige kan vrezen voor een plekje.

25 november 2022 om 12:12

Paqueta gaat sws het plekje van Neymar overnemen op 10, wanneer Neymar geblesseerd is en niet meer verder kan op het WK.

25 november 2022 om 16:52

Dat denk ik ook hoor. En dan komt er meer defensieve zekerheid met een Guimaeres, Fred of Fabinho naast Casemiro gok ik.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren