Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Reputatie Neymar maakte einde aan Premier League-interesse'

Laatste update:

Neymar stond in de afgelopen transferperiode hoog op het wensenlijstje van Manchester United, maar een megadeal met Paris Saint-Germain voor de Braziliaanse aanvaller werd echter nooit gesloten. Volgens The Athletic waren er op de burelen op Old Trafford teveel twijfels over de extravagante levensstijl van Neymar en zijn toewijding aan het vak van profvoetballer.

Ed Woodward, als vice-voorzitter verantwoordelijk voor het aan- en verkoopbeleid van Manchester United, wil naar verluidt minstens een speler in de selectie hebben die in potentie de Ballon d'Or kan winnen. The Red Devils hadden de financiële mogelijkheden om Neymar naar de Premier League te halen, maar een bod richting PSG bleef uit. Er waren ook zorgen over de mogelijke onderhandelingen met de vader van Neymar, die zijn zoon op zakelijk gebied bijstaat. Hij zou altijd het onderste uit de kan willen halen tijdens contractbesprekingen, wat de beleidsbepalers in Manchester schijnbaar afschrikte.

Tite: 'Neymar is van een ander kaliber'

Niet alleen het financiële gedeelte is de reden dat de vermeende interesse in Neymar nooit werd geconcretiseerd door Manchester United. Er waren ook teveel zorgen over de handel en wandel van de 27-jarige aanvaller buiten het veld. Neymar laat zich als speler van PSG regelmatig zien in het nachtleven van Parijs, met verschillende bekende mensen aan zijn zijde. Daarnaast krijgen zijn volgers op de sociale media geregeld updates over zijn belevenissen in de privésfeer. Dt alles bij elkaar heeft ervoor gezorgd dat the Mancunians de hand op de knip hielden deze zomer.

Neymar staat nog tot medio 2022 onder contract bij PSG, maar het is niet onwaarschijnlijk dat de aanvaller tussentijds vertrekt uit het Parc des Princes. De 101-voudig international van Brazilië leek in de meest recente transferperiode klaar voor een terugkeer bij Barcelona. Een topdelegatie van de Spaanse kampioen onderhandelde meerdere malen met een afvaardiging van PSG, maar tot een overeenkomst leidde dat niet. Ook de vermeende interesse van Real Madrid zorgde er niet voor dat Neymar terugkeerde in LaLiga.

Zou Neymar een aanwinst zijn voor Manchester United?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Net alsof Neymar interesse zou hebben in een club die niet eens consistent Champion's league speelt.

16 oktober 2019 om 12:40

Alsof hij nu zo gelukkig wordt van de Ligue 1? Bovendien zal zijn vader ongetwijfeld weer een dikke bonus willen hebben, en ManU is altijd wel bereid om dikke commissies aan belangenbehartigers te geven.

16 oktober 2019 om 14:54

Neymar kan overal heen waar hij wil en overal dikke bonussen krijgen, dan ga je geen Europa League spelen.

16 oktober 2019 om 15:11

Het gaat om de bonussen van de vader hè. Mijn club was zo achterlijk om die vader een bedrag van 20 miljoen te geven. PSG zal ongetwijfeld ook zoiets hebben moeten dokken aan die rat. Ik denk dat clubs daar toch wel terughoudend in zijn om aan zo’n onbetrouwbare figuren dergelijke bedragen te betalen. ManU daarentegen doet dat met alle plezier aangezien Raiola ook altijd monstercommissies van de heer Woodward krijgt.

Met alle respect voor Man United denk ook niet dat Ney staat te wachten op Man United. Mits fit een top 3 speler, geweldige bal virtuoos.

16 oktober 2019 om 13:52

Tja Psg stelde in principe europees ook niet veel voor voordat hij ging

17 oktober 2019 om 02:44

Nee maar het was wel best een lekker team dat elk jaar champions league speelt en de potentie had om die te winnen. United is lichtjaren verwijderd van dat niveau.

Zou niet zo erg moeten zijn. Neymar laat het altijd zien op het veld en op het veld is hij met afstand beter dan de rest, op Messi en Ronaldo na natuurlijk. Het enige wat legitiem een reden zou zijn om je zorgen te maken, zijn de blessures.

16 oktober 2019 om 13:06

Het enigste wat Manchester United interessant zou maken voor Neymar is juist het financiele aspect. Als dat al een struikelblok is voor Manchester United, blijft er niets meer over waardoor de club op dit moment interessant zou zijn voor een speler van zijn kaliber.

16 oktober 2019 om 20:20

Inderdaad. Zelf kan ik moeilijk geloven in het idee dat Manchester United afzag van Neymar, alsof de controle bij hun lag.

16 oktober 2019 om 20:37

Het lijkt mij ook sterk. Neymar kan in zijn eentje al meer uitrichten dan het volledige middenveld en aanval van United bij elkaar momenteel.

16 oktober 2019 om 20:21

Kan, maar persoonlijk zou ik me daar niet bezig mee houden omdat Neymar presteert. Kennelijk wou Barcelona iets proberen om hem terug te halen en dat is notabene de club waar Neymar in een juridisch geschil verwikkeld is geraakt.

Had neymar dan ook uberhaupt interesse in man utd? Dat team zit echt in een dal het lijkt me niet dat een wereldspeler er graag naartoe zou willen gaan. Diva gedrag of niet, ik denk united neymar echt goed kon gebruiken als neymar gewild had om voor een europa league plek te vechten

"ed Woodward wil naar verluidt" valt er te lezen.dat "naar verluidt" kom je wel heel vaak tegen.het is zoiets als "iemand zei" of "ik heb gehoord". Nergens staat concreet wie waar wat gezegd heeft.en zo kun je honderden beweringen publiceren zonder dat iemand je er op aan kan pakken.want er is uiteindelijk nergens te lezen wie deze quote van Woodward heeft opgevangen en opgeschreven. Het is maar "naar verluidt"naar verluidt is Neymar een verschrikkelijke enge vent.zei ik dat ?nee hoor, ik heb het alleen maar opgevangen van anderen.ik zei toch niet dat ik dat vind ?

Ed Woodward kan wel dingen willen, maar dankzij z'n eigen toedoen is een speler die de Ballon d'or kan winnen momenteel eigenlijk een onmogelijke opgave. Woodward moet eens gaan snappen dat hij het voetbalapparaat stuk heeft gemaakt en dat hij z'n handen er vanaf moet trekken. Laat dat over aan iemand die wel verstand heeft van voetbalinhoudelijke zaken.

Wat een onzin zeg, toewijding aan het vak van voetballer.je kunt veel over Neymar zeggen, maar hij maakt het bijna iedere wedstrijd waar. Zelfs zonder toewijding zou hij nog meer inzet tonen dan de gehele selectie van United.prullenbak nieuws dit.

Bij United al jaren vele trainers ontslagen, waarom niet een keer die Woodward ontslaan ?!! Die vent heeft werkelijk geen verstand van voetbal, als me broertje van 13 daar staat en mag voetballers kopen dan zal die stukken beter doen dan die koekenbakker! Jaar in jaar uit spelers kopen 5 keer te veel over de marktconform betalen... daar moet toch iemand een keer opstaan en zeggen vriend ga lekker andere functie zoeken

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren