Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Rentree Kuyt hoogtepunt bij oefenzege Feyenoord op Duitsers

Laatste update:

Feyenoord heeft de eerste echt serieuze test van het nieuwe seizoen winnend afgesloten. In Oostenrijk, waar de Rotterdammers tot maandag hun tenten hebben opgeslagen, werd het Duitse Fortuna Düsseldorf met 2-0 verslagen. De meeste aandacht ging uit naar Dirk Kuyt, die na een afwezigheid van negen jaar en omzwervingen in Engeland en Turkije zijn rentree maakte. Het elftal van Giovanni van Bronckhorst oefent nu nog tegen VVV-Venlo, Southampton en Olympiacos Piraeus, alvorens in augustus de competitie van start gaat.

/

Feyenoord startte het duel met de Duitse tweedeklasser zonder Jordy Clasie, die op het punt staat een overgang naar Southampton af te ronden. Kuyt begon op de bank en zag vanaf die plek hoe zijn teamgenoten na 27 minuten op voorsprong kwamen. Marko Vejinovic bediende Colin Kazim-Richards met een steekbal en die kans liet de Turk zich niet ontnemen: met een droge knal hielp hij de Rotterdammers aan een 1-0 voorsprong. In het restant van de eerste helft werd er niet meer gescoord.

Na de pauze trakteerde Van Bronckhorst de fans van zijn club op hét moment waar iedereen smachtend op zat te wachten: de rentree van Kuyt in het Feyenoord-shirt. De routinier loste doelpuntenmaker Kazim-Richards af en stond nu dus in het veld toen Feyenoord tien minuten voor tijd de wedstrijd besliste. Karim El Ahmadi, even daarvoor in het veld gekomen voor Jens Toornstra, knalde van afstand de 2-0 tegen de touwen. Dat bleef ook de eindstand. Eerder won Feyenoord al van SC Feyenoord (3-0) en SV Kematen (8-1).

Mooie foto: Dirk Kuyt weer in actie voor Feyenoord! #oefenduel #instavoetbalzone

Una foto publicada por Voetbalzone (@instavoetbalzone) el


Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Feyenoord speelde een prima pot vandaag tegen de nummer tien van de 2e bundesliga van vorig seizoen. Het combineerde waar het kon en vond elkaar nog makkelijker in de 2e helft toen Immers het veld eraf ging. Prima goal van Kazim Richards trouwens na een steekpass van Vejinovic.
Overigens speelde Marko zeer sterk vandaag. Constant de dreiging naar voren. Met de verwachting dat Clasie vandaag of morgen verkocht wordt is dit al slim ingekocht. En je gaat er niet eens zo sterk op achteruit met Vejinovic.

Heerlijk om Dirk terug te zien in het shirt van Feyenoord. Speelde zoals je kon verwachten bij een rentree. Degelijk, maar geen grote kansen.

12 juli 2015 om 18:05

Vejinovic was inderdaad sterk, heeft een paar keer schitterend geopend. Het oogt allemaal erg gemakkelijk bij hem. Vond Hahn in begin tweede helft ook paar keer aardig redden, verder degelijk pot, prima zo in het voorseizoen.

12 juli 2015 om 18:19

Vind het niet erg dat Jordy verkocht wordt, fris bloed is niet erg en Marko is de juiste om hem op te vangen.

12 juli 2015 om 19:07

Ik vind ook niet erg als clasie vertrekt...maar alleen omdat we hem de transfer gunnen

12 juli 2015 om 18:18

@soul_mate,

Helemaal met je eens. De tweede helft (vanaf het moment dat Immers het veld verliet) was het mooi combinatievoetbal met enkele kansen.
Zo zie je maar hoe Immers het spel vertraagt. Alles gaat zo traag bij hem. Schuurman was op zijn positie duidelijk beter vandaag.

Ik had verwacht dat Kuyt echt als nummer 9 zou staan vandaag, maar hij was ook veel aan de rechterkant te vinden. Gaf nog een goede pass op Te Vrede, die vervolgens de kans geweldig weet te verprutsen. Kuyt combineerde er aardig op los samen met El Ahmadi.

Vejinovic, dat belooft wat! Hij speelde ijzersterk en is behoorlijk technisch. Hij gaf vandaag heerlijke crossballen die allemaal ook aankwamen. Vooral die ene pass op Bilal in de tweede helft was Xabi Alonso-like. Jammer dat Bilal de bal probeert te stiften en hem daardoor tegen de keeper schiet.

Ik vond Karsdorp, Immers, Toornstra en vooral Achahbar de zwakke schakels.

Ik hoop de volgende wedstrijd meer te zien van Sleegers. Hij heeft vandaag weinig speeltijd gekregen en kreeg daarbij ook niet veel ballen. Het was ook niet duidelijk op welke positie hij speelde, aangezien Boëtius op de linkerflank stond.

12 juli 2015 om 19:16

Ben het aardig eens met je analyse maar waarom vond je Karsdorp zwak? Speelde een pot naar mijn mening.

Verder heb ik me weer helemaal groen en geel geërgerd aan Lex Immers. Vertraagt alles, constant de domste overtredingen en veel balverlies

12 juli 2015 om 20:05

Karsdorp was zwak omdat hij op veel verschillende punten niet sterk was. Half ingrijpen, mannetje laten lopen, zwakke passing. Dat mannetje laten lopen is niets nieuws, maar de felheid wat hij normaliter heeft, had hij vandaag ook niet echt.

12 juli 2015 om 19:35

Jij hebt in ieder geval genoten.
Daar is het om te den.
Nu stelt Fortuna Dusseldorf ook niet zoveel voor.

12 juli 2015 om 18:15

Tegen de nummer 10 van de 2e divisie?

12 juli 2015 om 18:20

dat dacht ik ook, maar die speelde echt niet slecht.

12 juli 2015 om 18:26

Is niet zomaar een klein clubje hoor, ze hebben een stadion van 55.000 mensen in de Bundesliga 2 , das niet niks.

12 juli 2015 om 18:38

Sommige mensen hebben geen benul wat ze zeggen. Düsseldorf zou zo meedraaien in de eredivisie

12 juli 2015 om 18:43

Nou ga je overdrijven eerder in de top van de jl

12 juli 2015 om 19:07

denk dat dusseldorf qua mogelijkheden niet minder is als een willem 2 of cambuur, dus ja denk dat ze in de eredivisie mee zouden doen. Gaan niet erg hoog eindigen maar zijn denk wel beter als de top van de jl

12 juli 2015 om 19:11

Droom lekker verder vriend, met je geen benul... kom jij praten met dat ze makkelijk in de Eredivisie meekunnen, haha..

12 juli 2015 om 19:14

Fortuna Dusseldorf zou echt makkelijk 12e-14e kunnen worden in Nederland. Zouden dan ook gelijk het grootste stadion van Nederland hebben, op Ajax na.

12 juli 2015 om 19:17

@jellert18, weet jij wanneer ze voor het laatst Bundesliga hebben gespeeld? Denk het niet of je maakt een grap

12 juli 2015 om 19:23

Je kan dat toch niet vergelijken met elkaar. Deze club speelt al jaren nietmeer in de Bundesliga, heeft zelf nog Regionalliga gespeeld en dan durf je te beweren dat ze makkelijk in de Eredivisie mee kunnen spelen. Daarnaast maskt grote van stadion in dit geval niet uit... In deze regio is dit de enige grote voetbalclub en teert het nog op successen van vroeger.

12 juli 2015 om 19:24

*Grootte van stadion*

12 juli 2015 om 20:02

2jaar drug speelde ze nog bundesliga

12 juli 2015 om 20:52

Haha jij komt echt niet uit die regio dusseldorf ligt vlak bij dortmund en schalke

12 juli 2015 om 21:09

Ja klopt maar zit niet vol hoor.
Gemiddeld 30.000 toeschouwers maar zeker grote club die makkelijk in de eredivisie mee zou doen.
Hebben ook net mike van duinen over genomen van Ado.

14 juli 2015 om 23:26

Alsof de grootte van het stadion wat zegt?

De hoogte punt was toch echt veijnovic hoor kuyt was niet veel bijzonder vandaag.

12 juli 2015 om 18:03

Gaat er gewoon om dat hij weer terug is in het shirt van Feyenoord. Niks met zijn spel te maken.

12 juli 2015 om 20:07

Inderdaad. Vejinovic was echt sterk. Daar gaan we veel plezier aan beleven. Middenveld met hem, El ahmadi, toornstra en in de toekomst karsdorp is gewoon een top middenveld. Immers lekker verkopen.

12 juli 2015 om 20:47

Karsdorp weet ik zo net nog niet. Tot nu toe komt hij me nog te veel over als een 'dom' werkertje. Wat betreft die andere drie mee eens.

Het was nog niet best aan de zijde van Feyenoord. 2-0 winnen van een 2e bundesliga team is niet goed als je ziet wat er in de eerste helft op het veld stond. Maargoed, wel gewonnen en oefenwedstrijdjes zeggen niet zo heel veel. Al kwamen hier toch alle basisspelers aan minuten vandaag.

Vejinovic was wel erg goed. Mooie steekballen elke keer! Waardige vervanger van clasie. Kuyt was niet veel vandaag, maar moet nog wennen wss in het team.

12 juli 2015 om 18:16

Azijn zeiken is ook een vak...
Tis voor bereiding , ik zie vooral Eem logische opbouw in de voorbereiding waarin het zwaartepunt ligt op het eind van de voorbereiding met Olympiakos en Southampton ! Uitslag is ondergeschikt aan t doel en dat is wedstrijdfit worden en vaak leer je meer van slechte wedstrijden dan van simpele overwinningen

13 juli 2015 om 00:25

Ach joh laat gaan. Haters moeten toch wat te haten hebben.

Fit worden en ritme opdoen daar gaat het om. De uitslag is helemaal niet van groot belang.

Mooi dat kuyt zich heeft kunnen laten zien aan het legioen, en een knappe overwinning natuurlijk!

Vond Achabar vanaf links wel goed spelen, ook Vilhena deed het wel goed als vervanger van Nelom, en Marko gaf een aantal geweldige steekpases, vooral de bal op Bilal in de 2de helft, helaas maakte hij het niet af. Geen hele grote tegenstander maar met een temperatuur boven de 30 graden zag het er best goed uit met af en toe geweldige aanvallen.

Edit:
Het schijnt dat spelers van Feyenoord VI boycotten, de reden is nog niet bekend, later meer zeggen ze

12 juli 2015 om 18:07

Achahbar speelt altijd goed. Als hij de kans krijgt.

12 juli 2015 om 18:13

haha, ja das waar. Maar hoe hij die tegenstanders een paar keer voorbij ging....echt geweldig....wat een techniek.

12 juli 2015 om 18:22

@justbecause,

Ik vond Achahbar juist zwak vandaag. Hij leed continu balverlies en werd fysiek afgetroefd door zijn tegenstander(s).
Af en toe liet hij wel een technisch hoogstandje zien, maar het is duidelijk dat hij beter kan dan wat hij heeft laten zien vandaag. Wel een echte rasvoetballer is hij. Ik hoop dat Gio hem veel speeltijd gunt.

ik vond feyenoord prima spelen en ik vond vooral vejonovic heel goed spelen hij had een paar goede steek pases

Hand van Gio wordt zichtbaar. De backs worden voetballend heel erg belangrijk. Veel driehoekjes en lopende spelers. Vejinovic wordt daarin ook erg belangrijk want hij is de man met een fantastische pass. Dat werd vandaag maar weer eens duidelijk. Echt genieten hoe hij Bilal zo makkelijk vond.

Juist omdat de backs voetballend heel erg belangrijk zullen worden plus Feyenoord nog opzoek is naar een linksback, zou het me niet verbazen als Gio met Vilhena als linksback blijft spelen. Voetballend is hij echt 3 tot 4 klasses beter dan Nelom. Al zie ik Vilhena graag op het middenveld ipv Immers. Vejinovic, Vilhena en Toornstra lijkt me fantastisch.

De tweede helft was best aardig. Bij vlagen mooi combinatievoetbal gezien maar het is nog te vroeg om echt te oordelen. Denk wel dat er nog wat dingen moeten veranderen.

Hahn / Vermeer / Miazek

Karsdorp / Lopes Cabral
Van Beek / Dammers
Kongolo / Aankoop
Aankoop / Woudenberg

EL Ahmadi / Vejinovic / Vilhena / Toornstra / Aankoop / Nieuwkoop / Schuurman / Verdonk

Kuyt / Bilal
Aankoop / Achabar
Boetius / Sleegers

Aankopen: LCV / Linksback / Middenvelder / Spits

Verlengen: Kongolo / Vilhena / Boetius

Vertrekken: Wilkshere / Nelom / Clasie / Immers / Manu / Te Vrede / Kazim
(levert toch zo'n 20 miljoen op 4 miljoen besparing aan salaris)

Eventueel Vermeer nog verkopen en goedkopere vervanger halen.

Lopes Cabral, Dammers en Woudenberg moeten stappen zetten anders volgend seizoen vervangen.

12 juli 2015 om 18:21

Draai Kuyt en Sleegers maar om

12 juli 2015 om 18:40

Kuyt hoort toch op rechts en Sleegers op links?!

12 juli 2015 om 18:26

Ik hoop dat van geel nu echt in de gaten heeft wat een top aankoop als vijonovice al met een elftal doet laat staan als je nog ziyech haalt als lm middenvelder , en finbogason haalt voor de spits positie. Dan kan je echt eens een paar grote stappen maken.

12 juli 2015 om 18:27

En dit lijkt me te realiseren met de miljoenen die binnen stromen met de verkoop van clasie, laat staan als je ook nog immers, tevrede en kazim verkoop.

12 juli 2015 om 18:37

Ben bang dat Ziyech te duur gaat worden maar Finbogason zou inderdaad echt een goede optie zijn. Als extra middenvelder zou ik gaan voor Gustafson of Trezeguet. Die namen zijn al eerder gevallen en lijken me ook echte versterkingen al is dat wel op basis van youtube-filmpjes. Een keer een verassing uit het buitenland lijkt me niet verkeerd ipv al de bekende namen uit de eredivisie. Zijn ook beide niet duurder dan 2 miljoen dus ik zou eens een gokje wagen. De linksback en LCV blijven een lastig verhaal maar met enkele miljoenen moet dat best te doen zijn lijkt me.

12 juli 2015 om 18:58

Ik vindt persoonlijk dat ze zowiezo niet meer moeten gokken op spelers uit het buitenland mits ze echt die potentie hebben, ben dan ook eerder voor gerenommeerde met extra kwaliteit en dat aan te vullen met eigen talent, of ze zijn transfer vrij zoals ter heide voor lcv dan dan kan ik er goed mee inkomen maar anders nooit meer gokken heeft ons vroeger een hoop narigheid bezorgd.

12 juli 2015 om 20:21

Waarom nog een middenvelder erbij? Je hebt er nu zat. Een linksback en een back up centrale verdediger zijn nodig en een vleugelspeler en spits zou fijn zijn. Dan moet je wel Kazim en Manu van de hand doen. Immers kan ook wel vertrekken.

13 juli 2015 om 00:00

Om dat immers tekort komt vilhena nog niet bijgetekend heeft en zo goed als zeker clasie vertrekt, zou betekenen dat je met el achmadi , toornstra, vijonovice, alleen maar voor de basis heb en dat is teweinig voor een topclub en die talenten gewoon nog een jaar hebben om goed ingepast te worden anders ga je nooit voor het kampioenschap mee doen.

Opzich een goede uitslag, want je wint. Maar verwacht wel dat je een iets hogere uitslag neerzet tegen de nummer 9 van het 2e niveau. Van Duinen was de topaankoop, dat zegt denk ik genoeg. Hoop voor Feyenoord dat ze een goed jaar krijgen, maar met alleen Vejinovic en Kuyt ga je niet heel veel beter worden. Zitten nog steeds matige spelers tussen.

12 juli 2015 om 18:14

Is gewoon vergelijkbaar met de top van de Jupiler of misschien zelfs rechterrijtje eredivisie (qua financiën sowieso). Daar moet je inderdaad van winnen maar dat zal niet altijd met grote cijfers zijn (ook Vitesse, Ajax of PSV niet). Verder is de eindstand wat laag uitgevallen want zeker de tweede helft had Feyenoord er zeker nog 3 moeten maken.

12 juli 2015 om 18:22

Fortuna Düsseldorf is naar mijn idee wel stukken beter als de Jupiler top.

Qua niveau lijkt het mij in het rijtje FC Utrecht, ADO terecht te komen.

Prima Resultaat waar de uitslag hoger had kunnen uitvallen.

12 juli 2015 om 18:28

Jawel maar dat bedoel ik ook. Ook tegen een emmen, Roda, NEC, hoort Feyenoord op te rollen als je bovenin mee wil spelen. Ze hebben gewonnen,maar niet overtuigend. Het is geen bundisliga, ik vind zelfs dat een Feyenoord tegen alle clubs in het rechterrijtje van de bundisliga moet winnen. Of vind jij dat een hertha, Bremen, Hannover enz beter zijn dan de top in Nederland??

12 juli 2015 om 18:39

Die wedstrijden wint Feyenoord waarschijnlijk ook wel. De eindstand lijkt niet heel overtuigend maar als je de wedstrijd gezien hebt was dat het toch wel. Het had ook zo 5-0 kunnen zijn. Vergeet niet dat we ook pas net begonnen en nog zoekende zijn.

12 juli 2015 om 19:07

Ja is ook zo, ik heb de wedstrijd ook niet gezien dus kijk meer naar de clubs. Maar vind je niet dat Feyenoord nog wat moet doen dan, buitenkanten en de linksbackpositie kunnen ze wel een kwaliteitsimpuls gebruiken. Ook moet er een goede sterke ervaren cv komen. Met kongolo en van Beek is het talent er, maar ook die zijn nog niet stabiel.

12 juli 2015 om 21:59

Nou als je heel objectief bent 5-2 ofzo want ook dusseldorf had nog kansen in de 2de helft! Zoveel kansen heeft Feyenoord dan ook niet gehad.

Conclusie

Vermeer
Karsdorp
Van Beek
Kongolo
Woudenberg
El Ahmadi
Vejinovic
Schuurman
Kazim
Kuyt
Bacacioglu
12 juli 2015 om 18:26

Helemaal niet zo gekke opstelling Kazim speelt op de flanken echt goed ook laatst bij Turkije die man is echt niet zo slecht als er word beweerd en ja Vilhena en Boetuis zijn goede spelers maar denk toch dat ze vertrekken want op het middenveld acht ik Toornstra, Ahmadi, Veijnovic toch verder en denk dat hij al genoeg moeite zal krijgen om Schuurman en Immers van zich af te spelen. En Boetuis weet ik niet die is in vorm echt misschien wel de beste of een na beste rechtsbuiten van de eredivisie maar uit vorm echt belachelijk slecht.

Schuurman eindelijk is het dan zo ver ik roep al 2 jaar om deze speler die echt bizar veel talent heeft zo lichtvoetige speler is altijd een ramp voor de tegenpartij.

Dit zou ook trouwens nog de opstelling kunnen worden met Veijnovic in zijn Vitesse rol.

Vermeer
Karsdorp
van Beek
Kongolo
Woudenberg
Schuurman
Ahmadi
Veijnovic
Kazim
Kuyt
Basacikoglu

Die Schuurman is ook een fantastische talent, goeie passes en goed positiespel.

Ben ik de enige die niet blij is met deze uitslag?! Feyenoord hoort dit soort tegenstanders met dubbele cijfers te vernederen! Een 2e divisie club wat 10e is geëindigd

12 juli 2015 om 18:23

2de divisie als in 2de bundesliga, niet 2de klasse amateurs.

Dit is de club waar van duinen heen gaat, het niveau zal ook ongeveer vergelijkbaar met ADO zijn. De 2de bundeliga is een stuk sterker dan de jupiler league

12 juli 2015 om 18:25

@neverbackdown,

Waarom alleen naar de cijfers kijken? Daar win je toch niets mee?
Het gaat om het spel. Dit was de eerste serieuze tegenstander van de voorbereiding en 2-0 winnen (met kansen op een hogere uitslag) is gewoon prima.

12 juli 2015 om 20:08

Omdat Feyenoord zo vaak goed speelde, maar doordat er niet veel gescoord werd verloren zij wedstrijden! Als Feyenoord tegen dit niveau al moeite heeft wordt het weer geen kampioen

12 juli 2015 om 18:40

@neverbackdown

Het is geen verkeerde uitslag als je in sommige stadions komt in de 2de bundesliga weet je niet wat je ziet. Fortuna Dusseldorf heeft een stadion met een capaciteit van 51.000 mensen geloof ik je weet niet wat je meemaak daar. de duitse 2de bundesliga is denk ik sterker dan de Engelse Champions ship en daarmee dus de sterkste 2de competitie van Europa.

12 juli 2015 om 19:33

@wolkje,
We hebben gewonnen ieder een zegt het is Dusseldorf maar.
Maar de 2 bundesliga is altijd nog hoger als de middenmoot,
van van onze eredivsie.misschien wel gelijk aan de top drie,van de eredivisie.

12 juli 2015 om 20:05

Haha, wat een grapjas! Dussedorf zou hier ergens in het rechterrijtje komen!

12 juli 2015 om 20:23

Mensen die zo praten over die club laten alleen maar zien eigenlijk dat ze het niet kennen. Een stadon met 35.000 a 40.000 man is een normale zaak in de 2de bundesliga.

Begrijp me niet verkeerd capiciteit van een stadion zeg ook niet alles maar er heerst daar in iedergeval meer topsport klimaat dan in de eredivisie. Tijdje terug met Marcel de Jong kon geloof ik iets van 6.000 euro per week verdienen bij de nummer 15 van de 2de bundesliga. (met 3 ton per jaar ben je bij de nummer 4 tot met laatst laatst sowieso een grootverdiener in de eredivisie)

12 juli 2015 om 22:00

dusseldorf zou met moeite in de eredivisie blijven hoor! Echt geen hoogstaand voetbal. We moeten nou niet doen alsof die 2de bundesliga wat voor stelt. Ik vind ook dat Ajax PSV en Feyenoord toch wel resultaat moeten kunnen halen tegen alle clubs uit het rechter rijtje in de bundesliga. Een club als Dusseldorf dien je gewoon met 4 a 5-0 op te rollen!

12 juli 2015 om 23:51

@wolkje,
mooi gereageerd, kan je nagaan wat je daar nog kan verdienen.
stel voor als Dordmund gedegradeerd was ook zomaar,
een ploegje.

13 juli 2015 om 02:26

Ja lang verhaal kort 2-0 is een mooie uitslag denk zelf dat Fortuna ongeveer 12 de zou eindigen in de eredivisie misschien 10de dus de uitslag is gewoon in orde met een team dat nog moet wennen en zo.

Mooi voor Feyenoord, al mag je van een Nederlandse topclub wel verwachten dat ze van een 2. Bundesliga club winnen. Ben erg benieuwd wat die nu gaan doen. Clasie zal wel verkocht worden, ik hoop dat ze daar toch een flinke klapper mee kunnen maken. Die zal t0ch meer moeten kunnen opleveren dan de Vrij en Martins Indi. Ik hoop voor Feyenoord toch minimaal twaalf en misschien met bonussen vijftien miljoen euro. Op dat moment moet Feyenoord toch zich kunnen roeren op de transfermarkt. Misschien Immers, Te Vrede en Kazim-Richards sowieso verkopen. Ziyech misschien kopen, een linksback erbij, een linkercentrale verdedier en ergens nog een talentvolle aanvaller erbij halen.

Als de rentree het hoogtepunt is dan is het een vervelende wedstrijd geweest.

winst is winst . het gaat om het nieuwe seizoen waarin we mogen hopen dat beter gaat. ik zou ook immers tevreden el ahmadi en kazim verkopen. mochten jp en villehna niet willen verlengen ook verkopen. als versterkingen zou ik proberen buttner huren zijech kopen nuytink huren dan wel kopen en finbogasson huren dan wel kopen. en eventueel wilksire en nelom verkopen daar hateboer en bottigin kopen. of van anholt: dan kunnen we ver komen in dit seizoen . van geel moet de aankopen sowieso lang vastleggen . op dit moment is vejinovic de top versterking . overigens is het zonde dat guidetti niet naar feyenoord is gekomen. we zullen er maar vanuit gaan dat van geel zijn best heeft gedaan om john guidetti naar de kuip te halen

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren